Ő a semmin is el tudja sírni magát

2024. január 29. 07:44 - csajokespasik

       

               A korkülönbség már most is felvet egy-két dolgot, például az anyagiakhoz való hozzáállás terén, mert míg Levélírónknak a biztonságot jelenti, a barátnőnek teljesen mást. Mindez talán összefügghet azzal is, amikor egy nő képtelen kontrollálni az érzelmeit.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Én 12 évvel vagyok idősebb a barátnőmnél. Miattam hagyta el a korábbi párját, és ahogy akkor mesélt róla, megjegyeztem, hogy ennél jobb élet járna neki, mint ami van. Később azt mondta, hogy már annyira bele volt ragadva abba a helyzetbe, hogy pont ez a mondat kellett neki valakitől, hogy kívülről lásson rá a kapcsolatára, és lépjen. Emiatt egy szoros szál van köztünk. Összejöttünk és szeretjük egymást, viszont vannak olyan dolgai, amiket el kellett fogadnom, és azt is, hogy azokban nem tud változni. Én nagyon sokat változtam miatta.        

       

               Van, hogy ő a semmin is el tudja sírni magát, és ha kérdezem, mi van, azt mondja, nem tudja, csak rájött. Ez egy férfinak kicsit para... mint ahogy az is, ha magára zárja az ajtót és nem felel, nem enged be, nem mondja, mi a baja. De fogalmam sincs, hogy miért, látszólag előzménye se volt. A lényeg, hogy ez a korkülönbség nem is most zavaró, de később az lehet.
Nekem így se okoz gondot, hogy kimondjam, hogy imádom és szeretem, még így is szerelmes vagyok. Szeretem, ha nálam van, bár az összeköltözés még nem aktuális, és az is a problémám, hogy ritkán találkozunk, neki sokszor jön közbe valami, vagy valamivel mindig kimagyarázza.
Én jobban odafigyelek az anyagiakra, mint ő, bár a pénzhez való hozzáállás emberenként mindig különböző, ő mintha nem tudná mérlegelni az értékét. Nekem inkább biztonságot jelent, az ő szemléletével meg egyénileg nem lenne nagy baj, de ha párban gondolkodik az ember, azért már más a helyzet.             

 

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7318313671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Amatőr_ 2024.01.29. 12:40:01

Amennyiben 20 éves vagy, valóban gondot okozhat egy 12 évvel fiatalabb barátnő... ;)

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2024.01.30. 01:27:25

Nem lehet, hogy szed valamit, amit nem kéne? Egyszerre magyarázná a hangulatkilengéseket, a pénzhez való hozzáállását - vagy inkább annak érthetetlen felszívódását -, és az sem normális, hogy egy csaj nem mindenki másnak mond kifogásokat, hogy miért akar a párjával lenni, hanem a barátjának, hogy miért épp nem. Lehet, hogy komoly segítségre szorul, de nem tudja felvállalni a külvilág felé.

jajnemár 2024.01.30. 12:22:46

Pszoicorokkant a csaj, később csak rosszabb lesz.
süti beállítások módosítása