Hol hibázok a randikon?

2023. március 24. 07:36 - csajokespasik

       

                Posztolónk mindig is irigyelte azokat, akik sosem várnak két kapcsolat között, hanem egyikből gördülékenyen átlépnek egy másikba. Sokat randizik, magával egyidőseket keres, és nincsenek illúziói. Ha nem adnak neki esélyt, és megkérdezi, mi a baj, rendszerint azt a választ kapja, hogy semmi... De akkor miért nincs folytatás?        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

38 éves férfi vagyok és 2 éve nem találok senkit magamnak. Tény, hogy nem vagyok nagyon izgalmas, mértékkel iszom, tudatmódosítókat sose próbáltam, nem járok vadvízi evezésre, meg hegymászó se vagyok, küzdősport sem érdekel. Odafigyelek a testemre, önmagam adom, de ami elegendő volt úgy 10 éve, az most már kevés.
Ha megkérdezem nyíltan, hogy mi baja velem, akkor a válasz mindig az, hogy semmi. De ha így van, akkor miért nem ad esélyt?? Miért kell ez a konfliktuskerülő udvariaskodás, mondja meg, nem lesz baja, talán én is tanulok belőle és változtatok azon. Mert van kifogása velem kapcsolatban, csak nem mondja meg, és ez a legrosszabb, amit tehet velem.        

       

               De udvariasan végighallgatom a hosszú szövegét, bele is kérdezek, tanácsot is adok, ha tudok, érdeklődöm...Valahogy ha egy nő órákig képes velem beszélgetni, én azt biztatásnak veszem, hogy érdeklem. Ez hiba? Nem tudom, hol rontom el akkor. Azt látom, hogy tetszik nekik, ha el vagyok bűvölve tőlük és kedves vagyok velük.
Velem kb. egyidőseket keresek, nincsenek illúzióim, de még azt se tudom ez alapján eldönteni egy- egy találkozón, hogy most túl fiatal, vagy túl idős vagyok neki. Mert a velem egyidősek, vagy házasok, vagy épp most válnak.
Most egyedül élek, amit nehéz megszokni, de keresem az új kapcsolatokat, lehetőségeket és életbeni egyéb feladatokat. Nem a csalódottságot keresem. Mindig is irigyeltem néhány nő azon képességét, hogy sosem várnak két kapcsolat között, hanem már egyikből rögtön és simán átlépnek egy másikba. És azt ne kutassa a férfiember, hogy mikor ismerte meg az új balekot, mert a válasz ugye csúnyán egyértelmű...de neki csak egy párkapcsolatra alkalmas másik ember kell, érthetően. Bocs, ha általánosításnak tűnik mindez, de most így érzem / amúgy a férfiak is nagyon sokszor tudnak általánosítani saját neműkkel kapcsolatban is.          

 

 

16 komment
Címkék: randi

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5218079122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2023.03.24. 08:35:05

Sikerült s-e-m-m-i konkrétumot nem írnia se magáról, se a randikról. Ebből látszik hogy egy nagyon buta AI írta a posztot.

body_andras 2023.03.24. 09:09:48

Ott hibázol hogy veled egyidőseket keresel. A 35-40 éves szingli nők, akik kutyát tartanak férfi és gyerek pótléknak, soha semmivel nem lesznek megelégedve, amit nyújtasz.
A 18-28 éves csajokat keresd, ők a tapasztalt kandisznót keresik - add meg nekik, ami a csövön kifér!

Cs. Tibor 2023.03.24. 10:34:18

1. "Semmi". Ez -különösen a nőknél - nem azt jelenti hogy SEMMI. Csak éppen nem kíván róla nyilatkozni. Vagy ha mégis megtenné, akkor csak hallgathatja a végtelen hosszú kifogásokat válaszul és benne a nők leértékelését.

2. S valóban (ahogyan Lorrh is megjegyezte) valóban SEMMI lényeges nem hangzott el a posztban arról, amiből következtetni lehetne arra, hogy mi lehet a baj gyökere. Azaz valószínűleg a randikon nem hibázol, hanem csak hozod magaddal önmagadnak - mondhatjuk úgy - meghamisított árnyképét. Napjainkban sok-sok százmilliók küzdenek ezzel, s gyakran magas IQ áll mögötte, ám az újabban szóbeszéd tárgyává vált érzelmi intelligencia (EQ) nagyon alacsony szintű. Egy fél évszázados folyamat juttatta a többséget erre a szintre, melyet a szüleink a nagyszüleinktől "örököltek" (mentális módon), s ők tovább adták nekünk, mi meg adjuk át a gyerekeinknek. Egy régi súlyos trauma okozta ezt, amire ráépült a fogyasztói társadalom hiedelmekkel teli alapelve, s ami végül drasztikusan lecsökkentette az utódvállalási kedvet, s ez számos következmény által (rengeteg az idős, hiányoznak a szakemberek, súlyos mentális közállapotok, stb.) ismét egy hasonló trauma elé sodorja a föld emberiségét.

3. És nem csak nálad jelentkezik a "baj" (ami ugyanakkor normális, mert a többség is ilyen), hanem a csajokkal is ugyanez a helyzet. Elégedetlenségek, mindenben a hiba meglátása, indokolatlan gyanakvások, be nem teljesülő vágyak özöne, erőfeszítésekre való képtelenség, állandósult boldogtalanságérzet pillanatnyi élvezetekkel enyhítgetve, stb. Mind-mind ugyanaz a jelenség, amelyet az addiktológusok a szenvedélybetegeknél (drogosok, alkoholisták, stb.) mutatnak ki. S mindet ugyanaz okozza: az enyhítgető pillanatnyi élvezetek, a hormonegyensúlyunk felborításával. Lehetne "leszokni" ezekről a könnyű élvezetekről, azaz a "jóléti függőségekről", de a - szinte betegérzeteket produkáló - elvonási tünetek újra és újra visszarántanak bele.

4. A legfölöttünk "bábáskodó" nagyokosok jól ismerik, hogy ilyenkor a megoldás tömeges szinten éppen az, amit senki sem kíván, azaz ugyanolyan trauma, amely vagy 100 éve kiváltotta a jelenlegi helyzetet. S bár az fizikailag, és személyek tömegeire vetítve csak rombolni tud, de mentálisan helyrehoz mindent, s az utódok - akik mindezt nem élték át - egy szűkös életmód talaján építik fel ismét ugyanazt, ami a mi vesztünket okozta, s folytatódik a körforgás évszázadonként. Nekik még könyvtárba se kell menniük ahhoz, hogy megöregedvén visszatekintve azt gondolják az életükről, hogy "Ez jó multaság, férfimunka volt"! (Vörösmarty) Nekünk meg marad a nőies nyafogás, amely előbb utóbb mindenkit elér. Azt is aki ma még ezt tagadja.

5. A mai tudásunkkal van már más megoldás is, ám azt "Nagy-Reset" fedőnév alá rejtve ismét a nagyokosok próbálják erőszakosan, s eltorzítva a nyakunkba sózni, hitegetve és eredményt nem hozva (vörös szín alatt ez már ki lett próbálva).

vanderkaay 2023.03.24. 13:48:12

Ha nem lenne az a mondat hogy "ami elegendő volt úgy 10 éve, az most már kevés" akkor azt mondanám hogy feltehetőleg egy átlagos kinézetű és átlagos anyagi körülményekkel rendelkező férfi vagy, azoknak a nőknek pedig akikkel randizol még nem ketyeg annyira a biológiai órájuk hogy veled is beérjék. Ez a mondat viszont így kilóg a sztoriból mivel nem tűnik valószínűnek hogy 10 évvel ezelőtt annyival jobb pasi lettél volna. Így csak az lehetséges hogy az itteni sztorikat író automata meghibásodott úgyhogy reméljük jön a szerelő és megjavítja (kár hogy férfi írta a sztorit, mert ha nő írta volna akkor természetesen a nagyfarkú szerelő jönne aki jól elintézi az unatkozó háziasszonyokat)

antisocialnetworkagain 2023.03.25. 06:14:59

Termékeny a kedves szerző. Mégis érdektelen az írás. Amúgy nem kell mindenkinek párt találni,szaporodni. Ez nem alapvető jog.

látjátok feleim szümtükkel 2023.03.25. 15:57:53

Aki tíz évvel ezelőtt nem talált magának párt, az mit reklamál? Nézzen magába, hátha javíttatni kéne, mert ami van, az csak rosszabb lesz az id múlásával.

fkv.119 2023.03.25. 17:41:03

Mi kell a nőnek? Nagy fasz, nagy bicepsz, nagy pénztárca. Leginkább az utóbbi. Minden más csak hátrány. Udvariasság? Figyelmesség? MUHAHA! Ha bunkón domináns és erőszakos vagy, az jobban bejön nekik. Nyafiznak kicsit persze hogy "nem ilyen lány vagyok", de dehogynem...

fkv.119 2023.03.25. 17:47:45

@vanderkaay: Simán lehet hogy 10 év alatt megpuhosodott, megnőtt a bele, jött a sörhas, lógó zsírcsöcs...

fkv.119 2023.03.25. 17:48:38

@antisocialnetworkagain: Persze, a maradék majd téged fog seggbekúrni...

Real_Time 2023.03.26. 07:18:36

Lehet ki kellene próbálni pedig a vadvizi evezést inkább.

szeme közé, laposan! 2023.03.26. 09:49:00

Ha a tinderen ismerkedsz, nem is fogsz olyat találni, akit érdekelsz. Menj el hegyet mászni, vadvízi evezni, ott lesznek olyan nők, akik vagy megmondják, mi a baj veled, vagy nem találnak benned bajt és egynél többször is kúrnak majd veled. A “mértékkel iszom” klubban megint csak nincsenek ilyenek. Lúzer…

VOGAben 2023.03.26. 20:05:52

Kár érte, ja nem. Az ilyeneket már körbeadta a fél város... Agyaljon rajtuk a büdös rosseb!

Billy Hill 2023.03.30. 22:27:56

"Most egyedül élek, amit nehéz megszokni". Lószart mama!

2023.04.09. 18:52:13

1. hiba: elmész a randira.
süti beállítások módosítása