Ez a srác fura dologra izgul...

2023. június 01. 07:39 - csajokespasik

       

               A pasi olyan rejtélyes dumákat tol, mintha törné a magyart, vagy mintha egy szlogengenerátort ültettek volna be neki. Posztolónk ahhoz már valamelyest hozzászokott, hogy amikor meglátogatja őt, mindenét megpiszkálja, de a titokzatos szólamaihoz nem sikerült még. Azt sem tudja eldönteni, hogy ez valami bizarr előjáték nála, egy szakítás előkészítése, vagy csak egy felvett divatpóz.        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

„Sosem leszek veled boldog, mégis félek téged elhagyni” – Nőként kérdezném a nőket, hogy pasitól egy ilyenre mit lépnének? : D És ezt nem szakítószövegnek szánta, amúgy szöveges üzi volt. A mi kapcsolatunk csak pár hónapos és az a tipikus „barátság extrákkal” dolognak indult – valójában valahol most is az. És azt mondta az elején, hogy ő romantikusabb + érzékenyebb az átlagnál... Ennek nem sok jelét láttam, talán az olyan kétértelmű megjegyzéseire értette, mint a fenti, vagy ez, amit már személyesen osztott meg velem: „ez a legtöbb, amit tehetek érted”. A megfogalmazáson is van mit elemezni. Olyan, mintha valami szlogengenerátor köpte volna ki neki.        

       

               Ahhoz már hozzászoktam, hogyha feljön hozzám, rá kell szólni, h. ne nyúlkáljon semmihez, imádja a cuccaimat piszkálni, fiókokat húz ki...stb.. A lényeg, hogy elindul valami, aztán kis idő múlva visszajutunk oda, ahonnan elindultunk. Aztán ilyeneket tol, hogy „aki a szeretetet adja, nem vár viszonzást, hiszen szereti a szeretetet” - ez nem szó szerint így hangzott el, nem emlékszem jobban, de nagyon hasonlóan.

Kérdésem: mennyi idő után és milyen okokból szakítják meg a kapcsolatot az ilyen típusok egy nővel? Olyan, mintha arra izgulna, hogy kétértelmű dolgokkal kétségek közt tarthat, és utána bedob egy feloldó szexet – ami tényleg jó vele, csak az előjáték ne lenne ilyen fölösleges és drámai. Nekem úgy is működne. A normális oldalát jobban szeretem, nem buta, nem bunkó, képzett, sokat járt a világban, nagyon sokat segített nekem nyelvtanulásban. Amikor beszélek neki erről, megint ilyen válaszokat kapok, hogy „te soha nem voltál teher nekem”. Olyan, mintha törné a magyar nyelvet, de nem, nincs ilyen gondja.          

 

 

17 komment
Címkék: értetlen

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4618136600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

antisocialnetworkagain 2023.06.01. 18:32:57

.."hogy amikor meglátogatja őt, mindenét megpiszkálja," ..
A büdös bunkó , perverz állat.

Sadist 2023.06.01. 18:34:06

@Real_Time_2: Érdekes, hogy 80-100 év alatt mennyit változott a világ. Akkoriban még tudták, hogy a férfiak a nyeremények és a nőknek kellett teperniük. A hozomány is jó intézményrendszer volt, mert elejét vette, hogy asszonyka a széljárás módjára változó érzelmeinek engedve egyszerűen felrúgja a házasságot, ha kedve szottyan hozzá. Sokkal erősebb az elkötelezettség, ha az embernek sok zsetonja van a potban.

Diorella Queen 2023.06.01. 21:46:46

@Sadist: Sarka Katának meg a Cilinek is kevés volt , hogy sok pénze volt a férjeknek. Mondjuk nem csodálom, ocsmány egy állat volt, mindegyik férj. Kívül és belül is.

Diorella Queen 2023.06.01. 22:10:19

Ez a srác, fura dologra izgul.....
Hatásvadász cikk!
Vártam volna valami olyasmit, hogy a srác arra izgul, hogy látja a bagzó macskákat és közben veri magának és a barinője meg rányitja az ajtót. Vagy valami ilyesmit. Helyette csak a fiókokat húzogatja a fitymája helyett. Lehet hogy arra gerjed, hogy miközben a nője éppen orálisan elégíti ki, közben kirabolja a házat ? Majd megtörli a függönyben a farkát, aztán angolosan lelép.

Real_Time_2 2023.06.02. 05:43:59

@Diorella Queen: Pont erre gondolt a kolléga a hozományt említva. Feminista rendszerben ez így megy, egy picsával beszállni a házasságba, majd egy házzal meg teljes egzisztenciával kiszállni. Persze hogy tökmindegy neki, hogy hogyan is néz ki az ember.

Real_Time_2 2023.06.02. 05:45:08

@Sadist: Na meg hogy a férfiaknak voltak igényeik is, ez amiről a feminista média igyekszik elhitetni hogy ma már nincsenek :D

Andy73 2023.06.02. 07:53:48

Bármikor megszakíthatja ezt a kapcsolatot, már csak azért is, mert nem is tűnik komoly kapcsolatnak, inkább barátság extrákkal, ahogy te is írod. Az elvárásaiadat neked kell elmondanod, neki. Utána vagy megváltozik, vagy nem, de az is lehet, hogy elhagy. Akkor sem lenne kár érte, hamarabb találhatsz jobbat. Az egyébként már az első mondatból kiderül, hogy nem hosszú távra tervez veled.

javított állomány 2023.06.02. 21:32:19

Repedtsarka Kata OK.De Cilike mint jó nő.Ne bassz már. :-)))

Mesterséges Geci 2023.06.03. 06:32:26

Sokszor felmerült, hogy az itt megjelenő posztok 90-100%-ban a fantázia szülöttei. Na ez biztosan nem az. Ez annyira művinek tűnik, hogy kizárt, hogy ilyet ember kitaláljon. A chatgpt meg nem tud ennyire magyarul. :D

Diorella Queen 2023.06.03. 18:12:21

@javított állomány: A párom szerint a Cilike állati bomba nő.
Kinek a pap, kinek a papné.

Diorella Queen 2023.06.03. 18:14:42

@Real_Time_2: Feminista rendszerben ez így megy, egy picsával beszállni a házasságba, majd egy házzal meg teljes egzisztenciával kiszállni.

Na jónak mondod öcsisajt.
Én sem egy szál nejlon szatyorral jöttem el a házasságból.
Úgy hogy bekaphatod.
Másrészt meg vedd úgy, hogy exnejed csak megőrzi a vagyont a gyereknek, nehogy elbaszd , eligyad vagy elkártyázd.

Diorella Queen 2023.06.03. 18:20:06

@Real_Time_2: Igazán érdekelne, hogy mitől lettél volna elégedett váláskor?
Ha az exed a híd alól neveli a közös gyereket a továbbiakban?
Ha éhen hal, és megfagy?
Pitiáner bosszúvágyad nyilván kielégült volna ettől. Leszarod te a saját gyerekeidet is ahogy elnézem, mert ha nem így lenne, akkor azon lennél, hogy amikor az anyjával van a gyerek, akkor is normális környezetben éljen és nőjön fel.

Real_Time_2 2023.06.03. 20:03:52

@Diorella Queen: Szokásos személyeskedő hisztireakció mint ellenérvek.

2023.06.06. 01:37:34

Amíg nem a parlamenti közvetítésre, vagy OV beszédeire merevedik, addig nagy baj nincs
süti beállítások módosítása