Egyszerre három pasit tartott

2023. június 30. 07:38 - csajokespasik

       

               A lány csendes, szűzies, megfelelő értékrendet is vall, tehát igazi mestere a gyanakvás elaltatásának. Ám amikor kiderül, hogy a baráti körből több rajongóval is megosztotta magát, az kicsit kiborította Levélírónkat. Amikor számon kérte, azt állította, hogy ő csak barátkozott velük, de ha így is volt, akkor elég fura fogalmai vannak a barátkozásról.        

 
       

                Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok,
Nem mostanában történt velem, de leírom.
Ő csak szerette a rajongókat, és akkor még nem gyanakodtam, hogy az, ha egy nőnek rajongókra van igénye, az nem jó jel, és jobb időben észrevenni és szépen leválni róla. De sok minden elaltatta gyanakvásom: ő ezó érdeklődésű volt, hitt a jelekben, angyalokban, Atlantiszban, miegymásban. Engem is érdekel a spirit téma, ezt tudta is, szerinte ezért illettünk akkor össze... Bár érdekel az ezó, de nem vagyok olyan, aki annyira elhiszi a feng shui sorsfordító ígéreteit, hogy mániákusan kirak adott helyre egy valami tárgyat és attól várja a pozitív változást. Az asztrológiában még nem csalódtam, arra nem sajnálom a pénzt sem.        

       

               Azért is nem gyanakodtam, mert csendes, nyugodt, mégis életvidám lány volt, már-már szűzies, ha mondhatom így. Olyanokkal szédített, hogy az esküvő az neki egy szent dolog, és ha a templomban, Isten színe előtt mondjuk azt az igent, az mennyire nem játék, hanem egy működő mágia.
Azért sem gyanakodtam, mert ő volt inkább a féltékenyebb, belenézett a telefonomba, én meg hagytam, mert nem talál rajta semmit. Sokat írogattunk egymásnak, és sajnos megtudtam, hogy sokszor vagyok félreérthető írásban, ami miatt sokat vitáztunk.
Ha bárkinek mesélek erről, többnyire azt mondják, hogy én voltam a hülye, mert nem vettem észre a jeleket. Hát tényleg nem. Pedig volt egy: azt hittem, a „telóbizalom” oda-vissza mehet: egyszer kérdezett valamit, hogy hogyan tud beállítani a mobilján valamit, majd otthagyta az asztalon és átment a másik szobába, én meg gondoltam, beállítom addig neki, míg visszajön. És amikor bejött, látta, hogy mit csinálok, szinte sipítva tépte ki a kezemből a mobilját...ezen kívül más gyanús jel nem volt. Illetve, így visszagondolva mégis volt még valami... azt, hogy „szeretlek”, sose a szemembe mondta.

A lényeg, hogy volt egy közös baráti társaság (amiből ő szerencsére utána azonnal felszívódott) és kiderült egy elég véletlen módon, hogy rajtam kívül még két másik srác is képben van. Amikor kipattant a dolog, állította, hogy velük csak barátkozik, mert a rajongók kellenek. Amikor kicsit utánajártam, kiderült, hogy eltérő fogalmaink vannak a barátkozásról...
Azóta néha eszembe jut a kérdés: vajon ő érzett egyáltalán valamit irántam, míg velem volt? Vagy csak bedumálta magának is... Hogy vezethettek meg ennyire? De anyagi kihasználás nem volt. De az se vigasztalt volna, ha a végén azt mondja „te voltál a kedvenc”, mármint a másik kettő közül : ) az még rosszabb lett volna.          

 

 

15 komment
Címkék: hárem

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8818156488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2023.06.30. 09:23:36

Halak a hálóban

Csillaghálóban hányódunk
partravont halak,
szánk a semmiségbe tátog,
száraz űrt harap.
Suttogón hiába hív az
elveszett elem,
szúró kövek, kavicsok közt
fuldokolva kell
egymás ellen élnünk-halnunk!
Szívünk megremeg.
Vergődésünk testvérünket
sebzi, fojtja meg.
Egymást túlkiáltó szónkra
visszhang sem felel;
öldökölnünk és csatáznunk
nincs miért, de kell.
Bűnhődünk, de bűnhődésünk
mégse büntetés,
nem válthat ki poklainkból
semmi szenvedés.
Roppant hálóban hányódunk
s éjfélkor talán
étek leszünk egy hatalmas
halász asztalán.

God Harald 2023.06.30. 23:19:19

Mondtam, hogy ne told túl a rozét amikor a napi kötelező posztot írod! Most nézd meg: ezopicsa stílusban szólaltattál meg egy férfi főszereplőt! Én ezért nem fizetném ki a tiszteletdíjadat!

Sztravinszka 2023.07.01. 11:01:36

Korán reggel Pilinszky. Beütött a poszt :)))
A legszebb, hogy sose a szemébe mondta, hogy szeretlek! Akkor hova? Az altesti mikrofonba?

fkv.119 2023.07.01. 12:19:43

"Az asztrológiában még nem csalódtam, arra nem sajnálom a pénzt sem."

Szia uram, MLM pilótajéták érdekel? Hasonlóan tuti biznisz, még senki nem csalódott benne. :D

Lorrh 2023.07.01. 13:41:57

@Sztravinszka: nálunk fél10-kor már dübörög a nap mega Pilinszkij.
A reggel az ötkor van, amikor etetni kell a lovat, disznót, tikokat kiengedni, tápot bekeverni, megnyírni a birgét, kötözni a sonkát.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.07.01. 14:51:17

"ő ezó érdeklődésű volt, hitt a jelekben, angyalokban, Atlantiszban, miegymásban. Engem is érdekel a spirit téma [...] Az asztrológiában még nem csalódtam, arra nem sajnálom a pénzt sem."

Atyaég! Ezó, angyalok, jelek, asztrológia! És külsőre ugyanolyan ember, mint bárki más.

Andy73 2023.07.02. 01:23:37

Úgy látszik, nem jött be az ezo téma, az asztrológus biztos nem jelezte előre elég pontosan a problémákat. De a poszt legalább érdekes lett.

antisocialnetworkagain 2023.07.02. 07:08:33

És most beszéljünk a hüvelygombáról.

larvar0 2023.07.03. 06:29:15

Asztrológiában hisz a posztoló, sőt pénzt se sajnál rá, ez egy tutibiztos jel, hogy ő egy igazi balek.

A kiscsaj ilyen ezó, angyalos, templomos esküvős klisékkel, szlogenekkel altatja el a balekot. Nálam ezek azonnali menekülést idéznének elő. A balek meg azt hiszi, ettől mély a lány. Pedig csak a muffja mély.
Az meg, hogy a csaj mágiát emleget a templomi esküvővel kapcsoatban, az azt mutatja, hogy fogalma sincs arról, hogy a kereszténységben a mágiázás (még az emlegetése és keresztény szertartásokkal való összemosása is) tilos.

Ezek az emberek amúgy milyen munkakörökben dolgoznak? Mivel keresik a pénzt? El nem tudom képzelni, hogy valaki ilyen ezópicsákat és asztrológiabuzikat alkalmaz.

A csaj háremet tartott, de ellentétben legtöbb frigid picsával, nem szárazbaratokból, hanem olyanokból, akik megöntözték a torkát gecivel. Ügyes a hölgy, sokra fogja vinni.

Lorrh 2023.07.03. 08:10:24

@larvar0: "El nem tudom képzelni, hogy valaki ilyen ezópicsákat és asztrológiabuzikat alkalmaz."

akkora munkaerőhiány van, hogy bárkit alkalmaznak. recepciós, pénztáros, ügyfélszolgálatos:
ilyeneket lasszóval fogják.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.07.03. 08:33:32

Minden kétkedőnek írom, hogy az asztrológia igenis működik -ha másban nem is, az emberek hülyítésében biztos. Bár valószínűleg eleve a már hülyék fogékonyak rá. Ugyanez áll az ezo-baromságokra is.

Diorella Queen 2023.07.05. 05:14:41

"Az asztrológiában még nem csalódtam, arra nem sajnálom a pénzt sem."

Nyilvánvaló, hogy egy cipőre, vagy rongyra a csajnak, viszont sajnálta a pénzt.:)

Diorella Queen 2023.07.05. 05:15:35

@Kovacs Nocraft Jozsefne: A bevonzom a szart vagy a pénzt dolog, valóban működő és létező jelenség. Saját tapasztalat. Sok tapasztalat.

Supergranat az igazságosztó 2023.07.05. 07:35:37

Az ilyen csendes, szuzies csajok a legnagyobb ribancok. Remélem erre rájöttel! Nemcsak a neten kevés ruhában tangában pózoló ribancok azok!

fkv.119 2023.07.09. 11:47:49

"Egyszerre három pasit tartott"

A csávó vagy a csaj?
süti beállítások módosítása