Velem rendes, csak másokkal nem az

2023. július 18. 07:57 - csajokespasik

       

               „Kértem tőle, hogy társaságban fogja vissza magát, de azt mondta, hogy ő ilyen, és nem akart senkit megbántani. De mindig ugyanaz van” – Posztolónk nem szívesen viszi a pasiját a baráti körébe, mert olyankor nem tud uralkodni a sajátos humorán és a borravalóval is szűkmarkúan bánik.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok,
a barátommal idén jöttünk össze. Bevittem a társaságomba, ami nem nagy, és nem piásokból áll, inkább csak kulturáltan beszélgetünk valahol értelmes dolgokról.
Párom se alapból nyers, de ha iszik, akkor annak tűnhet, annak, aki nem ismeri őt. Barátaim meg érzékenyebb emberek, és amit ő nem is gondol megbántónak, nekik az. Van egy meleg is a társaságban, akivel gyakran „viccel”, de ő nem veszi annak, hanem sértésnek, és már párszor el is maradozott tőlünk (amikor rákérdeztem, miért, nagy nehezen kiszedtem belőle, hogy a barátom miatt... és még a maga udvarias módján hozzá is tette, hogy ez biztos az ő túlérzékenységének a hibája, nem az övé...) Én is hallom, mikkel oszt másokat, nem olyan nagyon durvák ezek, de valakit a sima cinizmus, vagy nyersesség is sérthet.        

       

               Ha ő ott van, a szokásos felszabadult légkör megfagy, ennyi. És mivel az én barátom, senki nem mer visszaszólni neki, pedig tőlem nyugodtan tehetnék.
Velem nem főnökösködik, kedvembe jár és nem beszél lekezelően, gondos, mindenben segít és támogat, nem korlátoz. Csak épp ezt nem lehet vele megoldani. Kértem tőle, hogy társaságban fogja vissza magát, de azt mondta, hogy ő ilyen, és nem akart senkit megbántani. De mindig ugyanaz van. A humora is elég sajátos, mert olyat is mondott egyszer, hogy ha kitör a világháború, akkor majd együtt menekülünk...meg bunkert építünk... ami lehet, hogy valakinek vicces, nekem morbid.
Van jó munkahelye - ennek ellenére száz forint alatti aprókat kér vissza borravalós helyeken.
Van benne egy magabiztosság, hogy ő bármit kimondhat... Most meg teljesen fel van pörögve, állandóan menne valahova, strandra, vagy koncertre, vagy kirándulni. És itt én húzom vissza inkább, hogy amikor tombol a hőség, jobb egy klímás helyiségben lenni. Néha azt érzem, hogy jobban szereti azt a tudatot, hogy van egy barátnője. Mert tudom, hogy sokáig volt egyedül.
Változhat egy ilyen típusú ember? Vagy ne erőltessem, ez már így marad?          

 

 

14 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7718169371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

elismert felhasználó 2023.07.18. 10:04:32

Ezért jó a kasztrendszer bammeg. Akkor nem kerül a "szójalattés" bölcsészklubbotokba ilyen.

nOniCk 2023.07.18. 10:22:39

Csaj szépen próbálja farigcsálni az emberét a saját kedvére, ahelyett hogy mást keresne magának a könyvtárban. A srác meg eldönti lassan, hogy papucsosodást választja, vagy férfi marad.

Lorrh 2023.07.18. 10:56:40

@nOniCk: igaz! egy férfi a baráti társaságban lebuzizza a másikat hogy azt jól megsértse.
Tényleg ilyen egy igazi férfi: sáros csizmával odaszarik az asztal közepére, belelő a bárpultba, böfög két hatalmasat és ellovagol a naplementébe.
Amúgy a csaj tényleg tiplizzen és ne farigcsálja a pasiját.

Rubasov nertárs 2023.07.18. 12:25:40

Általános 21. századi bölcsészlány dilemmával állunk szemben: a vastökű, a meleg havert lazán lebuzizó fickót válasszam, vagy a hozzám hasonló érzékeny virágszálat, aki még a levegővétel előtt is engedélyt kér. Utóbbival nyílván mély beszélgetéseket lehetne folytatni és még a meleg srácra sem tenne megjegyzéseket, csakhát az évente egyszer, max. kétszer letrimmelt puncid szeméremszörzetén egyetlen egy kósza cseppecske sem villana meg.
A jótanács a következő: sajnos nincs 2 in 1, így a kettőt külön kell választanod: kúratod magad a vastökűvel (vastökűekkel), szigorúan távol tartva őket a baráti társaságodtól, szárazbarátnak pedig leakasztaz a környezetedből egy kedves, érzékeny, jólelkű fickót.

Koczy · http://koczyblogja.blog.hu 2023.07.18. 14:11:25

Én is keveredtem egyszer egyetemista koromban vidéki parasztlányként egy olyan belpesti bölcsész körbe, ahol folyamatosan csak a modoroskodás meg egymás felszopása ment, és egyből sértődés lett abból is, ha valaki (én) rávilágított a nyilvánvaló hülyeségekre.

Soha többet ilyen társaságot.

Mondjuk borravalót mindig rendesen adtam...

God Harald 2023.07.18. 15:45:50

@Rubasov et.: a nemi átalakító műtétekhez nem javaslom a vastököt. Az öntöttvas nem rendelkezik olyan kedvező mechanikai tulajdonságokkal mint az acél. Még a gömbgrafitos vasak sem! Kisciklusú igénybevételek mellett hajlamos a ridegtörésre. Ilyen nemes célra nemesacél tököt kell rendelni, mondjuk P355NH, esetleg hideg ütőmunkásat, hogy a jégcsákányt is bírja!:) De csak 3.1-es műbizonylattal!

Lorrh 2023.07.18. 16:16:21

@God Harald: ausztenit és ledeburit!!!

God Harald 2023.07.18. 16:26:22

@Lorrh: igazad van: az igazán nagymenők ausztenites korrózióálló acélból csináltatnak tököt! Az óvatosak meg szuperduplexből, hogy a strandon a klóros víz ne kezdje ki és a savköpő menyét se támadhassák sikerrel. A melegek meg 13CrMo44 45- ből, mert az bírja a hőt.:)

Sztravinszka 2023.07.18. 18:31:27

Én még mindig a bunkeren röhögök :)))

antisocialnetworkagain 2023.07.18. 18:34:51

Anyagias aki más borravaló nem adásásval problémázik. Miért nem fizetsz mindent te? Akkor annyit adszamennyit akarsz.

body_andras 2023.07.19. 13:41:41

@Lorrh: Nem tudtam mi hiányzik ahhoz hogy kiteljesedjek, köszönöm :D
@Rubasov et.: Tegyük hozzá, ne csak évente kétszer trimmeljen, hanem csinálja szépen rendesen a tarvágást két naponta.

Ami a borravalót illeti:
a törzshelye(i)den adsz, új helyen ha le tudnak nyűgözni, akkor is, ha házhozszállítást kora reggeli / esti órákba kéred, akkor is. Minden más esetben, kikérem magamnak hogy követelik, pofákat vágnak ha nem adok, de amivel istenigazából fel lehet kúrni, ha asszonypajtás hangosan megjegyzi, hogy "nem adtál borravalót!"

Lorrh 2023.07.19. 17:47:38

@body_andras: kb ma már mindenhol beépítik az árba a borravalót, mint szervízdíj. Nem is értem miről beszéltek, a borravaló boomer dolog

God Harald 2023.07.19. 22:09:58

@Lorrh: tényleg nem sok éttermet láttam az elmúlt 1-2 évben, ahol nem építették be a borravalót szervízdíjnak!
Már Boomer is boomer, pedig csodakutya volt a nyolcvanas években.
süti beállítások módosítása