Mások vagyunk, én mégis belezúgtam

2023. július 27. 07:43 - csajokespasik

       

               Komolyabb problémák nincsenek is ebben a felállásban, eltekintve a pasi családtagjaitól és attól a ténytől, hogy ő impulzívabb, többet látott a világból, és izgalmasabb életet él – viszont semmiért nem kellett annyira megküzdenie, mint a barátnőnek. Ezek valóban csak elhanyagolható ellentétek, vagy később majd nagyobb jelentőségük lehet?        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sokáig voltam egyedül (nő/27), és nehéz visszaszoknom a párkapcsolatosdiba.
Próbálok újra beletanulni, mert a helyzet is más, mint a korábbiak, most komolyabb. De amikor a családtagjaival vagyunk, néha teljesen lefagyok, és amikor elakad bennem a szó, butának tűnhetek a szemükben. Ezt így érzem. Nem másodlagos gond ez, mert vele ugye megkapom a családját is. Az ő lakásuk patyolat tiszta, és nekem senki nem szólt előre, hogy vegyem majd le a cipőmet, és így már a bemutatkozás se volt zökkenőmentes.        

       

                A nővérééknél is hasonló körülmények vannak. Egy darabig nem is szólt hozzám a nővére, majd amikor kérdezgetni kezdett, láttam, hogy csak muszájból teszi, valószínűleg a párom szólt neki, de olyan általánosságokat kérdezett (merre laksz, mit csinálsz?) amik a totál érdektelenségről szóltak, a személyiségem egyáltalán nem érdekelte.
Ha kiállok magamért, azzal csak nehezítem a dolgokat, ...meg azt is nehezen döntöm el, hogy mi az, ami tényleg az én hibám, és mi volt a jogtalan vád, vagy beszólás.
A néhány különbség ellenére úgy érzem, hogy a párommal mégis összeillünk. Mik ezek a különbségek? Ő impulzívabb, sokat utazgatott, izgalmasabb életet élt, mint én...és neki nem kellett annyira megküzdenie semmiért, amije van, lakást, autót a szülei alátoltak. Én káros szenvedélyektől mentes vagyok, semmi komoly pszichés problémám nincs (kicsit stresszes vagyok mostanában, ha ez annak számít) nem vagyok kontrolláló, se túlzottan féltékeny. Valamennyire mások vagyunk, én mégis belezúgtam, de senki se egyforma, így ezen már túlléptem.          

 

 

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1118179957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2023.07.27. 08:59:47

"de olyan általánosságokat kérdezett (merre laksz, mit csinálsz?)"

Nagy hiba!
Én, amint találkozok egy új emberrel, rögtön nekiszegezem a kérdést, hogy mi a véleménye Tolsztoj kései lírájában alkalmazott szimbólumokról.

Amúgy mi a kérdés a posztban?

_Amatőr_ 2023.07.27. 09:17:11

Honnan jöttél, hogy utcai cipőben mászkálsz a lakásban?

VOGAben 2023.07.27. 09:26:32

Gyk.: Az, hogy társaságban az új jövevényt kérdezgetik a világ legtermészetesebb dolga. Családi körben pedig főleg az. Nem lehet léleklátó jós mindenki, hogy a másik veséjébe lásson első pillantásra. (Amúgy azok is kamuznak, csak profi módokon.) Ez a cipőlevétel meg alap. Már a kérdést is a vendégnek kell feltennie, miközben bújik ki a bakancsából... Ha nemleges a válasz akkor maradhat. Persze ahol térdig ér a ganyé az más terep, az egy elhanyagolt istálló inkább. Ott maradhat a gumi/lovaglócsizma! Amúgy ámulok csak, hogy 27évesen még léteznek ilyen zárkózott-gátlásos nők. Felénk a 27 körüli független, csinoska csajok már sok mindenen túlvannak. Minimum egy-két tucatnyi 20-45 közötti hapsin is simán általában. (Micsoda egy ribizlibányában élek... )

Rubasov nertárs 2023.07.27. 09:56:52

@VOGAben:

"Amúgy ámulok csak, hogy 27évesen még léteznek ilyen zárkózott-gátlásos nők."

Pedig vannak ilyenek, nem is kevesen, csakhát nem ők vannal előtérben. Amúgy van egy haver, aki azért dobta a nála 10 évvel fiatalabb, csinos barátnőjét, mert a lány nem igazán volt az a bulizós típus. Én meg csak fogtam a fejem.

Billy Hill 2023.07.27. 12:25:04

Majd megkapod a CipÉsz becenevet a családon belül. Cipőben jön be, és nem túl nagy ész...

Diorella Queen 2023.07.27. 21:30:44

@Lorrh: Én, amint találkozok egy új emberrel, rögtön nekiszegezem a kérdést, hogy mi a véleménye Tolsztoj kései lírájában alkalmazott szimbólumokró

Melyik Tolsztoj?
Kettő volt.

Diorella Queen 2023.07.27. 21:33:00

A csajszi betojt a srác családjától, vagy valami ilyesmi.

Lorrh 2023.07.27. 21:58:55

@Diorella Queen:
Евгений Пушкинович Толстой

fkv.119 2023.07.29. 15:16:03

"Mások vagyunk"

Homók?
süti beállítások módosítása