Ha diétázik, sokat álmodik az exéről

2023. július 31. 07:39 - csajokespasik

       

               Amikor a pasid olykor álmodik a volt nőjével, az nem elhanyagolható tény, különösen, ha azok az álomképek vágykeltőek. ...Posztolónk ezeknek az álmoknak az erotikus tartalmában nem biztos, mert részletekbe nem merül a párja, és egyelőre azzal nyugtatja magát, hogy az álmok mindössze tudatalattink felböfögései és elmetartalmak káosza, semmi több.        

 
       

                Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok! A barátommal idén leszünk két évesek. Mindketten középkorúak vagyunk. Hogy meddig leszünk együtt, az nem rajtam múlik, mert vannak bizonyos dolgok, amik nem túl biztatóak, például, ha megjegyzem, hogy ő remek apa lenne, akkor vagy hallgat, vagy furán néz rám – ez jelentheti azt is, hogy nem tartaná magát annak, vagy azt is, hogy nem akar gyereket. Igyekszem megfelelő formában tartani magam, állítólag csinos vagyok még, és amikor ráállok az edzésre meg diétára, akkor ő is követ – ha fogyózik, kicsit akkor többet is cigizik, de már leszokóban van.        

       

               Az exéről nem sokat beszélt, azt tudtam csak, hogy mélyen szerette, de a nő dobta végül, másvalakiért. És mondott egy érdekeset, hogy amikor velem tart a diétában, rendszeresen az exével álmodik. Ez egy dolog, csakhogy mit csinálnak az álmában? Mert arra ő se emlékszik, mondja, vagy csak nem akar ebbe beavatni... Végül is mindegy, mert az álmok csak a tudatalatti felböfögése és elmetartalmak kuszasága – így is vehetem. De ha erotikusat álmodik, az meg a vágyálom kategória.
Nem vagyok féltékeny, van önbizalmam, tudom azt is, hogy mit kell tennem, hogy továbbra is nő maradjak a párom szemében. De ami titok előttem, azzal nem tudok mit kezdeni...
Az akkori lehetőségeinkhez mérten szenvedélyesen indult a mi kapcsolatunk - és sokat van itt téma, hogy valaki nem jól jön ki a párja családjával... nálunk az ellenkezője van, hogy az anyjának én szinte a fogadott lánya lettem.

Ezzel szemben azt nem tudom, hogy az álmodós exével tartja e titokban a kapcsolatot... Én nem fogom neki megmondani, hogy mit tehet és mit nem, mindenesetre én egyetlen exemmel sem tartottam korábban a kapcsolatot egy percig se - tudom, hogy valakiknek ez simán megy, nekem nem.          

 

 

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7218182751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sadist 2023.07.31. 10:10:48

"például, ha megjegyzem, hogy ő remek apa lenne, akkor vagy hallgat, vagy furán néz rám – ez jelentheti azt is, hogy nem tartaná magát annak, vagy azt is, hogy nem akar gyereket."

Nem akar gyereket VELED (lévén már öreg vagy hozzá). Örülök, hogy segíthettem megfejteni ezt az igen bonyolult rejtélyt.

Kulics 2023.07.31. 14:12:21

Diétázik és exxel álmodik??? éhes makkal disznót álmodik - mondja aki korpa közé keveredik, hogy egyik szavamat á másikba költsem.

Diorella Queen 2023.07.31. 14:50:40

Igyekszem megfelelő formában tartani magam, állítólag csinos vagyok még, nem vagyok féltékeny, van önbizalmam, tudom azt is, hogy mit kell tennem, hogy továbbra is nő maradjak a párom szemében.

Na szóval!
Ego az van, kérdés mennyire fedi a valóságot a csinosság meg a többi. Hova tovább, kurva kevés a hosszút távú kapcsolathoz a csinosság, meg úgy alapból is kevés.

Gyereket meg nyilván nem akar, mert a csaj vagy még sem annyira csinos és szexi, hogy egy életen át vele maradjon, vagy nincs meg a szellemi kapcsolat, vagy pedig a pasas örök gyerek kategória. Vagy ez így együtt mind.

Diorella Queen 2023.07.31. 14:52:58

@Sadist: Nana kisöcsém!
Kicsit visszább az agyarakkal, mert igen sok harmincas pasas keres idősebb nyanyát, csecsszopáshoz. Vagy mert az anyját nem tudja megdugni és így éli ki a rejtett vágyait.

Diorella Queen 2023.07.31. 14:53:48

Lehet azért álmodik az exével a pasi, mert vele jókat zabált anno. És most álmában folytatja, csak korgó gyomorral.

body_andras 2023.07.31. 16:42:41

Pasasnak kell egy pszichológus. CSajszi túl sokat gondolkodik.

Supergranat az igazságosztó 2023.07.31. 16:43:13

@Diorella Queen: vagy mert ők könnyebben kaphatóak, nem annyira mint a fiatalabb picsák akiknek a pénz az első. Te idióta! Savanyú a szőlő mi?

antisocialnetworkagain 2023.07.31. 20:14:36

A másik álmára féltékenynek lenni, beteges személyiségre utal. Ajánlom keresse fel pszihológusát, vagy pszihiáterét.

Burgermeister 2023.08.01. 04:54:20

Poszterinát kikúrálom beteges gondolataiból. Szívesen.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2023.08.01. 15:21:23

"ha megjegyzem, hogy ő remek apa lenne, akkor vagy hallgat, vagy furán néz rám – ez jelentheti azt is, hogy nem tartaná magát annak, vagy azt is, hogy nem akar gyereket."

És miért nem kérdezed meg tőle? Inkább találgatsz?

"amikor velem tart a diétában, rendszeresen az exével álmodik"

Erre lehet magyarázat az, hogy nem szívesen tart veled a diétában.

"De ha erotikusat álmodik, az meg a vágyálom kategória."

Amikor én boldogult nagyanyámmal álmodtam erotikusat, vajon az is vágyálom volt?

Utálok álmodni. Sok álmomra emlékszem, mert közben rövid időre fel szoktam ébredni. Halálosan elegem van az álmaimból. Az álmokat semmilyen módon nem lehet befolyásolni, próbálkoztam vele, esélytelen. És minden álomban van valami teljesen értelmetlen dolog. Sok éve álmodom visszatérően ugyanazokat a motívumokat, van kábé tíz visszatérő álomtípusom, amelyek folytatásosak, lassan változnak, már az álmomban is mondom néha valaki ott levőnek, hogy én mindig ezt szoktam álmodni, és unom. Olyan, mint a Mátrix, álmomban mindig egy olyan helyen lakom a városban, ami valójában nem is létezik, álmomban már tudom, hogy oda melyik busszal, milyen átszállással kell mennem, de a valóságban azok sem léteznek, szóval az evolúció ezzel az egyébként tudományosan még meg sem indokolt jelenséggel piszkosul kicseszett velem.

Egyszer volt, hogy már megint valami hülye álomban vergődtem, és elhatároztam, hogy akkor inkább felébredek. Sikerült, elég kellemetlen érzés volt, de bevállalnám, mégsem sikerült többé megismételnem ezt. Mindenki tudhatja, hogy az álmunkban nem tudunk a valóságról.

Pontosan negyven éve szakított velem ifjúkorom nagy szerelme. Van feleségem, szeretem őt, elégedett vagyok vele, de azzal a lánnyal még most is rendszeresen álmodok. Nem akarok, de az álmaim nem kérnek tőlem engedélyt. Néha egymásra találunk vele, néha összeveszünk. Mondom, negyven év telt el, egy fél élet. Mit jelent ez? Fogalmam sincs. Beszéltem pszichológussal is, neki sincs fogalma, bár ezt ő nem így fogalmazta meg. Az álmokat magyarázni, megfejteni, hibáztatni teljesen fölösleges dolog. A poszternek üzenem, hogy a nappal az övé, legyen jó a másikkal, és lehet, hogy azok az álmok lassan megváltoznak. Ha mégsem, az sem számít.

Andy73 2023.08.01. 21:19:46

Középkorúak vagytok, vagyis valószínűleg 40 fölöttiek, az alatt ugyanis ezt kevesen hangoztatják, főleg ha a nők, a harmincasok ma már fiatalnak számítanak. Egyszerűbb lenne megadni a pontos kort, ami alapvető minden kapcsolatban, főleg ha még gyermeket szeretne valaki. A lényeg, hogy erre egyre kevesebb esélyed van, amit valószínűleg te is érzel. Persze örökbe is lehet fogadni, de annak is elég szigorú feltételei vannak, esetleg nevelőszülő is lehetsz még. A kérdés nem az, hogy mit álmodik az ember, hanem inkább az, hogy miért nem sikerült tartós kapcsolatot kialakítanod korábban, komoly apajelöltekkel, ha családot is szeretnél, nemcsak pasikat, akikből aztán exek lesznek.
süti beállítások módosítása