Nem merek mellette önmagam lenni

2023. augusztus 08. 07:48 - csajokespasik

       

               A pasi idősebb, társasági lény, megtalálta helyét a világban, melyben magabiztosan is mozog, még vitorlázni is szeret. Ám a barátnője mindennek az ellenkezője, aki most azon tépelődik, hogy a sok különbség fog-e majd később véget vetni ennek a kapcsolatnak.        

 
       

                Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sosem tartottam magam valami nagyon bomba nőnek, emiatt ma is vannak szorongásaim, és néha nehezen hiszem el, hogy szerethető vagyok. Ezen már dolgozom egy ideje. Azért is, mert van egy barátom, idén ismertem meg. Ő idősebb egy kicsivel nálam. Nagy társasági ember és minden helyzetben feltalálja magát, otthonosan mozog az életben, mindenkivel megérteti magát. Hívott vitorlázni nem rég, és lemondtam, mert nem érezném magam a vízen biztonságban. Ő egyelőre elfogadja ezeket nálam, de nem tudom meddig. Azt se értem, miért engem választott.        

       

               Azt érzem, nem merek mellette önmagam lenni. Sokat gyötrődöm emiatt, mert a hozzáállásommal sose akarom lerántani a hangulatát. Nagyon nehezen engedem el magam az ágyban is emiatt. A múltamban nincsenek titkok, még azt is elmondtam neki, hogy évekkel ezelőtt félreléptem, mert egy rossz kapcsolatban voltam, és volt egy alkalom, amikor jött egy valaki, aki éreztette velem, hogy értékes vagyok, meg szép, de vele se tartott sokáig. (De soha többet ilyet nem tettem, mondjuk túl sok lehetőségem sem volt rá, akkor is csak az önbizalmam hiányára játszottak.)
Szóval én más vagyok, a hangomat is ritkán emelem fel, általában akkor, ha valaki egyértelmű dolgot, amit mondok, nem ért meg, vagy épp szándékosan szórakozik velem azzal, hogy félreért.

Van jövőnk így?          

 

 

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8918188331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

body_andras 2023.08.08. 13:55:58

"Életemben egyszer emeltem fel a hangom! Az is pár szem eper miatt történt."

Lorrh 2023.08.08. 14:00:25

@body_andras: "Gyerekek 8-ra haza kell érnem,hogy leállítsam a mosógépet!"

God Harald 2023.08.08. 20:58:13

Hááát…láttam már ilyen kis önbizalomhiányos szürkeegérkéket. Meg a csodálatos átalakulásukat, miután kikúrálták őket ebből az állapotukból:)
Olyan csodálatos ártatlansággal kurválkodták végig a fél várost, hogy szinte megható volt. Csak az igazit keresték, meg az elnyomott gyerekkor… Szóval nem teljesen reménytelen az itt vázolt karakter!:)

bekestobbsegg 2023.08.09. 17:36:02

Nem is tudom, mit írjak. A fickónak dobnia kellene ezt a nőt, időzített bomba.

antisocialnetworkagain 2023.08.09. 17:41:46

"Nagyon nehezen engedem el magam az ágyban is emiatt. " Még jó,hogy nem fingod tele a paplant.

Andy73 2023.08.09. 22:07:50

"Ő idősebb egy kicsivel nálam." Ez egyáltalán nem baj, inkább jó, a kérdés, hogy mennyi az a kicsi, hány évesek vagytok? Ez az alapvető info egyébként rendre kimarad ezekből a posztokból, túlságosan is az olvasók fanzáziájára bízzák a részleteket ezek a rövid szösszenetek.

"Azt érzem, nem merek mellette önmagam lenni." Pedig az fontos lenne. A különbségek egyébként sokszor nem ártanak, mert az ellentétek vonzzák egymást, csak az a lényeg, hogy meglegyen a kellő összhang, lehetőleg már a kapcsolat elején, de később még jobban összecsiszolódhattok, ha komoly a dolog.

"Van jövőnk így?" Ez csak rajtatok múlik. Ha komoly kételyeid vannak, akkor nem biztos, de semmi sem az az életben, csak egy dolog.

szeme közé, laposan! 2023.08.09. 22:28:34

Nincs közös jövőtök, ezt te is tudod, ég és föld vagytok. Nem mersz önmagad lenni = hazudsz. Gyáva és képmutató vagy, mástól várod a megváltást a saját életedben. Nem tudok elképzelni egy olyan férfit, akinek egy ilyen nő jó lehet. Szerintem menhelyi macskát válassz majd.

Reactor 2023.08.09. 23:08:43

@szeme közé, laposan!: Hááát igen, ebből macsek lesz szerintem is ;) Szabad javasolnom a sziámi cicákat...
süti beállítások módosítása