Nem akarom megismerni a csajom barátait

2023. augusztus 18. 07:52 - csajokespasik

       

               „Az, hogy kerülöm őket, nekik is feltűnt, mert mondták neki, hogy biztos nem is létezem, azért nem hoz magával” – Levélírónk nem találkozott még a csaja haverjaival, de sajnos hallomásból már elég sokat tud róluk, így egyre inkább megy el a kedve attól, hogy fizikailag is megismerje őket.        

 
       

                Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

(nem annyira összetett a kérdés, de megpróbálom)
A barátnőm nálam fiatalabb, kicsit más világ vagyunk. Mesélt a barátairól, elég sok haverja van, és már többször szóba került, hogy bemutat nekik. Amit én nem akarnék annyira. Szerinte jól kijönnék velük, de van bennem egy erős ellenállás. Ehhez hozzá jön, hogy nem rég mesélt egy olyat, hogy abból a körből az utóbbi időben elég jóba lett egy vele egyidős gyerekkel. Nyomul is rá, de tudja kezelni, legalábbis ezt állítja. Én meg sajnos inkább a srácot féltem magamtól, mert ha elmennék, és látnám, hogy ő nyomul a csajomra, ...nem tudom, mit csinálnék vele, de semmi jót.        

       

               A munkatársaival is jól kijön, a barátai egy része belőlük áll, sok céges rendezvényre eljárkál velük. Ez nem a féltékenységről szól nálam, de van, amikor egy normális férfi nem tudja már kikerülni és másra gondolni. Csavarogjon velük, de ne állandóan, mert az, ha hetente háromszor eljárnak együtt inni, nekem sok. Legalább ezt meg kellett volna beszélnie velem.
Nem is találkoztam velük, mégis elég sok dolgot tudok róluk – talán ezért is tartózkodom. Az egyikről elmesélte, hogy minden nővel kikezd (köszi) egy csaj meg bárkivel lefekszik, és nincs különösebb ízlése, random srácokkal smárol. ...Valamelyik házas, de nem úgy viselkedik. Nekem ezek miatt igen elment a kedvem, hogy megismerjem őket. A barátnőmnek ez nem tetszik, néha megkapom tőle, hogy ne ítéljem el a barátait.
Az, hogy kerülöm őket, nekik is feltűnt, mert mondták neki, hogy biztos nem is létezem, azért nem hoz magával, soha nem láttak még. Értem, hogy ez rosszul esik neki és fontos lenne, hogy valamennyire kijöjjek a barátaival, de ezek után egyre inkább nincs kedvem hozzá. Ugyanakkor nem érzi, hogyha nélkülem tervez velük sűrűn programokat, az nekem nem esik jól.    

 

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5518195813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

body_andras 2023.08.18. 09:28:42

Tök oké ha tartasz a csaj haveri körétől egy tisztes távolságot. Főleg hogy nagy részük nem igazi barát.
Az is egy teljesen jogos észrevétel hogy előbb-utóbb levarrja az egyik srác és mindenki falazni fog nekik.

nyuszóka35 2023.08.18. 14:05:19

"(nem annyira összetett a kérdés, de megpróbálom)"

Csaxólok, hogy az összeszedetlen kérdést se sikerült megfogalmazni...

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.08.18. 18:46:20

Madarat tolláról, embert barátjáról.

Infomaniac 2023.09.05. 09:58:18

@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Ennyit bírtatok erre írni?
A postoló pasinak középsúlyos személyiségfejlődési problémái vannak. Mi az, hogy nem tudná visszafogni magát? Mi az, hogy feltételezi rögtön, hogy rányomul a haver a csajára, amikor ő ott van? Mi az, hogy nem értékeli a csaja őszinteségét a társasággal kapcsolatban és nem tudja magát arra kompromisszumra rávenni, hogy legalább maga megismeri őket és néha megjelenik?
süti beállítások módosítása