Lesz ebből hatodik év?

2023. szeptember 11. 07:53 - csajokespasik

       

               Semmire sincs garancia, így az, ha valaki már túl van az ötödik éven a párjával, nem jelenti azt, hogy még öt év következik együtt. Nehéz előre megmondani, hogy meddig fog tartani, hisz a párunk mellett mi is változunk, és nem mindig pozitív irányba. Idővel arra is rájöhetünk, hogy valójában nem is ismerjük a másikat, sőt, saját magunkat sem.        

 
       

                Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Tegnap volt egy érdekes beszélgetés a párom és köztem. Mindketten 30 felettiek vagyunk és 5 éve együtt. Azt mondta, hogy az ember öt év alatt sokat változik, és van, hogy egy pár „elfejlődik” egymás mellett. Amikor már csak megszokásból vannak együtt. Ezt vajon miért hozhatta föl, és miért ilyen körülményesen? Persze, senki nem marad olyan, mint húsz évesen, sem gondolkodásban, sem ízlésben, de az alapszemélyiség azért megmarad. Ideális esetben a pár együtt megy keresztül a személyiségfejlődésen. És van ennek a fordított variációja, amikor a visszafejlődésben is együtt haladnak, sajnos az utóbbi az átlagosabb, amikor lehúzzák egymást.        

       

               Akár még azt is el tudom fogadni, hogy valaki 4-5 év után jön rá arra, hogy nem való a párjához, hogy nagyobb távlatokról ne is beszéljünk. Ezt tovább nehezíti, hogy sok embernek még saját magáról sincs határozott képe, nem ismeri magát sem. Nehéz előre megmondani, hogy ki lesz az az ember, aki képes megmaradni, és egy irányba változni vele.
Nálunk úgy van, hogy az én libidóm mindig is magasabb volt, mint a páromé. Adok magamra, és a baráti visszajelzések alapján csinos vagyok még. Ő sem hagyta el magát, sok mindent meg tudunk beszélni, de jobban befelé fordulóbb. Ki tudná megmondani, hogy lesz-e vajon hatodik évünk is együtt?
Néhány barátnőm, akivel beszéltem erről, arra is panaszkodik, hogy hiába mindez, a férfiak úgyis majd az újra, szexibbre vágynak, amíg csak megtehetik. Bennem a beszélgetés óta megváltozott valami.          

 

 

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1118211625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

elismert felhasználó 2023.09.11. 08:48:42

"Bennem a beszélgetés óta megváltozott valami"

Akkor a beszélgetés elérte célját.

Lorrh 2023.09.11. 09:49:31

hogy lehet ennyire szarul megírni egy posztot, hogy nem derül ki hogy ki a férfi és ki a nő????????????????

tudom: az apa férfi, az anya nő :-))))

body_andras 2023.09.11. 13:28:07

@Lorrh: gendersemleges polkorrekt cikk.

szeme közé, laposan! 2023.09.11. 13:29:55

Igen, idővel mindig az újabb, a szebb és a jobb kell az embereknek… btw, jön az új ájfón.

2023.09.11. 14:19:06

@Lorrh:
Ezt magyarázd már el a vízicsikónak is mert nem olvasta a tákolmányt.

Andy73 2023.09.11. 15:34:10

Az élettársi kapcsolatok többsége felbomlik, általában már hamarabb. Sajnos a házasságok közel fele szintén, de ha hosszú távra tervez egy pár, előbb-utóbb mégis belevágnak. Ezzel is kifejezve, hogy közösen képzelik a jövőt és a fejlődést. Nem írod, hány éves vagy, szeretnél-e családot, gyerekeket is, de ha igen, akkor erre behatárolt az idő, főleg egy nőnek, a végtelenségig nem lehet várni. Öt év alatt ezeknek a kérdéseknek már régen fel kellett volna merülni.

Sztravinszka 2023.09.11. 19:27:29

Az elfejlődik azt jelenti, hogy unja és kilépne.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2023.09.11. 20:17:08

@Lorrh: Hát, ha egy férfi képes magáról azt írni, hogy "baráti visszajelzések alapján csinos vagyok még", akkor ő nő.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2023.09.11. 20:20:11

"a férfiak úgyis majd az újra, szexibbre vágynak, amíg csak megtehetik."

Ez igaz, de azért más vágyni és más ténylegesen félrekefélni.

Én azzal az őszinte szándékkal, hogy soha ne kelljen a feleségem szemébe hazudnom, bujdosnom, fájdalmas gyanakvásra okot adnom, megegyeztem vele rögtön a kapcsolatunk elején, hogy nem ígérek hűséget, és tőle sem kérem. Beleegyezett. Soha nem csaptam be.

fkv.119 2023.09.11. 23:18:49

"Azt mondta, hogy az ember öt év alatt sokat változik, és van, hogy egy pár „elfejlődik” egymás mellett."

Megvan az új csaj, rövidesen lapát...

2023.09.11. 23:45:59

@Androsz:
Ez valami amit tanítani kellene.
Mert az őszinteség előrébb való minden téren mint az oka fogyott vallás károsult kényszer.
süti beállítások módosítása