Úgy érzem, ketten küzdünk egy nőért

2023. szeptember 12. 07:56 - csajokespasik

       

               „Puszival üdvözlik egymást, és akkor a srác nem úgy adja, mint ahogy baráti oldalról illene, valahogy kihasználja azt a kis alkalmat alaposan...” - Ha a párod legjobb barátja egy nyomulós srác, aki minden találkozáskor képes meglepni és nyugtalanná tenni téged, teljesen természetes, ha olykor le akarod csapni.        

 
       

                Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Üdv,
Főleg férfiak válasza érdekelne...
Ki hogyan reagálná ezt le?
Nem vagyok / voltam féltékeny típus, de tegyük fel:
- a csajod, akivel két hónapja vagy együtt – ami ugye nem túl hosszú idő – bemutat egy barátjának, akivel állítólag soha nem volt semmi, de tény, hogy régebb óta ismeri, mint téged. De hát nyár, fesztivál, buli, ...nem akarod elrontani a hangulatot kérdezősködéssel, próbálsz laza arc lenni. De az a gyerek a csajod állítólagos legjobb barátja, aki akárhányszor megjelenik, poénkodni kezd vele, felhoz régebbi, vicces közös dolgokat (amihez neked semmi közöd) a lány meg nevetgél rajtuk. Amikor kettesben üldögélnek, felszabadultan beszélget vele, ahogy veled ritkán, és olyan érzésed van néha, mintha rajtad is nevetnének olykor, vagy minimum kitárgyalnak.        

       

               A barátnőm mélyen a szemébe néz közben, nem úgy, ahogy én egy barátéba néznék, de lehet, hogy ez a nőknél máshogy van. Ha a srác gay lenne, azt mondanám, oké, nem nyomul rá, nem próbálkozik, de nagyon az az érzésem, hogyha szabad lenne a pálya, ez úgy startolna rá, hogy porzana mögötte a járda.
Néha olyan jól elvannak, mintha én ott se lennék... Egyszer fültanúja voltam, amikor a srác azt mondta, mennyire szereti a főztjét (na, itt akadtam egy kicsit ki, mert hol és mikor volt alkalma ennek megtapasztalására?). Az is nyugtalanít, hogy a gyerek sok olyan apróságra emlékszik, amit barátnál úgy nem jegyzünk meg. Nem akarom a barátnőmet sokat faggatni erről, mert mérgezném a kapcsolatunk légkörét, ...Vagy ezek valójában nem is gondok, csak rémeket látok?
...puszival üdvözlik egymást, és akkor a srác nem úgy adja, mint ahogy baráti oldalról illene, valahogy kihasználja azt a kis alkalmat alaposan... lehet, hogy tényleg én látom ezt túl, de akkor odamennék és lecsapnám, pedig nem vagyok verekedős.
Azt lenne jó tisztázni, hogy én vagyok a hülye, vagy most tényleg ketten harcolunk egy nőért?         

 

 

9 komment
Címkék: féltékeny

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3918212389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Amatőr_ 2023.09.12. 09:27:52

Nem értem, miért ne lehetne a csajnál rákérdezni, mi a helyzet?

moonshadow 2023.09.12. 14:16:38

Ha egy csajnak bejössz, azt onnan tudod, hogy nem kell kűzdeni érte se vele, se másokkal, hanem max 2-3 randin már szexelni szeretne. Itt most két balf*sz versenyzik a csaj figyelméért, a másik srác a felhőztetett barát balfék pozíciójából akarja megkapni, te meg szerintem csak magad gondolod, hogy a barátnőd. Mert valójában te sem kelesz neki, csak figyelemfelkeltésnek és ego tuningnak felhőztet benneteket, hogy felhívja a figyelmet magára a szintjén felüli pasiknál.

szeme közé, laposan! 2023.09.12. 18:48:51

Azt leszámítva, hogy ez a csaj nem a te csajod, izgi sztori. Egy gyíkarcú csicska vagy, ha ezt így hagyod.

Lorrh 2023.09.12. 19:38:25

@_Amatőr_: mert tizenkét évesek és ciki megkérdezni. meg még minden is ciki.

antisocialnetworkagain 2023.09.13. 07:25:26

Gyerekek. Koncentráljatok még inkább a sulira, meg a tanulásra. A szappanopera ráér később is.

Andy73 2023.09.13. 08:49:50

@_Amatőr_: én is erre gondoltam, nyilván a partnerrel kellene megbeszélni, ahogy egyébként a legtöbb itteni sztorit. Lehet, hogy gyerekkori barátja, akit jól ismer, de a srác nem akar többet, talán a csaj sem. Az sem mellékes, hány évesek a szereplők, ahogy azt szintén megjegyezték már. Két hónap egyébként még nem sok, van még idő mélyülni a kapcsolatnak.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.09.13. 09:31:58

"tény, hogy régebb óta ismeri, mint téged."

"nagyon az az érzésem, hogyha szabad lenne a pálya, ez úgy startolna rá, hogy porzana mögötte a járda."

Ezek szerint már korábban is lett volna alkalma gerincre vágni a csajt, ha mindketten akarták volna.

A posztolónak ne legyenek álmatlan éjszakái emiatt, művelje szorgalmasan a nő kertecskéjét, amíg lehet, közben tartsa nyitva a szemét, hátha ő is "véletlenül" talál egy régi barátnőt...

body_andras 2023.09.13. 11:14:54

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Lett volna alkalma"??? Már gerincre vágta, nem is egyszer, és utána jól megetette a csaj reggelivel/ebéddel/vacsorával. És most hogy újra összefutottak, rájöttek, ezek a régi szép idők hiányoznak nekik.
Posztolónak javaslom, alkalmazkodjon az új feudalizmushoz, és nyújtson be kérvényt párbajra (lovagi tornára) a helyi oligarchánál vagy kiskirálynál. Aki nyer, azé a csaj, ráadásul felszarvazottként még máglyára is vetheti (a helyi egyházkerület közreműködésével) a nőt, ha ő győz.

2023.09.13. 12:31:28

Nőért harcolni....
Elmebeteg gondolat, egy kapcsolat egymás megismerése után jön létre, nem valamiféle kard csörte kell hozzá.
2 ember kölcsönösen érdeklődik egymás iránt....
Innen már ki is derült az író kegyetlenül féltékeny típus... és nem érti vannak olyan nők akiket nem lehet birtokolni.
süti beállítások módosítása