Mit jelent, ha egy nő könnyen adja magát?

2023. szeptember 18. 08:00 - csajokespasik

       

                Vannak olyan forró vérű nők, akik képtelenek várni, és léteznek olyan pasik is, akik ennek nem örülnek. Levélírónk keveset tud a nőről, akivel most próbálkozik, de szerinte nem jó jel egy kapcsolat kezdetén, ha valaki túl könnyen adja magát. Azt hitte, hogy a mai nőknek fontos előbb elnyerni valaki bizalmát és minden más majd utána.        

 
       

                Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Megismertem egy nőt pár hete, a társaságunkhoz csapódott. Egyáltalán nem tűnt olyannak, de ahogy beszélgettünk, kb. fél órán belül elkezdte olyan irányba vinni a beszélgetést, ami félreérthetetlen egy férfi számára. Nem történt akkor semmi, de éreztem, hogy simán történhetett volna. Lehet mondani rám, hogy töketlen vagyok, de engem valahogy taszított ez a közvetlenség. Vannak pasik, akik ilyen pillanatokról álmodnak, de nekem fél óra ismeretség mindenhez kevés, meg nem is az a korosztály vagyok már (37) amelyik „durr bele menjünk oszt nyomjuk”. Ő is bejön nekem, ezt tudattam is vele, sőt, utána még leveleztünk is. Itt tartunk most.        

       

               A kérdés, hogy ha most ő olyan forró vérű, akkor valószínűleg mással is ilyen lehet. Mennyi az esélye annak, hogy velem párhuzamosan mással is ugyanazt csinálja, valakivel, aki kevésbé tutyimutyi? Először meg akarnám ismerni, és erre időt is szánnék. Nem temetem a fiatalságom, meg rigolyás sem vagyok, csak nekem ez a tempó túl gyors, és végtére is még mindig idegenek vagyunk egymásnak. Keveset tudok róla. Közös ismerősök nincsenek, így érdeklődni sem tudnék, hogy milyen ember, de nem is biztos, hogy lenne pofám ehhez, ha tehetném se.
Szerintem nem egy jó jel egy kapcsolat kezdetén, ha egy nő túl könnyen adja magát. Azt hittem, hogy a mai nőknek fontos előbb elnyerni egy férfi bizalmát, megismerni őt valamennyire, és minden egyéb majd utána.          

 

 

16 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8218216531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2023.09.18. 08:39:37

jajjj a mai férfiak lelkiznek. A nők meg vasat hajlítanak. Fel vannak cserélve a szerepek. Hovajutavilág!!! Bezzeg az én időmben!
- na elmondtam minden közhelyet, jöhetnek az okos kommentek immár.

nOniCk 2023.09.18. 09:22:17

Ebből a leírásból nekem az jön le, hogy a levélíró a lány és a másik szereplő a fiú. Ki érti ezt? :)

Sztravinszka 2023.09.18. 09:23:28

Ennyire lettél kalibrálva, egy dugást megérsz neki, ennyi. Többet nem.

Lorrh 2023.09.18. 09:57:45

@Sztravinszka: ez teljes félreértésed van. Nem ment el a pasi dugni a csajjal. Majd a dugás után derült volna ki hogy dobja a csaj a pasit vagy rajong érte.
Itt pont a pasi nem akarta egy dugásra sem a csajt.
Te teljesen félreolvastad ezt. Már hétfő reggel így működsz akkor mi várható péntek délutánra? :-)

Sztravinszka 2023.09.18. 12:07:08

@Lorrh:
Semmit nem értettem félre, babám. Jelenidő: dugást megérsz neki. Alkudozás most indul, pasi külső rásegítéssel leértékeli a nőt, magát fel. Így állunk :DDD

Lorrh 2023.09.18. 12:26:51

@Sztravinszka: te állhatsz, de nálunk itt Canberrában már lement a nap, megyek alunni, jóéjt.

Creativus 2023.09.18. 12:49:49

Korunk csapdája ez az elterjedésben lévő (fiataloknál meg többségében elterjedt) jelenség. Hatását mindenki csak kb. 40 év múltán érzékeli, arra meg csak legyint (utánam az özönvíz). De ez a 40 év mára már eljött sokaknak.

Pszichológiai tény, hogy értékesség érzetet (azaz az önértékelésünket) az erőfeszítésekkel, küzdelemmel teli cselekedetek véghezvitele adja. Ha valami könnyen jön, s nem kell hozzá befektetés, azt nemhogy nem becsüljük meg, hanem ha sok ilyen esemény történik velünk, az - bármily élvezetes is legyen - csak fokozatosan csökkenti az önértékelést.

Egy 300 ezer Ft-os mobilt is könnyen eldobunk, ha azt - valamilyen csoda folytán - csak 300 Ft-ért szereztük meg. Nem a tényleges érték számít, hanem az, hogy mibe került nekünk. Ebben csak kevesen vagyunk kivételek.

Ha egy nő azt tapasztalja, könnyű préda volt, akkor ez számára is csak egy könnyen jött kapcsolat, és számítani lehet arra, hogy ő is könnyen eldobja a szerzeményt. Ilyennel csak az kezdjen, aki szintén ebben gondolkodik. És a férfiak szívesen (sokkal szívesebben) gondolkodnak ebben, és választják ezt a kényelmes, s élvezetes létmódot. Aztán a nők meg kérdezik: "Hová lettek az igazi férfiak?". (Na persze ezt a maroknyi, maradék kisebbség) Mi meg férfiak - aljas általánosítással - válaszoljuk nekik: "De hát ti csináltátok ezt velünk!" Hiszen mi sem látjuk azokat az igazi nőket, akiket keresnénk ahhoz, hogy tartós kapcsolatot, s családot alapíthassunk. Mi is csak kérdezünk, de a tömeges szingliségben nem találjuk őket.

De akkor ki tette ezt velünk úgy, hogy egyre kevesebb az utód, s azok pláne többségében már tanulásra sem adják a fejüket (bár ma már a nők inkább ott vannak a főiskolákon, ahol régen a férfiak). Kevés lett a szakember, s éppen látjuk ahogyan dől össze a világ.

Ki tette? Aki már 1968-ban is eszméleténél volt, az elmesélheti nekünk: Ők a Boomerek (a II. VH utáni BabyBoom szülöttjei), akik kulturális eszközeikkel (zene, művészetek) a többségbe sugallták az új szemléletet, forradalmat csinálva úgy, hogy észrevehetetlen a változás, mert mindig azt vélhetnénk: Ez a mai világ. A mai totál más mint az 50 évvel ezelőtti, s akkor csak a művészi körökben volt általános az, amely ma mindennapos.

Nem részletezem J.D.Unwin kutatásait, amely már lassan 90 éves dokumentum arról, hogy a réges-régi múltban hogyan omlottak össze civilizációk, kivétel nélkül attól, hogy szexuális szabadságot vívtak ki. És semmi mástól nem, csak attól. A könyv ("Sex and Culture - 1934") hozzáférhető és elkeserítő a jelenség következetessége.

Ám az, hogy mi vezetett ide, az szintén tanulságos, és arra még Unwin sem gondolt halála előtt (1936) 2 évvel, 39 évesen.

God Harald 2023.09.18. 19:13:02

“Ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni!”

Burgermeister 2023.09.18. 19:53:53

1.Töketlen vagy.
2. A nok is dugni akarnak.
3. Ezzel a mimoza lelekkel baszatlan maradsz.
Szivesen

2023.09.18. 20:40:26

@Creativus:
Hát igen az igazi férfi, mi is az?
Az aki állva pisil?
Az nem az az igazi férfi a gatyát sem tolja le, meg szarashoz sem amit állva csinál....

Majd amikor megszűnik az álom/elmebaj és végre emberek leszünk, akkor majd meglátjuk, hogy a szex is egy szükséglet, az hogy kiknek ki lesz a társa az meg pont nem ettől függ.

VOGAben 2023.09.18. 21:21:26

37 évesen ezen mammogni? Hát pajti, aki kimarad az lemarad! Majd 47 évesen talán rájössz.

látjátok feleim szümtükkel 2023.09.18. 22:57:05

A belevaló nő szereti a szexet, és ha teheti minden alkalmat ki is használ. Mi ebben a hiba? A belevaló férfi is eben guba, csak az nem furcsa a posztolónak. Ugyan akkor ideológizálja a témát, pedig szexelni kéne helyette.

Real_Time_2 2023.09.19. 06:52:06

@Lorrh: Be kell hát szüntetni akkor a nőtolást meg a feminista fosrendszert, aztán akkor holnaptól nem akarja már magát senki sem nővé operáltatni, problem solved.

Lorrh 2023.09.19. 08:03:29

@Real_Time_2: egy millió emberből egy darab akarja nővé operáltatni magát. Annyira szánalmas, hogy a jobboldal ezen pampog. Teljesen marginális, leszarható téma ám!
Nem, az óvodásokat senki nem akarja átműttetni, ez is a jobboldal agyréme, hogy háborús uszítást műveljen. Csá!

body_andras 2023.09.19. 09:34:52

@Lorrh: @Real_Time_2: Az éj leple alatt, csattogó ollóval eljönnek a libernyák háttérhatalom pribékjei, és levágják fiaink férfiasságát.

2023.09.19. 12:08:06

@body_andras:
Azt várom már hogy úgy legyen, elvégre majdnem mindenki toketlen ott....
süti beállítások módosítása