A pasimat semmivel sem lehet felbosszantani

2023. október 03. 07:59 - csajokespasik

       

               „Nem vagyok zsarnok, sem olyan, aki aggódást, törődést színlelve akar uralkodni valakin. De néha bennem van, hogy úgy hagyom egyszer és meglátom, mire jut egyedül” – Az, ha a pasid minden szituációban béketűrő, előny is lehet, ...hátrány csak akkor, ha flegma pincéreket kéne helyrerakni.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Novemberben leszünk együtt egy éve. Ő az érzéseiről egyáltalán nem beszél, vagy ha kérem, akkor nem szívesen teszi. Szeret bezárkózni. Nekem néha ő tetszik így, de nem minden esetben. Még azt is nehéz belőle kihúzni, hogy miként telt a napja, vagy hova menjünk enni, vagy hétvégézni. Minden olyan helyzetben, amikor két ember normálisan beszélgethetne, ő látványosan magába mered. Volt, hogy felmentem hozzá, beszéltem neki, ő meg közben elindította a filmet, amit miattam félbehagyott. Mintha már elmentem volna.        

       

               Magától programokat nem szervez, illetve csak ritkán, ha valami nagyon érdekli. Azt, hogy szeretem, csak én mondom. De ő is szeret, csak elfogadtam, h. vannak, akik ezt nem mondogatják sűrűn, de attól még úgy van, mert az ágyban érzem.
Ha kérdezek valamit, egyszavas válaszokat kapok, írásban is, van, hogy nem is válaszol, vagy csak sokára. Normális válasz helyett van, hogy csak bólint egyet. Ez a zárkózottság és szűkszavúság a személyiségének része, mert mindenkivel ilyen, barátaival is társaságban.

Még akkor sem lép fel határozottan, ha a helyzet megkövetelné: elmentünk egy helyre enni, nem volt olcsó étterem. És annyira középszerű volt a kaja, érezni lehetett, hogy silány alapanyagokból van minden. Nem vagyok extra igényű, de ha már sokat kifizetek, az a kaja legyen olyan is. Borravaló adás nélkül távoztunk és amikor mentünk ki, hallottuk, hogy a pincérek rólunk beszélnek. És őt ez egyáltalán nem zavarta, azt mondta, úgyse jövünk ide többet. Már csak ezért is be lehetett volna írni a panaszkönyvbe, nem csak a gyorsan kiolvasztott, lejárat közeli alapanyagok miatt, amit képesek felszolgálni emberi fogyasztásra. Jó, nem a pincér főz, de köze van hozzá, és ő is képviseli azt a helyet! Azt is lehetne amúgy oktatni nekik, hogy vendégről ne akkor beszélj, amikor hallja... Meg kellett volna kérdezniük, hogy mi volt a baj, mert nem vidáman távoztunk, láthatták. Én elmondtam volna, ha ő nem is.
Szerintem nem depressziós, csak ilyen. Nem akarok neki tanácsokat adni, mert azt én sem szeretem, de hogyan lehetne többet kihozni belőle finoman? Ha ő jól érzi magát így, rendben, ezek ellenére szeretem, de nagyon nehéz így nekem haladni vele, vagy egyáltalán kiigazodni rajta. Ha olyan lennék, azt érezném, hogy csak ott vagyok vele, míg ő közömbös felém. Nem vagyok zsarnok, sem olyan, aki aggódást, törődést színlelve akar uralkodni valakin. De néha bennem van, hogy úgy hagyom egyszer és meglátom, mire jut egyedül.
Egy 1-től 10-es skálán szerintetek ez mennyire lesz működő hosszútávon?
29 vagyok, a barátom 34.         

 

 

18 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9718226655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2023.10.03. 10:57:04

van egy barátnőm aki állandóan minden helyen ilyen jelenetet rendez, neki nem jó a kaja, kifelejtenek neki belőle dolgokat, kevés vagy akármi baja van. Fél éve nem kerestem már mert totál égés amit művel. Másokkal sosincs ilyen bajom. Ő hozza magával az állandó konfliktusokat. Ilyen harcos természet. Menjen kommandósnak az ilyen. Engem kiráz tőlük a hideg.

Bankvezér_ 2023.10.03. 11:09:31

"felmentem hozzá, beszéltem neki, ő meg közben elindította a filmet"
Ezt ma divatosan toxikus kapcsolatnak írják le.
Nekem beteges az is aki ilyenben benne marad egyáltalán.

RoKK 2023.10.03. 11:36:13

@Lorrh: nem attol vagy ferfi hogy basztatsz masokat?

2023.10.03. 13:38:49

Miért kell rólam cikket írni?

Lorrh 2023.10.03. 16:06:15

@RoKK: nadebizony! harcoljon már meg az a férfi a kiskirálykisasszony kegyeiért :-) Neten vannak az ilyen "Karen" videok, lehet csemegézni.

Sztravinszka 2023.10.03. 18:25:52

Poszt fele a zabálásról szól. Én egyáltalán nem érzem, hogy hol van itt a probléma a finnyásságon kívül. És igen, baj, hogy a párodnak nincsenek kimutatható érzelmei. Sokszor nekem sincs, és ez baj, nekem elhiheted. Mert mi a lófaszt kapsz te ettől a férfitól? Mi van ebben a kapcsolatban? Kell ez neked így? Mert idővel egyre nagyobb lesz a hiányérzeted. Megéri csak a jó szex? Ennyi az eldöntendő.

VOGAben 2023.10.03. 19:53:10

Ezt meg összejött itten a létező robotzsaruval. Éttermi bunkózáshoz tényleg jobb egy nagypofájú surmó... 34éves "csendes gyilkost" senki nem tud már átváltoztatni. Majd a halál...

2023.10.04. 08:20:00

@VOGAben: csendes ön gyilkos?

jajnemár 2023.10.04. 09:10:36

Már most is csak egymás mellett vagytok, nem egymással. Mi lenne itt 20 év múlva? :) Nyilván, semmi.

VOGAben 2023.10.04. 09:11:19

@kiskutyafule: Hahaha! Szerintem elöbb pattan meg az idegesítő nő mellőle. A vendéglős, büfés meg csak a pénzre megy. 90%-ban félkész-fagyasztott tápot ad és nem csak a turistaövezetekben... Így éri meg. Mondják... De azért tudok egy-két jó helyet, akik saját húsüzemmel bírnak, na ezeknél 2000,- körül akkora az adag, hogy a gyíkok a felét elcsomagoltatják. Ami a lényeg, hogy mindig friss az áru. Mint az ilyen dilihisztis nyanyáknál az idegesítő szöveg. :D

Chendrys19 2023.10.04. 09:34:53

Ha meg minden piszlicsáré dolgon felkapná a vizet a csávó, akkor az lenne a baj, hogy nem tud uralkodni az érzelmein...

2023.10.05. 00:34:08

@VOGAben:
Amióta az ismerkedés helyett vizuális inspekció amin a kapcsolat alapszik, mit várunk?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.10.05. 11:10:37

A kérdés az, vajon a pasi csak nem tudja kimutatni az érzéseit vagy nincsenek is neki.

body_andras 2023.10.05. 14:28:57

Túl nagy misztikum övezi a csávót, pedig egyszerűbb mint hinnétek. Kerüli a toxikus embereket és helyzeteket, elvan a békés kis világában. Álljon le kakaskodni pár csicska pincérrel? Aki borravalót és visszatérő, fizető vendéget óhajt, annak nemhogy a minimum minőséget és kiszolgálást, de valami értéket is fel kellene mutatnia.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.10.05. 14:51:26

@body_andras:

Ez világos, de a poszterinával is ilyen.

antisocialnetworkagain 2023.10.05. 15:59:22

Hé a kérdésre meg senki nem válaszolt!!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.10.05. 16:41:24

@antisocialnetworkagain:

"Egy 1-től 10-es skálán szerintetek ez mennyire lesz működő hosszútávon?
29 vagyok, a barátom 34"

Szerintem 60 évnél hosszabb távra ne tervezz.
süti beállítások módosítása