Az együttélés két emberről szól

2023. október 12. 07:48 - csajokespasik

„Főzni nem tud, amúgy mosogatni se. Próbáltam finoman rávezetni dolgokra, de olyan finomra sikerült, hogy nem esett le neki, mit akarok” - Posztolónk nem olyan, aki állandóan red flag-eket keres, de mindenkinél szereti elérni azt, hogy értékelje az erőfeszítéseit. És nem nevelgetni szeretné párját, hanem együttműködni vele.

 

Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok! Én úgy nőttem fel, hogy a családunkban mindenki célirányosan csinált valamit és mindig hajtás volt. Tudtuk a kötelességünket. Van egy barátnőm, akivel az összeköltözést tervezzük, ő jobban akarja, mint én. Sokszor jár nálam, és a háziasságnak a nyomát se látom rajta. Egy poharat nem mosott el. Nem követelem ezt, csak furcsa. Egyetlen korábbi barátnőm sem volt ilyen, mind hozzájárult valamivel. Én hamar nekiállok az otthoni dolgoknak, mert zavar, ha nincs egy kis rend. Biztos nem szép ilyet megjegyezni, de nem tudom, mit gondolnál, ha csinálsz egy vacsorát, és utána föláll és mindent úgy hagy, 1 köszönöm nélkül.

Nem vagyok olyan, aki mindig a red flag-eket keresi, de mindenkinél szeretem elérni, hogy tartsa tiszteletben a dolgaimat. Nem vagyok követelőző, se rigolyás, de úgy lenne, hogy ő költözne ide, és én már most meg tudom fogalmazni, mi lesz a gond. Nyilván nem várom el, hogy valaki belepusztuljon a házimunkába, és mindent ő csináljon, de az együttélés két emberről szólna. Főzni nem tud, amúgy mosogatni se. Próbáltam finoman rávezetni dolgokra, de olyan finomra sikerült, hogy nem esett le neki, mit akarok.

Ha így költözünk össze, attól senkinek nem lesz jobb. Ha olyan elavult elvárásom van, hogy legyen egy nő gondoskodó, az nem azt jelenti, hogy akkor mindent helyettem kéne megcsinálnia, csak ismerje fel, minek van itt a helye és az ideje részéről. Ha látom, hogy valamit nem tud, megmutatom neki, nem kapom ki azonnal a kezéből azt a valamit, mint egy kisgyereknek. Azt én se szeretném. Önálló emberként tisztelem, és ezt fordítva is elvárnám. Azt hittem, hogyha valaki be akar vágódni a párjánál, kitesz magáért, és ha nem is csavarja ki a kanalat a kezemből, legalább tesz valami ráutalót, vagy máshogy működik közre, hogy éreztesse, hogy ott van, jelen van és érdekli. Ha van nőből anyuci kedvence, akkor ezek a típusú lányok azok.

 
10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1518233087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Amatőr_ 2023.10.12. 08:43:12

Mivel ő van nálad, vendégként viselkedik.
Költözz te hozzá vagy béreljetek közös kecót!
Ha ott sem működik a dolog, akkor tipli.

Lorrh 2023.10.12. 09:38:00

na ez aztán tipikusan olyan téma, amit kettesben meg kell egymással beszélni. Nem ismeretlenül a netre irogatni.

Sadist 2023.10.12. 17:08:13

"Biztos nem szép ilyet megjegyezni, de nem tudom, mit gondolnál, ha csinálsz egy vacsorát, és utána föláll és mindent úgy hagy, 1 köszönöm nélkül."

Baszki, növessz már tököt és ne legyél ilyen lágypöcsű, aki azért is bocsánatot kér, hogy él! Ha valami bajod van, akkor mondjad meg neki!

"Főzni nem tud, amúgy mosogatni se. Próbáltam finoman rávezetni dolgokra, de olyan finomra sikerült, hogy nem esett le neki, mit akarok."

Az ilyet nem finoman kell rávezetni a dolgokra, hanem utasítani! Tudod, hogy az mit jelent? Azt, hogy vacsora után azt mondod neki, hogy "pakolj el magad után és mosogass el". Ha nagyon jófej akarsz lenni, akkor még egy légy szívest is hozzátehetsz.

"Ha látom, hogy valamit nem tud, megmutatom neki, nem kapom ki azonnal a kezéből azt a valamit, mint egy kisgyereknek. Azt én se szeretném. Önálló emberként tisztelem, és ezt fordítva is elvárnám."

Baszki, ez kurvára nem önálló ember, mégis mit tisztelsz benne? Attól, hogy egy nőnek kifejlődött a melle és menstruál, még nem lesz felnőtt, önálló ember.
Kötetlen kúrogatásnál többet ne tervezz vele, mert csak a saját életedet baszod szét. A szüleinek kellett volna némi tiszteletre és háziasságra nevelniük, te már nem fogod megváltoztatni.

2023.10.13. 06:50:11

@Sadist:
Látod megintcsak ott a probléma, hogy Te azt gondolod, a probléma meg fog oldódni attól, hogy valakit úgy kezelsz, ahogy leírtad...
Az csak még több problémát fog eredményezni.

Aztán nem érted miért is ülsz a pocegodor alján.

antisocialnetworkagain 2023.10.13. 07:26:56

Félhet itt a nő a kapcsolatban, mert majd jön egy harmadik aztán jól elmosogat.Jó lenne ha összeszedné magát, lehet , hogy mások még takarítanak is. Jaj.

Andy73 2023.10.13. 08:34:43

Red flag? Gyanús, hogy női fogalmazás ez is. Egy férfi ritkán ír ilyeneket, meg ritkán panaszkodik nyilvánosan. Inkább megmondja a nőnek, hogy mit akar.

Andy73 2023.10.13. 09:19:45

@Andy73: ha a nő költözne hozzád, akkor pláne világosan meg kell neki mondanod, hogy mik az elvárásaid. Egyébként valóban kettőn múlik, tehát rajtad is... feltéve, hogy igaz a sztori...

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2023.10.13. 12:20:14

Kérdés mit csinál a saját környezetében? Ott sem csinál semmit?

Sztravinszka 2023.10.13. 15:03:04

Ezt a marhát. Finoman rávezette a csajt, hogy kell mosogatni. Vagyis elmosogatott helyette.

God Harald 2023.10.13. 18:23:11

Javaslom a mosogatógépet…nedvesbarátnak. Szárazbarátnak a szárítógépet.
süti beállítások módosítása