Jobban kijön a bátyámmal, mint velem

2023. október 17. 07:56 - csajokespasik

       

               Ha valaki családtagra féltékeny az kényes ügy, mert nehéz olyan tanácsot adni, ami senkit nem bánt meg. Posztolónknak jobban is menne a féltékenység, de azért mégis csak a bátyjáról van szó. Mégse esik jól neki, amikor azt látja, hogy a barátnője a tesója társaságában jobban felvillanyozódik.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok,
A barátnőmmel két éve vagyunk együtt. Sokat jártunk a bátyámhoz, és már az első pillanatban jól kijöttek. De amikor megtudtam, hogy a hátam mögött is leveleznek, kicsit rákérdeztem. Azt mondta a barátnőm, hogy semmi, csak volt valami közös téma. De aztán csökkentettem a bátyámhoz való átjárkálásokat – emiatt is.
A bátyámnak sokáig nem volt nője, de amikor talált egyet, teljesen alárendelte magát neki. Annak azóta már rég vége. Amikor volt csaja, teljesen kitöltötte az életét. Ha hívtam, nem jött, mert a csaj éppen főzött, vagy épp fürdött, vagy más programja volt...mindent tőle tett függővé.        

       

               Mindig azzal kezdte a mondatokat, hogy a csaja így meg úgy. Mindent rá épített, ezért fájt neki a szakítás. Az akkori csaja eluralta, bevitte a baráti körébe is, és oda járkált ő is, de a szakítással az is ugrott neki. Amikor szakítottak, nagyon megviselte, én meg azzal próbáltam vigasztalni, hogy a csaj is biztos akarná az újrakezdést, csak büszkeségből nem keresi. Mondjuk ez nem volt túl jó tanács, mert csak tippeltem egy nagyot.
Nyugtalan voltam, mert ha egyenesen házhoz visznek neki valakit, akkor képes behízelegni magát, a többi meg talán nem érdekli. Az, hogy néha chat-elnek nem zavar, mert más városban vagyunk, persze nem áthidalhatatlan távolságra, ha valamelyikük komolyan gondolná... Jobban is menne a féltékenység, de azért mégis csak a bátyám. De nem jó látnom, amikor a csajom felvillanyozódik mellette, jobban szórakoztatja és érdekli ő, mint én. Erre azt hiszem, nincs jó tanács, olyan, ami senkit se sért.          

 

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7918236321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kútmester 2023.10.17. 11:58:37

Ez olyan mint egy regény kezdete. Várom a folytatást. Valami változni fog ez borítékolható.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.10.17. 21:21:52

Nyugtasson meg a tudat, hogy ha átpártol a bátyádhoz, akkor is családon belül marad a csaj.

Real_Time_2 2023.10.18. 05:55:51

@Kútmester: Majd a chatgpt-vel legeneráltatom a folytatást aztán beküldöm. Főleg ha fizetnek is érte.
süti beállítások módosítása