Mekkora szabadságot engedjünk a másiknak?

2023. október 30. 07:48 - csajokespasik

       

                „Ha abban az eltűnős időszakban keresem, érzem, hogy nem nagyon örül ennek. Ilyenkor racionálisan végiggondolva tudom, hogy már jön a vége” – Posztolónk tapasztalata szerint, ha egy barátnő túl sok szabadságot kap, lassan el fog távolodni párjától, aztán már egyre kevesebb beszélgetés esik a jövőről is. Van a kapcsolatokban egy kényes egyensúly, amit eddig neki nem sikerült megvalósítani.        

 
       

                Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Van az a kérdés, hogy mennyi szabadságot kell engedni a párunknak? Én nem vagyok képmutató, így féltékeny vagyok, amikor olyan a helyzet, és azt is észreveszem, ha a másikat nem érdekli már a kapcsolat. Eddigi tapasztalataim alapján azt tudom mondani, hogy ha egy nő minél nagyobb szabadságot kapott, annál jobban távolodott tőlem. Aztán már kevesebbet beszélgetünk a jövőről, de már arról is, hogy mit fogunk csinálni a jövő héten. Végül hirtelen történik valami, és a rövid beszélgetések hangulatán érzem, hogy kedvetlen, közömbös. Utána jön a napokra való eltűnés. Hogy ilyenkor mit csinálnak, rejtély, valószínűleg más valaki van már képben.        

       

                Ha abban az eltűnős időszakban keresem, érzem, hogy nem nagyon örül ennek. Ilyenkor racionálisan végiggondolva tudom, hogy már jön a vége és semmi értelme az egésznek. És ez még hosszabb együtt töltött időszak után is bekövetkezhet, amikor mindent megkapsz, és szellemileg, érzelmileg megfelelő társnak tűnik. Van, hogy hirtelen következik be, van, hogy sok apró jel kíséri. Nem feltétlenül kell veszekedni, a szex is jó lehet, ezért érheti fájdalmas meglepetésként azt, aki megszokja. Néha a szex minősége és gyakorisága sem változik.
Volt, hogy egy ilyen típusú szakítás után a nő nem értette meg, miért nem akarok barátba menni vissza, mert ő ezt akarta volna. Elmondtam neki, hogy rossz élményt kapcsolok hozzá, azért. És most nagyon finoman fogalmaztam. Nem tudnék barátként nézni rá. Mert én a legtöbb barátomhoz jó érzéseket kapcsolok. ... Sértődés lett. Pedig ha valakinek illett volna megsértődni, az legfeljebb én lehettem volna.
G.          

 

 

5 komment
Címkék: szabadság

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1018246215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2023.10.30. 08:50:18

"Pedig ha valakinek illett volna megsértődni, az legfeljebb én lehettem volna. "
És miért nem tetted meg? Miért nem vagy őszinte az érzéseiddel kapcsolatban és éled meg őket? Sértődj meg és csapd rájuk az ajtót.
Az elfojtott érzelmek rákot okoznak. A prosztatarák kurva fájdalmas.

antisocialnetworkagain 2023.10.30. 18:36:04

A Szabadság, az egy szobor New York kikötőjében!

God Harald 2023.10.30. 22:31:50

@Lorrh: gyakori recskázással nagymértékben csökkenthető a kockázat!

Sztravinszka 2023.10.31. 17:28:00

Ez elég zavaros. A nő nem szabadságot kapott, hanem szinte ellökted, és hagytad eltávolodni. Félsz valamitől? Hogy megun, ha túl közel engeded?

jajnemár 2023.11.01. 19:00:19

@Lorrh: Ki kell verni. Urológus mondta.
süti beállítások módosítása