A legrosszabb, ha az ágyban megjátssza magát

2023. december 07. 07:49 - csajokespasik

       

               Levélírónk nem ismer kompromisszumokat randizás során, hiszen ha valaki úgy dönt, hogy megosztja magát valakivel, akkor ne alkudjon meg semmiben és ne adja alább az igényeit. Mert később megbánhatja. Nem akar folyamatosan küzdeni, jól akarja érezni magát a kapcsolatban. Vajon ez az igény önzésnek számít manapság?        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Van az a vicc, hogy két nő beszélget:
- Mi van a barátoddal, a Misivel?
- Már nem a barátom...
- Végre elhagytad azt az erőszakos bunkót, aki megkeserítette az életed?
-...Nem a barátom már... hanem a férjem.
És ez annyira nem vicc, hogy én élőben több nőnél is hallottam hasonlót, más variációkban, különböző sztorikkal és körítéssel. De a lényeg, hogy ez egy örök tendencia.        

       

               Szemtanúja voltam, amint az utcán tépték egymást, üvöltözött vele a barátja, és ráncigálta, de még mindig vele van. Utána még egy közös nyaraláson is előadták ugyanezt a számot, a Szerelme konkrétan megtépte. Hetente szakítottak. A folytatás meg kiszámítható.
Komolyan, néha nem tudom, egyes nők hova teszik az eszüket és mit keresnek, mit várnak el. Én ezt nem értem, és lehet, nem is akarom.
Idén sokat randiztam, volt amelyikkel eljutottam több alkalomig is, volt, akikkel tovább is jutottam. De egy sem maradt meg mellettem. Nem tudtam kideríteni, hogy milyen a lelke, nem volt rá alkalmam. Engem elsősorban nem csak a testi része vonz a dolognak, melle meg feneke minden nőnek van.

Volt, akivel én szakítottam, mert nekem sok kis dolognak kell összeállnia, hogy működjön a dolog. A legszörnyűbb, amikor eljátssza valaki az ágyban, hogy teljesen be van zsongva, miközben még alig értem hozzá. Nem tudhatom, ezt miért így tanulta be.
Ha úgy döntök, hogy megosztom magam valakivel, akkor én nem akarok megalkudni semmiben. Azt el tudom fogadni, hogy egy nő egyszerre tud angyali és démoni lenni, de ha nincs szinkronban a kettő és csak az utóbbi dominál, nekem úgy nem kell a csomag. Nem akarok folyamatosan küzdeni, jól akarom érezni magam a kapcsolatban. Ha ez önzésnek számít, akkor ez van.
Lehet kicsit akaratos, lehet hisztis, de olyan ne legyen, hogy saját magán kívül senki sem érdekli, és örömét leli a játszmázásokban, a másik idegeinek cibálásában: merthogy a jutubos megmondó megmondta, hogy a pasiknak nagy teherbírású a lelke, így nyugodtan lehet tépni, nyűni, játszani vele, imádják is.

Visszatérve a rossz választásokra: biztos, hogy fordítva is van olyan, hogy nem a megfelelő nő mellett köt ki egy férfi. Nekem sok, korábban nagy szabadságigényű haverom választott valamiért sárkányt maga mellé, talán tudat alatt az motiválta őket, hogy majd ő rendszabályozza életüket, régóta rájuk fért. Aztán nekem mondják, úgy, mintha lecsesznének érte, hogy mennyire irigylik a függetlenségem....( 1. nem akartam én a függetlenséget annyira. 2. ha ezért irigyelsz valakit, akkor te nyúltál mellé.) Amikor olyanokat mondanak, hogy szívesen cserélnének velem, akár csak egy hétvégére, újra igazolva látom a szempontjaimat. Persze ennek nincsenek mértékegységei, de ha az esküvőt követő 1-2 hónap után azt érzed, menekülnél, arról én nem tehetek. Csak egy kicsit kellett volna előrelátóan gondolkodni és megnézni, kivel osztod meg magadat.
Olyan nagy kérdésem igazából nincs ezzel kapcsolatban, ami meg akad, vagy annak tűnhet, az az elején van, csak ki akartam írni magamból mindezt.
Tamás         

 

 

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5018275517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VOGAben 2023.12.07. 08:56:30

"Színház az egész világ..."

God Harald 2023.12.07. 10:05:23

@VOGAben: a nő széthúzza a függönyt, a férfi adja a darabot…

VOGAben 2023.12.07. 19:24:46

@God Harald: :D Valahogy úgy!! Sokszor épülettel, díszlettel, tőkével. Aztán végül a csupasz tökével kulloghat elfelé a művészbejárón át...

God Harald 2023.12.07. 22:03:34

@VOGAben: mindennek és mindenkinek ára van. Van, hogy jó üzletet kötünk, van, hogy nem.

VOGAben 2023.12.08. 00:00:28

@God Harald: Persze így csak a címeres naív ökrök járnak. A minap megkaptam, hogy a nők semmibe' vannak véve. ??? 2023-4 van hallo! Hol? Az egész fogyasztói társadalom rájuk épült, az össz. szoc és egyéb rendszer detto. A bérek egálban. (Ne hazudjanak mást, mert már HAZUDTAK eleget!) Nem közel a negyvenhez kell ezen keseregni. Nem egy, csak néhány éve családos ifiasszonyt hallottam a férje háta mögött moslék módon megnyilvánulni. A komák nyílt lapokkal ugrottak a játékba és mégis. Ma mit mondott a tanár ismerősöm? Azt, hogy fordult a kocka. A jelen 14-18 korosztály nagyobb "kurva" mint valaha. Azelőtt szorgalommal, magolással, lehagyták a lustább hímeket de ma már ez sem jellemző. Az uniszex hülyülés kora jött el. Vannak kivételek de ők már szinte láthatatlanok. Itt kampó lesz a klasszik fehérembernek 20 éven belül. Azon nyavajogni, hogy megjátsza magát??? Iparkodni kéne inkább, hogy az eszét veszítse bammeg!! Na itt az apa/férfikép hiánya...

antisocialnetworkagain 2023.12.10. 09:22:52

Tomikám, igazat beszéltél. Ez az első értelmes poszt, amióta van ez. A világ, meg olyan amilyen, hozd ki belőle, vedd ki belőle magadnak, a legjobbat. Ez amit megtudsz tenni, a saját boldogságodért.

Andy73 2023.12.11. 17:12:28

Ez az egész túlságosan elméleti. Persze, az embernek kell, hogy legyenek elvárásai, de a lényeg mégis a szerelem. Az persze általában nem jó, ha a szerelmed megtép vagy leordit... De mindenki eldöntheti, hogy mire vágyik, mitől indul be... Te a saját érzéseidre hallgass, ne mások kapcsolatával foglalkozz. Kívülről úgysem biztos, hogy olyan sokat látsz belőlük... Azt viszont el tudod dönteni, hogy egy kapcsolat neked jó-e.

2023.12.15. 10:50:56

Lehet a nap végén várja a Jászai Mari díját....
süti beállítások módosítása