Ilyen nyomulós csajjal még nem volt dolgom

2023. november 21. 07:50 - csajokespasik

       

               Posztolónk kissé tanácstalan, mert ezzel a csajtípussal nem tud mihez kezdeni: nem érti meg, hogy amikor lemond egy találkozót, nem azért teszi, mert nem akarja látni. És ennek folyományaként már a féltékenység is felütötte a fejét.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Nem rég jöttem össze egy lánnyal, és ilyen típussal még nem találkoztam. Ha nem tudok vele találkozni, mert dolgom van, ő úgy veszi, hogy nem akarok találkozni, és megsértődik. És hiába mondom, hogy félreérti. Akarok, ha tudok. Olyanokat mond, hogy nem akarok vele megjelenni, le akarom rázni, de nem igaz. Én sosem voltam nyomulós, de lányban főleg nem láttam ilyet. Kijelent valamit, és utána nehezen vesz vissza. Véletlenül se gondolja azt, hogy esetleg van valaki, akinek épp fontos dolga van. Ő legyen az első. És nekem ő is az első, csak van életem rajta kívül is.        

       

                Bármit utasítok el, duzzog, és engem hoz ki hibásnak. Hogy ő jobban szeret, mint én őt... ilyenekkel jön. Miért nem tudja valaki elfogadni, hogy rémeket lát?? Az nekem nem esik jól, ha olyan képet alkot rólam, amilyen nem vagyok. Nem tudja, mi a különbség az elutasítás között, és aközött, hogy valaki tényleg nem ér rá, szeretne, de nem megy. És mint már gondolhatjátok, előkerült a féltékenység is, hogy megcsalom, biztos máshoz megyek. Azt írta nem rég, hogy neki nem kell elhinnie mindent, amit mondok. Most erre mit lépjek? Rendes vagyok vele és türelmes, ő meg tele van álmokkal és tervekkel, követeli, hogy varázsoljam el mindig... azért szokatlan ez, mert nekem eddig olyan nőim voltak, akik inkább felemeltek, és az önbizalmamat sem csipkedték.          

 

 

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3618263415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

naneszórakozz 2023.11.21. 11:35:35

Ez a királylány típus. Csak ő lehet mindenben az első, nem fogad el mást. Valószínűleg egyke. Hagyd a p..ba! Keress jobbat, megértőbbet! Mert vannak ám és sokkal hozzád valóbbak, mint ez a hisztis csirke.

Sadist 2023.11.21. 19:47:22

Menekülj! A csaj gyogyós, nárcisztikus személyiségzavara van. Ne hidd, hogy ha több időt, figyelmet, energiát fordítasz rá, majd jobb lesz a helyzet. Ennek terápia kell, nem párkapcsolat.

VOGAben 2023.11.21. 20:46:50

Mérlegelj! Jó ez neked, vagy szar? Mert egy jó kapcsolatban jól érzed magad, de ebben meg izomból szarul. Ez a typ. bolondnő alkalmatlan a laza és a komolyabb kapcsolatra is. Mindegyikben lekarmol a seggedig. Tulajdonképpen a semmirevaló kategória. Megéri az állandó szívrohamveszély? NEM!

Lorrh 2023.11.21. 20:56:05

@Sadist: ez a poszt már kb ötször volt. A végére szokták írni, hogy "elsősorban férfiak véleménye érdekel" vagy hasonlót.
Elunta a posztíró a melót és másolgat.

Real_Time_2 2023.11.23. 01:51:04

@Lorrh: Pedig ahogy olvastam már én is féltékeny lettem, leginkább mások problémáira.
süti beállítások módosítása