Az édes hármas kockázatai

2023. november 27. 07:48 - csajokespasik

       

               Ha másvalakit is beengedtek a hálószobába, legalább olyan legyen, aki jó titoktartó, és később nem teregeti majd ki az élményeket a baráti körben. Az édes hármasok kockázati tényezői közé tartozik az is, hogy esetleg a pasid majd azt hiszi, onnantól neki az a nő már mindig engedélyezve van, ha esetleg rátör az unalom.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Azt a témát, ami nem rég felmerült, egy nő veheti úgy is, hogy szépnek tartják, meg úgy is, hogy kikéri magának. A barátommal évek óta együtt vagyunk. Neki van egy elég bevállalós és rámenős csaj haverja. És egyszer csak előállt azzal – vagyis épp szóba került valami kapcsán –, hogy az a csaj már volt hármasban, és milyen jó az. Aztán lassan arra terelődött a szó, hogy mi lenne, ha … ha megpróbálnánk vele hármasban. De csak így félkomoly szinten beszéltünk róla. Aztán kiegészítettem még annyival, hogy oké, de ha egy pasi csatlakozna a csaj helyett, az neki milyen lenne? - és így már nem volt olyan lelkes.        

       

                Valahogy mindenki eljátszik ezzel a gondolattal, de hogy mikor és hogyan kerül megvalósításra, az szokott a kérdőjeles rész lenni. Na most az a nő elég nyitott, ami rám nem jellemző, sokat közeledett hozzám, lehet vele szórakozni. Igazából nem is zárkóznék el a dologtól, csak nincsenek ilyen hajlamaim, és ha ott derül ki, hogy mi az, ami már nekem sok, és mire nem vagyok hajlandó, akkor bontom a bulit. Én erre annyira nem is vágyom. A barátomnak biztos jó lenne. Viszont az édes hármasokban van némi rizikó, hogy esetleg azt hiszi, hogy onnantól neki az a nő megengedett pálya. Persze most lazán azt mondja, hogy ááá nem lenne ilyen. De elméletben könnyű beszélni bármiről.

A másik rizikó, hogy utána már nem tudnék úgy nézni arra a nőre, mint addig. Neki biztos nem jelentene sokat. Nem úgy értem, hogy én beleszeretnék, mert biztos nem, nem vonzódom hozzá, ...csak utána ott lesz valaki: valaki, akit beengedtünk az intim életünkbe, valahogy így tudnám megfogalmazni. Lesz egy közös titkunk, egy olyan, amiben főleg a párom járna jól. Amúgy az a nő eléggé szókimondó, szereti kiteregetni a szexuális életét, és ha a baráti körben esetleg erről eldicsekedne, azt megint nem akarnám.
Szóval, lehet, hogy ez az egész megmarad fantázia szinten. Kérdésem az lehetne, hogy kinek voltak már hasonló tapasztalatai és tényleg olyan kihagyhatatlan-e, hogy megéri kockáztatni?          

 

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8218268005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2023.11.27. 07:51:52

a posztban szereplők annyira egyszerű lelkű gyermetegek ovisok, hogy nekik nem csak hármas, de a páros szex sem való. Először fel kéne nőni agyilag, érzelmileg.

Sadist 2023.11.27. 22:21:19

Mi van, bizonytalan vagy a nőiességedben és félsz, hogy ha másik nővel tapasztalatot szerez és lesz összehasonlítási alapja, akkor nem téged fog választani? Egy igazi nő feltétel nélkül támogatja a párját, hogy megélhesse a szexualitását, csak mondom.

God Harald 2023.11.27. 23:01:53

Hát ez inkább édes-savanyú! Ragaszkodj egy fekete Péntekhez! 30 cm-es leárazás:)))

VOGAben 2023.11.28. 00:40:37

Sztereotíp dolog. Bőven 15-20éve tudom, hogy mely nők voltak a haveri körömben egyszerre kettő, vagy több pasival. Esztétikailag engem mindig az ellentéte mozgatott inkább. A kettős mérce mindig hatott. Az ilyenekbe belemenő kezdő csatakancáknak mindig beszédes az életpályájuk. Költözés nélkül helyben, permanens cumi...

2023.12.04. 16:40:45

Legnagyobb veszély, hogy kimarad belőle az ember...
süti beállítások módosítása