38 éves, de elhittem, hogy 29

2024. január 03. 07:51 - csajokespasik

       

               „Nem tudta, hogy elkomolyodik köztünk a beszélgetés, hogy utána még tartani fogjuk a kapcsolatot. És kíváncsi volt, elhiszem-e” - A csajt nem nagyon érdekli mások hiúsága, de ez az ügy egy kicsit megdöbbentette. Mert ebben a kis füllentésben egyszerre lehet lenézés és szimpátiakeltési szándék egyaránt.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok! Nem rég elmentünk egy helyre, én nem a pasizás szándékával. És beszélgetésbe elegyedünk (egy nyitottabb, és idegenekkel simán ismerkedős barátnőm révén) egy másik társasággal. Ott volt egy férfi, akivel nagyon jót beszélgettünk. Kérdeztem, hány éves, mondja, hogy 29. Később, amikor leveleztünk, bevallotta, hogy 38.
Engem nem érdekel mások hiúsága, de ez kicsit megdöbbentett. Azt mondta, azért csinálta, mert nem tudta, hogy elkomolyodik köztünk a beszélgetés, hogy utána még tartani fogjuk a kapcsolatot. És kíváncsi volt, elhiszem-e. Elhittem, mert vékony alkatú és az arca is fiatalos.        

       

               Tudom, vannak a szinten tartásnak módszerei, odafigyelni a kajára, lehet jógázni, sok olyan módszer van, amibe a legtöbb ember belevág egyszer, majd rövid időn belül feladja – én is ilyen vagyok. (Van önkritikám is, tudom, hogy az utóbbi időben kicsit híztam, de dolgozok rajta, és tudom, hogy a kitartás milyen fontos ahhoz, hogy eredmény legyen.)
Ő is elárulta, hogy csinál ilyeneket, és ezek mind működnek, de kitartóan kell csinálni, évekig. Igen, ha ő lenne ennek a reklámja, el is hiszem. De mindezektől eltekintve mégis csak hazudott. Vagy ezt nem érdemes olyan komolyan venni? Mert én utána azt éreztem, hogy le vagyok nézve, talán azt gondolta...„bedobok valamit a csajnak, ... úgyis mindegy, aztán röhögök rajta”.
A megismerkedésünket leszámítva utána kettesben még nem találkoztunk, csak levelezünk, ő nem is mondja, hogy akarná, de egyszer majd fogja, úgy érzem. És talán én is akarom, ha ezen túlteszem magam. A másik az, hogy tényleg egocentrikus kicsit, mert sokat ír magáról, meg arról, hogy ő milyen fantasztikus ember, én meg nem tudom eldönteni, hogy ez most narcizmus, vagy az udvarlás egy fázisa, hogy fényezze magát nekem, hogy micsoda jó választás is lenne.          

 

 

18 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1518293913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2024.01.03. 08:24:14

Pont egy nő beszél a hazugságról, amikor a nők életének minden pillanata a hazugság maga: a sminklés, pushup melltartó, szájfeltöltés, botox, rafinált ruhák, az életkor lehazudása, bla bla bla.
A nőknél egocentrikusabb és narcisztikusabb élőlény kevés van a Földön, mindennek arról kell szólni, hogy ők mennyire csodálatosak, mekkora királynők.

Sztravinszka 2024.01.03. 10:06:45

@Lorrh:
Neked se jó semmi. Ha rövid a haja, az a baj, ha nem sminkel, akkor meg az.

Lorrh 2024.01.03. 11:12:32

@Sztravinszka: ááá nekem ez egyáltalán nem bajom. A posztoló hisztizik hogy egy ismeretlen ember fitalabbnak mondta magát. Na és? A nők pont élenjárnak az életkoruk letagadásában.
Én a poszttal vitáztam és nem veled.

Nevem senki. 2024.01.03. 12:19:07

Én csak 5 évet tagadok le de mindig rácsodálkoznak hogy nem látszok annyinak. Mondom, tudom és ha nincs szakáll még fiatalabbnak tűnök. Nem rég munkahelyen az új csaj 3 hétre rá megint meg kérdezte mennyi is vagyok, akkor már az igazat mondtam de nem mondott rá semmit.

2024.01.03. 13:59:09

Az életkor egy adat, mit számít?
Beszélgettem 18-20 éves fiatalokkal, akik többet tudnak, és életre valobbak mint 40 éves társaik...
Mióta kb végtelen az elérhető információ mennyisége, csak az érdeklődési kör határozza meg ki mennyire tud összefüggéseiben látni a dolgokat, az élet tapasztalat egyre jobban kiváltható egy jó logikával, és a sok információ feldolgozásával/válogatásával...
Egyre több fiatal, egyre korábban képes önellátó lenni pont emiatt (persze ehhez kellenek a társadalmi feltetelek is)....

Vagyis semmiféle jelentősége nincs az életkornak SZVSZ.

Lorrh 2024.01.03. 14:52:09

@kiskutyafule: már hogyne lenne!
40 éves csaj még ropogós, a 60 feletti meg nagyon nem. 80-as öregasszonyról meg ne is beszéljünk.
Mekkora álszent hazug duma ez "az életkor nem számít".

Reactor 2024.01.03. 15:19:52

Nnna, itt már legalább működik az egyenjogúság. Eddig csak a nők tagadták le az éveik számát, most már a "pasee" is megteheti. Haladó szellemiség, no.

VOGAben 2024.01.03. 19:07:23

Tyű, sőt duplatyű, hogy mekkorát hazudott indításképpen! Mennyivel cukibb lett volna, ha őszintén megmondja a frankót, majd rákérdez az expasasok számára!!! :D

God Harald 2024.01.03. 23:14:17

Éveket nem tagadtam le, de többet már hazudtam. Egyik idősebb haverral becserkésztük egy külföldi diákcsoport két fiatal kísérő tanárnőjét. 24 és 25 évesek voltak, nem mondhattam meg, hogy még a 18-at sem töltöttem be! Így lettem 22:)))

Real_Time_2 2024.01.04. 05:00:15

Írta: Gizella, 45 éves (de nem pasizási szándékkal :D :D)

2024.01.04. 09:45:21

@Lorrh:
Hát én beszélgettem 70 éves hölgyekkel is, igaz nem akartam szexuális kalandba keveredni, de nagyon jót beszélgettünk....
Persze ha más szándék van....ha viszont ránézésre nem tudja valaki megállapítani, hogy 20 vagy 70 éves egy nő/férfi és rá kell kérdezni....

Lorrh 2024.01.04. 10:23:18

@kiskutyafule: ránézésre nem mondod meg a hüvely szárazságot, se a lottyadt melleket.

larvar0 2024.01.05. 02:43:40

@Lorrh: A smink, push-up, botox csak egy oldala a hazugságnak. Amikor elfelejtik említeni, hogy férjezettek, elváltak, más vasat/pasit is tartanak a tűzbe, vagy hogy te csak barátzónában lehetsz náluk, de azért hitegetnek.
Férfiak általában a testmagasságukról, jövedelmükről, családi állapotukról hazudnak. Illetve szépítik a tényeket.
Az nagyon ritka, hogy egy férfi az életkoráról hazudjon. Mert egyrészt a magyar férfiak többségén eléggé látszik a kor, másrészt a testmagassághoz és jövedelemhez képest az életkor a férfi esetén kevésbé számít az ismerkedésben. Ha valamiről hazudna egy férfi, az sokkal inkább az anyagi helyzet, mint az életkora, vastag pénztárca látszatával nagyobb sikert érhet el, mintha letagadna 10 évet.

Az nagyon ritka, hogy egy magyar férfin nem látszik az életkora. Mozgáshiány, elhízás, dohányzás, alkoholizálás.

Az életkorról füllentés egy ártatlan dolog ahhoz képest, hogy mások szerelmet hazudnak egy kósza kettyintés reményében. Letagadják, hogy házasok, hogy adósságban úsznak, van három gyerekük az előző kapcsolatukból, akiket nem látogatnak.

Aki olyan fiatalos, hogy letagadhatna 10 évet, annál tényleg nem is számít az életkor.
Arcra, testalkatra én 40 felett jobban nézek ki, mint sok 30 alatti férfi. Sose hazudtam az életkoromról, de mostantól lehet, hogy fogok.

body_andras 2024.01.05. 08:55:10

36. Még véletlenül se álmodozzon senki arról hogy fiatalabb vagyok (talán annak tűnök), tudják csak meg hogy nem vagyok tejfeles szájú 20 éves akit csőbe lehet húzni.

nyuszóka35 2024.01.05. 10:36:14

Szóval futó találkozás és felszínes csevegés óta zaklatod levelekkel, mert meg akarod dugatni magad vele, miközben ő már olyan szinten a bizalmába fogadott, hogy azt is elárulta többedszerre, hogy hány éves.

Egy tipp: a fogyáshoz tökéletes táplálékkiegészítő, ha lenyeled.
süti beállítások módosítása