Tőlem kérdezi, hogy férfias-e?

2024. január 16. 07:49 - csajokespasik

A pasi mindig érezteti Posztolónkkal, hogy soha nem fogja elfelejteni őt, akár van csaja, akár nincs; mindig képes felhívni őt és olyan dolgokban kikérni a tanácsát, amikről valójában már rég döntött. Mit lehet kezdeni a közléskényszeres pasikkal? Kitartó ostrom, máshogy.

 

Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Leszögezném, hogy mi soha nem voltunk együtt, csak barátok vagyunk. Ő próbált már közeledni, de azt hittem, ezt már lerendeztük. Most annyi van, hogy sok mindenben kikéri a véleményem. De nem kezd velük semmit, ezt a legtöbb esetben látom. Miért kéri akkor a véleményem? Amikor volt barátnője, szerintem csak azért kérdezgetett engem női dolgokról, hogy a tudomásomra hozza, hogy bíí-bíí, van csajom. Oké, vágom. Nem én vagyok az. De érdektelenségeket, vagy épp magától értetődő dolgokat kérdez, de olyan is volt, hogy saját maga válaszolta meg a kérdését, méghozzá hibátlanul :) Kikéri a véleményem több dologban is, de feleslegesen, mert már eldöntötte magában.

Még nem találkoztam ilyennel. Például rákérdez, hogy megvegye-e ezt, vagy azt, vagy menjen e majd valamikor erre vagy arra a helyre... Mindeközben már lépéseket tett, mert később kiderült, hogy már a megkérdezésem alatt folyamatban voltak a dolgok. Olyanokról is érdeklődik, hogy bizonyos kajákat egyen-e...? De nem vagyok táplálkozási tanácsadó sem.
Még nem mondtam azt neki, hogy nekem igazából tök mindegy, mit csinál és milyen szempontból. Nyilván csak beszélgetni akar. Jelezni, hogy nem feledett el és nem adja fel. De az a vicc, hogy közben azonos társaságba járunk és ott nem kérdez semmi ilyet személyesen.
Ezzel csak azt éri el, hogy idegesítő lesz. Nem tudom, miért nem érzi ezt egy harmincon túli ember? Egyszer azt is megkérdezte, hogy szerintem ő elég férfias-e? Nem érzi magát eléggé férfiasnak, mert szerinte alacsony... Amúgy nem ezen múlik. Nem akartam ebbe belemenni, mert ha nem jó válasz érkezik: egyrészt nem akartam megbántani, másrészt az újabb kérdéskört szült volna. Néha olyan érzésem van, mintha gyerekkel beszélgetnék.

 
4 komment
Címkék: ostrom

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4118303813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

God Harald 2024.01.16. 08:18:53

Igazad van, tényleg nem a magasságon múlik. Ő azért férfiatlan, mert úgy viselkedik mint egy 11 éves kiscsaj.

Lorrh 2024.01.16. 09:04:34

komoly teljesítmény volt ez a poszt, ennél szarabbat már tényleg nem is lehetne kitalálni, gödöralja, kaccsojja ki.

fkv.119 2024.01.16. 10:22:46

"Ő próbált már közeledni, de azt hittem, ezt már lerendeztük."

Legalábbis te hitted azt.

"Amikor volt barátnője, szerintem csak azért kérdezgetett engem női dolgokról, hogy a tudomásomra hozza, hogy bíí-bíí, van csajom."

Ez természetes esélynövelő nálad. Mivel a csajok mindig arra buknak akinek már van, sose arra kinek nincs, ezért egy fontos dolgot közölt veled, hogy másnak is kell, tehát nálad is ideje felsőbb polcra kerülnie.
süti beállítások módosítása