Szerinte démonikusan viselkedek

2024. január 19. 08:14 - csajokespasik

       

               A pasi sok mindenben elnéző a barátnője dolgaival kapcsolatban, de amikor olyan jelzőt használ rá, ami leginkább fordítva lenne érvényes, kinyílik a zsebében a bicska. ...Mit is mondanak az impulzív barátnőkről?        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

A barátnőm 26, velem egyidős. Nem élünk együtt - lehet, nem is fogunk. Szeretem őt, de főleg amiatt nem szívesen élnék vele, hogy percenként változtatja a véleményét valamiről. Múlt héten kitalálta, hogy költözzünk külföldre... És én voltam tervei és vágyai kerékkötője, amikor finoman megjegyeztem, hogy az nem így megy, nem ilyen hirtelen – mert hova, miből, mikor? Így ez annyiban maradt. Úgy szoktak emberek külföldre költözni, hogy ott már várja őket valami kialakított körülmény, lakás, melóhely, ismerős, ilyesmi... és az sem mindegy, hogy Bécs, vagy Koppenhága távolságról beszélünk.        

       

                Aztán volt olyan, nyáron, hogy megkérdezte, zavarna-e engem, ha egy férfi ismerősével találkozna? Mondom, hogy attól függ, milyen minőségben. Rávágja, hogy természetesen csak haverok. Mondom, oké. De nem ez volt a bökkenő, hanem az, hogy amikor megkérdezte, addigra már túl volt a találkozón. Ezt ma sem értem. Merthogy 10 perc múlva visszahívott, és elmondta. És itt megjegyezném azt, hogy amikor lelombozom a nagy terveit, meg kiábrándítom valamiből, kijelenti, hogy ilyenkor „démonikusan viselkedem” vele. (Azt még nem kérdeztem meg tőle, hogy amikor olyan húzásokat csinál, mint például az iménti, akkor ő vajon minek titulálná a saját viselkedését?) Ugyanígy volt, hogy értelmetlen dolgokat rendelt, és amikor elmesélte, elmondtam a véleményem... persze nincs közöm ahhoz, hogy mire költi a pénzét, de akkor inkább ne kérdezze. Ezeket többnyire elfelejti hamar, majd hirtelen kitalál valami teljesen mást és meglepőt.
A kedves megnevezése ennek a nőtípusnak a „hebrencs” lenne... és amúgy sok más is.
Roli.          

 

 

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9618306449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2024.01.19. 09:57:46

Alapvető férfi női kommunikációs ellentétek köztetek. Barátnőd meg végtelenül infantilis éretlen butuska.
Ma az a divat hogy 30 alatti fiúk 50es nőket keresnek mert velük egyszerűbb szót érteni, megvan a nőknek már az egzisztencia és rákoncentrálhatnak a dugásra, nem cseszegetik a srácot a karrierrel. Win win.

Real_Time_2 2024.01.19. 11:52:02

@Lorrh: Mivel nincsen annyi vagyonos férfi mint amennyi aranyásó (meg nem is lesz), meg annyi 190 centis ember sem mint kéne, így maradnak az ilyen megoldások. Továbbra is az állatkereskedés a legjobb befektetés.

Lorrh 2024.01.19. 13:03:32

@Real_Time_2: na de itt legalább értelmes volt a csávó hogy gyanút fogott és nem nyalta ki a hüjecsaj seggét.

body_andras 2024.01.20. 19:19:27

Először úgy olvastam: "Szerinte demokratikusan viselkedek"

Supergranat23 2024.01.20. 21:59:28

Mai csajokkal nem nagyon lehet mit kezdeni. Borzasztó szétszórtak és komolytalanok, Élvezd ki amíg lehet. Érettebb nők már jobbak egy fokkal bár ott is van bőven agyilag zokni.

Real_Time_2 2024.01.22. 05:55:30

@Supergranat23: Pont ezért röhögök mikor a férfiakat szidják, ők ugyanolyan céltalanok meg komolytalanok, legalábbis a többség.
süti beállítások módosítása