Agybeteg, ezért bármit megtehet

2024. április 30. 07:55 - csajokespasik

       

               Ha a társaságodba olyan ember kerül, aki számodra elviselhetetlen és rendszeresen feszegeti sokat edzett toleranciád határait, az még nem olyan különös jelenség, de az már inkább, ha a körülötted lévők mégis mellette állnak ki, amikor beszólsz neki - noha ők sem bírják.        

 
       

                Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Nem vág annyira ebbe a témába, de leírom a helyzetet. Fél éve jár a társaságunkba egy csaj, és annak barátja – aki legyen B. Ők szakítottak már, nem sokkal utána, ahogy behozta közénk a csávóját. Aki utána is ottmaradt velünk, rendszeresen eljön közénk. B. elég ingerlékeny, a csaja is mesélte, hogy nehéz gyerekkora volt és nem tudja kezelni a hangulatait. Mióta B. közénk jár, végig leuralja a beszélgetést, belevág mások szavába és iszonyú irritáló. A nőkkel ocsmányul beszél és ha visszaszólnak neki, aránytalanul durván vág vissza. Emiatt pár nő el is hagyta a társaságunkat.        

       

               Senki se szereti, mégse mert szólni neki senki, hogy keressen egy olyan kört, ahol a különleges személyiségét megfelelően értékelik. Legutóbb, amikor harmadszor anyázott le engem, kiálltam magamért és visszaszóltam neki, erre B. majdnem ránk borítva az asztalt, puffogva elviharzott.
Azt hittem, hálát kapok érte a többiektől, de nem... A volt nője mondta, hogy jogos volt és megérti, de nem kell őt komolyan venni, mert csak ugat és nem harap, mert neki is azt mondta szakításkor, hogy „le fogja vadászni” (ez se semmi) mégse tette. A többiek meg azt mondták, hogy nem volt szép tőlem ez, és én kezeltem rosszul a helyzetet... mert hogy ő beteg, vagy sérült, mindegy, de ő olyan, hogy neki lelkileg fontos, hogy mindig ő domináljon. (???) És ezt hagyni kell. De senki se bírta, csak elviselte. Semmit nem vettek magukra. Agybeteg, ezért mindent el kell nézni neki, tegyen bármit is.

Most komolyan tudni akarom, tényleg én voltam a hibás, amiért nem tűrtem ezeket továbbra is el? Nem tudom, más haveri köröknél mennyire van ez a „kussolunk és tűrjük az elnyomást”-dolog, hogy 1 ember jól érezze magát... Mert akkor tényleg én vagyok rossz helyen.          

 

 

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr618393447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2024.04.30. 08:07:09

Nem te voltál a hibás. A mai nyugati woke túlérzékeny réteg érdekes módon tolerálja az ilyen agressziv elmebetegeket, ha nehéz gyerekkoruk volt.
Meg az arab terroristákat is imádja ha épp vesztésre állnak. Hogy utána újra előjönnek majd robbantgatni gyilkolni azt már elfelejtik.
Kialakult egy öngyilkosan bugyuta kultúra, ami nem áll ellent az agressziónak, mert magát ennél magasabb szellemi polcra teszi. Épp ezért fogja eltaposni ezt a réteget (a teljes nyugati társadalmat) az általa dédelgetett nehéz sorsú bevándorló tömeg. Csá lúzerek!

VOGAben 2024.04.30. 08:46:42

Egy baráti társaság arról szól, hogy összetart. Normál esetben kitaszítja az ilyen irritáló barmot. Ez az egyetlen működőképes út.

Motorogre 2024.04.30. 13:53:17

No és mit szólt az ápoló ?

Reactor 2024.04.30. 18:16:35

Ha tényleg sárgalapos, akkor sajnos a mai ultrapolkorrekt libbant társadalmunkban tényleg bármit megtehet, és még csak felelősségre se lehet vonni. Az agyabetegek társadalmában a normálisak vannak tűzzel-vassal üldözve.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.05.01. 09:32:03

"Emiatt pár nő el is hagyta a társaságunkat."

Kövesd őket! És nyugodj meg, nem te vagy a hibás.

@Lorrh:

Tökéletesen jól látod.

Diorella Queen 2024.05.02. 16:06:32

A mai társadalmak imádják a fogyatékos, különc , bolondokat.
Beteg világ.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.05.02. 18:35:11

@Diorella Queen:

Túlzás, hogy a társadalmak, csak a liberálwoke agyatlanok, meg azok, akik valamiféle önkéntes megfeleniakarásból pl. megtapsolják, ha egy aberrált nagy büszkén bejelenti, hogy ő az LMBTQ...XYZ "közösség" tagja.

Monygyjuk soha nem értettem, mitől lennének közösség.

Diorella Queen 2024.05.02. 19:25:48

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Magyarország különösen szereti a fogyatékkal élőket. Ha bármilyen megmérettetésben egy fogyatékos is indul, akkor ott már másnak nincs esélye.
Ugyan ez egy Amerikai Tűzben edzett versenyen elképzelhetetlen. Ott tényleg csak a legjobb és legügyesebb győz. Magyar munkahelyek is a fogyigyogyikat részesítik előnyben! Voltam olyan munkahelyen ahol a főnővérnek kifejezetten ezek voltak a gyengéi. Imádta az iskolázatlan full segghülye dolgozókat. És ezek százezrekkel is többet kerestek mint én, aki szakképzett volt. Orbán ugyan ez. Szinte csak buta emberekkel veszi magát körbe. Azok közt érzi jól magát. Ki kéne szúrnom mindkét dobhártyámat és akkor leszázalékolnának és a munkaerőpiacon már is kapkodnának értem ezerrel. De így 5 különböző szakmával sajnos ez nem mondható el kicsit sem.
süti beállítások módosítása