Eldobni egy jó kapcsolatot egy kis félreértés miatt?

2022. október 18. 07:31 - csajokespasik

       

               A barátnő visszatekint, milyennek is képzelte jelenlegi kapcsolatát az elején, és ahhoz képest hol is tartanak. Arra jött rá, hogy az eddig elnézett dolgok után az már nem is olyan durva, amikor párja tapintatlanul sokat sztorizgat a volt barátnőiről, gyakran intim részletekbe menően.        

 
       

                Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

Mi nem egy olyan pár vagyunk, akik túl fiatalon jöttek össze, akik épp elvégezték az iskoláikat, hogy aztán energikusan és önfeledten együtt vágjanak bele az életbe. Mindkettőnknek megvolt a maga előtörténete. 30 után találkoztunk már. Nem ment zökkenőmentesen részemről. Ő valamiért össze akart barátkoztatni engem az egyik volt csajával, mert szerinte tökre jól kijönnénk. Ez nem jött össze. Ő előszeretettel állít engem mindig kész helyzetek elé, amit lassan már megszokok tőle. Történt, hogy volt egy közös ügyünk, amit nem zártunk le, erre azt hallom vissza ismerőstől, hogy már megbeszélte velem. Ebből majdnem szakítás is lett, majd végül azt mondta, miért akarok eldobni egy jó kapcsolatot egy kis félreértés miatt? Erre inkább nem mondtam semmit.        

       

               Arra már igen, amikor tapintatlanul sokat sztorizgat a volt barátnőiről, gyakran konkrét szexuális részletekbe menően, ami megint csak neki okoz örömet. A szüleivel való találkozásnál minden egyes alkalom borzasztó nekem, épp csak jó képet vágok, jólneveltségemből adódóan.

Ezeken kívül válogatós, és mindig biztos a saját döntésében, bármi van, az nem jó, tud jobbat. A környékünkön lévő hentesbolt nem jó, meg is magyarázza, miért, majd hoz valahonnan húst, drágábban. Az jó lesz. Én nem tapasztaltam különbséget. Ha szerelőt, vagy valamilyen mestert kell hívni, mindegyik drága, megbízhatatlan és pofátlan, majd a haverjai közt szétnéz. Csak az a jó, amit ő gondol. Engem ritkán kérdez meg. Amúgy magára nagyon igényes, a környezetére már kevésbé, és szerintem sok mindent akar egyszerre és amiatt szorong néha.

Úgy eszembe jutott, milyennek képzeltem a kapcsolatunkat az elején, és ahhoz képest hol tartunk. Ha megkérdezem, miért nem becsül már meg úgy, mint az elején, akkor azt feleli, ő márpedig ugyanúgy becsül.

Amikor ezek néha összegyűlnek bennem, van egy kicsi veszekedés, és igen, én kezdem, mivel ő nem szeret vitázni – bár ami neki vita, az nekem pusztán csak megbeszélés lenne. „Eldobni egy jó kapcsolatot egy kis félreértés miatt?” - ha csak egy lett volna!          

 

 

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1717956696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cpt. Flint 2022.10.18. 08:46:20

ez se jobb, mint a tegnapi. tudom én, hogy ez itten a panaszfal, de ez annyira uncsi... mit lehet erre mondani? "És mik a jó tulajdonságai?" vagy "Miért vagy még vele?" Kb. ennyi.

Diorella Queen 2022.10.18. 21:27:52

Összefoglalva.A csaj nem elég szerelmes, ha ennyi hibáját észre veszi a pasasnak. Tovább lépni nem tud, vagy nem akar, esetleg mindkettő. A pasas szereti kínozni a csaját, az expornós sztorikkal. Kb ennyikeh

sure_shot 2022.10.19. 11:48:29

Exapósom volt ilyen okoskodó-fontoskodó, bonyolító, mindent jobban tudó forma. Akkor is a bonyolult, urambátyám utat választotta, ha a napnál világosabb volt, hogy semmi értelme a kavargásnak. Aztán egy kicsit drágábban kaptuk meg ugyanazt, vagy rosszabb minőséget. Amúgy két sör után jó fej volt, csak roppant fárasztó:P

szeme közé, laposan! 2022.10.19. 12:30:06

Egy igazi besült picsa lehetsz, remélem az emlegetett úr épp csak kúrni és enni jár át hozzád. Többet nem érdemel az, aki nem képes saját magáért és az értékeiért kiállni.

Amúgy meg mit jelent az, hogy magára igényes, de a környezetére nem? Jó ruhákban jár, mindig tiszta a körme, de amúgy a sarokba pisál, vagy mi? A kettő mindig együtt jár, így, ha valaki a környezetére nem igényes, akkor magára sem, és kész.

body_andras 2022.10.19. 12:45:43

A "besült picsa" mentségére szóljon, a címben idézett mondat alapján a pasas is egy ritka nagy f*kalap.

antisocialnetwork 2022.10.19. 16:26:29

Annyira gagyi lett ,volt ez az egész, hogy azindex főoldalra, már ki sem merik írni, hogyCs&P csak egy cs betű van. bezúzni, bedarálni, besózni.
süti beállítások módosítása