Imádom őt, gyereket akarok tőle

2024. május 14. 07:53 - csajokespasik

       

               „Próbálom felnyitni a szemét, hogy a nő már csak azért tartja, hogy ne érezze magát egyedül, mert ő is beleszokott ebbe” – Posztolónk rettenetesen szerelmes, csakhogy az álomlovagja még foglalt. Azért ilyen kitartó, mert nem egy ígéretet kapott már, hogy a srác hamarosan szabad lesz. De ennél több még nem történt.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Van egy férfi, aki három éve sínylődik egy kapcsolatban, amiből nem tudom, miért nem lép ki simán. Én lassan egy éve hallgatom a panaszait. Szoros a viszonyunk. Sokat beszélünk, és mondta, hogy velem jól járna... én is jeleztem neki, hogyha kilépne abból, nem lenne egyedül. Igen, ilyen őszinték vagyunk egymással. És jönne is. De aggasztóan régóta megy ez. Emiatt hülyén érzem magam. Nem élnek együtt, a csaj rengeteget jár külföldre. Azt is tudom, hogy többet keres őnála, de nem emiatt nem akarja elhagyni. Szerintem csak lusta, és megszokta, ami van. Na meg három év az nem kevés.        

       

               Meséli, hogy sokszor a nő direkt cseszteti őt, ok nélkül, rajta vezet le sok mindent, és a veszekedéseik zömét ő kezdeményezi. … és ezeket hallgatva, fogalmam nincs, miért nem hagyja már ott! Próbálom felnyitni a szemét, hogy a nő már csak azért tartja, hogy ne érezze magát egyedül, mert ő is beleszokott ebbe. Az újbóli keresés meg nyilván neki se lenne könnyű, nem lenne rá ideje, vagy mi.

Nem hazudok, én teljesen bele vagyok esve ebbe a fickóba. Sokat jár a fejemben, elolvadok mellette, és nagyon sokszor álmodok is vele. Imádom és gyereket akarok tőle!
Amúgy láttam már a csaját többször is, rideg, barátságtalan, kényes. És mint az ilyen típusok általában, jól néz ki, nálam jobban, de ennek ellenére nekem jelentéktelen. Ez van. A társaságában ő meg alázatos kiszolgáló személyzet.
Szóval várok még, de azt érzem, hogy bele fogok fáradni ebbe nem sokára. Nem tudom, mi köti még hozzá, amikor nekem már bevallotta, hogy kifelé vágyik ebből.          

 

 

18 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8018403987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rubasov nertárs 2024.05.14. 08:18:44

"Amúgy láttam már a csaját többször is, rideg, barátságtalan, kényes. És mint az ilyen típusok általában, jól néz ki, nálam jobban, de ennek ellenére nekem jelentéktelen."

Ritka az ilyen őszinte vallomás, bár a poszt szövegezéséből enélkül is egyértelmű volt, hogy a csaj minimum 3 ligával játszik feljebb nálad. És innentől kezdve mindegy is, hogy mit gondolsz róla, mert egyértelmű hogy a fickó a magas szintű esztétikai és ebből fakadóan szexuális élmény miatt van vele. Emberileg nyílván te jösz be neki, és ha már nem jött össze a 2 in 1, akkor különválasztotta a kettőt: a rideg, de gyönyörű nővel kufircol, veled meg az érzelmi szükségleteit elégiti ki (=szárazbarát vagy). Az sem zárható ki, sőt biztos is lehetsz benne, hogy a pasas miközben folyton panaszkodik aktívan keresi a csaj utódját a nálad lényegesen jobb nők között, mert hát még is csak az lenne az igazi, hogy a nő egyszerre szép, de legalábbis max. eggyel van lentebbi ligában a pasihoz képest, és egyszerre odaadó.
A jótanács ennek megfelelő: az nyilvánvaló, hogy esztétikailag nem ütöd meg nála a mércét, ha így lenne már veled lenne, de legalábbis egyszer-kétszer kitakarított volna odalent. Mivel szex nem volt, így "szintbelövés" sem, ezért azt javaslom, hogy néz körül a hozzád illő (nálad max. 2-vel jobb) férfiak között. Itt annyi a megkötés, hogy 2-es szintkülönbség esetén már minden téren oda kell tenned magad: azaz a szexben nincs tabu, a sötés, főzés, takarítás, mosás négyes meg alap már ilyen smv különbség esetén. Mellérendelt kapcsolathoz max. csak 1-el lőhetsz magad fölé.

Lorrh 2024.05.14. 11:01:56

@Rubasov nertárs: Ezek az 1 meg 2 szinttel lejjebb feljebb dolgok totál semmitmondóak, mert kurvára szubjektivek vagyunk, a saját szintjét meg kb senki nem tudja jól belőni.
A másokon itélkezés és szintezés az nyilván jól megy mindenkinek, de ez teljesen ember függő.
Persze vannak abszolút mércék: Sandra Bullock vagy Palvin Barbi. A hétköznapi embernél azonban ezek nem játszanak.

bz249 2024.05.14. 11:13:06

@Lorrh: igen a hetkoznapi embereknel a szerelem szeretette alakul. Vagy mas szavakkal: regen se volt szep, de amiota meghizott mar egyaltalan semennyire se kivanom, de hat mit lehet csinalni.

Lorrh 2024.05.14. 11:18:26

@bz249: a "szerelem" eleve egy felfokozott és fenntarthatatlan állapot. Az a szerepe, hogy ne gondolkozz, hanem szaporodj. Ha már megvan az utód akkor nincs szükség a szerelem hormon bombázására. Sima evolúciós biológia.
Ha meghízik az meg külön bónusz, több húst kapsz a pénzedért :-)

Rubasov nertárs 2024.05.14. 11:23:42

@Lorrh:

Az smv egyáltalán nem szubjektív dolog. Egy ronda, elhízott férfit/nőt senki sem fog sármosnak/szépnek gondolni. Ettől még lehet hasonszőrű párja, akivel boldog. Ha megnézed a gyermekes/klasszik kapcsolatban elő párokat,
akkor azt látod, hogy a férfi és a nő passzolnak egymáshoz. Olyat nem fogsz látni, hogy ronda, elhízott, csóró, buta férfi álomszép intelligens nővel, vagy vica versa.

"...mert kurvára szubjektivek vagyunk, a saját szintjét meg kb senki nem tudja jól belőni."

Ezért is születnek az ilyen és ehhez hasonló posztok. Aki nem képes objektíven felmérni a társadalmi helyzetét és fizikai megjelenését annak kudarcos lesz az (magán)élete.

bz249 2024.05.14. 11:35:02

@Lorrh: na de mennyit eszik szazon autopalyatempo mellett? Es tudja-e egyaltalan tartani?

Lorrh 2024.05.14. 11:35:44

@Rubasov nertárs: De te most a skála két végletét emlegeted. Azt mindenki fel tudja fogni.
Azokat az 1-2 szintnyi különbségeket nem tudja senki felfogni, amire te építetted a hozzászólásodat.
nincs objektivitás. Még a fizikában is kvantum valószínűségek vannak.
Nagyon primitív szinten van objektivitás: ha egy robogó vonat átmegy rajtad akkor meghalsz. Ez objektiv.
Az emberi szépség megítélése kibaszott kurvára nem objektiv. Hogyis tudsz ilyen kijelentést tenni? Mintha nem ezen a világon élnél.

Rubasov nertárs 2024.05.14. 12:11:38

@Lorrh:

"Az emberi szépség megítélése kibaszott kurvára nem objektiv. Hogyis tudsz ilyen kijelentést tenni? Mintha nem ezen a világon élnél."

Ez súlyos tévedés. Ahogy írtam az emberek önmaguk objektív értékelésére való képtelensége miatt van annyi boldogtalan ember és poszt itt is. Ennek összetett okai vannak. Az egyik a korszellem, ami rád is erőteljesen hatott: mindenki egyformán szép, jóképű, intelligens, okos, sportos stb. Holott ennél nagyobb hazugság nincs. Az emberek nagy része 4-7/10 között van. Itt azért el tudod helyezni magad, hogy valamivel rosszabb vagy az átlagnál, de nem kirívóan (4/10), pont full átlagos vagy mindenben (5/10), vagy valamivel, de szintén nem kirívóan afölött vagy (6-7/10). A probléma ott kezdődik, hogy sok átlagos hétköznapi ember (főleg nők, de férfiak közt is akad ilyen) jóval efölé pozícionálja magát (lásd még neked is jár a szőke herceg fehér lovon, és egyébb bull shitek).
Másrészt az amerikai filmek torzítják az ítélőképességet. Ugyan legalább nem fullos 10/10, de így is 8/10-es esztétikumú színészek játszák el a "nyomipasi", illetve az "átlagpasi" szerepeket. Emiatt is gondolja sok nő, hogy az átlag megjelenés az az Amerikai pite Jim-je (Jason Biggs), vagy a Jim Carrey által megformált karakterek (Ace Ventura, Stenley Ipkiss). Holott a legtöbb hétköznapi férfi csak álmodhat ilyen fizimiskáról. És ugyanez igaz az anyagi helyzetről, lásd Rém rendes család (nem egy vidéki suszternek nem lesz szép nagy háza, garázzsal, autóval, kutyával az USA-ban), de a hazai véget nem érő sorozatokban (Barátok közt stb.) is azt láttad, hogy a pincér srác mindig frissen nyírt és igazított séróval és trendi cuccokba feszít. És ugyanez csajoknál is, ahol már bőven helyes női színészek játszák el a "nyomi" karaktereket.

Lorrh 2024.05.14. 13:44:37

@Rubasov nertárs: "Az egyik a korszellem, ami rád is erőteljesen hatott: mindenki egyformán szép"

ÁÁÁ egyáltalán nem egyforma szép mindenki. Én nem vagoyk woke. Egy 80 éves nagypapa vagyok, az én korszellemem ferencjóskánál volt.

Egyszerűen az emberek a szépség két végletet érzékelik, a köztes árnyalatokat már nagyon szubjektiven átmossák.
Ezt a két egyszerű mondatomat nem érted meg?

Igen a filmek agymosó idiótaságával egyetértek, azokat jól leírod. A hétköznapi mariska világlátásánál veszted el teljesen a józanságodat és "objektivnek" szeretnéd látni mariska világérzékelését és a többi pasi/nő megitélését. Nem, itt nagoyt tévedsz, nem ismered az embereket, csak a saját elméleted sötét és zárt szobájában élsz és ezeket ismétled itt ezen a blogon bármiféle önreflexiód nélkül.

bz249 2024.05.14. 14:22:28

@Lorrh: nem mellesleg, ha letezik objektiv szepseg, akkor rohadas mindegy, hogy mi az en objektiv szinten. Atlag Jozsef alkoholista hidegburkolo segedmunkas ezen ismeretek birtokaban nem fog jokat kefelni a dagatt, ronda es budos Mariskaval (aki szintben eppen megfelelo neki), hanem inkabb tovabbkepzi magat az alkoholizmusban.

Andy73 2024.05.14. 18:48:41

Jó olvasni, hogy vannak még fiatal nők, akik nemcsak pasit akarnak, hanem gyereket is. Az viszont gond, ha olyan pasitol, aki foglalt.
Olyanok között kellene keresni apának valót, aki szabad.
Nem írtad, hány éves vagy de az idő mindenkinek gyorsan telik, és főleg a nőknek elég gyorsan ketyeg az a biológiai óra.

vanderkaay 2024.05.15. 11:45:24

Láttam egyszer egy táblázatot amiben valaki megpróbálta ezt az 1-10 témát felrakni fényképekkel. A skála legfelső részén a mindenféle színészek voltak és persze véget nem érő kommentháború lett belőle hogy Tom Cruise 10 pontot kapott, Jude Law viszont csak 9-et, valami kevésbé ismert sorozatszereplő meg csak 8-at. És valóban egészen simán lehet több százmillió nő a földön akik szerint a sorozatszínész a három közül a legjobb pasi; egyébként meg gyakorlatilag semmit nem jelent hogy 8, 9 vagy 10 pont mert a hetero női lakosság kb. 99.9%-a mindhárommal gondolkodás nélkül lefeküdne. Ugyanígy a skála alsó végén is tökmindegy hogy Gollam 1 pontot kap-e vagy nem sajnáljuk tőle a 3-at se, mert hogy a 2 pontos Jabbánál azért még mindig jobb, mert ugyanúgy nem nyúlna egyikhez se hozzá senki. Középen meg ez az okoskodás hogy az 5 pontos Gizi legfeljebb 6 pontos pasiban gondolkozhat mert a 7 pontosnál már főzni is kell meg bevállalósnak kell lenni a szexben. És ha Gizi szintje valójában inkább 6 akkor már nincs semmi gond? (elég a mirelit kaja meg misszionárius póz). És melyik pasi a 6 meg a 7 pontos, Józsi a helyes pofijával meg a kis úszógumijával vagy a Béla a kocka hasával meg a kicsit lóra hajazó arcberendezésével? Az alap gondolat persze teljesen valid, nem kell látványosan a saját szint fölé célozni, de ezt a konyhamatekot nem kellene hozzá erőltetni

God Harald 2024.05.15. 12:04:40

@Lorrh: általában azok szeretnek szabályrendszert felépíteni, mérőszámokat hozzárendelni egyértelműen szubjektív emberi tulajdonságokhoz, akik személyiségében, EQ-jában kurva nagy deficitek vannak. Kell a kapaszkodó!:)

Lorrh 2024.05.15. 20:33:26

@God Harald: pontosan! Nem birják a való élet bizonytalanságát és kell valami skála ami "objektiv".Aztán név nélkül egy sehonnai blogon kell futtatni az elméletét.

Sztravinszka 2024.05.16. 13:12:46

Azonnal tipli, minden, erre a reménytelen álszerelemre pazarolt idő pazarlás.

Sztravinszka 2024.05.16. 13:21:44

Objektív szintezés alig van degenerált társadalomban. Nárcisztikusok fölé lövik magukat, komplexusosok alá.

bz249 2024.05.16. 13:49:46

@Lorrh: amugy rosszabb a helyzet, mert nem rendelheto ertelmes cselekvesi terv az objektiven belott szinthez (az, hogy nezzel ki jobban es legyen tobb penzed nem a szintbol jon). Leginkabb meg ott lehetne valamit keresni, hogy a lofeju-kockahasu es a babaarcu-macko objektiven azonos szinten allnak, tehat kivalaszthatom az altalam jol toleralt hibat - meg jobb, ha a husz evvel ezelotti Beres Alexandraban leginkabb az arcformaja, meg a fogai tetszettek.

body_andras 2024.05.17. 13:54:14

A másik csaj smv-je legalább 2 ponttal jobb, mint a poszterináé. Tehát ha a hapsi megszabadulna tőle, akkor poszterina megkapja a várva várt "Ló helyett szamár" rangot és a kőkemény répát. Addig amíg fel nem bukkan egy újabb, magasabb pontszámú versenyző.
süti beállítások módosítása