Nem tudok csettintésre szerelmes lenni

2024. március 05. 07:45 - csajokespasik

       

               A pasinak a két hónap várakozási idő nagyon sok, mindig nyomulna és haladna a cél felé, a barátnőnek azonban gyors a tempó és várna még ezzel. Tudja az illetőről, hogy előtte nem voltak komolyabb kapcsolatai és szeretné, ha ez megváltozna: ővele.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok! Nem tudom, ez más fiatal nőnél hogy van, de hátha kapok némi használható választ. Nekem sajnos szükségem van egy kis időre az érzelmek kialakulása terén. Sosem tudtam egyből beleesni valakibe. És most van egy férfi az életemben, két hónapja ismerem, ami nekem nem sok idő, ő viszont egyre sürgeti a dolgokat. Az első csók megtörtént köztünk, és már akkor úgy éreztem, hogy simán és azonnal menne tovább is, de leállítottam. Ezt nehezen viselte. Mondtam neki, hogy tudnia kell rólam, hogy nekem nem mennek csettintésre az érzelmi dolgok, látszólag megértette.        

       

               De most már mindig mindent úgy szervez, hogy megtörténjen, aminek meg kell. Emiatt nem dobnám ezt a kapcsolatot, rendes ember. Elmondta, hogy előttem nem volt komolyabb kapcsolata, ezért vagyok vele elnéző, amiért cserébe türelmet várnék. Nekem ez gyors. De nem akarom, hogy úgy érezze, mintha ő küzdene egyedül, mert erre már utalt. Ő is hosszútávúban gondolkodik, de mivel előttem nem volt tartalmasabb kapcsolata, sok mindent nem tudott megtanulni. És nem akarok előre aggódni, de ha azt szokta meg, amit előttem, akkor nem fogja megérteni azt, hogy egy emberrel azért lehet hosszútávú egy kapcsolat, mert nem az lesz az első, ha valami probléma merül fel, hogy elengedi a másikat, hanem együtt próbálnak javítani rajta.          

 

 

6 komment
Címkék: várakozás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1018345939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

naneszórakozz 2024.03.05. 10:12:02

Már most sok a 2 hónap. Felgyorsult a világ, nem vetted még észre? Nézz meg egy 1999-es filmet és nézz meg egy 2023-ast, látni fogod a különbséget! És ez csak a film. A valóságban is felgyorsultak a dolgok, nem ér rá senki tötymörögni.

nOniCk 2024.03.05. 11:01:05

Folyamatosan a te igényeidről írsz, képzeld neki is vannak, amit a tudtodra is adott. Talán lazítani kéne a hozzáállásodon, ha fontos neked az ember. Ha meg annyira mégsem fontos, akkor engedd el és ne szórakozz vele.

jajnemár 2024.03.05. 20:09:09

Nem kell szerelmesnek lenned, elég, ha kefélsz vele egy jót. Persze, tudom, a nők ezt másképp gondolják... De akkor is: ha két hónap kevés, mennyi az elég? Két hó alatt nem alakult ki benned a testi vágy iránta - jobb is, ha hagyod, nem illetek össze.

Burgermeister 2024.03.05. 20:17:59

Dehogy vagy az, nem leszel az, baratzonadban tartod a szerencsetlent. Remelem mar mast szur.

Sztravinszka 2024.03.06. 16:43:38

Majd írd meg, végül hány hónap múlva esett meg az érzelmi ráhangolódásod. Kíváncsi vagyok. Főleg, hogy végül beleszerettél-e.

Real_Time_2 2024.03.07. 05:13:10

@Burgermeister: Ennyi a történet, nem a szupercsávó nyomul így "nincs meg szikra". Utóbbiért meg viszont tudja magáról hogy fel kéne emelnie a seggét amihez meg lusta, így marad a dilemma...
süti beállítások módosítása