A pasim mással is kipróbálná

2024. július 18. 07:40 - csajokespasik

       

               „Zavarna, ha megtörténne, de meg is értem az igényét. Mindig arra gondolnék, hogy hol és kivel van” – Viszont a tiltásnak több buktatója is lehet, mert ha már szóba került, ám mégsem engedik meg egy pasinak, hogy mással is lefeküdjön, addig fog ficánkolni benne a gondolat, míg egyszer csak a barátnő háta mögött fog megtörténni a dolog.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Ő velem vesztette el a szüzességét. Nálam fiatalabb. A párom nem szeretne szakítani, de ki szeretné próbálni mással is a szexet. Ezt eleinte csak vicc szinten mondta, aztán olyan sűrűn került szóba, hogy komolyan kellett beszélni róla. Mondta, hogy lehetne hármasban is, de azt én nem akarnám. Erősen arra hajlok, hogy elengedem, és tegyen belátása szerint. Beleférhet egy ilyen egy kapcsolatba? Aztán vagy elbírja, vagy megerősíti, vagy véget vet neki.        

       

               Szeret, de kíváncsi arra, hogy milyen mással lenni. Konkrét kiszemeltje nincs, és semmiképp sem a tudtomon kívül csinálná, és annyit nem ér neki, hogy emiatt esetleg elveszítsen.
Zavarna, ha megtörténne, de meg is értem az igényét. Mindig arra gondolnék, hogy hol és kivel van. Több buktatója is van ennek, mert ha nem engedem meg neki, addig fogja pörgetni ezt magában, hogy a hátam mögött teszi meg egyszer. Bennem utána biztos, hogy kialakulna a bizalmatlanság, és az, hogy ez akár máskor is megtörténhet, vagy még titokban mindig tart köztük.

Az vigasztal, hogy a férfiaknál ez tényleg csak egyszeri kíváncsiság, míg a nők érzelmet is visznek a szexbe, és ha valaki ezen az alapon nőt enged el így, annak a kapcsolatnak vége is. Nyitott kapcsolatot egyikünk sem akar, mert mindkettőnkben van egy bizonyos fokú elköteleződés, így egy nyitás nagyon bekavarna, mert az érzelmek kialakulását nem lehetne kontrollálni. Nehezen kezelhető helyzet lenne.          

 

 

13 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4318449187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2024.07.18. 08:19:55

"férfiaknál ez tényleg csak egyszeri kíváncsiság, míg a nők érzelmet is visznek a szexbe"
Csak a faékbuta nők gondolkodnak ilyen bulvárújság-sablonosan.
Egyre több férfi érzelmes és a nők közül is sokan sima dugógépek lettek. Éljen az emanci paci.
Legutóbbi csajom is ilyen szexmániás kötődési zavaros volt: a közelséget nem bírta, alvás: különágy, másik szoba. Addig működött amig csak jött, szex és ment haza a saját akaratából.

Sztravinszka 2024.07.18. 08:48:21

Nem arról volt szó, hogy Lohhr pajtás egy hetvenes, nyugdíjas mérnök? Akkor honnan ezek a naprakész sztorik? És ténxleg egy rokkantnyugdíjasra bukik egy szexgép? Csak eltűnődtem a reggelj kávé mellett?

Burgermeister 2024.07.18. 09:51:44

"férfiaknál ez tényleg csak egyszeri kíváncsiság, míg a nők érzelmet is visznek a szexbe"
kisanyám...még mindig rózsaszín ködben vagy...majd rájössz és megismered magad és a tested...elárulom...a nők is ilyenek, basznak fűvel fával.

Lorrh 2024.07.18. 10:06:17

@Sztravinszka: én már csak az emlékeimben élek. Legutóbbi csajom még az előző évezredben volt.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.07.18. 17:33:55

@Sztravinszka:

Csak óvatosan Lorrh blogtárssal! Emlékeim szerint tavaly még 40-es nő volt, idén újévkor változott férfivá, és erősen kétlem, hogy hormonkezelés hatására vagy sebész kése alatt.

Az online térben már most megvalósulhat az, amit az optimistább sci-fik is csak a pontosabban meg nem határozott, de semmiképpen nem a közeli jövőbe helyeznek, miszerint majd tetszésünk szerint válthatunk testet és ahhoz tartozó nemet.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.07.18. 17:38:23

@Lorrh:

"Legutóbbi csajom még az előző évezredben volt."

Nana, a szóhasznalatoddal máris elárultad magad! Ha az idézett állítasod igaz lenne, akkor az nem a legutóbbi, hanem a legutolsó lett volna.

Aki a "legutóbbi" csaját említi, annak a csak csak nemrég volt meg, és még jópár ott áll a sorban!

Vén kujon! :DDD

Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.07.18. 17:46:45

@Lorrh:

Bocs, hadd pontosítsak:

Mocskos vén kujon.

Reactor 2024.07.18. 19:56:42

Az egér se jár mindig egy lyukra, na :DDDDDD

arandanos 2024.07.18. 21:11:20

@Lorrh: "Egyre több férfi érzelmes és a nők közül is sokan sima dugógépek lettek."
Ha ezt nőként leírom, akkor mindig pasik rontanak nekem, hogy mekkora baromság, nyilván semmit nem tudok a férfiakról.

arandanos 2024.07.18. 21:13:06

"Az vigasztal, hogy a férfiaknál ez tényleg csak egyszeri kíváncsiság, míg a nők érzelmet is visznek a szexbe, és ha valaki ezen az alapon nőt enged el így, annak a kapcsolatnak vége is."
Ez nagyon ki van sarkítva. Nem így van.

Motorogre 2024.07.19. 20:58:21

Amit nem tudunk az nem fáj. Persze első az őszinteség, bizalom .. mégis vannak helyzetek amikor a kapcsolat jövőjéért tudni kell hallgatni . Melyik orvos mond igazat - tisztán jószándékból bagatelizálja a halálos kórt stb ! Lehet így jobb a paciensnek - meg a nőnek ! És a férfinak is, v.ö.: Burgermeister kommentjét : "fűvel-fával" !
Üdv FÜ redi FÁ bián !

naneszórakozz 2024.08.13. 14:04:13

Ezért nem szabad az első kúrópajtásnál lekötni magad. Mert mindig ott lesz a kisördög a vállad felett és azt suttogja: mással is dugni kéne! Ha nem éli ki magát az ember egy komoly kapcsolat/házasság előtt, mindig furdalja majd a kíváncsiság.
Az a probléma, hogy mikor kipróbál majd egy másik puncit, nehogy otthagyjon téged, mert a másikkal jobb (nem csak szexuálisan). Vagy rákap az ízére és még több új puncit szeretne.
süti beállítások módosítása