Íme, egy fura udvarlási mód

2024. augusztus 16. 07:50 - csajokespasik

       

               „Elkezdett mindenről kioktatni, még női dolgokkal kapcsolatban is (!) és hogy én mellette csak hallgassak” - Ha egy férfi meg szeretne hódítani egy nőt, általában a bókok és az önfényezés útját választja, nem pedig azt a nehezen járható rögöst, amit Levélírónk egyik lovagjelöltje választott.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Régi story, de tanulságos lehet : )
Akkor még 23 éves voltam, és volt egy velem egyidős fiú, aki elmondta, hogy kedvel és bármit megtenne azért, hogy összejöjjünk. Nekem sem volt ellenemre. Voltak nagy szerelmet vallások és egyebek... és az egyebek miatt nem lett az egészből semmi.
Nem tudott régi sérelmeket elengedni, és gyakran az utcán, hangosan káromkodva szidott nekem kollégákat, akiket utált, vagy akikre szimplán csak irigy volt. De azt nem fogta fel, hogy eközben azok a járókelők, akik elhaladtak mellettünk, nem tudhatták, hogy ezekkel a szép szavakkal valójában nem engem illet. Kínos volt. Minden ilyen séta vele égés volt nekem.        

       

               Aztán jött a lényeg, ami elém vetítette, mi lett volna, ha tényleg összejövünk: elkezdett mindenről kioktatni, még női dolgokkal kapcsolatban is (!) és hogy én mellette csak hallgassak, mert ő ért mindenhez, én meg nem. Talán ezzel kompenzált, mert neki csak érettségije van és visszatérő szívfájdalma volt, hogy mások diplomával nem gyárakban, futószalag mellett dolgoznak. Aztán olyan emberekkel példálózott, akik erkölcsileg kifogásolható módon gazdagodtak meg, és hasonló kétes alakokkal. Ha előfordult, hogy én panaszkodtam neki valamiről, kijelentette, hogy azért van, mert nincs bennem semmi akarat (de annyi akarat azért szorult belém, hogy hanyagoltam a további találkozókat. Ennyi azért mindenképp javamra írható.)
Érdekes kaland volt, mert a legtöbben úgy udvarolnának, hogy bókok, kicsi önfényezés, meg hogy ő mit ért már el ennyi idősen az életben, ...de ezek szerint ez nem mindig van így          

 

 

12 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2018467567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

God Harald 2024.08.16. 11:51:35

Sok új tanulság nincs benne! Az, hogy 2024-ben még vannak ilyen önérzetes ökrök, akikben felbuzog a proletár büszkeség, nem ritka. Valamivel kompenzálni kell a kisszerűséget. Az ilyen prosztóságon nevetni szokás. Nem, 23 évesen az ember általában még semmit sem ért el! De amikor az ember egy használható diplomával és kellő tapasztalattal 10-20 év múlva értelmes, felelősségteljes munkát fog végezni kulturált tiszteletdíjért, ő pedig kábelsarukat reszelget a szalag mellett játékpénzért, meg lehet mosolyogni a nagypofájú hőzöngőt.:)

Andy73 2024.08.17. 14:32:57

Régi sztori, de még élénken él benned, ha írsz róla. Jó, ha nem tartott sokáig, de szerintem sokakat érdekelne, hogy azóta lett-e komolyabb és jobb kapcsolatod, vagy csak nosztalgiázol egy majdnem kapcsolat után.

Motorogre 2024.08.17. 17:55:51

@God Harald: bárcsak ilyen egyszerű lenne. De ma használható diplomával nettó 240-et keres a tanár(bácsi), a kábelszerelő meg hivatalosan is hazavisz nettó 600-at, az iparos privátban meg ma napi 50ezért emeli meg : nem a leány szoknyáját, hanem a flexet, fürészt, ácsbaltát. Viszont nők még mindig érthetetlenül preferáják a diplomás férfiakat .. csak kuporgatni nem szeretnének vele. Megoldás: Ny-Európa - sajnos.

God Harald 2024.08.17. 20:49:31

@Motorogre: csak a lehetőségek két végletét említettem. Nyilván napokig lehetne sorolni a különböző opciókat.
Fontos, hogy annyit keressünk, amennyiből tisztességesen meg lehet élni. Viszont hosszútávon legalább annyira fontos, hogy közben jól is érezzük magunkat. Legyen változatos a munka, anélkül, hogy pár évente váltanom kéne.

God Harald 2024.08.17. 21:24:57

@Motorogre: ha egy diplomás nő diplomás férfival akar összejönni, az gondolom normálisnak tekinthető. Engem inkább az zavarna, ha az asszony szakmabeli lenne, pláne ha még egy helyen is dolgoznánk! De szerencsére teljesen mást és máshol csinál.:)

Lorrh 2024.08.18. 07:15:44

@Real_Time_2: ezzel mit akarsz mondani? A matriarchatus tud pont olyan vagy még szarabb mint a patriarchatis. Egy nö sokkal alattomos abban tud geci lenni. Most olvastam Lőrinc Gabriella Ribancok c regényét amiben kb csak nők szerepelnek. Anyák akik egy életre tönkreteszik megnyomoritjak gyerekeiket. A választóvonal nem a ffi vagy nö. Hanem a szív és szeretet ahogy már 2000 éve megmondta egy ember és azóta sem sikerül ez az emberiségnek. Inkább álkérdéseken csamcsogunk.

Motorogre 2024.08.19. 12:56:18

@God Harald: azért nem rossz, sőt, ha az asszonyka közeli munkahelyen dolgozik, és együtt lehet ebédelni vele !!

naneszórakozz 2024.08.22. 12:13:18

Bunkók mindig is voltak. Igen, oda valók ahol most is vannak, a szalag mellé. Csak az a baj, hogy az ilyen hülye még választópolgár is a nagy eszével.

God Harald 2024.08.22. 15:55:18

@Motorogre: hát azt nem nagyon ismerem. Asszonyka 50 km távolságra dolgozik.:)

Motorogre 2024.08.22. 18:38:44

@God Harald: Ne bánkódj, a boldogságnak nem ötven, de háromszáz árnyalata is van !! Biztos Ti is megtaláltátok a legjobbat magatoknak. q.e.d

God Harald 2024.08.22. 22:42:45

@Motorogre: ja, nem bánkódom. Ennyi év házasság után annyira nem hiányzik (gondolom neki sem), hogy munkanapokon együtt ebédeljünk. Ráadásul engem közben állandóan keresnek, van hogy két óra alatt jutok a végére. Sokszor teams megbeszélés közben ebédelek meg.:)
süti beállítások módosítása