Nem hagyja, hogy túllépjek rajta

2024. augusztus 21. 07:46 - csajokespasik

       

               „Én azt hittem, már túl vagyok rajta, nem akarnám újrakezdeni, de most, hogy megjelent, ha nem ír az a bajom, ha meg ír, akkor meg az” – kegyetlen játékot űz Posztolónkkal a volt nője. Furcsaságokat kérdez kettejük múltjából, amit talán azért csinál, hogy ne felejtsék el.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Több hónapja szakított velem a barátnőm, valamivel több mint 1 évig voltunk együtt. Akkor nagyon magam alatt voltam emiatt. Azóta a barátaim, de még a szüleim is, folyton felhozzák, hogy milyen jól jártam, hogy eltűnt az életemből, lustának és ridegnek jellemezték. Most újra megjelent, vagyis csak rám írt, és elkezdett kérdezősködni, hogy akkor, mikor még együtt voltunk, mi hogy volt. Míg együtt voltunk, mindig is úgy éreztem, én szeretem jobban. Ezt elmondtam neki is, de nem reagálta le.        

       

               Én azt hittem, már túl vagyok rajta, nem akarnám újrakezdeni, de most, hogy megjelent, ha nem ír az a bajom, ha meg ír, akkor meg az. Kicsit megkavart. A szüleim meg úgy csinálnak, mintha ők nem lennének túl rajta, nem pedig én. Az az érdekes, hogy amikor ír nekem, mindig a múltunkból kérdez valami jelentéktelent. És ezt nem értem, miért fontos? Nem azt kérdezi, mi van velem most, vagy, hogy találkozni akarna. Vannak mélyebb kérdései is, de azok is főleg inkább magára vonatkoznak.          

 

 

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9018470455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

látjátok feleim szümtükkel 2024.08.21. 10:10:06

Nem kell rinyálni, ha vége a dalnak. Újat kell írni mással.

Lorrh 2024.08.21. 11:10:50

@látjátok feleim szümtükkel: ez egy dalszöveg:

"Ha vége a dalnak,
Újat kell írni másnak"

Lorrh 2024.08.21. 15:25:22

@God Harald: igen!!! Felismerted?? Hiába, klasszikusokat ismerni kell. Zsülike énekli

God Harald 2024.08.21. 16:04:58

@Lorrh: mégjóhogy! Zsülike aranyat ér…akarom mondani lovagkeresztet. Remélem ő is lovag lesz egyszer! Vagy lovagina.

naneszórakozz 2024.08.22. 11:20:35

Önző a régi csaj, keress már újat végre! A régit meg rázd le!

látjátok feleim szümtükkel 2024.08.28. 14:53:27

@Lorrh:

Nem erre gondoltam. Van egy vers, amiben azt írta a költő, hogy a szerelem dal, amit együtt kell megírni. No ezt írtam.

Fásy lányát meg hanyagoljátok, mert ti sem tehettelk arról, hogy kik a szüleitek.
süti beállítások módosítása