Nem tudom, miért engem választott

2024. augusztus 23. 07:33 - csajokespasik

       

                „Nem tudom, vannak-e valós, vagy mélyebb érzései felém. Egyikünknek sem ez az első kapcsolata, tehát nem várakozunk vagy próbálkozunk” – Levélírónknak nem sikerült még feltérképeznie párja szeretetnyelvét, se a szavaiból, se az érintéseiből kiindulva. Csak annyit sejt, hogy valójában nem ő a zsánere, és a sokat fejlesztett önbizalma jelenleg igen próbára van téve.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok! Mennyire elfogadható, hogy egy férfi azt mondja a barátnőjének, hogy a hőség miatt nem alszik vele? Most velünk ez van. De amikor pár hete volt az a kisebb enyhülés, ez akkor sem változott. És nem érünk egymáshoz alvás közben, tehát totál értelmetlen érv, ami jelenleg előkelő helyen végzett nálam az idétlen kifogások listáján. Nem élünk együtt, de néha „megengedi” hogy nála aludjak.
Az ő zsánere az aranyoskodó, cicaszerűen bújós lányok, mert szerinte ők tudnak jobban szeretni, azért, mert az édeskedő stílusuk kiváltja a férfiból az apai ösztönöket, ők aztán ezt megérzik, és csak úgy ontják a viszont-szeretetet. Tehát a szeretetigényük miatt szerethetőek, oké... Akkor nem tudom, miért engem választott, mert én nem vagyok ilyen stílusú.        

       

               Igazából elég ritkán utal rá bármivel is, hogy tetszem neki. De azt sokszor szóvá teszi, hogy mi a bosszantó bennem. Ekkor azt kérdezem, hogy akkor miért vagyok itt? És akkor meg mondja, hogy bocs, nem úgy értette.
Nem tudom, vannak-e valós, vagy mélyebb érzései felém. Egyikünknek sem ez az első kapcsolata, tehát nem várakozunk vagy próbálkozunk. De nem tudom eldönteni, mikor őszinte. Mézes-mázos nem tudok lenni neki. De ő sem ad bele mindent.

Nekem is jól esne néha spontán simogatás, vagy ilyesmi, de már letettem erről. Tudom magamról, hogy nem vagyok az a tipikus dögös nő, ahogyan ő sem férfimodell, de nekem tetszik, és én így szeretem, ahogy van. Nem sikerült még feltérképeznem a szeretetnyelvét. Se a szavaiból, se az érintéseiből. Vagy abból, ha apró, csak gesztus értékű dolgokat tenne. Sokat építettem az önbizalmam, ami jelenleg nagyon próbára van téve.          

 

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7418471789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sztravinszka 2024.08.24. 10:48:53

"Nem tudom, vannak-e valós, vagy mélyebb érzései felém."

Vagy bárki más felé. Ne vedd ezt magadra, ez inkább a barátodról szól, nem rólad. Egy hűtőszekrényről sem kérdezzük meg, hogy miért hideg. Mert úgy működik.

Az intelligencia szexi, biztos azért választott, csak nem tud vele mit kezdeni. Pláne, ha bújós hülye picsák, cicababák a zsánerei. Engedd el, keress hozzád passzolót. Adalék, hogy pl. az elutasító-elkerülő kötődésű stílusúakkal elég nehéz, és nem megy automatikusan a kapcsolat, kábé bele lehet rokkanni, ha érzelmekre vágysz. Szerintem nem éri meg ilyenekkel vesződni, de ezt lehet máshogy is gondolni. Ez csak példa arra, hogy miért ne magadat okold a helyzetért, főleg egy sérülékeny, nehezen felépített önbizalommal. Hajrá.

naneszórakozz 2024.08.28. 11:56:33

Azért van veled, mert jelenleg nincs jobb. Ha lehetősége lenne, már repülne is egy bújós lány felé, te meg le lennél sz..va. Aki csak kritizálni tud, ott kell hagyni! Még mindíg vele vagy?

mumpic 2024.08.31. 23:40:04

“ Nekem is jól esne néha spontán simogatás, vagy ilyesmi, de már letettem erről.” vagy nagyon ronda, vagy nagyon hülye vagy! Amúgy egy kapcsolat nem abból áll, hogy jól beszólogatunk a másiknak (csak szólok). És normális ésszel nem hagyjuk, hogy valaki lábtörlőnek használjon. Akkor se ha nagyon bejön a csávó.
süti beállítások módosítása