Új munkahely, új önbizalom

2024. szeptember 16. 07:36 - csajokespasik

       

               „Sok az elvált ember körülötte, és ő is elkezdte mondogatni, hogy „az eljegyzés a vég kezdete”, meg ilyeneket” – A pasinak új célt és személyiséget adtak az új kollégák, aminek a barátnője látja kárát, aki ugyan örül, hogy párja végre révbe ért, annak viszont nem, hogy azóta hanyagolja őt.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

A barátomnak ez az első normális munkahelye, ahol megbecsülik, nem csicskáztatják és mindenki rendes vele, nincsenek körülötte zűrös kollégák sem. Megértik, elfogadják és kedvelik. Ez jó, csak azóta egyre kevesebbet találkozunk. Mert most a kollégáival jár el, akiktől új személyiséget és célt kapott. Együtt vagyunk már annyi ideje, hogy a változásai nyilvánvalóan feltűnjenek nekem, tehát nem én találom ki.        

       

               Régebben mindent gyorsan elintézett, most meg azt mondja, hogy majd egyszer, majd valamikor, ha ideje lesz rá. A legapróbb dologra is ez a válasza.
Előre megbeszélt időpontokat, programokat felejt el, ami azelőtt nem volt rá jellemző. Annak örülök, hogy önbizalma lett, mert előtte nem volt sok. Viszont eltanult dolgokat tapasztalok nála: azokat a filmeket, zenéket szereti, amiket a kollégák, és amiket ő korábban nem, de még a szókincsüket is átvette. És biztos, hogy tőlük, mert mindez a változás az új munkahelye óta van. Sok az elvált ember körülötte, és ő is elkezdte mondogatni, hogy „az eljegyzés a vég kezdete”, meg ilyeneket. Amik nekem nem esnek jól, nem mintha eljegyzésről álmodoznék.          

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4018492720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2024.09.16. 12:51:46

Poszterina becsokizott. :) Üdv a való világban! Vége a rövid póráznak!
süti beállítások módosítása