Még a tériszonya is közénk áll

2024. szeptember 27. 07:46 - csajokespasik

       

               Posztolónk már kifele tartana ebből a kapcsolatból, mert párja lassan teljesen lelakja már őt. A pasi még próbálkozik, sőt, új oldalait is megmutatja, de egyik sem a romantikus fajta, pedig ha legalább egy az lenne, a tériszonya sem zavarná annyira a barátnőt.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

A kapcsolatunk egy ideje nagyon elindult a lejtőn. Talán én többet akartam, mint ő, de ő mintha nem is tudná, mit szeretne. Mondta, hogy meg akar változni kettőnkért. Volt alkalma rá. Viszont nem tudom, hogy akarom-e folytatni, mert nem sok bizalmam van már felé.
De még mindig megmutatja egy-egy új oldalát, noha kevésbé pozitív tekintetben: egyik ismerősömhöz fel akartunk menni, aki gangos házban lakik, és neki tériszonya van, amiről nem tudtam – de olyan szintű, hogy azt mondta, ő nem lép ki a függőfolyosóra, pedig csak a harmadikon voltunk. És szerinte alacsony a korlát is, balesetveszélyes, meg le fog szakadni... és visszafordult, hazament.        

       

                Én vagyok annyira önkritikus, hogyha elrontok valamit, vállalom, és nem állok bele büszkén, hogy hiába hibáztam, az enyém, az is hozzám tartozik, és maximális megértést kérek. Az önsajnálat sem jellemző rám. Viszont ő olyan, hogyha eltol valamit, vagy csalódás éri, rajtam vezeti le. Szabályosan olyan, mintha lelakna engem : D
Pedig ő elég romantikus volt régebben, mesélte, hogy fiatalabb korában képes volt hirdetést feladni, hogy megtaláljon egy lányt, aki elsétált mellette a Nyugatinál, és egy pillanatra összeakadt a tekintetük, és mintha rá is mosolygott volna. De nem jelentkezett. Visszahozhatná ezt a romantikus oldalát, és már a tériszonya sem fog annyira zavarni.          

 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3918501134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.09.28. 10:01:43

A tériszonyt megértem, nekem is van. Még régebben egy barátnőmnek albérletet kerestünk, 5. emeleti lakás, keskeny gang vékony padlóval, több helyen szemmel láthatóan rozsdásodó vas tartók vagy miafane a nevük. Nem volt túl bizalomgerjesztő. Nagyon szédültem, ahogy végigmentem a lakáshoz, hiába próbáltam nem lenézni.
süti beállítások módosítása