A csajom a csajokat szereti

2009. október 25. 07:30 - Panni CsP

A posztíró úgy érzi, hogy egy rossz kapcsolatból, csak egy másik húzhatja ki. Szakít a korábbi barátnővel, az új reményt keltő másik jelölt kedvéért, akiről kiderül, hogy nem a fiúkat szereti. Fél év szelíd ostroma ment a kukába…

 

Sziasztok! Tudjátok, néha nagyon lélekölő az egyedüllét. De mindennél van rosszabb. A napokban töltöm be a 24-et. Egy évig éltem együtt egy nővel, totális megalázottságban (ami persze az én hibám is volt, mert én meg papucs lettem). Egyszer csak eljutottam oda, hogy ki kell lépnem ebből a kapcsolatból. És ebben a szerelem segített. Igen. Szerelmes lettem egy lányba. Én akkor Budapesten éltem. Még tavaly októberben költöztem fel oda, a barátnőmmel. Aztán elmérgesedett a helyzet. Idén áprilisban úgy alakult, hogy el kellett jönnöm két hétre. Egy hévízi kórházban volt egy rövid munka. Ott ismerkedtem meg Vele. Első látásra. Ahogy kell. Aztán beszélgettünk, találkozgattunk, de semmi egyéb nem történt. De ez a két hét annyira felemelt, hogy a két hét letelte után visszamentem Pestre és ki tudtam mondani azt, hogy legyen vége. Igen!

Megéreztem, hogy lehet jobb is!! Rá két napra összepakoltam, hazacuccoltam és leköltöztem Keszthelyre. Nem a lány miatt. Tudtam, ha egyszer elköltözöm valahova, az Keszthely lesz. A szülők nincsenek messze. A testvérem meg 2 utcával arrébb. Közel a család. Ha bárkinek segítség kell, mindig ott a másik. Nem sokkal a leköltözés után találtam is munkát. Egy hévízi hotelban lettem gyógymasszőr. Elkezdtünk a lánnyal randizgatni. Furcsálltam, hogy nagyon visszahúzódó. Nem értettem, hogy miért tűnik el napokra, hetekre egy-egy randi után. Amikor meg már kezdtem róla lemondani, mindig megkeresett, hogy találkozzunk megint. De még megcsókolni sem hagyta magát. Szerelmes voltam… Aztán egy este bevallottam neki mindent. Elmondtam, hogy mennyire szeretném, ha nem tűnne el folyton, mert szeretem, és tudnom kell, hogy van-e miért remélnem, vagy egyszerűen csak unatkozik, és azért találkozgatunk. És megtört a jég. Rám nézett, és kimondta végre:

,,Te egy nagyon aranyos srác vagy és biztos jól ellennénk, de csak mint barátok! Figyelj, én nem a fiúkhoz vonzódom. A másik részéről nem beszélek, mert tudomást se akarok erről venni. Nem érdekelnek a lányok és bele se merek ebbe gondolni, de egyszerűen nem érdekelnek a fiúk. Úgyhogy egyenlőre egy barátot tudok neked felajánlani!”

Én úgy éreztem, hogy valami eltörik bennem. A lelkem apró szilánkokra hullott szét és mind a szívem felé tartott. Bele is fúródtak. Nem tudtam mit mondani. Csak álltam. És néztem. Fél év!!! Halljátok? Fél év után volt képes ezt megmondani! Én elhiszem, hogy félt, hogy nem mert beszélni róla, de miért? Miért kellett azt mondogatni, hogy időre van szüksége? Miért kellett azt mondani, hogy lehet köztünk bármi? És akkor puff. Úgyhogy most itt vagyok Keszthelyen. Egyedül. Nem ismerek senkit. Ismerkedni, bulizni nincs időm. Nincsenek itt barátaim, nincs barátnőm. De legalább van munkám. És szerelmes is vagyok!

 

 
196 komment
Címkék: bukta csaj

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr261451814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nünü 2009.10.25. 14:30:20

1.
"A csajom a csajokat szereti"
- Mi ez a hatásvadász cím?! Megmondta a csaj, hogy nem vonzódik a csajokhoz sem! Miért kell ilyen Indexes-Velvetes hazug címeket adni itt is?

2.
"Miért kellett azt mondogatni, hogy időre van szüksége? Miért kellett azt mondani, hogy lehet köztünk bármi?"
- miért kell feltételezni, hogy hazudott? Valószínűleg amikor ezeket mondta, így is érezte. Bármilyen hihetetlen, a nők néha igazat mondanak, akkor is, ha ezt férfiaggyal nem lehet felfogni.

3.
"Úgyhogy egyenlőre egy barátot tudok neked felajánlani!"
- EGYELŐRE.

.mano 2009.10.25. 14:31:44

sose dugd meg egz csaj lelkét, mielőtt megdugtad volna a testét!

de sztem a csajnak valami sérülése van, vagy csak simán nem izgatod fel...

Mioporfeszosz (törölt) 2009.10.25. 14:37:51

@mindentvissza:
Nem akarok könyékig magánéletedbe vájkálni, de te kértél tanácsot..

Vagy nagyon felszines ez a dolog köztetek, vagy a leírásod miatt tűnik annak.

Buliba?? Aztán bulikból az ágyba, ugymond "szervezetten"?
Randi? Beszélgetés,akármi? Minekaz?

Egyáltalán honnan vagy benne biztos, hogy tényleg lezbi és nem csak valami mást takargat evvel?

Vagy van még valami a háttérben nálad is, amit probálsz "kihagyni", mondjuk véletlen nős vagy mellette, egyebek..?

Hozzábujni, sőt, (de mimindent:)) lehet épp buliba is, minden szervezés nélkül.
Most vagy van tényleges megkivánás a csaj részéről, de akkor azt "prompt" kellene kihasználni, vagy nincsen, akkor meg csak kamuzik, ezt is csak te tudhatod.

Az is lehet egy eset, arra számitsál, csak kiváncsiság, trofea, stb, egyszer tetszene neki, ha lenne szex, aztán hogy ezen tul mi van a fejében, azt csak ő tudja, meg te tudod kikövetkeztetni, én innen biztosan nem.

mindentvissza 2009.10.25. 14:41:07

@Jómunkásember:
Azt mondta, h ő most a nyitott kapcsolatokat preferálja, mert nem akarja lekötni magát. Lehetséges, h ezért nem akarja, h mi szorosabb nexusba kerüljünk, mert attól tart, h akkor fel kell adnia ezen elveit? Vagy lehet, h ez csak önámítás részemről, mert így az egóm jobban elviseli?! Mert az evidens, h vonzódik hozzám, de akkor miért nem történik több???

Igazság Atyja 2009.10.25. 14:43:03

@Nünü:

1. Ráadásul nem is a csaja. Durva, mi? :)

2. Mert fél év alatt bőven kiderült, lehet-e köztük bármi. És nem. Hány fél évre lett volna még szüksége? Ugyan már.

Mioporfeszosz (törölt) 2009.10.25. 14:45:38

@Trojai: ne essél tulzásokba egy esetleg lelkibeteg csaj lekurvázásával..csak a flamet gerjeszted, nem csak az önsajnáltató jajjgatás hanem az ilyen jobbra-ballra-lekurvázós is teljesen éretlen hozáállás

@Nünü: kár bepörögni mások soviniszta szövegén, sajnos egy kapcsolatban a hazugság is lehetőség, néha az ember magának is hazudik, aztán akkor teljes káosz

mindentvissza 2009.10.25. 14:46:52

@Mioporfeszosz:
Sokat beszélgetünk, sajnos főleg msn-en...

Nem vagyok nős, isten ments!:)
Nem leszbi, hanem biszex.
Jómunkásembernek küldött hsz-em ellenére, már én is azt kezdem hinni, h csak egy trófeát akar magának. De akkor miért nem szerzi meg???

Igazság Atyja 2009.10.25. 14:48:21

@mindentvissza: Lehet, hogy ugyanúgy vonzódik hozzád, mint a posztíróhoz a "csaja": nem férfiként érdekled. Azt a kérdést, hogy az ő párhuzamosan futó kapcsolatai zavarnának-e téged, ha összejönnétek (vagy legalábbis te is csatlakoznál a csapathoz), feltette neked egyáltalán? Ha szorosabb kapcsolatba akarna veled kerülni, ez már rég elhangzott volna.

Akárki Akármit Mond 2009.10.25. 15:00:52

Amúgy masszőrként egy szállodába nem tudsz csajozni. Hát akkor amúgy sem nagyon mehet...

mindentvissza 2009.10.25. 15:09:45

@Igazság Atyja:
Persze, volt róla szó. Én először nemet mondtam, ,mert én olyan típus vagyok, h ezt egyszerűen nem tudnám elviselni. Utána-amikor már láttam, h másra nincs esély- revideáltam az álláspontomat és beleegyeztem. De semmi....

alumi 2009.10.25. 15:10:39

Magányos? Állítólag azért ment vissza Khelyre, mert ott a tesója, és a szülők.
Akkor hogy is van ez? A csaj meg hintáztatott, mert megtehette tekintve, hogy lúzer vagy.

Igazság Atyja 2009.10.25. 15:10:45

@mindentvissza: Mire meggondoltad magad, betelt a várólista. Lehet, hogy csak időre van szüksége neki is. :)

mindentvissza 2009.10.25. 15:18:31

@Igazság Atyja:
Igen, erre is gondoltam, h túl sokat töketlenkedtem és megunta ezt a várakozási időt.

Mr. Homn 2009.10.25. 15:21:04

@mindentvissza: ejnye. ezt nem így kell. el kell játszani hogy nem érdekel. legalábbis mint nő. legyen onnan kezdve csak haver, barát, táncpartner, ivócimbora. sok nő ilyenkor meghökken, nem érti mi van, ő kezd el nyomulni. ha mégsem, akkor is te nyertél, nem pazarlod az időt, az érzelmeket olyanra aki nem érdemli meg.

Igazság Atyja 2009.10.25. 15:25:08

@mindentvissza: Ha nincs esély "hagyományos" párkapcsolatra, vesztenivalód sincs. Üsd a vasat nála, de közben más nőknek is csapd a szelet. Így előbb-utóbb ez vagy az összejön.

mindentvissza 2009.10.25. 15:31:03

@Mr. Homn:
Ebben teljesen igazad van. Fejben nekem is megvan, de a gyakorlatba átültetni már más kávéház. Legalábbis nálam....Egyszerűen utálok taktikázni! De a nőket, a saját fegyverükkel kell "legyőzni."

mindentvissza 2009.10.25. 15:32:26

@Igazság Atyja:
Ez evidens!:) Nem várok rá...Közben élem én is az életemet. Csak a preferencia sorrendemben előkelő helyet foglal el.

Mr. Homn 2009.10.25. 15:35:37

@mindentvissza: fogadd meg @Igazság Atyja: tanácsát. két legyet ütsz: ha más csajokat is hajtasz, kevesebb időd lesz erre a lányra, kevesebbet gondolsz rá, automatice bejön az amit írtam. másrészt meg lehet összejön valamelyik másik. szóval hajrá! :)

Igazság Atyja 2009.10.25. 15:36:16

Ha a klasszikus párkapcsolatnak van nálad magasabb prioritása, akkor most már nem. :) De attól még vele is összejöhet ez meg az alkalomadtán.

Stupidella 2009.10.25. 15:36:51

Fél évet vártál arra, hogy előjöjj a farbával? Hát ööö... Kicsit hamarabb is léphettél volna.

Igazság Atyja 2009.10.25. 15:43:16

Egyébként rosszmájúak vagytok. Az igazi kötődés kialakulásához idő kell. Lehet, hogy azért tűnt el 2-3 hétre minden egyes beszélgetés után a lány, hogy a nagyvilág zajától távol feldolgozza a lelki táplálékot, amit a fiútól kapott.

Ecsedy Áron 2009.10.25. 15:43:18

@Caddy: Már nemazér' de hány nő van aki tudja, hogy egy ilyen helyzetben a pasinak mit kéne csinálnia? Max E/1 tapasztalták meg a másik oldalról, ami szubjektív. Nem az a nő, nem az a pasi. A statisztika pedig makacs dolog.

Én is voltam hasonló helyzetben, sőt még ilyenebben is. Azzal a dumával, hogy nem bukik a pasikra beásta magát, ahonnan nehéz kihátrálni. Beszélj róla, hogy mi érdekli. Mi lehet az, amiért nem. Mi történt vele. De ne akard neki megoldani, hanem után akkor viszont legyen barát: keressetek neked csajt és adjon tippeket. Kíváncsi vagyok meddig bírja...

warren buffet 2009.10.25. 15:44:14

@Mr. Homn:

igy van teljesen igaz komment.

azt meg nem lehet eléggé kihangsulyozni, hogy NE akard megérteni a nőket bake.ez ki****ott reménytelen vállakozás.szóval jobb az elején abbahagyni.:)

Rókakígyó 2009.10.25. 15:44:52

Egyenlőre? Egyelőre.

Ez a nő arra kellett a pasinak, hogy a másiktól megszabaduljon. Ha sikerült, már megérte. A leszbi csajszi nem biztos magában, sőt lehet, hogy a félév alatt lett leszbi. Sokszor van, hogy a sebesség ment meg a csalódástól, ami azt jelenti, hogyha túl sokat vársz, akkor semmiképp nem járhatsz jól: vagy leszbi lesz vagy bepasizik vagy elutazik, szóval szívás így is, úgy is.

Trójai 2009.10.25. 15:49:08

@Mioporfeszosz: hidd el, ezer ilyen esetet láttam már, hogy húzták a srác fejét,akár évekig, csak "mert":
1. mert kellett az önbizalom megerősítés,
2. kellett, hogy dicsekedhessenek vele, hogy 1-el több hódolójuk van
3. hogy telepítse a gépüket, csinálja ezt, azt, amazt stb. érdekkapcsolat
4. élvezték hogy hódolójuk van, legyezgette a hiúságukat. Lehetőleg mindig kicsit megengedték a pórázt, hogy el ne veszítsék a fiút
5. lelki szemetesládának kellett a srác
6. valaki, aki elkisíéri őket ide-oda, és "biztonságban" érzik magukat, mert ha van velük egy fiú, nem hajt rájuk senki
7. számításból, mert gazdag a srác.
8. csak játszottak. Többnyire 2, vagy akár 4-6 lovat is megültek egy seggel.
9. stb stb.

Ja, aki fél év után képes megmondani, hogy bocs te nem jelentesz nekem semmit, de "barátok azért még lehetünk", hát az szerintem igenis egy ribanc. Nekem ez a véleményem. (még mielőtt belémkötsz, 5 éve élek boldog párkapcsolatban, csak elég sokmindent láttam/tapasztaltam, mert a gimi és az egyetem alatt kollégiumokban laktam. Ott aztán sokat tapsztalhat az ember fia, higyj nekem.)

Amúgy ez a szöveg a legaljasabb lekoptatás, hogy "jaj így meg úgy, de most csak barátra van szükségem. Ugye megérted?" Ha ezek után a srác erőt vesz magán, hogy érzései ellenére továbblépjen, mert rájön végre, hogy csak szivaták, és elkezd szarni a csajra, az iylen típusú lány előbb-utóbb megint elkezdi behálózgatni. Még durvább esetekben akárhazudozni is kezd a kettejük volt/jelenlegi kapcsolatáról.

Persze lehet szegény kislány frusztrációját vagy félénkségét is belemgyarázni, de az emberi alaptermészet alapvetően az aljasság.

És a csaj hazudik. Mibe lefogadom.

Akinek nem tetszik a véleményem, olvasgassa a sajátját.

Trójai 2009.10.25. 15:52:08

@Igazság Atyja: ez kb mint egy orosz szerelmes regény...ugye te sem gondolod komolyan?

warren buffet 2009.10.25. 15:56:32

@Trojai:

sztem ironikusan értette...

különben azt csak megerősiteni tudom h egyetemi/főiskolai kolesz lét az nagyon gyorsan helyretesz főleg ha egy messzi városban tolod.

2009.10.25. 15:58:07

@mindentvissza: nekem úgy tűnik, hogy nincs jelenleg neki jobb jelölt nálad, de sajnos nem te vagy az igazi...
Ezt mint nő mondom, az alapján, amit leírsz.
A csajok nem nagyon kéretik magukat, ha tutibefutó jelölt van a láthatáron.
Nyitott kapcsolat???:))) Kacagnom kell....Ez csak a távoltartó duma, vagy ketyós a csaj. Egyik sem túl jó opció.

Rókakígyó 2009.10.25. 16:02:34

@Trojai: Normális szállodában fickók csak fickókat masszíroznak. De a csajozás nem függ össze a masszázzsal vagy legalábbis nem feltétlen.

Lelki szemetesládák nincsenek, csak olyanok, akik szívesen hallgatnak nyavalygást.

Szerintem a csaj nem aljas, csak hazudik. Miért? Hogy ne legyen egyedül.

2009.10.25. 16:04:07

@Trojai:
Én inkább önzőségnek hívnám, mint aljasságnak. És az érzelmi intelligencia totális hiányának.
Aki volt már reménytelenül szerelmes és nem EQ=0, az (remélhetőleg) soha nem teremt ilyen helyzeteket. Mert mikor érzem, hogy hoppá ez a szerencsétlen talán akar valamit, akkor egy jelentősebb időre lelépek, hogy vegye az adást, vagy csak simán őszintén megbeszélem vele a helyzetet, hogy bocs, de én nem ám.

Naszta · http://naszta.hu 2009.10.25. 16:05:41

Egyébként lehet, hogy a srác lelki nyomulós. Azaz: a csaj meglehetett volna a 2. randin, de túlbeszélte. Van ilyen. Tapasztalat nélkül nehéz kinőni. Nekem a gimi alatt sikerült. Neki csak most. Reméljük a következőt nem rontja el. :)

(Vagy arról levakarni sem lehet: rendőrök viszik el. :D)

Naszta · http://naszta.hu 2009.10.25. 16:06:51

@epres négercsók: a férfi - nő barátsággal az a baj, hogy a lépcsőn azért mindig megnézed a seggét...

mindentvissza 2009.10.25. 16:13:34

@Traktorka:
Valószínűleg neked is igazad van. De azzal nincs beljebb, h hetente egy buliban smárolunk egyet. Miért nem lép tovább egy lépcsőfokkal? A fizikai vonzalom megvan vice versa. Attól, h nem én vagyok az igazi, még kellemesen eltölthetnénk az időt. Ez a mai világban nem lenne egy kirívó eset. Sőt....

2009.10.25. 16:14:52

@Naszta: igaz, nekem is volt már olyan jelöltem, aki "túlpáváskodta" a dolgot és pár hét után meguntam és elhajóztam mellőle...én már csak olyan csaj vagyok, akit le kő támadni, vagy érdeklődését veszti...:))

Mr. Homn 2009.10.25. 16:15:03

@Naszta: ez az a plusz, ami jó esetben sosincs meg egy fiú-fiú, lány-lány barátságban :)

warren buffet 2009.10.25. 16:17:34

@mindentvissza:

ember, nem vagy Te véletlenül szerelmes?:D

mindentvissza 2009.10.25. 16:18:37

@Jómunkásember:
Nem ,de k*rvára b*ssza az egómat!

Mr. Homn 2009.10.25. 16:19:17

@Jómunkásember: csak nem ilyen rossz a helyzet... :)

2009.10.25. 16:20:27

@mindentvissza:
:)
aranyos vagy, de miért érdekel téged, hogy ő hol van?:) ("nincs beljebb")
TE mit akarsz tőle?
Többet? És megkapod? Nem? Akkor séta tovább, nyavalygás helyett. Annyi lány van, aki oda meg vissza lesz majd érted, és nem kéreti magát...
"fiatalkoromban" mikor még én is toltam a dizsi-ismerkedés-kavarást, én is smároltam boldog-boldogtalannal...:) sőt, volt, hogy 3 pasim volt egyszerre, mert akkoriban még nagyjából ennyire voltam felszínes.:)

Trójai 2009.10.25. 16:20:55

@Traktorka: Hát, ha nem tisztázzák a helyzetet, akkor is lehetne több esze a srácnak.
Idézem a régi bölcsességet:
Ne fuss olyan szekér után, amelyik nem vesz fel.

A szerelem meg ahogy jön, el is múlik, akkor is ha jártak, akkor is ha nem. Közben meg szenved az ember, de túlélhető...(ha csak nem lesz öngyi miatta). Még mindig jobb a viszonzatlan szerelem, meg a kis gyötrődés utána, mintha csak a nagy kibaszott lelki üresség lenne és a szürke hétköznapok.

Szóljon itt egy klasszikus:
www.youtube.com/watch?v=eK9tXoUWt9w

Ezt a posztírónak küldöm, és "mindenkinek aki szereti". :)

Trójai 2009.10.25. 16:23:57

@Rókakígyó:
igen, ezt már én is kifejtettem...
A csaj indoka lehet, hogy ne legyen egyedül.
De a srác is fél az egyedülléttől sztem.

Nem hiszem el,hogy nem lehet kapcsolat nélkül meglenni pár hónapig vagy 1-2 évig?

warren buffet 2009.10.25. 16:29:47

@mindentvissza:

ha az egodat bassza akkor dugd meg a legjobb barátnőjét.:)

ha az nemmegy akkor meg a barátnői közül annyit amennyit csak tudsz.az jót tesz.:D

steverubellreborn 2009.10.25. 16:30:09

@Mioporfeszosz:
"Szánom azokat, akik ilyen játszmákban vannak hónapokon vagy éveken át, akár egyik, akár másik oldalról, ahelyett, hogy kedvük szerint élnék az életüket."

szépen benne vagy a szánalom játszmában amire érthetetlen,hogy a te önkiteljesítő életedben miért marad idő.
A sárc tanul belőle-lehet,hogy ezt kellett megtanulni,hogy így nem lehet kapcsolatot építeni,úgy tűnik vágyott rá,hogy pofára essen,de ezért nem kell lesavazni.
A sztori lapos is,és nem a sráccal is legalább akkora gond van mint a csajjal. Fél év mindenfajta initmitás nélkül,(ami nem csak szexet jelent)üldözős-eltünős jelenetekkel tarkítva,lelkisegély romantikázásnak feltüntetve és nem szól pár találkozás után a vészcsengő?

2009.10.25. 16:31:03

@Trojai: igen, illene tökösebbnek lennie a srácnak.
Bár bevallom vannak kételyeim a mai fiúk contra tökösség szintjén.
Nem mintha apáink olyan baromi tökös legények lettek vóna, akiktől mintát lehetett vóna venni...:)

steverubellreborn 2009.10.25. 16:33:49

@repecs:
"Ezek rengeteget szenvednek életük során"

Akkor ha nem tanulmak belőle,vagy ha szeretnek szenvedni.

mindentvissza 2009.10.25. 16:35:25

@Jómunkásember:
He-he! Erre még nem is gondoltam!:D Ez lenne csak az igazi elégtétel.:D

warren buffet 2009.10.25. 16:35:48

@Traktorka:

kell a verés a csajoknak.de az min. h szarul bánjanak velük.:D

2009.10.25. 16:42:35

@Jómunkásember:
ja, mert neked tökösség=verés?:D

mert nekem:
tökösség=tudom mit akarok (szeretett-teljes kapcsolat) és nyavajgás helyett teszek is érte.

steverubellreborn 2009.10.25. 16:43:40

@Trojai:
"emberi alaptermészet alapvetően az aljasság."

Szerintem inkább az önzés.

warren buffet 2009.10.25. 16:44:09

@mindentvissza:

tedd csak meg.hidd el megnyugszol.öreg vagyok már tudom h mennek ezek a dolgok.az a legfontosabb h neked jó legyen, le se szard h a csaj min filozik.:)

steverubellreborn 2009.10.25. 16:44:45

"emberi alaptermészet alapvetően az aljasság."

Szerintem az önzés inkább.

Naszta · http://naszta.hu 2009.10.25. 16:48:42

@Trojai: mondjuk szerintem a legtöbb férfi egyszer megfutja ezeket a köröket.

Ilyenkor azért mindig eszembe jut, hogy ugyan ezek a lányok fordított esetben mint rinyálnának/rinyálnak össze!? (Azzal a jelentős különbséggel persze, hogy fiúk azért be varják nekik...)

Szerintem egyébként fontos a tapasztalat a házasság előtt. Szar dolog, 3 év után válni, mert rájösz (vagy rájön az asszony), hogy bocs, de még nyúltam elég bugyiba (asszony esetén nadrágba).

Naszta · http://naszta.hu 2009.10.25. 16:49:19

@steverubellreborn: nincs ellentmondás: mind a kettő.

warren buffet 2009.10.25. 16:50:37

@Naszta:

szerintem meg önzők és buták.

Naszta · http://naszta.hu 2009.10.25. 16:57:40

@Jómunkásember: gyűlik ez, látod? :D

Aljas, önző és buta.

Tiszta Machiavelli. :D

warren buffet 2009.10.25. 16:59:15

@Naszta:

durva egy pozitiv tulajdonság nincs benne.:D

steverubellreborn 2009.10.25. 17:03:11

@epres négercsók:
"fiú-lány barátság még őszintébb is, mint két azonos nemű barátsága, mert mondjuk két lány vagy két fiú között van egy tudt alatti rivalizálás."

ha jó a kapcsolat akkor nincs.

steverubellreborn 2009.10.25. 17:05:31

@Naszta:
én is szívtam pászor,volt úgy,hogy orbitálisan nagyot,de az aljasságban akkor sem hiszek.

Naszta · http://naszta.hu 2009.10.25. 17:11:33

@steverubellreborn: én csak azért vagyok pesszimista, mert így csak pozitívan csalódhatok. :D

steverubellreborn 2009.10.25. 17:12:16

@epres négercsók:
"Én,még ha így is lenne, akkor sem ezt mondanám, hanem hogy mondjuk van valakim, vagy mást szeretek vagy mittomén. Azért ilyen körülmények között kicsit ciki bevallani, ha az ember nem az ellenkező nemhez vonzódik"

Már miért lenne ciki? Persze,ha az illetővel megéri ezt tisztázni a további lelki gubancok elkerülése végett.Ha meg annyira nem fontos akkor ezer más lekoptató szöveg bejön.

Naszta · http://naszta.hu 2009.10.25. 17:15:53

@steverubellreborn: én a mai Magyarországon senkinek nem mondanám el. Ez van.

steverubellreborn 2009.10.25. 17:20:28

@szopimaci:
"Agyilag fullos csaj nincs. Ha okos akkor is lelki beteg, barátként meg szart sem érnek. A végén kiderül hogy besértődtek, nem bírta az egojuk hogy nem raktuk beléjük a farkunkat."

elég szar lapokat osztottak neked.

hatesz 2009.10.25. 17:25:09

most én vagyok a hülye hogy nem értem?
"Nem érdekelnek a lányok és bele se merek ebbe gondolni, de egyszerűen nem érdekelnek a fiúk."

Flashzee · http://www.flashzene.com 2009.10.25. 17:27:27

Azért elég furcsa érzés lehetett!

Naszta · http://naszta.hu 2009.10.25. 17:30:17

@szopimaci: szerintem meg a csajok 25 felett nehezen élik meg a korukat és "gyorsan" akarnak potenciális apukát. Ebből persze jó szar élményekkel lesznek gazdagabbak. A régi traumák kiheverése idő. Szerintem a kapcsolat első féléve után megnyugszanak valamennyire. Ekkor kezd el kiderülni, hogy hosszú távon működhet-e a dolog. Ilyenkor már nem is őrültek. ;)

warren buffet 2009.10.25. 17:31:59

@Naszta:

nem tudom a személyes tapasztalatom az h nem számit semmi.:)

mármint se kor se anyagi helyzet se semmi.valaki vagy normális vagy nem és ennyi.ált én a nemnormálisakat szedem össze, ezért minden pasas akinek normális csaja van jön nekem egy sörrel.:D

steverubellreborn 2009.10.25. 17:36:48

@Naszta: Naszta:
tiszta vizet önt a pohárba ha fontos neki a pasi.
evvel elejét veheti mondjuk a további ostromlásnak vagy amikor debil joe rástartol,azzal a felkiáltással hogy ő majd megmutatja,hogy mi kell egy igazi férfitől és elfelejeteti vele ezt a hülyeséget.( a nőket szereti).

Naszta · http://naszta.hu 2009.10.25. 17:40:55

@steverubellreborn: egy toleráns világban ez a normális megoldás. De sajnos ma mi nem egy toleráns országban élünk. Én is valószínűleg valamit kamuznék. Valószínű több ésszel, de kamu lenne.

Mondjuk a fenti sztoriban ez szerintem koptató szöveg. A tapadós fiú megtalálta az "IQ fighter" csaját. Van ilyen.

steverubellreborn 2009.10.25. 17:45:31

@mindentvissza:
"Egyszer közel enged magához, egyszer pedig tudomást sem vesz rólam."
számomra ezt a sztori már itt necces,függetlenül attól,hogy a csaj bi vagy sem.

steverubellreborn 2009.10.25. 17:49:44

Szerintem ez független sokszor az éppen menő politikai hedalinetól mert a társadamat mi alkotjuk és nem fordítva a hordószónokok a társadalmat.
Ott volt,hogy ha fontos neki az a pasi,bárpultnál elmegy bármilyen lekoptatós szöveg.

steverubellreborn 2009.10.25. 17:54:08

@steverubellreborn:
ponotsabban debil joe lehet,hogy ekkor startol rá igazán,ezért nem árt az óvatosság.

gabcigirl 2009.10.25. 18:32:39

hatesz 2009.10.25. 17:25:09

Szerintem ez nem olyan érthetetlen. Lehet, hogy egész egyszerűen aszexuális a nő-magyarul semelyik nem iránt nincsen semmilyen érdeklődése.

Ez egy létező jelenség-a társadalom kicsi, de tényleges százaléka az a kategória.

vendriner aladár 2009.10.25. 19:37:23

Sziasztok!

Timi vagyok és leszbikus. Igen most lehet kapkodni a fejeket, csak a nőket szeretem, mióta az eszem tudom. Viszont imádok pasikkal is flörtölni.

Egyszer épp dolgoztam, tudniillik gyógytornász vagyok és néha azt is kell, odajött egy fickó. Épp küzdök, hogy eljussak a vécéig, mert a kolléganőm úgy kinyalt, hogy a lábamon folyott a saját nedvem, ekkor elémáll egy jóképű huszas. Kikerekedtek a szemeim, ezt ő úgy értette bejövök neki, pedig csak épp elérte a nedvesség a combbelsőmet. Zavaromban megadtam az elérhetőségem, csak minél előbb szabaduljak tőle.

Aztán fel-felhívott, mindenáron találkozni akart velem. Szimpi volt a srác, csak az volt vele a baj, hogy nekem a punci a mindenem. Közben kaptam hajón erotikus munkát, ilyenkor két hétre ki kellett hajózni, ott aztán volt annyi csaj. Majdnem megundorodtam, ezért néha felhívtam a srácot, hogy a lelkelm helyrejöjjön.

Egyszer közölte velem, hogy szerelmes, nem értem, eddig nem tűnt fel neki, hogy nem másztam rá. Elmondtam neki a témát, sajnos nem értette meg, ilyenek a férfiak.

Mioporfeszosz (törölt) 2009.10.25. 19:38:55

@Trojai:

"2. kellett, hogy dicsekedhessenek vele, hogy 1-el több hódolójuk van"

A csávó egy lúzer, ha nem veszi le, hogy ő csak egy a sok közül.

"1. mert kellett az önbizalom megerősítés,"

Hát, akinek az erősíti az önbizalmát, hogy nincs senkije, se tarós, se alkalmi, de azért egy szerencsétlen srác fejét hülyíti...
mondjukugy ritka.

"4. élvezték hogy hódolójuk van, legyezgette a hiúságukat. Lehetőleg mindig kicsit megengedték a pórázt, hogy el ne veszítsék a fiút"

Vazzeg, nem 14éves kisikolás tinilányról, hanem érett nőről beszélünk, miféle fogyatékos elképzelés ez?
Utánna jön a "várj még, mert ugyérzem nem állok készen az első szexre" nyavajgás, mondjuk 19-20évesen? Szánalom.

"7. számításból, mert gazdag a srác."

Hát, kurva nagy számítás valakivel ugy kavarni, hogy se vele se nélküle, csak csurranjon valami lóvé, legalább közben jóket kefélni, de így..?

Az a faszi meg tökhülye lelkifogyatékos mamlasz, aki ajándékokkal és pénzzel kitöm egy libát, hátha kötlének áll végül, az ilyen az általában inkább kurvázik/kurvát tart, nem erőlködik a semmiért.

"8. csak játszottak. Többnyire 2, vagy akár 4-6 lovat is megültek egy seggel."

Első pont, aki nem veszi le egyértelműen, hogy ő csak a sokadik a sorban, és bezsongatja magát potyára, az lúzer, köszönje magának

"az emberi alaptermészet alapvetően az aljasság."

Szép világlátásod van, gratulálok hozzá. Esetleg mostantól csak kurvázzál, ott egyértelmű mit kapsz és miért.

"még mielőtt belémkötsz, 5 éve élek boldog párkapcsolatban"

Ahogy a szemléletedet elnézem, ez igencsak átmeneti lehet ez az állapot:DDDD
Tudjuk, akivel épp vagyunk, az épp mindíg "kivétel" érdekesmód,...aztán hirtelen már nem az, és akkor 10perc alatt csalódás, meggyűlölés, blogba picsogás, +csalódott kislánytempó... muhahaha!

epic fail!

szelídgesztenye · http://szelidgesztenye.blog.hu 2009.10.25. 19:40:39

Úgy látom, a szuperkonzervatív opció még nem merült fel senkiben: nem lehet, hogy a leány egyszerűen csak a férjének tartogatja magát? Ebbe vidáman belefér a sem-sem, amit a lány mondott. Csak ez olyan trenditlen manaps.

Igazság Atyja 2009.10.25. 20:12:18

@szelídgesztenye: Az sem változtat sokat a helyzeten: akkor miért nem mondta meg neki pár hét után, hogy bocs, de nem te leszel a férjem (hanem a Gizi)? :) Vagy egyszerre 30 férfit pályáztatott a pozícióra, és menetrendszerűen találkozott velük 2-3 hetente?

szelídgesztenye · http://szelidgesztenye.blog.hu 2009.10.25. 20:16:28

@Jómunkásember: ahhoz óriási bizalom kell saját maga és a másik iránt, hogy mindketten tudnak magukon uralkodni és nem eszkalálódik a helyzet.

@Igazság Atyja: én nem a Gizi/30ffi alternatívát említettem.

Igazság Atyja 2009.10.25. 20:34:52

@szelídgesztenye: Nem Gizin volt a hangsúly: ahhoz sem kell fél év, hogy kiderüljön, X sosem lesz a férje.

Igazság Atyja 2009.10.25. 20:40:58

Lehet, hogy nekik a jobb - legalább nem élnek le fél életet egy elcseszett házasságban. :)

Mansyn 2009.10.25. 23:26:17

Hát szerintem a csaj aszexuális ez ebből a részből simán kivehető : " Figyelj, én nem a fiúkhoz vonzódom. A másik részéről nem beszélek, mert tudomást se akarok erről venni. Nem érdekelnek a lányok és bele se merek ebbe gondolni, de egyszerűen nem érdekelnek a fiúk. "

Trójai 2009.10.26. 10:34:49

@Naszta: Hát, én úgy gondolom, hogy felesleges végigkóstolgatni a gyümölcsöket, ha már az 1.nél, 2.nál megtaláltad a kedvencedet. Nem? :)
Elég hülye hasonlat, tudom. De szánom a "nem éltem ki magam" dolog miatt szétment párokat.

Trójai 2009.10.26. 10:40:13

@Mioporfeszosz: :DDDDD
hát te jónagy marha vagy.
Fentebb felsorolt pontok 9 év kollégiumi tapasztalat összegzései. Példák, hogy miért hülyíthetik a csajok a pasikat feleslegesen, én miket láttam. Jó a szövegértésed. Ja, és nem csak a 14-15 éves lányok viselkednek így...sajnos. Minél idősebb egy csaj, annál számítóbb, és annál több taktikát tud.

Igen, minden ember aljas, ahogy mindenki szokott hazudni is.
Vagy inkább önző? Ahogy már írták előttem is.

Az 5 éves kapcsolatomról meg köszi, de én tudok többet. :D
Paraszt.

Az "epic fail"-t pedig neten kockult, sz.gépes játékokon felnőtt, pinát csak pornón látott hülyegyerekek szokták használni. :D

tárhejj · http://atarhely.hu 2009.10.26. 11:15:53

Érdekes csaj hozzáállása is. Én már korábban rákérdeztem volna.

Stupidella 2009.10.26. 11:16:54

@Trojai: lehet, hogy megállsz a finom almánál, de amiről nem tudod, milyen, az attól még lehet finomabb az almánál is.

Naszta · http://naszta.hu 2009.10.26. 12:25:46

@Trojai: én sem szánom őket. De a gimi és az egyetem első évei a bulizásról szól. Aki ezt kihagyja, sok mindenről lemarad. Nem ismerek olyan párt, akik a gimi elején összejöttek és aztán még most is együtt vannak (30 évesen). Nem azt mondom, hogy nem járható út elvileg, de gyakorlatilag 0 a valószínűsége ma egy ilyen párnak.

Praktikus oldalról meg: az első hosszú kapcsolatom alatt tanultam meg azt, amitől a következőket már nem basztam el. Az ember fiatalon ideákkal indul, a gyakorlat azonban eléggé más tud lenni. Valljuk be: vannak praktikák, amiket fiatalon és hülyén tanul meg az ember. Ezért is igen kicsi az esélye annak, hogy első csóktól a koporsóig csak egy ember van. Érettségtől függően talán 20 felett! Talán!

Trójai 2009.10.26. 13:22:50

@Naszta: Igen, van egy olyan mondás, hogy "mindenkinek el kell járni a bolondját egyszer". Mert ha nem teszi fiatalon, akkor vén fejjel fogja, és az macerásabb.

Az ember minden kapcsolatából tanul, az tény. De az is tény, hogy a mai világ már sokkal számítóbb. (addig nem hagyom ott a párom, ha már nem is szeretem, amíg le nem jár a kocsi törlesztőrészlete)

Elég sok hülyeséget csináltam gimiben, buliztam is, aztán utolsó évben tanulgattam a szerelmet egy "barátnővel". Amikor messzire mentem egyetemre persze megtanultam, hogy nem elég a szeretet, ha nem találkozunk, mert messze vagyunk egymástól. Meg azt is persze, hogy semmi sem tart örökké.

Egyetem első évében kiszórakoztam magam, (kinek mikor elég a jóból.)

20-on éves fejjel pedig belekezdtem a mostani kapcsolatomba. Most vagyok 26, és tőlem akár már a gyerek is jöhetne, de előtte még spórolunk az esküvőre meg a gyerekre. :) Nem értem a mostani "húú én nem akarok gyereket" meg minden problémát túllihegő, beszari, a szabadságot piedesztára állító felfogást.

Igen, jobb 30 valahány évesen házasodni, de akkor észbe kapsz, hogy a többi "lehetséges" már mind foglalt. Te meg hoppon maradsz, mert elfogyott a választék.
Na így is fel lehet fogni.

Naszta · http://naszta.hu 2009.10.26. 13:27:15

@Trojai: nekem is van gyerekem, pedig 29 vagyok. :P

Trójai 2009.10.26. 14:38:36

Gratulálok! :) Jó is at. Én most az unokatesóméin gyakorolok.

"-Keresztapu, mi az ott a vizen?
- Vadkacsa.
- Miért van ott?
- Mert vizimadár.
- Tud úszni?
- Nem, csak lebeg a vízen,látod. a vizimadarak alá is tudnak bukni a víz alá néha.
- Miért?
- Mert táplálékot keresnek.
- Mi az a táplálék?
- Kaja.
- Mit esznek?
- Valamikor növényt, valamikor meg halakat.
- Miért nem süllyed el?
- Mert bekeni faggyúval a tollait.
- Mi az a faggyú?
- Zsír.
- Hogy keni be magát? Nincs is keze.
- A csőrével.
- Honnan veszi a zsírt?
- Van egy mirigye, ami termeli.
- Mi az a mirigy?
- Ami a testedben van, és termel bizonyos dolgokat. (nem váladékot, mert arra rákérdez hogy mi az) Pl a szemedben a köny is mirigyből lesz, meg a szádban a nyál.
- Miért keni be magát?
- A tollait keni be, hogy ne süllyedjen el.
- Amúgy elsüllyed?
- Igen, átáznának a tollai, és elsüllyedne.
- Akkor miért megy bele a vízbe, ha elsüllyed?
- Nem süllyed el. Mert bekeni magát.
- De honnan tudja hogy be kellmagát kennie?
- Mert tudja, hogy a vízbe fog menni. És bekeni magát.
- Ezt minden kacsa tudja?
- Igen, mindegyik.
- Hány kacsa van a világon?
- Ahány csillag az égen.
- Az nagyon sok.
- Az. Sok.
- Hallottam olyat, hogy pekingi kacsa.
- Igen, van olyan.
- Ismered?
- Igen.
- Hogy néz ki? Mesélj róla.
- Hát az egy étel.
- De előtte kacsa volt. Hogy nézet ki amikor még kacsa volt?
- öö. hát ahogy ez.
- Ettél már?
- Nem.
- Miért ez a neve?
- Mert peking egy város. Gondolom ott készítették először el az ételt, és ezért lett ez a neve.
- Peking hol van?
- Kínában.
- Mi az a Kína?
- Az egy ország.
- És Kína hol van?
- Ázsiában.
- Mi az az ázsia?
- Az egy kontinens.
- Mi az a kontinens?
- Egy nagyon nagy földdarab, amit víz vesz körül.
- Mint ez? (kis tó mellett sétáltunk)
- Nem, ennél sokkal nagyobb.
- És hol van Ázsia?
- Európa mellett.
- És hol van Európa?
- Ázsia mellett.
- És a kettő együtt hol van?
- A földön.
- Én még sosem találtam a földön ázsiát. Hogy néz ki?
- Mármint a földbolygón vannak.
- AZ hol van?
- Azon vagyunk.
- Hogy néz ki?
- Mint egy üveggolyó. Csak nem átlátszó, hanem kék.
- Nem gurul el?
- Nem.
- Az jó, mert ha rajtavagyunk és elkezd gurulni, kilapít minket.
- Igen.
- Miért nem esünk le róla?
- (mert a gravitáció...agyamba villan: áh hagyjuk) Mert a tetején vagyunk. :)
- És a föld hol van?
- A világűrben.
- Mi az a világűr?
.
.
.
Stb

sétálunk tovább...

10 perc múlva arra sétál egy apuka egy hasonló korú kislánnyal.
Hallom amit beszélnek:
- Apa, mi az ott a vízen?
- Valami madár.
- Milyen madár?
- Nem tudom.
- De apa, milyen madár?
--meghallja peti is, odakiabálja a kislánynak, hogy KACSA--

- Apa, hogy nem süllyed el a vizen?
- Mi volt ma az óvódában? Elmeséled?

:))))))))))

-

csillag× 2009.10.26. 14:44:53

@Trojai: KÖSZ :))) ez nagyon jól esett, ezen a szürke hétfőn :)) :))) szét nevettem magam, igaz a felénél pihennem kellett...belefáradtam :P :D de oltári volt :)

Trójai 2009.10.26. 15:03:56

@csillag×: örülök, hogy tetszett :D

csillag× 2009.10.26. 15:38:45

@Trojai: eszembe jutott mikor jópár éve unokaöcsim is ebben a miértes korszakában volt. Persze én is megpróbáltam intelligensen válaszolni..(abból tanul a gyerek):P de ezeknek a piciknek annyi energiájuk van, h eszméletlen.. és a végén énis a visszakérdezős taktikát választottam...és el kezdett mesélni a feletébb érdekes traktorokról... :D De imádnivalóak :))

Mioporfeszosz (törölt) 2009.10.26. 20:14:14

@Trojai:

"Fentebb felsorolt pontok 9 év kollégiumi tapasztalat összegzései"

Ohh...a kolesz..maga a nagybetűs Élet...áhhh

"Igen, minden ember aljas, ahogy mindenki szokott hazudni is."

Te tartod aljasnak az embereket és közben hülyézel engem? :))

"epic fail"..és nemhiszemel..és beleköt..és okoskodik..ááháh

nem látod, hogy gúnyollak, gurulok a röhögéstől, erre még ráteszel egy lapáttal?:DDD

Szánalom. Emberismeret zérus.

De nem kell, hogy jobban lehodjalak, meg felesleges is, büntet majd téged az Igazi Élet (a többi számodra "aljas") ember eleget :DD
Pápá:DDD

Trójai 2009.10.26. 23:25:20

@Mioporfeszosz: Ó te barom. Azt hittem direkt forgatod ki a mondanivalóm te hegyi troll, de te tényleg ilyen hülye vagy.
Látom sokminden nem ért el az "agyadig".

Neked a kollégium jelenti az élettapasztalatot? Mennyi is vagy? 17? Tudsz már mosni magadra, fiam?

Tegyél meg egy szivességet, menj és halj meg kínok közt.

Régen az ilyenek még megdöglöttek a barlangban.

Nikica21 2009.10.27. 23:01:43

Ez a csaj vagy tényleg ennyire nem tudja mit akar!Vagy nagyon is tudja és csak játszadozik!
Csak azt nem értem a pasinak miért tartott fél évig az, hogy elmondja a csajnak mennyire szereti!? hmmm
süti beállítások módosítása