A csaj rabszolgává tette

2010. március 05. 07:05 - csajokespasik

„A párom kezdett gyanúsan viselkedni. Dugdosta a telefonját, és folyton kikapcsolta” – levélírónk egy hatalmas kört jár be, míg végre megfejti a probléma okát. Közben mindent elveszít és párja egy másik nővel külföldre költözik. Hamar megszületik a gyerek is, és a férfi túl későn ébred rá, hogy rossz lóra tett. Most kiderül, hogy a legnagyobb ellenségünk néha rendkívül közel áll hozzánk.

 

Sziasztok! Olvasgattam a többi sztorit, és úgy gondoltam, én is megírom a sajátomat. 21 éves lány vagyok, az első szerelem 16 éves koromban talált rám. A srác - legyen a neve Tomi - akkor 23 éves volt. Félévig udvarolt nekem, volt rózsa, vacsora, minden, ami kell. Miután összejöttünk még félévet várt az első szexre. 2 évet voltunk együtt, majdnem felhőtlen volt a kapcsolatunk. Egyetlen egy zavaró egyén volt: a saját anyám. Nem akarom sorolni, hogy miket el nem követett annak érdekében, hogy ne legyünk együtt, de a végére sikerült elérnie, amit akart.

Tomi szőke, helyes fiú volt, imádtuk egymást, és anyám, illetve más rossz indulatú személyek kavarásai sem rontottak bele a tökéletesnek tűnő szerelmünkbe. Sosem veszekedtünk, nyugodtak voltunk, mindent meg tudtunk beszélni. Eljött az utolsó két hónap a kapcsolatunkban. Én épp érettségire készültem. A párom kezdett gyanúsan viselkedni. Dugdosta a telefonját -amit eddig sosem tett- folyton kikapcsolta. Többször tett hirtelen, rejtegető mozdulatokat előttem. Ellenőrizte a mobilomat, levelezőrendszereimet, féltékenykedett, ingerlékenyebb volt, és még sorolhatnám. Tomi kijárt focizni Ausztriába. Egyik ilyen alkalommal feszült pillanatomban arra késztetett valami, hogy meg kell néznem az internetes leveleit. Az egyik oldalon rátaláltam egy levélre, melyet egy szőke csaj írt neki válaszul. Tehát Tomi kezdeményezte a levelezést. A lány levelében ez állt: "Sajnálom, hogy szakítottál a barátnőddel. Én már nem vagyok szabad, 2 éve párom van." Na, ekkor robbant nálam a bomba. 2 hónapig ment ez a titkolózós, feszült helyzet. Nem bírtam, és szakítottam vele. Pokolian fájt, de nem csak nekem, hanem neki is.

Ő kiment Olaszországba focizni, több hónapon keresztül mindennap keresett msn-en, féltékenykedett is, és ecsetelgette, hogy még mindig szeret. DE! Neki akkor már volt egy új barátnője. Furcsálltam is, hogy mindennap keres a csaja mellett. Mint kiderült, a csaj később ment ki hozzá Olaszországba, és amikor kiment, Tomi már nem keresett. Félév múlva hazajöttek, és másik városba költöztek. Született egy gyönyörű kislányuk, de nem házasodtak össze, sőt, be sincsenek jelentve, mint élettársak. Tomi fizeti a számlákat, az új autó törlesztőjét, babakötvény, stb., de minden számla a csaj nevén van, szóval semmi papír nem bizonyítja, hogy Tomi fizeti a legtöbb pénzt. Tomival ritkán találkoztunk közös programokon. Benne vagyunk egy eléggé nagy, de mégis valamilyen szinten zárt körben, ahol mindig vannak foci tornák, és egyéb rendezvények. Sokszor kereste a társaságom, és mikor meglátott, rendszerint sugárzott. Tavaly augusztusban fölkeresett azzal, hogy még mindig szerelmes belém, és nem boldog a családjával. A csaja rabszolgává tette, nem engedi sehova, de követeli a pénzt, stb. Egyedül a kislánya boldogítja.

Szeretné velem később újrakezdeni, hiszen hazaköltözik. Totál kiborultam tőle, és nagyon nagy hatással volt rám ez az egész. Nem tudom miért, hiszen már elfelejtettem Őt, voltak kapcsolataim utána. Később rá kellett jönnöm, hogy még mindig szeretem egy kicsit, és elképzeltem, milyen jó lenne vele újra együtt. A múltban azt a 2 hónapot megbocsátottam, de nem tudom elfelejteni. Akkor nem kaptam magyarázatot arra, hogy miért tette azt amit tett, de most elmondta. Anyám kőkeményen fúrta - én tudtam róla, de csak részben. Sms-eket küldött neki, veszekedtek, mikor nem voltam ott, botrányos csetepaték folytak le a tudtom nélkül. Tomi belefáradt és úgy gondolta, keres másvalakit. Tomi szülei a mai napig szeretnek, és tartjuk a kapcsolatot heti szinten. Még mindig azt szeretnék, ha én és Tomi újra összejönnénk, mert Tomi mostani csaját nem szeretik, hiszen elég ellenségesen viselkedik. Nem engedi a közelükbe az unokát, nem válaszol az üzenetekre, mogorva, de azért a pénzt és az ajándékokat elvárja; ilyesmik. Mióta megkeresett Tomi, azóta eltelt félév, hetente többször váltunk sms-eket. Én igyekszem semleges maradni, ami nagyon nehéz. Ő kicsit jobban kimutatja érzelmeit, de nagyon óvatos. Ma már hibának tartom, hogy akkor, augusztusban belementem ebbe az egészbe, nem kellett volna reagálnom az üzeneteire. A legelején megsajnáltam, kétségbe volt esve, és kérte, hogy lelkileg támogassam. Nem tudtam nemet mondani, már csak azért sem, mert mindig jól érzem vele magam. Sokat nevetünk, beszélgetünk a mai napig. Még mindig szeretem. Haza fog jönni. Nem tudom, mit tegyek... Nem szeretném, hogy megint az anyám és a rosszindulatú környezetem miatt szenvedjek, ha újrakezdem vele, de mégis arra vágyom titkon, hogy boldogok legyünk együtt, mint régen. És tudom, ott a kislánya is, nem éppen kellemes kiszakadni abból az életből, amiben most van. Nem könnyű dolgok ezek, de az érzelmeink ellen nem nagyon tudunk mit tenni. Köszönöm, hogy elolvastátok a történetemet. Üdv mindenkinek: G.

 

 
134 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr171810577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vendriner aladár 2010.03.05. 09:59:52

Tomi talán ezt érdemli. Domina anyucit eltartani, aki elszedi a pénzt és lemehet kutyába pucsítani, ha akar valamit otthon. Szerintem sem túl jó ómen a focista, anyád szerintem tisztában van ezzel. Eléggé nihil emberek, kivétel nem nagyon van. Anyukád mondjuk nem értem, nem elmarni kell valakit a lánya mellől, hanem elfogadni és megbeszélni vele a dolgokat. Így soha nem lesz olyan, aki mellett felhőtlen lesz a kapcsolatod.

Te meg döntsd már el mit akarsz kedves posztíró, mert egy helyben fogsz topogni és ennyi. Leélnéd egy futballusta mellett az életed, akinek lassan véget ér a pályafutása és mehet 3 műszakba melózni?

Tomikának van egy lánya, ami mindig is a családjához fogja kötni és domina néni sakkban fogja tartani. Gondolkodj, kell ez neked? Érzések tudom, de racionálisan mit mondanál, megéri?

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.05. 10:00:44

@Manzanilla: ne áruld el neki, légy szíves. Nyugodtan fusson Tomika után, a tisztességeseket pedig hagyja meg a nála normálisabb nőknek.:-)))

Kytia 2010.03.05. 10:13:13

Sziasztok!

"A párom kezdett gyanúsan viselkedni. Dugdosta a telefonját -amit eddig sosem tett- folyton kikapcsolta. ... Ellenőrizte a mobilomat, levelezőrendszereimet, féltékenykedett..." A kettős mérce ugye...:)

21 évesen amúgy pont abban a korban vagy, hogy időszerűvé válik a Naaagy Pofáraesés. Szóval, hajrá. A csávó szemét kis hazug, ahogy kényelmetlenség éri (ellenséges anyós, házsártos élettárs), rögtön elkezd konspirálni, és már a menekülőutat tervezi ahelyett, hogy mondjuk megbeszélné a másikkal a dolgokat. Most komolyan, anyád ügyeiről nem lehetett volna beszélgetni egy kicsit? Inkább megunja, és más csajt keres. Ráadásul még annak a másik csajnak is hazudott, akinek a levelét megtaláltad. Szerencséje, hogy addigra elkelt, különben ő is írhatna egy posztot "Azt hazudta, hogy már szakítottak" címmel. Komolyan kezdek gyanakodni, hogy minden poszt ugyanarról az egy pasiról szól.:DDD

Kytia 2010.03.05. 10:17:29

Egyébként meg egy 23 éves focista, aki 16 évesekre nyomul... Halmozottan hátrányos.:)

ajajajjjjjj 2010.03.05. 10:23:18

Tomika egy faszkalap, anyuci egy mindenbe beleszóló idióta...
Kedves Posztoló! Rázd le mindkét barmot és kezd új életet normális emberek közt.

1. nem kezdj pinavadásszal
2. anyucinak mond meg, hogy törődjön a saját dolgával

Én szorítok!

biohazard 2010.03.05. 10:27:01

Ez a Tomi, ez a Tomi. (csóválja a fejét)

BARI 2010.03.05. 10:29:05

kicsit olyan legkedvesebb nyári élményem feelingje volt a sztorinak...KV mellé jó volt :)

paaj 2010.03.05. 10:29:19

Kedves posztíró, talán érdemes lenne anyukáddal beszélni, miért nem szereti Tomit. Amúgy meg az események tükrében el kellene gondolkoznod, vajon érdemes-e beleugranod újra a kapcsolatba. Biztosra veheted, újra el fog hagyni.

Girgesz 2010.03.05. 10:44:46

@Kytia: "Komolyan kezdek gyanakodni, hogy minden poszt ugyanarról az egy pasiról szól."

Kizárt!-amit én írtam, az biztos nem ;)

dr. gernika 2010.03.05. 10:45:29

Az anyáddal megbeszélted ezt azóta? Mert ha még ki is békültök egyszer, ő utána is fúrhat titeket. Kíváncsi lennék, miért volt részéről ez az ellenségeskedés.
Azt, amit a fiú mond a mostani nőjéről, én megfelezném, a foglalt, gyerekes pasik sablon csajozós dumája. A szülei szavára már többet lehet adni, bár abból meg én azt szűrtem le, hogy így viselkedik az a nő, aki nem kap elég szeretetet. Valószínűleg apránként jött rá, hogy a párja számára mégsem ő jelenti az igazit, és akkor már késő volt, megszületett a pici. Mivel érzelmileg nem érzi biztonságban magát (jah, el sem vették feleségül), legalább anyagilag próbálja magát körülbástyázni a kicsivel együtt, és ez érthető, hiszen az, hogy elhagyják, egyre valósabb veszély.
A mostani helyzetnek tényleg minél hamarabb véget kéne vetni, mert mindenkit felőröl és bizonytalanságban tart. Elsősorban a srác felelőssége lenne, hogy döntsön végre, de te is a sarkadra állhatnál.

SciNu 2010.03.05. 10:45:29

Szeritnem hidd e amit Tamás mond. Tuti nagyon cejelmes beléd. Sőt hogy biztosítsd be a helyed még gyors szülj neki egy gyereket is. Hidd el ő csak rád gondolt egész idő alatt. Ő a nagy cejelem az életedben.

Father Justice (törölt) 2010.03.05. 10:48:13

Tomi egy igazi lovag: a régivágású úriember, a modern sportoló és a gondoskodó családapa tökéletes kombinációja. Romantikus udvarlás, fél év várakozás az első szexig, semmi veszekedés, idilli harmónia. Szerintem a környezeted csak a "túl szép, hogy igaz legyen" gyanúperrel élve intett óvatosságra - ami elnézhető nekik, hiszen tényleg ritka ez a férfitípus manapság. Kár, hogy tévesen értelmezted a jeleket a nyomozgatós időszakban. Ugyanis ha Tomi kifelé kacsintgat a kapcsolatból, miért ellenőrizgetne téged és lenne féltékenyebb is egyúttal? Egyértelmű a szituáció: annyira mintaértékű volt a kapcsolatotok, hogy az ő oldalán is megjelentek az irigyek, akik be akartak sározni nála. Az meg sem fordult a fejedben, hogy a szőke csaj nevében is egy rosszakarója küldözgetett neki leveleket - arra számítva, hogy egyszer belekukkantasz a postaládájába? Sajnálatos, hogy emiatt megváltatok egymástól, de nem hibáztatom egyikőtöket sem. Ebben a korban a kívülről jövő támadások még nagy rést tudnak ütni a legszilárdabb érzelmeken is. Viszont ha már így alakult, Tomi nemcsak a szexualitásban tett szert komoly tapasztalatokra, hanem apaként is megmérette magát. Nem tudom, most hány esztendős vagy, de talán ma már megérted az igazi jelentőségét ennek is. Ha sikerül életetek fonalát újra összekötni, egy olyan ember lesz a társad, aki évtizedekig nem lép félre (veled akarja majd újra átélni a múlt ezerféle bujaságát), továbbá nem fog pánikolni az első gyermeketek megszületésekor sem. Ellenkezőleg, még imponálni is fog neked, hogy otthonosabban mozog a kiságy körül, mint te. ;) Egyszóval a szakításotok óta eltelt időszakban gyakorlatilag a következő fejezetre készült - veled. Bízom benne, hogy nem hagyod ki a nagy lehetőséget! Ha jól döntesz, a kívülről jövő általánosítások, sztereotípiák és közhelyek lándzsái már nem tudják átütni testi-lelki szövetségetek érett fejjel újrakovácsolt, acélkemény páncélzatát. A kislánya anyjával pedig ne foglalkozz: elég talpraesett nőnek tűnik ahhoz, hogy akár egyedül is felnevelje a gyereket. Megértem, hogy csúnyákat mondasz róla, mert mégiscsak a vetélytársadról van szó - de már csak kis ideig! Ha jobb anya leszel, mint ő, Tomi idővel egyre kevesebbet fog gondolni az első gyerekére, főleg, ha te fiút szülsz majd neki. (A kislánnyal úgysem tudott volna túl sokat focizni.) Egy szó, mint száz: remélem, egy esztendő múlva - egy újabb történet kapcsán - már a közös csöppségetekhez gratulálhatunk valamennyien.

hopp-hopp 2010.03.05. 10:48:58

a szülők látnak valamit - mégah néha igen rosszindulatúan is reagálják le.

nálam bejött.

:))

BARI 2010.03.05. 10:51:36

Néhány anyukával sajnos az a baj, hogy mereven ragaszkodik ahhoz, hogy igen, ezt a srácot utálni fogom egész életemben, ha beledöglök is.Normális magyarázatot nem fog erre adni.Ő elkönyvelet magában, hogy egy meglehetősen szar alaknak srác és ez nem fog benne megváltozni soha.
Srác meg szerintem csak menekült, bele egy másik kapcsolatba, aminek ugye gyserek is lett a vége.Amihez valószinüleg ő még fiatal.
Innentől meg jön a kapálózás, mert már abból is menekülne.
Ha a lány visszafogadja, tök mindegy ki mit mond, szerintem kicsi az esély arra, hogy pár év múlva is együtt lesznek.

2010.03.05. 10:52:21

@Primitív Állat:
Hello!
Rég láttunk, merre jártál? :)

BARI 2010.03.05. 10:53:02

@BARI: és ezt milyen nyelven is fogalmaztam? :/

tuli _ 2010.03.05. 10:53:26

@hopp-hopp: ha normálisak a szülők, és jó a kapcsolat velük, de rühellik a gyerekük választottját, akkor nagyon érdemes elgondolkodni, vajh miért?

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.05. 10:57:13

@BARI: én értettem.:-) Főleg a harmadik mondatot.:D Nagy jót tettél velem, hogy ezt így leírtad.:D

tuli _ 2010.03.05. 11:03:11

@brainy_peter: akit rühellenek, annak is érdemes elgondolkodni (hangsúlyozom megint, ha normálisak a szülők), hogy vajon miért?

tomkófickó 2010.03.05. 11:04:41

@Kytia: hát persze hogy egy pasiról szól (rólam) :p :DDD a fenébe hogy pont Tomi vagyok én is... :D

Manzanilla 2010.03.05. 11:09:31

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Milyen igazad van! Kedves Posztíró, tévedtem, légyszíves olvasd el @Girgesz: valamint @Primitív Állat: hozzászólását kicsit feljebb, azokban van az igazság. Tomika tisztességes, felelősségtudatos gazdag focistafijú, ritkaság az ilyen, ne szalaszd el semmiképpen ezt a vissza nem térő alkalmat, hogy újra együtt legyetek. Már megjavult azóta!!
:)

Girgesz 2010.03.05. 11:13:44

@Primitív Állat: Hát te tényleg állat vagy... lebuktam a munkahelyemen, mert nem bírtam ki nevetés nélkül -még jó, hogy hétfőn felmondtam :D

summerstorm 2010.03.05. 11:14:19

imádom a karikírozásokat :D
hát ez nagyon jót tett a reggelnek... és még szépen süt is a nap :D

egyébként sziamindenki.... :)
Kapitány, a legénység fele már elindult oktatást intézni?

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.05. 11:25:18

@mooon:): Szia!:-) Elhajózott, igen.

(A cukker Bárány bearanyozta a napomat.:-)))

Frakk_a_macskák_réme · http://multipedia.hu/page/ajanlo/ 2010.03.05. 11:25:37

mit tud kezdeni valaki 23 évesen egy 16 éves gyereklánnyal? Áhhhh...

Kytia 2010.03.05. 11:30:28

@tomkófickó: Szóval Te vagy az, Te anyaszomorító!!! Parancsolom, hogy azonnal hagyjál fel a kiskorú, naív lányok molesztálásáról és átveréséről!! És ne csinájjá nekik gyereket!:DDDD

@Girgesz: Ne dicsérd halálra, már így is díjnyertes. Még elszáll az agya.:)))

Apropó Primi, hogy áll a póló? Fészbúkon lesz kép?:D

Manzanilla 2010.03.05. 11:34:39

@Frakk_a_macskák_réme: Hát mit tudna? :) Sok mindent, csak ilyenkor a 16 éves gyereklánynak kéne észnél lennie, különben csunya vége lesz, mint a fenti posztban is láthattuk. De hát 16 évesen a kislyányok általában nagyon szerelmesek lesznek, és ez elveszi a maradék józan eszüket. (Igen, én is ilyen voltam. :))
Lenne egy kézenfekvő megoldás erre: ilyenkor kell anutára hallgatni. :) Az én anutámnak például, mint később kiderült, mindig igaza volt. Olyankor aztán csak lapítottam.. :P

brainy_peter 2010.03.05. 11:35:04

@tuli _: Persze. :)
Csak ugye itt most nem derül ki (mivel csak az egyik oldal álláspontját ismerjük, aki lehet elfogult), hogy miért is voltak (ha valóban voltak) hangos szóváltások a srác és a lány anyukája között. Vagy anyuka féltékeny (titokban szerelmes a Tomikába, aki tényleg egy pinavadász lehet), vagy Tomika szeretné megdugni anyukát is (aki valszeg MILF).
Ááá, bonyolult ez így. A lányka jobban tenné, ha élné a saját kis életét, anyukától és Tomikától jó messzire.^^

summerstorm 2010.03.05. 11:36:14

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:

Éjtem :(...
Gyövök dógozni, azt ő meg most megy szárazföldni :(...

@Girgesz:
én csak ültem, és már nagyon csóváltam röhögés közben a fejem :D... vajon ez csak símán dől belőle, vagy azért gondolkozott rajta néhány percig :D?

Girgesz 2010.03.05. 11:38:16

@Frakk_a_macskák_réme: Hát... lehet, hogy mai 16 éves gyereklány még nekünk is tudna újat mutatni :DDDD (Ettől független én sem értem, hogy miért kezd egy 23 éves férfi egy 16 éves tinivel.)

@Kytia: Pedig ő csak egy Primitív Állat :P

Kytia 2010.03.05. 11:42:39

@Girgesz: Nem, ő az Igazság Atyja, csak álruhában.:)

Girgesz 2010.03.05. 11:42:47

@mooon:): szerintem ez alapból jön neki... bezzeg nekem mindig agyalnom kell valami frappáns, ütősválaszon :DDDD

csillag× 2010.03.05. 11:44:08

@Kytia: remélem essest kapott :D én lájkolni fogom :P

Girgesz 2010.03.05. 11:44:14

@Kytia: Ez relatív, mert lehet, hogy valóban egy Primitív Állat, aki egy darabig az Igazság Atyjának képében tetszelgett ;)

schl 2010.03.05. 11:47:58

és a káposztáról nem ies beszélt senki

Árpi a 4-ből 2010.03.05. 11:51:39

@Frakk_a_macskák_réme: Végül is már 17 volt amikorra szexeltek... az meg már majdnem 18. :D

tomkófickó 2010.03.05. 11:55:04

@Girgesz: akkor ezek szerint én jobban tenném ha meglapulnék ? :) én 25 évesen voltam egy 17 éves tinilánykával egyetlen mentségem hogy fiatalabbnak néztem ki a koromhoz képest (kb 19-20 nak)
@Kytia: igenis úrnőm abbahagyom! :D tehetek még kegyedért valamit? ;)

summerstorm 2010.03.05. 11:56:18

@csillag×:

wooow...
én is szeretném lááátniii :)

csillag× 2010.03.05. 12:03:35

@mooon:): viszont ha @Primitív Állat: nem akarja magát facebookon mutogatni, akkor igazán küldhetne egy körmailt a csatolt képpel ;)

Girgesz 2010.03.05. 12:04:47

@csillag×: ez kicsit félreérthető, ha félre akarom érteni... miét is vagyok kétszínű? :DDDDDDD

Girgesz 2010.03.05. 12:06:44

@tomkófickó: ízlések és pofonok... attól, hogy ketten nem értjük, hogy miért van egy felnőttférfi egy tinilánnyal, még nem jelenti azt, hogy nekünk van igazunk. Csak max. nagy esélyünk van rá.

BARI 2010.03.05. 12:09:39

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: csak próbálkoztam, de korán volt még nagyon :DD

csillag× 2010.03.05. 12:12:01

@Girgesz: nem te vagy az :D ,hanem a Atya / Állat...

summerstorm 2010.03.05. 12:13:33

@csillag×:

támogatom a javaslatot :D...
mindenképpen...
tessék szépen küldeni Panninak egy képet, és ő elküldhetné az összes törzskommentelőnek :D

csillag× 2010.03.05. 12:18:38

@mooon:): vagy majd ez a kép lesz egyik reggel az új sztori :D..lehet, h komment rekordot döntene...

tomkófickó 2010.03.05. 12:24:05

@Girgesz: mint ahogy az is rejtély hogy egy 40 év körüli férfi mért a 25-30 közötti lányokra hajt de ez már más téma...

csillag× 2010.03.05. 12:27:29

@tomkófickó: óóó..hát az miért lenne rejtély? :) friss husi, jobban néz ki..nem viselte meg az élet annyira, mint a hozzá korban jobban illő nőket :)

Girgesz 2010.03.05. 12:33:40

@tomkófickó: bizony más téma, mert egy 40 év körüli FELNŐTT férfi is sokat látott, tapasztalt, és egy 25-30 közötti FELNŐTT" nő elég érett (kellene, hogy legyen:D) már arra, hogy tudja mit akar az élettől.

(Egy 16-17 éves lány vajon tudja ezt? Vagy a huszonéves férfiak a saját tapasztalataikkal és képességeikkel visszaélve kihasználják azt, hogy egy tini lány még csak keresi az útját felnőttek világában? Én meghagyom a tiniknek az útkeresés szépségeit. De hogy más mit csinál, az mindenkinek szuverén joga...)

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.05. 12:39:25

@BARI: éppen jó volt.:-)

@csillag×: @mooon:): Szerintem már ráadta valamelyik dekoratív hölgyismerősére, úgyhogy erről lecsúsztatok (lecsúsztunk):-))

Kósza 2010.03.05. 12:40:35

@Girgesz: ahogy Marcus Aurelius után vélekedik Márai a negyvenes férfiakról,... ugyebár :)

Girgesz 2010.03.05. 12:45:37

@Kósza: :DDDDDDD Bizony a 40 év válsztóvíz a férfiaknál...

Girgesz 2010.03.05. 12:46:18

@csillag×: de csak azért, hogy utána levegye róla :DDDD

BARI 2010.03.05. 12:48:09

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: jóó, akkor továbbra sem próbálok meg értelmesen írni :DD
(köll egy KVCG)

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.05. 12:53:56

@BARI: Megpróbálhatsz, de ez lesz belőle.:D rögtöngyorsan. Menjünk.:-)

BARI 2010.03.05. 12:58:16

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: legalább a szándék megvan bennem :D
góó :)

tuli _ 2010.03.05. 13:04:58

az külön tetszik, hogy páromként aposztrofálja a lány Tomit.

summerstorm 2010.03.05. 13:07:50

@BARI:

hozom a kis kávésgöbrém :D

BARI 2010.03.05. 13:11:35

@mooon:): KV is legyen benne :)))

Kerámia_53 2010.03.05. 13:16:31

Nem semmi, hogy 21 évesen nem sikerült valakinek elvégeznie a 8 általánost! (Vagy ha igen, úgy a helyesírás oktatása megrekedt az 1. osztályban!)

summerstorm 2010.03.05. 13:17:03

@BARI:

igenigenigeeeen.
légysziii

BARI 2010.03.05. 13:18:49

@mooon:): hééé, ezt én nem kérdésnek szántam :))

Énszóltam 2010.03.05. 13:22:47

"Félévig udvarolt nekem, volt rózsa, vacsora, minden, ami kell. Miután összejöttünk még félévet várt az első szexre. "

Egy jóképű focista gyerek csak akkor vár egy évet a kúrásra valakivel, ha közben más nő(ket) tologat jóízűen.

Egyébként meg így jártál.

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.05. 13:26:09

@Kósza: ez a beszéd:-)

@BARI: aki ért bárányul, annak ez nem okoz problémát:DD

BARI 2010.03.05. 13:29:21

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: neked tuti van Bárány-Magyar szótárad :DD

Zsiger 2010.03.05. 13:35:03

Tök egyszerű. Mentsd meg a srácot attól a boszorkától. Ha anyád megint kötözködik, költözz el otthonról. Ugyis épp ideje lenne. Ha boldog vagy vele megéri. Ha nem ne álltasd se magad, se a srácot. Anyádnak meg semmi köze hozzá, hogy kit szeretsz!

summerstorm 2010.03.05. 13:36:28

@BARI:

hihihi :D :D .....
no komment :D :D
hát akkor hozom a kis kávét is bele...

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.05. 13:39:37

A KV amúgy emeli a vérnyomást vagy ez csak mendemonda?

Girgesz 2010.03.05. 13:41:00

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:

Nem tudom, min vagytok kiakadva... nekem fel sem tűnt a BAR-nyelv, csak miután még egyszer elolvastam miattatok :D

summerstorm 2010.03.05. 13:43:38

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:

az enyémet biztosan, mert utána már képes vagyok teljesen normális, ébren való állapotot mutató mozgásra :D, sőt, akár még gondolkodni is :)...

Girgesz 2010.03.05. 13:47:37

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: a benne található alkaloidok (de főleg a koffein) valóban emeli a vérnyomást.
A patikában is kapható tiszta koffeint például alacsony vérnyomásra is szokták adni (mellesleg élénkít, de nem okoz fejfájást, mint egyeseknél a kávé, és "állítólag" "némi" alkohollal kísérve nehezebben dőlsz ki egy bulin... :D)

BARI 2010.03.05. 13:48:42

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: az enyémet szinten tartja pont annyira, hogy a vérnyomásom mérhető legyen :DD

@mooon:): aludol? :))

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.05. 13:49:29

@Girgesz: mert te anyanyelvi szinten nyomod, menőzzé' persze!:DDD

@mooon:): tegnap este megmértem gyerkőccel, és kíváncsi lettem, hogy lenne-e vérnyomásom, ha nem KV-znék.:-)) De lehet, hogy semmi összefüggés.:-))

Girgesz 2010.03.05. 13:51:13

@mooon:): szóval te csak imitálod, hogy ébren vagy? :P

Girgesz 2010.03.05. 13:57:38

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: hát...csak mint tegnap is írtam, "a figyelmes olvasás..." az most nagyon rám férne.
Tegnap voltunk 3évesek a párommal és nem mondom, hogy teljesen tip-top lennék. @mooon:) -hoz hasonlóan én is csak imitálom most az ébrenlétet. Lehet ezért tudok bariul? *Girgesz álmosan megvakarja a buksiját* :D

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.05. 14:03:51

@Girgesz: gratulálok.:-) A jól sikerült ünnepeknek van ilyen tudatmódosító hatásuk néha.:D

Bambano 2010.03.05. 14:04:05

kerüld el nagy ívben, folyton a pénzen fogsz harcolni a másik picsával.

summerstorm 2010.03.05. 14:08:40

@Girgesz:

hát próbálom nem csak imitálni, ezért tolom a kávékat, de egyébként akad, hogy csak nézek, és nem látok :D :D

@BARI:
most nemezééévagyazééé... de azóta nem jutottam el a rohadt kávémééért :(
fuck.
na most megyek, és beszerzem :)

Girgesz 2010.03.05. 14:15:14

@mooon:): Még régen volt egy aranyos hölgy ismerősöm, aki az elsőkét napos goa után közölte,hogy "most már nem csak nézek, hanem látok, már nem hallgatok, hanem hallok, nem csak élek, de létezem, és már nem csak érzem a zenét, hanem én magam vagyok a zene..." Lehet neked is kevés már a kávé :DDDDDDDDDDDDD

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: thx. Az a jó, hogy jövő héten meg névnapom lesz, szóval mindig van ok ilyen "ünnepelésekre" ;)

KenSentMe 2010.03.05. 14:55:13

Ez az egész sztori meredek és mély, mint egy pöcegödör.. már megbocsájtottad azt a két hónapot? És hogy azóta családot alapított, az smafu?

Ennek a posztnak az egyetlen előnye, hogy Tomi elolvassa (feltéve, ha tud olvasni), és rögtön hegyezheti a f*szát.. nagyon szép és életszerű történet, azért ne legyél szomorú, ha majd téged is elhagy, miután két gyereket szültél.

@Kerámia_53: Ilyen helyesírással ma már iskolában is lehet tanítani.. ez a szomorú.

summerstorm 2010.03.05. 14:55:28

@Girgesz:

lehet hogy csak a koncertek hiányoznak...
na, gyorsan nézek is egyet magamnak :D

Madpapa 2010.03.05. 14:55:56

Beszéld meg apáddal a helyzetet.

Rigghead 2010.03.05. 15:14:02

az első normálos poszt ezen nyomorult blogon!
tessék visszafogadni a srácot!

BARI 2010.03.05. 15:21:32

@mooon:): és a kajakómából mi életsz fel??:)
(mert most nagyon az van)

sieddie 2010.03.05. 15:39:57

Sarkadra kell állni és felelőségteljesen dönteni.Ha úgy érzed nem megy akkor szakíts vele nem fair más érzelmeivel játszani.Fordítva, hogy esne neked??Ha pedig igen, akkor vagy költözz el a szüleidtől vagy ha maradsz akkor ne engedd, hogy szüleid beleszóljanak a dolgaidba, mert ez a te életed ne hagyd hogy más élje helyetted még ha rosszul döntesz is a fejlődéshez a tanulópénzt is be kell fizetni..

Sadist 2010.03.05. 16:39:08

Hallgattál volna anyádra...

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.03.05. 20:13:34

Már korábban kiderült, hogy a Tomikkal mindig csak baj van.

Gia19 2010.03.06. 16:43:01

Sziasztok!

Köszi a hozzászólásokat! A poszt megírását követő napon megszakítottam Tomival a kapcsolatot. Az eszemre hallgattam, ez a legjobb.

Üdv mindenkinek!

Gia19 2010.03.06. 17:54:34

Ja és elvégeztem a 8 általánost, a középiskolát, és lassan a fősulit is. Szerintem egyedül nekem probléma, hogy rossz a helyesírásom. Akinek nem tetszik, az ne olvassa. :) Tök jó, hogy valakinek ez a legnagyobb problémája, hogy a mai fiatalság nem tud helyesen írni. Bocsássatok meg, hogy nem vagyok tökéletes... :)

halak37 2010.03.06. 18:48:27

Gina19 igazad van.az ilyen tipusú férfinek nevezett egyed egy energiavámpír.nagyon le tud amortizálni.

Gia19 2010.03.06. 20:47:20

Írnék még a hozzászólásokhoz.
16 évesen egyértelműen vakon voltam egy rózsaszín világban. Az én naivitásomnak és vakságomnak köszönhetően tényleg azt hittem akkor, hogy tök jó kapcsolat, mert egyszerűen jól éreztem magam benne. És igen, Nektek van igazatok, hogy idiótának neveztetek. Az eszemre kell hallgatnom, nem pedig a szívemre. Nekem nem olyan könnyű elpusztítani azokat az érzelmeket a szívemből, amiket Tomi iránt táplálok. 2 éve azt gondoltam már rég kiszerettem belőle, de mikor megkeresett, akkor visszaestem :S :( Ez saját magamnak nagy csalódást jelent. Anno nem a teljes környezetem állt szemben a kapcsolattal. Voltak, akik segítettek minket. Anyámról annyit kell tudni, hogy Ő mást képzelt el mellém, nem ilyen Tomi félét. Meg is értem, igaza van. De véleményem szerint rossz eszközökhöz nyúlt. Akkor ezt megbeszéltük, és igazat is adott nekem részben. Elmondta, hogy haragudott rám, mert beleestem egy ficsúrba. Ez van. Most ez az újabb megkeresése visszarántott, de vannak itt profi szakértők, akik megmondják a tutit. :)
De ha Ti ilyen szakértők vagytok, és simán leoltotok minden posztírót, akkor biztos tökéletesek vagytok. :) Írtok majd ilyen "oltó" könyveket is? :)
Egyébként köszönöm a hozzászólásokat, volt néhány erős, amik fejbe találtak, jóllehet, hogy pont ezek kellettek.

Üdv Mindenkinek!
süti beállítások módosítása