Az első randin mindig koppanok

2010. június 07. 07:14 - csajokespasik

„A lány mélben közölte, hogy Görögországba megy nyaralni, 2 hétre és utána találkozhatunk. Hát, nem láttam többet. Biztos felfalta egy cápa” – a kreatív visszautasítás arra is jó, hogy ügyes hazugságot tanuljunk attól a csajtól, aki korábban finoman kikosarazott minket. Következő történetünket egy fiatalember írta, kinek az első randevúit mindig a Benny Hill show zárózenéje kíséri. Most megtudhatod, hogy miért ne igyál a randi előtt, és az is kiderül, miért élménygyilkos, ha randi előtt rád jön a szapora. Nem is indíthatnánk vidámabban a hetet!

 

A legnagyobb égések általában randikhoz köthetők, hiszen ilyenkor az ember eléggé ideges, már-már felajzott idegállapotban van. 23 éves fiú vagyok, átlagos külső, semmi extra, ahogy mondani szokták: „mások által helyesnek tartott”. Biztos vagyok benne, hogy nem csak én voltam már ilyen helyzetben, vagy ha igen, akkor bennem van a hiba. Szóval az a bajom, hogy nagyon szeretek a neten ismerkedni, de találkozni kevésbé. Miért? Azért mert az első személyes találkozón rettenetes izgalom lesz úrrá rajtam. És ez nem egyszeri, hanem állandó alkalom. Nem tudok vele mit csinálni, és nem egyszer fordult át az első randim börleszkbe.

Az egyik legdurvább esetem az volt, amikor randi előtt, otthon megittam az izgalom ellen egy pohár bort. Aztán még egyet. Majd még egyet. Odakint hőség volt, én pedig szépen berúgtam. Az izgalom csak addig múlt el, amíg meg nem érkeztem a megbeszélt helyszínre, a Deák téri metrómegállóba. Hamarosan meg is jelenik a hölgy. Csodás. Nem látszik rajta, hogy zavarná az állapotom… vagy jól leplezte… vagy tényleg nem vette észre. Azért benyomtam egy rágót is. Részeg nem voltam, csak ittas. Beültünk egy helyre és kb. 40 percig beszélgettünk. Éreztem, hogy nem vagyok kommunikatív, inkább csak ő beszélt, én helyeseltem. A második randink mozi volt, majd a lány mélben közölte, hogy Görögországba megy nyaralni, 2 hétre és majd utána. Hát, nem láttam többet. Biztos felfalta egy cápa. A másik izgulós esetem középpontjában az ismerős hasmenés áll. Ezzel tudom, hogy nem vagyok egyedül - a gyomorideg, ugye. Ez is pont akkor jött rám, amikor vártam a leendő kedvest. Nem volt mit tenni, beszaladtam a Mekibe. Amikor szaladok vissza a csaj már ott áll. Mivel csak érintőlegesen hasonlított a képre, amit küldött, megkérdeztem, egyáltalán ő-e az? Ő volt. Mondom neki, hogy ne haragudjon. Beültünk valahova. Először tetszett a lány, bár nem volt egy szép darab: erőszakos és büszke arca volt – nem tudom máshogy leírni - és hajfestéket sem tudott rendesen választani, beszéd közben pedig mindig elkalandozott a tekintete és minden pasit megbámult. Otthon jöttem rá, hogy nem tetszik. Talán azért bólintottam rá kezdetben, mert kivételesen nem volt semmi baki (a szaladáson kívül). Itt én nem akartam folytatni és a korábbi jelölttől kölcsönvettem a görögországi panelt – most én tűntem el Jorgoszéknál. Az első randin mindig koppanok, ez volt a két legemlékezetesebb esetem, a többi ezekhez képest apróság: volt olyan, amikor a csaj elcsúszott egy cukrászda síkos kövén, és én majdnem elkaptam… de csak majdnem. Volt egy olyan is, hogy az elején tisztáztuk: egyikünk sem a másik esete és elcsevegtünk, mint régi ismerősök - de legalább a mai napig barátok vagyunk (itt inkább nyertem, mint buktam). Szóval, itt ez a hülye izgalom. Mi ez? Ennyire a hormonok rabszolgái lennénk?? Mit ajánlotok izgalom ellen? Inni továbbra sem akarok, mert az rossz antré, a nyugtatók meg egy másik rossz dolog (lebegő drogosnak tűnök tőle). Próbáltam autogén tréningezéssel szabályozni magam, de amint eljön az idő, azonnal visszaesek a hülye szintre. Üdv: Robi.

 
129 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr632061980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nicknek (törölt) 2010.06.07. 11:31:05

@Tamarian: tehát kövessük el a hibákat százszor... aztán majdcsak tanulunk belőle?:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.06.07. 11:38:16

@Tamarian:

Szerintem egy bődületes nagy lúzer, az evolúciót meg sajnos kilőtte a civilizáció, és az ilyen korcsokat is felkarolják. Régen simám meghalt volna, utód nélkül, aki nem viszi tovább a defektes géneket.

Tamarian 2010.06.07. 11:44:23

@nicknek: Nézd, aki százszor elköveti, az tegye csak. Saját maga helyett úgysem lehet senkinek a szájába rágni a tanulságokat, hogy legközelebb zsigerből másképp működjön. agyilag érteni valamit, és megélni, az két nagyon más dolog.
Nem ez az egyetlen, amit nem lehet ülve, könyvtárban, könyvből ;-)

@Kedves Nard: Az evolúciós meglátásunk egyezik, a hozzáállásunk más. Te kirugdosnád a sorból, hogy pusztujjj, annyival több víz marad másnak :D, én meg kétszer megtolom, mielőtt -ha- magától kihullik. :)) Nem baj ez.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.06.07. 11:53:04

@Tamarian:

Mit gondolsz miért van ennyi csökött kis korcs mostanában? Mert nem estek ki a szűrőn a szülei....

nicknek (törölt) 2010.06.07. 11:57:53

@Tamarian: megtanulni még meg lehet, de alkalmazáshoz kell némi bölcsesség:) Bár tipikusan az ilyen sztorikra írják a könyvtárban: az út sokkal fontosabb, mint maga a cél:) Ebéd:) További szépet nektek mára.:)

Tamarian 2010.06.07. 12:11:54

@Kedves Nard: A "csökött kis korcs " kitételt most általában alkalmazzuk, vagy kifejezetten gyerekekről beszélsz?
Hogyne látnám, hogy mennyi élet-alkalmatlan rohangál fel-alá. És viszonylag rég óta el is mondom, ha alkalom adódik rá, hogy _nem_ ezt hívják életnek, amit most művelnek az emberek. A kurva nagy okosság valóban lehetővé teszi, hogy egyrészt a szervezetileg (szándékosan használtam ezt a szót), másrészt az agyilag-lelkileg-szellemileg alkalmatlanok is a rendszerben maradjanak. És ez nem jó. Van arról véleményem, mennyire hasznos egy vegetáló testet fenntartani, olyan értékrendet létrehozni, ami elpuhult, nyálas, pénz-alapú, a női-férfi szerepeket szanaszét engedi esni.. És az ebbe a katyvaszba belenőtt szellemi-lelki csököttek nekiállnak szaporodni, és akkor mit várunk az utódoktól? Akik mellesleg nem, mintha tehetnének arról, hogy éppen egy jól sikerült füves bulin - valamelyiken - fogantak, hogy a szüleik azzal vannak elfoglalva, hogy szánalmas önértékelésüket a körülöttük álló többi idióta tetszésétől tegyék függővé, és a többi.
Ne hidd, hogy túl sok illúzióm van. Egyszerűen csak úgy látom, hogy néha múlnak rajtam -is- dolgok -a másé-, néha meg el kell engednem, mert nem az én ügyem. De attól még együtt érzek, és amennyi megítélésem szerint tőlem belefér, akkor teszem. Ha az együttérzés is az mindösszesen ;-)

Rebelde 2010.06.07. 12:12:07

jaj már nard, talán te 23 évesen az élet császára voltál, komplexusok nélkül?:))

azért mert valaki nem szarja magát össze az első randin, még nem egyenlő a menő, sikeres, potens egyénnel, mindenkinek meg van a maga nyomora, van aki kezd vele valamit

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.06.07. 12:29:17

@Rebelde:

23 évesen igen durván két végén égettem a dolgot! Hát egyszer sem fostam magam össze egy randin, vagy ittam le magam, mert fostam. Persze, mindenkinek megvan a maga baja,de nem ilyen szintű defekt. Meg a sok kis kókadék kis girnyót amit látni mostanság a városban, iszonyat. Emósok meg társaik.

dr. gernika 2010.06.07. 12:47:33

@Tamarian: :) Meg még emilt is írtam. :)

bagolybagoly 2010.06.07. 12:57:03

@Rebelde: Hát, nekem pl. voltak komplexusaim 23 évesen, az idő múlt, a komplexusok meg maradtak. De hogy nem iszom le magam soha első randi előtt az fix .... ha valaki ennek ellenére is adna második esélyt, akkor meg végképp nem jutna eszembe nyavalyogni, hogy milyen szegény szerencsétlen vagyok.

Tamarian 2010.06.07. 12:58:38

@Drága IV gernika: :))) Egy helyben rohanok... Írnám is a választ, és 13.10-re időre megyek. Te nagyon hatékony vagy. Mindenféle értelemben :D Délután-este újra gépnél.
Posztoló, te csak menj és ismerkedj. Amíg nem vagy kiegyensúlyozott, és nem hiszed el, hogy elég jó vagy te neki -bárkinek-, addig nem hiszem, hogy olyan, aki neked jó, megtalál. Szóval hajrá, gyakorolni :)

Tintanyaló Papírtigirs 2010.06.07. 13:05:27

Egy jó tanács a postolónak:
Mielőtt elmész randizni ne arra gondolj hogy ebből bármi is lesz, se dugás, se kapcsolat. Csak elmész és megismerkedtek. Veszteni valód nincs. Pláne ha netről ismered. Lehet ha beégsz még csak alkalmad se lesz vele többet találkozni, így még csak a szemedre se vetik a dolgot :D
Tehát menj el ne randizni, hanem megismerkedni, és legyél önmagad. Ha hirtelen nem is tudsz miről beszélgess vele általános dolgokról, előbb utóbb valaki úgy is elkanyarodik olyan témához ami mindkettőtöket feloldja.
Moziba soha ne szervezz randit. Inkább menjetek el, sétálni, kutyát sétáltatni, vagy mittomén. :) A mozi egy annyira rossz megoldás, hogy vele vagyok, de nem kel vele beszélgetnem randi...

Kham 2010.06.07. 13:37:45

hehehe hasonló első randis élményem nekem is volt, csak nem a gyomoridegtől és nem az elején:) Akkoriban már feladtam a jól bevált "igyunk egy sört az ismerkedésre" téma köré szerveződött randikat, találkoztam egy apró termetéhez képest nagy hangerővel és igen jó beszélőkével rendelkező leányzóval, igazán remek ötletnek találtam hogy "igyunk turmixokat a kerthelyiségben" programot. Tudtátok, hogy ha valaki nem iszik egy jó darabig tejet (részemről mondjuk két évtizedig) akkor rettenetes és hamari eredménye van a tejivásnak? Szegénykém, mire megjött a tömegközlekedése, teljesen meggyőzte magát, hogy az egyre görcsösebb mosoly a dagályos élettörténetének köszönhető, (pedig nem is, bírom a csevegős csajokat, bár néha gondoltaban énekelni szoktam mellettük) Mindenesetre olyan pingvinjárást mutattam be a közeli McDonalds felé, hogy Attenborough kisírta volna a szemét, ha felveheti kamerával:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.06.07. 13:46:08

@Kham:

Ez poénos sztori, bár átélni biztos kínosabb lehetett, de te jókat röhögsz rajta már. Nekem is volt olyan, hogy lázasan,hasmenéssel ültem a vonaton, összeszorított seggel, és ehhez társult a pollenallergiám is. Nos a tüsszögés és hasmenés, különösen mókás volt így visszagondolva (minden tüsszentésnél kirohanni a budira), de akkor abban a percben én is kibírtam röhögés nélkül. :)

dr. gernika 2010.06.07. 13:54:46

@Tamarian: Nade azért tegnap-tegnapelőtt nem dolgoztam. :)
Nem sürgettelek, csak szóltam. :D

Stupidella 2010.06.07. 13:55:42

Ha ilyen izgulós vagy, akkor inkább közösségekkel ismerkedj, járj el chat-talikra, vagy csak barátkozz - abból még mindig kialakulhat valami komolyabb, az a lényeg, hogy kicsit lazábban, tét nélküliként fogd fel az ismerkedést, akkor nem fogsz izgulni és nem is szúrod el.

S0und 2010.06.07. 13:57:08

Ez az tépjétek szét!

vendriner aladár 2010.06.07. 14:06:21

@Kham: @Kedves Nard: Látom jönnek a fostos sztorik! XD

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.06.07. 14:36:30

@vendriner aladár:

Fosós-hányós sztorik minden bulin előjönnek! :)

Tamarian 2010.06.07. 14:40:21

@Drága IV gernika: Nem sürgetésnek vettem, csak fellelkesedtem :)
És már alkottam is ;-)
Posztoló sehol? Kéne valami szabály, hogy legalább 3X tessék benézni és reagálni. Úgy izgibb.

summerstorm 2010.06.07. 14:46:08

Állati aktív ma a csapat...

Hirtelen eszembe jutott néhány komment a témához, de aztán úgy döntöttem, hogy nem írom le :)
Egyébként meg élőben pont annyi faszkalap/hülyepicsa vagy épp normális egyed jöhet szembe, mint a neten, úgyhogy ezt ne húzzátok mááán le, mint lehetőséget...
Realitása pont úgy van, mint a szórakozóhelyen, utcán, boltban, plázában, parkban, (akárhol máshol) ismerkedősnek...
Csak nem kéne úgy menni az első randira, hogy tuti ő lesz a feleség/férj...

Tamarian 2010.06.07. 14:51:26

@mooon:): Nem is a lehúzás, vagy mi. Hanem amíg arctalan maradhatsz, addig van időd gondolkozni. Képet alakítgatni magadról. A legtöbbet hidd el, egy emberről a _spontán_ reakciói mondanak. Ez a lényeg. Ez nincs a neten. A mély víz. Persze attól még akármi. Csak aki a gyávább, stresszelősebb fajta, az "rászokhat" a biztonságra, és félni fog kilépni belőle. Na AZ lesz az igazi virtualitás.

nicknek (törölt) 2010.06.07. 15:27:20

@Tamarian: ebben igazad van, mert bárki eljátszhat neked bármit a neten és azt adhatja, amit éppen hallani akarsz... talán éppen ezért is nem célszerű hosszúra nyújtani az ilyen beszélgetéseket és face2face-re kell terelni a dolgot, nem beszélve arról, ha ez hosszú levelezgetésekbe megy át, akkor mi mesélni való marad majd személyesen:) de nincs ezzel semmi gond:)

nicknek (törölt) 2010.06.07. 16:02:17

mennem kell, de béke jobbom nyújtom valakinek:)
Sziasztok!

diabolica 2010.06.07. 16:43:04

Mért fikázzátok a posztírót? Szerintem tök aranyos írás, mindenkinek megvan a keresztje, neki ez, mért kell követ dobni rá. Kedves Posztíró, szar ügy, ugyan, de szerintem az izgalom foka függ a beszélgetőpartnertől is..ha megtalálod a megfelelő alanyt, netalántán az Igazit, szerintem azon nyomban elmúlik az izgalmad, mert közös hullámhosszon lesztek. Akkor feszeng az ember, ha nem a megfelelő személy ül vele szemben.

Imiface · http://zenezenezene.blog.hu/ 2010.06.07. 16:48:32

A keresd a nőt című filmben nem az volt, hogy randi előtt recskázni kell, akkor megnyugszik az ember?:D

"J" (törölt) 2010.06.07. 16:48:46

A kommentárok röpke egy perces átolvasása alatt valaki már írta, hogy NE A NETEN ISMERKEDJ (kivéve, ha csak barátokat keresel). Ezt megerősíteni tudom. Most meg fognak kövezni, de azokkal a nőkkel, akik a neten keresnek párt maguknak, valami nagyon nem stimmel. Kattantak, álomvilágban élnek, off-line férfiaknak nem kellenek, stb. Ha bele gondolsz logikus a következtetés, amelyet most nem fejtenék ki hely és időhiány miatt bővebben. Hasonló módon helytálló az iménti konzekvencia a neten ismerkedő férfiakra is, emellett még az is sugárzik róluk, hogy kiszolgáltatottak, hogy milyen görcsösen keresgélnek. Ha Én 23 éves lennék, vagy nem lennék házas, mennék fesztiválokra, koncertekre, bulikra, szórakoznék és csajoznék.

Cinkes 2010.06.07. 17:00:29

Mondjuk én a kólát ajánlottam volna mint önbizalomnövelő szert... :) Vagy nem kell úgy hozzáálni, hogy az illető csaj lesz a boldogság kulcsa.

"J" (törölt) 2010.06.07. 17:24:22

Az önbizalom olyan dolog, mint egyeseknek az az alkotórésze, amit igyekeznek meghosszabbítani valamilyen nagy autóval. Nagyobb nem lesz. De nem is baj, az károsabb, ha valakinek túl sok van belőle, mint egyes "Kedves" kommentelőknek. Nyilván azért írogatnak ide - ilyen szerencsétleneket szekálni, mint a Robi gyerek -, mert olyannyira nem looserek. Ha nem azok, miért itt csesztetik a kockákat? Miért nem valamelyik benzinkút snack bárjában kvznak a haverokkal, kezükben a bmw kulcsát összeizzadva? Lehet, jobban tennék. Én is azért netezgetek, kommentelgetek, mert looser vagyok. Kötetlen munkám van, a saját cégemben, de itthon rosszabb vár, mintha lenne egy kamasz gyerekem: Két kamasz gyerekem van. Így nagyjából tudom, Robi gyerek miről ír.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.06.07. 17:27:58

@"J":

Gondolod munkaidő után kommentelek? :)

GatyaPityu 2010.06.07. 17:43:33

Nem tudom, miért kell így lehúzni az internetes társkeresést. Ez valamikor a kétezres évek elején és közepén még menő volt - amikor elsősorban a net az infrastruktúra hiánya miatt volt a társadalom kisebbik részének elérhető - de most így 2010-ben amikor már szinte az utolsó városban is van legalább ADSL vagy mobilinternet, eléggé szűk látókörű gondolkodásra vall.
Csak néhány érv az internetes ismerkedés mellett:
- olyan egymás számára lehetséges jelölteket hozhat össze a net, akik egyébként az IRL életben sosem találkoznának.
- nincs nagy vesztenivaló sikertelen randevú esetén, mert mindenki tovább áll, eltűnik (szemben mondjuk, ha egy ismerősének ismerősével / kollégával / szomszéddal (stb.) próbál kikezdeni az ember, de nem jön össze és utána az adott ismeretségi körben néhány hétig téma lesz kikosarazott egyén).
- már a találkozás előtt lehet információkat megtudni a kiválasztott személyről, szemben az utcán vagy szórakozóhelyen leszólítós módszerrel.
Persze buktatói is vannak a neten ismerkedésnek, ezt nem vitatom. De ugyanúgy megvannak a maga buktatói az IRL ismerkedésnek is, mert egyik módszer sem lehet "abszolút tökéletes". Egy biztos: netes társkereső használatáért fizetni nem érdemes (saját tapasztalat), semmivel sem nagyobb a valószínűsége, hogy a fizetős oldalakon (randivonal.hu, lovebox.hu, stb.) komolyabb és őszintébb emberek lennének! Ezek a fizetős oldalak csak üzleti vállalkozások, ahol elsősorban az üzemeltető zsebének vastagodása a cél. Ingyenes társkereső oldalak is ugyanannyit tudnak.

"J" (törölt) 2010.06.07. 17:44:38

Voltam Én is alkalmazott még az másfél évtizede (ki tudja, lehet még leszek), a főnök porrá égetett a tekintetével, ha detektálta, hogy szöszmötöltünk. Mondok neked valamit. Olyan dolgokat túléltem, amilyeneket az emlegetett mai gyerekek nem élnének túl (állítólag). Gyerekként estem már pofára a háztetőről (2.5m magasról) megúsztam 2 kitört foggal, csúsztam patakba, folyóba, jeges tóba, átéltem durva autóbalesetet, verekedtem, rosszalkodtam, voltam jó is, keményen dolgoztam a vidéki és városi birtokunkon, de túléltem mindent. Nem kívánom egyik gyereknek sem, hogy mindezt átélje. Ki tudja, lehet, hogy kitalál, feltalál valamit, ami mindannyiunknak hasznos, de az is elég, ha a társadalom tisztességes tagja lesz, már megemelném előtte a kalapom, ha ugyan volna.

GatyaPityu 2010.06.07. 17:46:12

A levélírónak meg boldog névnapot kívánok! Üdv, és fel a fejjel!
(Egy másik Robi, akinek végül bejött a netes ismerkedés...) :-)

közlekedő edény 2010.06.07. 17:47:03

Bevallom, jót szórakoztam az íráson, meg egy-két elolvasott hsz-n.
De a helyzet az, hogy komolyan vettem mindent, ezért írok a kedves férfitársnak. Haver, igaz, ez megint csak internet volt, de mégis közölted a dolgokat, vagyis ez is egy feldolgozás. Szerintem röhögj utólag ezeken, és okulj. Nincs más, mint rájönni, milyen lányok kellenek neked, és ne randizz jött-ment csajokkal. Izgulás ellen mi kéne? Csak önmagad. Az élvezetre koncentrálj: éppen csajozol, ne azon gondolkodj h biztos megint elrontasz valamit, ez hülyeség. Élvezd hogy lány közelében vagy ember :)

odamondó 2010.06.07. 17:49:51

@Kedves Nard: Te igen nagypofájú korcs tuskó paraszt ivadék. A te szüleidnek meg neked kéne átesni, de nem a szűrőn hanem a kínzókamrán.

Attól mert valakit még lehet úgy neveltek, hogy a nő az nő csak közben a világ kicsit máshogy működik, attól még nem lesz kevesebb mint te. Sőt. És attól, hogy te agyatlan nagypofával mész oda minden nőhöz, mert nem jelentenek neked többet egy használati tárgynál, az téged minősít. Nem pozitívan.

Ja és a tanácsom. Ha teheted a gyertyádat ne a két végén égesd hanem dobd a tűzbe úgy ahogy van. Jót fog tenni az emberiségnek.

"J" (törölt) 2010.06.07. 17:54:13

Atro: szűk látókör? Most védekezzek azzal, hogy logikátlanság? Vannak pro és kontra érvek az online és az offline társkeresés mellett, nem vitatom. Azt is elismerem, hogy léteznek kivételek és nem minden társkereső kattant. De másodkézből hallva történeteket, mindezt megspékelve a könyörtelen logikával, arra a következtetésre jutottam, amit leírtam.
Egyébként nem írtam, hogy szűkebb körből válogasson, aki offline keres.

Invictus 2010.06.07. 18:00:32

@Kedves Nard: A pollenallergia is a csököttség jele, civilizációs korcsosulás, le veled a tajgetoszról! :)

ezüstujj 2010.06.07. 18:02:05

Kedves Robi!
Egy rosszul sikerült első randinál van sokkal rosszabb is: egy jól sikerült randi, amelyet a későbbiekben egy lidérces kapcsolat követ. Olyan például, ami az egész életedet tönkre teszi, és évekig tart, mire kimászol belőle. Tehát egy első randi maximum biztató kezdet lehet, ezért vedd lazán, nem kell rá minden tétet feltenned. Inkább legyél észen, figyeld a másikat, figyeld a jeleit, a mondatait, az apró részleteket, azt, hogy mit szeretne, hogy neki mi tetszik benned, lehet, hogy olyasmi, amit nem is tudsz magadról. Szóval ne a félelmeidre figyelj. Pia helyett inkább foglald el magad a randi előtt munkával vagy valami mással, ami érdekel, és leköti a figyelmed, hogy ne legyen idő izgulni.

"J" (törölt) 2010.06.07. 18:06:01

Robi: Sose nősülj meg! :)

2010.06.07. 18:31:06

Ha a posztoló ennyire izgulós, akkor randihelyszínnek válasszon valami olyat, ami már magában oldja a hangulatot, legyen kreatív, mondjuk érkezzen egy pléddel meg egy vödör KFC-s csirkeszárnnyal és vigye ki piknikezni a Margit-szigetre, vagy vigye el a csajt aszfaltkrétázni a Millenárishoz vagy ilyesmi. Szerintem a kocsma, pub, mozi sablonos, unalmas dolgok, ha valami extrával áll elő a csávó, akkor már kapásból kiegyensúlyozta az izgulós szerencsétlenkedést. Merthogy egy kocsmában a poharat bámuló fickónál sokkal érdekesebb egy fűben magát csirkével lezabáló fickó. Mellesleg tudom, hogy ismerkedni nehéz, nekem is nehezen ment, de az tuti, hogy akik a társkeresőkön vannak fenn, azok mind legalább középerős idióták, tapasztalatból mondom, magamat és a posztolót is beleértve. Szóval fogd meg egy haverodat, és menjetek szórakozni zenés helyre, kocsmába, parkba stb, aztán vadásszatok.

tizenot 2010.06.07. 18:50:27

Gondolom volt kb. 1 csajod eddig. Az en tanacsom: kurvazz. A tizedik alkalom utan mar kb. pislogni fogod, mennyit ernek a nok, na onnantol nem lesz gyomorgorcsod ha talalkoznod kell veluk, max. hanyingered.

Ha meg valaki nem tetszik akkor egyszeruen nem mondasz neki semmit. Faszt kell indokolni mindent, majd rajon a ribanc ha nem keresed. Aki hezitalos annak mentsd el a szamat, kesobb lehet jo lesz meg majd egy menetre.

Az idealis randi meg pont az ha a no beszel es iszik. Az elsot altalaban akkor csinaljak ha jol erzik magukat, a masikat meg ha biztonsagban, persze a ketto nagymertekben osszefugg.

Szoval taliztok, elmentek egy helyre, ha iszik veled akkor mar nyert ugyed van, ha iszik egy masodikat is akkor este tutira baszni fogsz. Egyszeru ez, mint a faek. Persze te ne legyel faek, add nekik a szepet, a muveletet, a lazat, persze csak finoman.

Normalis csajt amugy nem nagyon fogsz talalni, en talalkoztam >100 novel internetrol, abbol ketto volt normalis, kb. 10 volt meg. Porgetni kell a bizniszt hogy beakadjon valami a haloba, szoval ne ket adatlapra tedd fel az eleted, nyugodtan tervezzel be zsinorban par randit.

Ja es pialj elotte, de ne sort. Egy pohar bor siman mehet. De ha mar elkezdtel pialni akkor mar inkabb menj el az ejszakaba, ott sokkal jobban lehet ismerkedni, kevesebb a meglepi es joval kevesbe eroltetett a szitu.

Sok sikert.

------

u.i.: ha alapbol nem megy a csajozas akkor nezz bele a tukorbe, az nem hazudik. Jarj kondizni, szoli (csak nagyon ovatosan es csak ha nem szar a borod), fogfeherites, fasznagyobbitas, barmi ami segit. A bafaszokra akik azt mondjak nem szamit ne hallgass, szamit.

tizenot 2010.06.07. 18:52:50

Gondolom volt kb. 1 csajod eddig. Az en tanacsom: kurvazz. A tizedik alkalom utan mar kb. pislogni fogod, mennyit ernek a nok, na onnantol nem lesz gyomorgorcsod ha talalkoznod kell veluk, max. hanyingered.

Ha meg valaki nem tetszik akkor egyszeruen nem mondasz neki semmit. Faszt kell indokolni mindent, majd rajon a ribanc ha nem keresed. Aki hezitalos annak mentsd el a szamat, kesobb lehet jo lesz meg majd egy menetre.

Az idealis randi meg pont az ha a no beszel es iszik. Az elsot altalaban akkor csinaljak ha jol erzik magukat, a masikat meg ha biztonsagban, persze a ketto nagymertekben osszefugg.

Szoval taliztok, elmentek egy helyre, ha iszik veled akkor mar nyert ugyed van, ha iszik egy masodikat is akkor este tutira baszni fogsz. Egyszeru ez, mint a faek. Persze te ne legyel faek, add nekik a szepet, a muveletet, a lazat, persze csak finoman.

Normalis csajt amugy nem nagyon fogsz talalni, en talalkoztam >100 novel internetrol, abbol ketto volt normalis, kb. 10 volt meg. Porgetni kell a bizniszt hogy beakadjon valami a haloba, szoval ne ket adatlapra tedd fel az eleted, nyugodtan tervezzel be zsinorban par randit.

Ja es pialj elotte, de ne sort. Egy pohar bor siman mehet. De ha mar elkezdtel pialni akkor mar inkabb menj el az ejszakaba, ott sokkal jobban lehet ismerkedni, kevesebb a meglepi es joval kevesbe eroltetett a szitu.

Sok sikert.

------

u.i.: ha alapbol nem megy a csajozas akkor nezz bele a tukorbe, az nem hazudik. Jarj kondizni, szoli (csak nagyon ovatosan es csak ha nem szar a borod), fogfeherites, fasznagyobbitas, barmi ami segit. A bafaszokra akik azt mondjak nem szamit ne hallgass, szamit.

Viktor H 2010.06.07. 19:02:13

Robi :

Az izgulás és idegesség nálam is gyomorra megy , azt tudom javasolni ,hogy randi elött 1-2 órával például ne egyél nehezet és ne egyél "szemét kaját" , vagy pedig imodium :-)
A másik megoldás pedig a recska ,de csak egyszer .

Viktor H 2010.06.07. 19:24:28

@tizenot:

A kurvázással egyetértek :D
Nálam bevált mikor az egóm a padlón volt.
Elmentem egy iszonyat MILF luxus prostihoz és "rekordideig" basztam és hát adott egy önbizalmat és olyan érzésem volt ,hogy bármit megbasznék ezután aminek pinája van és ezt a fajta önbizalmat megérzik a lányok akérmennyire nem vagy egy adonisz .

KiNG 2010.06.07. 19:31:20

A kurvázás jó dolog. Megmutathatod, mennyit ér egy nő. Csak őszintén. Bele az arcába. Vagy a szájába. És nem tehet mást, le kell nyelnie. Mind kurva, csak van, amelyik jól leplezi :)

Amúgy boldog névnapot, posztíró!

KiNG 2010.06.07. 19:36:23

Jesszusom, de rég jártam erre!

dr. gernika 2010.06.07. 19:39:34

@"J": Még hülyébb. Neked a "benzinkút snack bárjában kvznak a haverokkal, kezükben a bmw kulcsát összeizzadva" a lúzer ellentéte?

dr. gernika 2010.06.07. 19:55:26

@"J": Nagy É-vel írja, hogy én és még másokat vádol túlzott önbizalommal... az eszem megáll...

dr. gernika 2010.06.07. 20:05:23

No, látom végül szépen felsorakoztak a nap igazi lúzerei is (akik kénytelenek fizetni a szexért) önigazolni.
*szánakozó szmájli*

KiNG 2010.06.07. 20:15:51

@Drága IV gernika: minden nőnek fizetni kell
minimum egy rövidet :)

Viktor H 2010.06.07. 20:25:16

@Drága IV gernika:

Néha be kell ülni egy bérMercibe és jól széthajtani ,hogy meg tudd becsülni a tulajdont :D

"J" (törölt) 2010.06.07. 20:32:29

@Drága IV gernika: Látom, mélyen az önérzetedbe gázoltam, "Drága". Zaklatottságodra a következő jelekből következtettem:
- a válaszaidból sugárzó indulat;
- a többszöri, ugyanazon személynek szóló, a már említett stílusban íródott kommentjeid;
Hűtsd le magad, vagy ha nem sikerül, keress egy olyan helyet, ahol a színvonaladnak megfelelő emberekkel folytathatod a társalgást. Csak nem a lehülyéző hozzászólásod előtti rövid "tanácsom" okozott túlcsordulást a stack területeden? Esetleg aktív internetes társkereső vagy? Ez utóbbi esetben megállapítom, hogy nem tartozol a pozitív kivételek közé. Lehet, hogy neked az iróniát és a szarkazmust külön meg kell magyarázni? A nagy "É": most figyeltem fel rá, hibát vétettem, mert eredetileg a mondat elején volt, elé beszúrtam a "Voltam" szót és elfelejtettem lowercase módba konvertálni az addig mondat elején szereplő ex-iniciálét. Ha valakinek szúrja a szemét, attól töredelmesen és megbánó módon elnézést kérek ("Drágától" nem). Tisztában vagyok azzal, hogy személyes névmást (az angollal és a némettel ellentétben például) csak akkor írunk nagy betűvel - hozzáteszem, újabb szokás szerint -, ha kiemelt módon szólítunk meg valakit, vagy épp ki szeretnénk fejezni az iránta való tiszteletünket.

Tamarian 2010.06.07. 21:01:13

@Drága IV gernika: Nem. Hanem Nard szinonimája :D
@"J": Az a baj, hogy nagystílűen szeretnél okos lenni, de sajnos csak okoskodóan kioktató jött össze. Az iróniát _jól_kell csinálni, nem erőlködve. Tudod Buffon, francia akadémikus mondta: "A stílus maga az ember". A tiéden még csiszolj, mer' a látszat ugye.. ;-)
Ráadásul, mielőtt röviden szinte mindenkiről megmondod a tutit, nem ártana tájékozottabbnak lenni. Persze vannak, akiknek kevés is sokat mondd, ők gyakran nem hagyják magukat zavartatni a folyamatos ítélkezésben az által, hogy nem áll rendelkezésükre elég adat. Ha a világ véletlenül ismeri néhánynak a nevét, akkor jellemzően őket hozza fel, mint negatív példa. Nem jó társaság. Halkan javasolnám; kevesebb indulat, kevesebb késztetés az Igazság kihirdetésére, a romlottak megkövezésére, kisebb arc, keresetlen, egyszerű fogalmazás. És máris Embernek látszol, ÉS akkor már az is feltűnik, amiről beszélsz. Ami lehet, nem is akkora marhaság. Csak az első summa benyomás így csupán annyi: Apám, milyen egy irritáló f@sz... :)

Viktor H 2010.06.07. 21:05:10

Eltértünk a tárgytól !!!!

Segitsünk inkább Robinak !!!

Ki a faszt érdekel mekkora köcsögök vagytok egymással !!!

dr. gernika 2010.06.07. 21:25:19

@"J": "Esetleg aktív internetes társkereső vagy?" (és a komment többi része): Te a hülye szuperlatívusza vagy. :D

@Tamarian: Teljesen feleslegesen oktatod. El van telve önnön megkérdőjelezhetetlenségével. Szerintem vicces. :)

@Viktor H: Már segítettünk, este az OFF-time.

Hattori_Hanzo 2010.06.07. 21:28:34

Kedves Posztíró!

A helyzet az h én is ilyen voltam. Felteszem félénk vagy, örülsz ha 1-2 tali összejön, marhára rákészülsz h imponálj a csajnak, folyton azon gondolkodsz h mivel indíts ha majd meglátjátok egymást, miről beszéljetek stb... Éés pont emiatt van a para. Túlreagálod.

Én is mindig kvára izgultam, bár a vékonyfosás azért nem jött rám, de volt h mekit én is megjártam tali előtt:D

Leírom h nekem kb. milyen dolgok segítettek, hátha...

- Először nézz utána kicsit a "háttérnek": 1-2 cuccot olvass el a csajozásról, hidd el sokat dob az önbizalmadon. Vannak akiknek könnyen megy a csajozás (kevés ilyen ember van, legtöbbször csak nagy a pofája vkinek, ez tapasztalat), azok sokszor fikázzák ezeket a cumókat, de hidd el hasznos. Nagyon is az!! (Testbeszéd, metakommunikáció pár pick-up-artist anyag, stb. és a google is jó barát;)) A lényeg, h megtudod, mire kell figyelned.
- A netes ismerkedés jó, de próbálj az életben is. Egy kocsmában, v akár buliban. Live-ban gyorsan pörögnek az események, gyorsan kiderül szimpatikus vagy-e, míg a neten akár több hetet is elbaszol úgy h még nem is találkoztatok. MINDIG a személyes találka és az első benyomás éri a legtöbbet. Hiába "puhítod" msn-en egy hónapig, ha aztán a találkozás nem sikerül. Talán ezért is félsz a net után váltani, hiszen már sok energiát beleadtál, naná h fosol h elszúrod.
- Minél hamarabb igyekezz tehát összehozni a személyes találkát: akár számcsere után, akár netes ismerkedés esetén!
- Ne próbáld bebizonyítani neki h te nem vagy "olyan" pasi és tisztességesek a szándékaid. Ő is dugni akar, te is azt akarod. Csak máshogy;).
- Ha kiderül, hogy egy idétlen flegma picsa, akkor ne habozz és hagyd ott. Nyugodtan rázd le vmi szöveggel, nem fog megborulni tőle;). Ne húzd az időt, nem éri meg. És ne magadat hibáztasd. Lásd a hibáidat, próbálj meg javítani rajta, de lásd azt is ha nem te vagy a hunyó! Ez fontos!
- Figyelj a külsődre. Nem az a lényeg h Brad Pitt legyél, hanem az h látsszon: adsz magadra. Nem nagy ügy, nem is sok pénz és mégis sokat számít.
- Próbálj meg minél több csajjal kapcsolatba kerülni: utcán, buliban, piacon, plázában, boltban, tök mindegy.. Csak kérdezz valamit valahol egy idegen csajtól (először persze nem ismerkedési céllal, csak úgy). Egy idő után észre fogod venni, hogy felszabadultabbá válsz! És a net az inkább alternatíva legyen, próbálkozz jobban a való világban! Sokkal rövidebb idő alatt sokszor több kudarc is fog érni, de ezzel egyidőben a siker esélye is nő, másrészt hamar megedződsz;). Próbáld leszarni ha leráznak, egy idő után menni fog;)
- Ha már taliztok, azt sem kell túlreagálni: nyáron Margitsziget v vmi teázó és ennyi. Első talinak teljesen jó. Nem a pénzköltés a lényeg. Ja, jótanács: első talin figyeld meg h felajánlja-e h fizeti a részét. Ha nem, akkor elválnak útjaitok. Ha igen, az jó jel: rendes a csaj, lehet h élvezte a talit, és azt a benyomást akarja kelteni h nem akar lehúzni! Mindkét esetben te fizetsz, ezért mondom: max teázó. Minden csaj szereti a teázókat (ja: amelyik kajára akarja meghívatni magát első talin, az egyből lerázós!) megvagytok ketten kb 1500 Ft-ból, nem nagy ügy.
- Ne piálj! Megérzik és nem szeretik, még buliban sem, sazl ha direkt csajt mész felszedni pl. morrisonsba akkoris max 1-2 sör.
- Ha izgulsz, hagyd beszélni, tegyél fel nyitott kérdéseket. Tarts fejben 2-3 mentő kérdést, ha kínos csend állna be. Ha kell írd fel egy papírra a fontosabb dolgokat, amiket szóba akarsz hozni, és ha nem jut eszedbe, menj ki retyóra, frissülj és nézd meg (velem előfordult h puskáznom kellett, mert leült a beszélgetés, de ez belefér sztem). Ők is izgulnak, nagyon is, csak jól leplezik: sok pofázással például:D. De ezzel kb egymást oldjátok fel.

Bakker, má jó sokat írtam, de még1, talán a legfontosabb: FIGYELJ arra amit mond, tesz, figyeld meg hogy néz rád, a környezetre, és próbálj ebből következtetni! Lehet látni azt amikor bejösz egy csajnak, és azt is amikor nem.

"J" (törölt) 2010.06.07. 21:31:20

@Tamarian: Direkte visszanéztem még erre a blogra, hátha...
Ítélkezek? A többi kommentelő, mit csinál szerinted? Ti mit csináltok "Drágával"? Hmmm? Gondolkozzatok, mielőtt nyilatkoztok. Teljesen világos a helyzet, egy összetartó társaság vagytok. Kedves Nard a posztírót elég mélyen megalázta, amiért nem csak tőlem kapott, hanem másoktól is - hozzáteszem még durvább kiadásban. Nekik miért is nem vágtok vissza? Csak nem mert szintén a baráti társaság tagjai? Fontos leírnom azt is, hogy nem akartam bántani Kedves Nard nevű barátotokat, Ő azt hiszem ezt megértette és értelmesen válaszolt. Veletek ellentétben. Akiknek itt csiszolni kellene a stílusán és felnőni, azok ti vagytok, bíráim. A megállapításaitokat nem kommentálom, az egyszerű falusi emberek is választékosabban és szebben fejezik ki magukat, mint Ti - gondolok itt a szitkokra - még akkor is, ha valakinek nem épp az előnyös oldalát kell méltatniuk. Ugyanis az nem stílus, ha bizonyos rövid, kocsmanyelvben használatos jelzőkkel minősítjük a másikat. Pontosabban az, de nem épp előnyös. Persze, most úgy tűnik, újfent ítélkezek felettetek és ki akarom húzni a gyufát. Szó sincs erről, csak viszonyítok, de nem magamat állítom mércének veletek szemben - hogy pártatlan legyek -, hanem olyan embereket, akik értelmes, felnőtt ember módjára nyilatkoznak, mert szerencsére ilyenekre is akad példa bőven.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.06.07. 21:32:39

Látom sokak lelkébe beletiportam :)

A kurvázás szánalmas dolog. Pont.

dr. gernika 2010.06.07. 21:33:59

@"J": Te téped a szád 17 sorban, én összegzem egy szóban.
Hülye.
Ennyit érdemelsz.
:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.06.07. 21:35:57

@"J":

Amúgy tényleg mélyen megaláztam, de azt hiszem teljes joggal. Én már csak ilyen bunkó vagyok. És ne legyen illúzió a felől sem, hogy a nekem beszólogató, valószínűleg a postíróhoz iszonyúmód hasonló egyedek véleménye, bármit is nyom a latban nálam. Sírjatok korcsok! :)

dr. gernika 2010.06.07. 21:37:28

@Kedves Nard: Mennyé inkább bömbikulcsot pörgetni, ahhoz értesz!

"J" (törölt) 2010.06.07. 21:42:21

@Drága IV gernika: Én is hasonlóan vélekedek rólad. Jól szórakoztam, köszönöm.

KiNG 2010.06.07. 21:56:38

Annyira bírom ezt a sok lúzert, aki itt veri a billentyűzetet, ahelyett, hogy ÉLNE.
Felébredni!

indapass90210 2010.06.07. 21:57:49

@Drága IV gernika: Nekem ugyan nem bömbim van, hanem egy dodge-om, de azt kell mondjam, amikor azzal mentem első randira, kivétel nélkül mindig volt legalább dugás.

Tamarian 2010.06.07. 22:09:18

@"J": De fárasztó vagy te, hallod :S Vagy nekem van nagyon este. Gratula, ha minden teljesen világos. Te szerelmes vagy a választékos(nak gondolt) mondataidba? Olvasd el alaposan a másét, ne a sajátodon törd a fejed. Nem, mintha közöd lenne hozzá, hogy itt ki kivel milyen viszonyrendszerben van. Feltételezhetsz, amit akarsz, mások megfigyelik ugyanezt. Ja, te is próbálkoztál. Bocs. Nem ment.
Szánalmas a fejtegetésed a választékosságról, meg a falusi emberekről... ugyan már. Frankó választékosságot kaptál ;D És akár tetszik, akár nem a ki tudja, mihez szokott fülednek, pontosan az az összhatásod egy hétköznapi olvasó számára, amit most nem ismétlek meg, mert féltem az érzékenységedet, de biztos tudod, mire gondolok. Tudod, a kocsmai.
Nnnnnnnnna. Szállj már le arról a góliát gebéről, mert még nagyon sok helyen fognak emiatt hülyének nézni. Jah, megint egy szitok. Mindegy, belefér. Aludd ki magadat, és ha véletlenül még visszanézel máskor, meg fogsz lepődni.

@Drága IV gernika: Mér' nem tudok ezen én szívből kacagni? Egy gyerek is megérti, ha csendesen mantrázol neki; nyugi van... lassulás... Ez meg csak mondja ugyanazt, ugyanúgy.. :S

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.06.07. 22:16:13

@Tamarian:

A szó amit keresel, az a modoros :) Modorossággal próbálja álcázni alantas lényét. Annyi ilyet láttam már, borzalmasak, unalmasak. De mindegyik nagyon biztos az igazában, aztán elmennek kurvázni, annak dacára hogy milyen jó pasik és minden nőt megkaphatnak :)

GatyaPityu 2010.06.07. 22:21:43

@"J":
Kedves "J" (ügynök...?) :-)
Azt értem a szűklátókörűség alatt, amikor valaki élből kijelenti, hogy a neten ismerkedni gáz, mert mindenki aki a neten keres kapcsolatot, az csak és kizárólag aberrált perverz/komplexusos/aluszocializálódott (vagy ezek tetszőleges kombinációja) lehet pusztán. Erre mondom, hogy ez még a kétezres évek elején elment, mondván akkor az internet még csak néhányak kiváltsága volt, de ma már szerencsére hétköznapi dolognak számít az internet elérés. Mellesleg itt jegyzem meg, hogy tényleg elég sok az idióta a neten (lásd: subba, napiszar iwiw-es rovatait: seggüket, farkukat mutogató férfiak, csöcsüket mutogató, pucsító csajok), de ez is csak azt bizonyítja, hogy a valós életben is sok degenerált ember van köztünk, mert ezek az emberek is köztünk élnek.
"Egyébként nem írtam, hogy szűkebb körből válogasson, aki offline keres."
Ezt nyilván félreértetted, de akkor pontosítok: aki a neten keres új ismerőst, annak sokkal nagyobb esélye van olyan emberekkel kapcsolatba lépnie (kapcsolat alatt érthetünk bármit, párkapcsolat, barátság, vagy csak online levelezés), mint egyébként a valós ismerőseink körében (munka/iskolatársak, barátok, rokonok, és azok ismerősei). Azért a huszonéves kor vége felé, de főleg a harmincas években már nem olyan könnyű új haverokat, vagy éppen új párkapcsolatot találni, főleg amikor már régi haverok esetleg mindegyike megállapodott, házas, családos ember a saját életét éli, netán vannak gyerekek is - ilyen helyzetben nyilván nem az a fontos, hogy a még egyedülálló barát kedvéért felrúgják a családias életet és mondjuk újra belevetik magukat a party-zós éjszakába a többiek. Iskolatársak már nincsenek, és mondjuk a munkahely sem biztos hogy a legszerencsésebb hely a párkeresésre (jópár eset olvasható erről a szakítós blogon is). Tehát ha úgy vesszük, egy esetleg kevésbé kommunikatív, kevésbé laza és beállalós ember számára már inkább a net az előnyösebb, mint mondjuk egyedül lemenni egy szórakozó helyre (a sok tinipicsa közé, akik esetleg majd azt kérdezik hogy milyen autóval érkeztél és milyen koktélra akarod meghívni őt), az utcán, buszon történő leszólításos módszert meg már meg sem említem.
Amúgy tény, hogy a net sem éppen ideális hely, ha valaki, akkor én aztán tudom, jópár sikertelen randin vagyok túl.
És abban igazat adok a többieknek, hogy tényleg nem érdemes nagyon akarni a dolgot, mert a barátnőmmel úgy találtunk egymásra, hogy én meglehetősen közönyös voltam az első találka előtt, és utána sem éltem bele magam a dologba, majd meglátjuk, lesz ahogy lesz alapon immáron több mint fél éve vagyunk együtt.

"J" (törölt) 2010.06.07. 22:26:14

@Tamarian: Szórakoztattok, ezért folytattam. Nem vagyok sértődős. Kifogytál az érvekből és már csak engem ismételgetsz. Célom elértem, kellően kiakadtatok.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.06.07. 22:28:23

@"J":

Senki nem akadt ki, rádhagyta mindenki a baromságod.

Tamarian 2010.06.07. 22:31:32

@Kedves Nard: Jaja, tényleg; modoros. De én másképp mondanám, mi van mögötte. De most ahhoz is fáradt vagyok. És nem is ér annyit :)

@"J": Te tényleg nem vagy komplett :D Mindegy. Jáccc tovább. Csak halkan.

@Drága IV gernika: Valamikor megkövethetlek? Jó vagy nálam vezeklésképpen egy pffffff......... bármire. Fagyi? Káve? Hand made süti? Mert te TUDTAD... *leborul és magasztal*

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.06.07. 22:32:44

@Tamarian:

Mögötte egy átlagember van. Mivel amúgy nem tűnik ki semmivel, ezért itt nagy arc :)

"J" (törölt) 2010.06.07. 22:36:37

@Atro: Hasonló a véleményünk a netes társkeresésről, annyi különbséggel, hogy egy árnyalattal sötétebben látom a dolgot, de csak az ismerősök rossz tapasztalatai alapján.

(a "J" nem az ügynök a MIB-ből, hanem a János röviden)

Tamarian 2010.06.07. 22:41:11

@Kedves Nard: Semmi gond az átlagemberekkel. Én bírom őket. Attól tartok, belőlük is sokat nyomaszt IRL ez a példány...
Nézzük a jó oldalát; nekem nem kötelező ;-) Pedig milyen jóindulattal voltam... :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.06.07. 22:43:26

@Tamarian:

Le kell szarni, senkit nem érdekel egy niemand.

Tamarian 2010.06.07. 22:49:15

@Kedves Nard: *beletörődött* Te is tudtad... Mindegy, kapsz te is fagyit. Most pedig jócccakát. Holnap is nap lesz. :)

GatyaPityu 2010.06.07. 22:50:58

@"J":
Tkp. teljesen megértem a dolgot, mint mondtam, én is tucat sikertelen randin vagyok túl, és saját magam számára is nagyon visszatetsző lennék, ha most elkezdenék papolni arról, hogy ez (a rossz tapasztalatok) mennyire nem gáz, és semmiség az egész... Azt hiszem - azon túl, hogy nem vagyok egyedülálló, én is megtaláltam a párom (ez önmagában is jó dolog), - nagyon örülök annak is, hogy már nem kell szenvedni, gyötrődni a társkereséssel (mert néha eléggé gyötrelmes tud lenni, és akkor én még voltaképp szerencsés vagyok, mert igazán durva esetek nem is voltak velem, egyszer szívatott meg egy p*csa amikor megváratott, majd közölte, hogy neki már van párja, és csak kíváncsi volt, hogy még hányan jönnek el a randira azok közül akikkel levelezett...)

"J" (törölt) 2010.06.07. 22:52:59

Kedves Nard, Tamarian: Ugyan egy kéregető hajléktalan vagyok, aki beszabadult egy internet szalonba a napi tarhált pénzén, de nem akarok kitűnni. Nekem így jó. Azt sem hinném, hogy nagy az arcom, arról nem tehetek, hogy egyesek képtelenek elviselni, ha valaki védi magát.

Drága IV gernika: A sárdobálás helyett, kivételesen válaszolj egy kérdésre: Az első kommenteddel miért pont nekem támadtál? Nem hinném, hogy az, amit írtam bántóbb lett volna másokénál.

Ha ennyire szórakozni, kötekedni akartok, keressetek meg valamelyik híd alatt és rúgjatok csak jól belém. Nemsokára úgyis kirakják a szűrömet, mert záróra lesz.

supracoger · http://supracoger.blog.hu/ 2010.06.07. 22:55:27

szerintem sokkal gázabb amikor első randin IRTÓZATOS, nem szűnő merevedésed van és amikor kimész vizelni akkor mindenhova jut csak a kagylóba nem. én már jártam így.
"Ennyire a hormonok rabszolgái lennénk??" mint látod igen!
"Mit ajánlotok izgalom ellen?" régi jó szokás: verd ki előtte! komolyan! olyan nyugott leszel mint állat

dr. gernika 2010.06.07. 23:15:50

@Dövan: Elhiszem neked. Te meg hidd el nekem, hogy bizonyos viselkedésminta (és autó) bizonyos altípust vonz be.

@Tamarian: Majd valamit kitalálunk. :)
Úgy látom, némi projekcióroham után megtörni tűnik kis egybetűs barátunk. :D

@"J": Nem az volt az első kommentem. És nem támadtalak, csak ez volt a benyomásom. Hogy miért? Szűklátókörűség, általánosítás, spanyolviaszfeltalálás, mindenkinél jobbantudás. Valójában semmitnemmondás.

Tamarian 2010.06.07. 23:17:05

@"J": Oké, még egyszer nekifutok. Látod? Most rendesen fogalmaztál, normálisan, stílusoskodás nélkül. Ez már jó.
Te nem véded magadat, hanem személyeskedsz. De védekezned sem kell, ha a meglátásodat valakiről, vagy valaki kommentjéről higgadtan, cédulázás nélkül közlöd, nem tele prekoncepciókkal. Ha valamit nem értesz, inkább kérdezz - "Te, most komolyan szerinted ez így meg így néz ki? Magyarázd már el, mert szerintem meg nem, de érdekel, te miért gondolod.." vagy hasonló. Nem minden elsőre az, aminek látszik. Érdemes toleránsnak lenni, akkor jó lesz veled beszélgetni, mert az jön le, hogy nyitott vagy. Ha nem vagyunk egy véleményen - az sem baj. És ez talán az egyik legfontosabb itt.
És most télleg jó éjt mindenkinek

huss 2010.06.07. 23:37:26

A gyakorlás teszi a mestert. Rájössz, hogy a csajok akikkel találkozol, semmivel sem jobbak nálad, nem kell nekik megfelelned görcsösen. Otthon ő is a tükör előtt sminkel fél órát, fogalma sincs, mit vegyen fel....stb. Lehet, hogy csúnya, lehet, hogy hisz az Ufokban, lehet, hogy szép de rém buta és a barátnői írtrák helyette a leveleket neked:). Szóval légy csak kíváncsi rá és kész. Mással ne foglalkozz, a többi úgyis kiderül. Nincs mit vesztened, lassan rájössz majd.

fehéregér 2010.06.08. 08:58:06

Hú, akkora itt az egymás anyázása, hogy szegény tanácsot kérő posztolóval senki nem törődik. Amúgy a nagypofájú, leugatós kommentek, amik simán lúzernek, mag tajgetosz-érettnek minősítenek egy teljesen átlagos "panaszt" megfogalmazó fiatal férfiembert, azok mögött minden bizonnyal kompenzáló puhapöcsök állnak.

Lenne tanácsom. Azokhoz csatlakoznék, akik az internet helyett az élő ismerkedést ajánlanák, mégha ez nyilván sokkal nehezebb, de a görcsök oldásához a problémával szembenézés az egyetlen terápia. "Gyakorlás" közben fontos lenne, hogy ne vedd nagyon komolyan, ne legyen tétje, ne képzeld, hogy az "igazit" de még csak a legjobb várható szeretkezést sem kell megtalálnod, egyszerűen csak játsz, gyakorolj, esetleg képzeld, hogy egy filmen szerepelsz.

Amennyiben mégis neten ismerkedsz, akkor már a találkozás előtt vázold, hogy te kezdetben ez a "görcsös" típus vagy, amíg nem jön az oldódás, válalld fel, hogy te ilyen vagy (amikor az ember nagyon akar másmilyennek mutatkozni, az kontraporduktív, problémák bosszúból - elnyomnál, köcsög? - agresszív és látványos tüneteket produkálnak) a humorod, ami van, ez kiderül az írásodból, nagyon sokat segíthet.

robian 2010.06.08. 09:12:09

posztoló itt egy tanács: még a netes fázisban készítsd fel a hölgyet erre a funciódra (hibádra? erényedre? nézőpont kérdése) béke

robian 2010.06.08. 09:13:36

posztoló itt egy tanács: még a netes fázisban készítsd fel a hölgyet erre a funciódra (hibádra? erényedre? nézőpont kérdése) béke

good looking 2010.06.08. 09:19:08

A fosás engem is kerülget, néha szaftosakat is fingok ...

good looking 2010.06.08. 09:20:07

A fosás engem is gyakran kerülget, néha szaftosakat is fingok...

Glg 2010.06.08. 14:33:45

robi te balfék vagy...ennyi. 1 kis önbizalom nem ártana.

"J" (törölt) 2010.06.08. 16:52:11

@Atro: ENgem érvekkel meg lehet győzni, de felesleges: a téma nem érint, mivel házas vagyok. A Robi a véleményünktől függetlenül tovább ismerkedik majd a neten. Remélni tudom, hogy hamarosan rátalál a megfelelő lányra.

Legyőztetek: megadom magam.
Hibáztam, nem tartottam be egy fontos szabályt: Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

dr. gernika 2010.06.08. 17:16:56

@"J": Ó és most egy huszáros közhellyel gondolod meg is nyerted a vitát és kiemelkedtél a fertőből, mi? :)

Don Bandi · http://www.youtube.com/watch?v=w_mZqfanqg0 2010.06.09. 13:16:43

"mélben közölte"
tessék megtanulni magyarul!
ennél még az is elviselhetőbb, hogy 'mailben'

kedves poszt toló, ne izgulj. a csajok pont ugyanazt akarják mint te. dugást, meg egy kis társaságot a magány helyett. nem kell fosásig izgatnod magadat. nem dől össze a világ, ha nem sikerül jól. pikkpakk keresel egy másikat, ha az egyik eltűnik.
itt a nyár, húzzál bele.
süti beállítások módosítása