A csajom minden pasi ölébe beleül

2010. szeptember 06. 07:38 - Panni CsP

„Mi lesz, ha egyszer „máshogy” is beleül egy férfiba?? Engem nagyon zavar, de lehet, hogy bennem van a hiba, és én buktam el a teszten” - következő Levélírónk a jelenlegi barátnőjéről mesél, akivel csak egyetlen baj van: minden pasival túlságosan közvetlen, néha még az illető ölébe is beleül. Dumája szédületes, és igen szereti, ha kanok repkednek körülötte. Levélírónk azon aggódik, mi lesz akkor, ha egy szép napon már nem elégszik meg ennyivel, és tovább is megy.

 

Sziasztok! A jelenlegi barátnőmről szeretnék írni nektek, illetve szívesen vennék néhány tanácsot. 24 éves vagyok, és három hónapja járok egy lánnyal. Értelmes, egyenes, kedves lány. Igazából nincs is vele sok baj, mindössze egyetlen idegesítő tulajdonsága van – ami szerintem mindent üt – az, hogy ha társaságban vagyunk, akkor hagyja, hogy a fiúk flörtöljenek vele. Engem ilyenkor majdnem levegőnek néz. Ez nála alkati kérdés, ugyanis nagydumás, elég jó és eredeti szövegeket nyom. Állítása szerint csak játszik és ezt a többiek is tudják, tiszteletben tartják, hogy foglalt és nem nyomulnak rá, de engem akkor is zavar, amikor elmegyünk valahova, és csak heccből, beleül a fiúk ölébe.

Nyár közepén elmentünk egy szabadtéri rendezvényre és amíg vártunk a koncertre, észrevette, hogy egy csapat külföldi pasas mozgolódik nem messze. Mondta, hogy kicsit odamegy beszélgetni velük, hogy gyakorolja az angolt – három évig élt Angliába, úgyhogy szerintem nem volt annyira fontos az a kis nyelvgyakorlat – és indult a szokásos műsor. A pasik azonnal elájultak a dumájától és igen, hamarosan ott ült az egyik ölében. Eddig tartott a béketűrésem: hátat fordítottam és hazamentem. Tudtam, hogy keresni fog, de kikapcsoltam a telefont. Másnap reggel, amikor újra bekapcsoltam, elért és kérdezte, hogy miért lógtam meg. Azt feleltem, hogy „láttam az új társaságát és nem akartam zavarni”, nekem fát is lehet hasogatni a hátamon, de mindent azért én sem tudok lenyelni. Erre azt mondta, hogy antiszociális vagyok és ez számára csak játék, esze ágában sincs megcsalni. Szereti a férfitársaságot, és azt, ha kioszthatja őket. Őneki ilyen a stílusa. Megbocsátottam neki, végül is tényleg nem feküdt le velük. Legalább. Tudom, hogy hűséges, megbízom benne de ez a dolog akkor is zavar. Nem tudom, mit csináljak. Mi lesz, ha egyszer „máshogy” is beleül egy férfiba?? Engem nagyon zavar, de lehet, hogy bennem van a hiba és én buktam el a teszten. Ha olyasvalamit látok bele egy szituba, ami nem is volt benne.

 
587 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr902274374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.09.06. 08:04:13

Kiváncsi leszek milyen kommentek lesznek ma. Én most elmegyek kávézni, majd utána. :)

Barry Kent 2010.09.06. 08:04:43

Jó reggelt.
Mi a kérdés?

boss888 2010.09.06. 08:07:45

@Barry Kent: az a kérdés, ha a nőd idegen pasik ölébe ül bele és adja a ribancot, akkor te mit tennél?

Barry Kent 2010.09.06. 08:10:42

@boss888:
Köszönöm, értettem.
Valószínűleg hagynám, hagy játssza a ribancot. Nélkülem.

Caddy 2010.09.06. 08:23:34

Kuka. Lapát. Ennyi.
Ilyet értelmes okos nő nem csinál. Nem szeret, vagy nem szeret annyira, hogy tiszteljen. Tulajdonképpen mindegy melyik. Kuka.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.09.06. 08:28:17

Lapátra kell tenni az ilyet. Kukázható nő, nyomja a jó dumáját a kűfődieknek facéran. Persze, persze nem csalt meg....ezek ilyenek. A kűfődi pasi farkába beleül rögtön, hátha nem csak középejrópaji madjarpitsaként fogja használni az olajoshajú Dzsovanni :)

Piszok Alfréd 2010.09.06. 08:34:26

Ha minden buliban ahova együtt megyünk rendszeresen nélkülem szórakozna, azt nagyon nem bírnám. Amúgy szerintem ha rám is szán elég figyelmet akkor tényleg megbocsájtható.
De nagyon függ az egésznek a stílusától. Ha csak azért nem történik komolyabb, mert a _fiúk_ tudják hogy foglalt és ezt tiszteletben tartják, az gáz (mert nem mindig tartják tiszteletben).
Szóval nehéz igazságot tenni, amit leírtál azt én sem tűrném sokáig, de nem az ölbe ülésért, hanem mert más férfiak társaságában semmibe vesz.

Devil2 2010.09.06. 08:38:12

Ne aggódj addig, hogy megcsal e, míg nem teszi meg valóban. Mert pont ezzel fogod magadtól elmarni. Ha meg akarja tenni úgyis megteszi, függetlenül attól hogy te mit csinálsz.Ha megtette azt meg észre fogod venni. Valóban elég fura a viselkedése, de ez ő, ha nem illetek össze, nem fog működni a kapcsolat hosszabb távon.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.09.06. 08:40:51

@Devil2:

Ilyen nőn felesleges rugózni, hogy elhagy vagy megcsal-e. Nem tisztel semennyire, leszarja hogy mit gondolsz. Hát tegye, de egyedül. :)

Barry Kent 2010.09.06. 08:45:34

@Kedves Nard:
Pontosan, ezért is nem értettem a kérdést.
A csaj szarik rá, hogy a posztoló mit gondol vagy hogy mit érez, felesleges ebbe további energiát feccölni. Hagyni kell hogy menjen aztán játssza a játékait egyedül.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.09.06. 08:48:53

@Barry Kent:

Természetesen a csaj szemszögéből a fickó maradi, féltékeny és balfasz lesz, de ez természetes, az ilyen "szabad gondolkodású" (értsd: ócska ribanc) nők mindig így önigazolnak :)

Barry Kent 2010.09.06. 08:54:45

@Kedves Nard:
Ja, meg antiszociális. Azért lehet a koptatás előtt, levezetésképp, posztoló is még pár hétig baráti összeröffenéseken markolászhatná a nőneműek fenekét, mert azt ő szereti és még jó játék is :)

HetedikEnVagyok 2010.09.06. 09:03:41

Ültesd bele az összes nőt az öledbe, amikor látja. Nézd meg, hogyan reagál rá! Elképzelhető, hogy empatikusabban lehet ezek után beszélni erről a dologról :)

Piszok Alfréd 2010.09.06. 09:12:31

@HetedikEnVagyok: ez jó ötlet. És a végén már csak azért járnak együtt bulizni, hogy a másik lássa a nagy ölbeüléseket :)

2010.09.06. 09:14:59

Azzal, hogy barátságos és hogy beszélget-flörtöl más pasikkal is nincs nagy gond addig ameddig ténylegesen nem csal meg. Viszont az már felhívás keringőre hogy más pasik ölébe ücsörög, és talán a flörtölést is visszábbvehetné a te jelenlétedben. Amúgy egyértelmű, hogy nem tisztel a lány és kb. fals dumával pattintja le a nemtettszésed. A leírtak alapján (előtted is flörtölget mással - gondolom ha ott álsz mellette akkor is - és mások ölében üldögél) nem adok sok időt arra, hgoy jön egy srác akivel eleinte csak flörtölgetés a bulikon-talikon, utána msn/számcsere/e-mail egyre belsőségesebb viszony, aztán külön talik (jobb esetben tudtoddal és akkor remélhetőleg lépsz is) aztán jön a jobb esetben szakítás (talált mást - vagy fals indok), rosszabban a "bebiztosítás" és utána szakítás.
Én tuti lépnék, bár nekem már ez sok(k) lett volna amit eddig csinált. Nemkell a kamuduma. Ha tényleg úgy szeretne, tisztelne annyira, hogy nem tenné ezt.

2010.09.06. 09:17:16

@Piszok Alfréd: @HetedikEnVagyok:
Egyszer amúgy bejátszanám a helyében, bár a döntést nem módosítaná. :)

Frigyesur (törölt) 2010.09.06. 09:26:40

Ugy gondolom egy magara valamit ado no, nem ul bele mas pasi olebe a parjan kivul, ennyi. 24 evesen kapd mar ossze magad! Ennyi idosen mar biztos van eleg tapasztalatod, hogy magadtol is tudd, mit kell tenned. :)

@HetedikEnVagyok: Jogos. :D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.09.06. 09:37:28

Zsóótti kikapcsolt telefonnal biztosan tudod, hogy nem csalt meg?

Mi abban a kiosztás, ha flörtöl a faszikkal?

A többiek már elmondtak mindent, lehet offolni?

@alfonzina: Csókolom:)

kóristalány 2010.09.06. 09:59:11

Szerintem, ha egy huszonéves lánynak ennyire kell az, hogy minden pasi körülötte zsongjon, akkor nem ártana pszichomókushoz fordulni, mert komoly bajok vannak a fejében.

Father Justice (törölt) 2010.09.06. 09:59:12

Bevilágítok a sorok közé: a szintkülönbség lehet itt a fő probléma. Gondoljunk csak bele, ha a srác minden ujjára kapna ilyen kaliberű nőből olyat is, aki nem nézné levegőnek, már rég lecserélte volna a rüfit. Nem pedig itt panaszkodna, hogy masszívan ignorálják, hiába is próbálja hatékony kommunikációval kezelni a problémát. Könnyű mondani, hogy kukázza gyorsan a csajt, ha ez a legjobb nő az életében, akit valaha blokkolt. :) Én más megoldást javasolnék: dugja (ő is :) ), amíg minimális anyagi ráfordítás mellett teheti, de közben aktívan keresgélje a következőt. Ugyanis borítékolható, hogy a csaj előbb-utóbb (nagy valószínűséggel akkor, ha talált egy pénzesebb, de szintén leszarható fickót) belekezd a "Figyelj, bonyolult a lelkem mostanában.." kezdetű monológba. Amit a srác - ha okosan megfogadja a tanácsom - egy szemrebbenés nélküli okéval nyugtázhat. Talán a csaj még ki is akad: "Hát csak ennyit jelentettem neked vazze'?!". Pedig nincs azzal semmi gond: a végére sikerült eljutni az igazi kölcsönösségig. :)

Persze felmerülhet az érzelmi szál témája is, de aki leszarja, amit gondolsz, annak részéről nincsenek érzések és nem is lesznek, tehát kár ezen nyűglődni.

Azt meg abszolút nem értem, miből gondolja a srác, hogy a nő nem kúrt félre folyamatosan eddig is. Bár aki elhiszi, hogy a férfiak kiosztásához szükséges beleülni azok ölébe is, alighanem megkajál bármit. :)

Kósza 2010.09.06. 10:11:35

Pálinkás jó reggelt!

Kedves poszt toló! El kell döntened, hogy egy jól menő vállalkozásban leszel résztulajdonos (mint jelen esetben), vagy egy csődtömegben kizárólagos! Számodra ennyi.

Kósza 2010.09.06. 10:18:00

Gátlásos vagy, nincs jó dumád, nem beszélsz angolul,...? Semmi keresnivalód ilyen menő csaj mellett (az e-mail címét privátban kérem), keress magadnak egy pipogya ilonkát, 10-15 kiló súlyfelesleggel! :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.09.06. 10:23:26

@kóristalány: Ugyan melyik huszonéves lánykának nincs erre szüksége? Millióból, ha egynek.
Igen, mind selejtesek.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.09.06. 10:24:03

@alfonzina: Remélem nem verekedtél a szomszédokkal spiccesen vasárnap hajnalban:)

tarquin - védőháló nélkül 2010.09.06. 10:31:41

"Engem ilyenkor majdnem levegőnek néz. Ez nála alkati kérdés"
:D:D:D

kóristalány 2010.09.06. 10:31:45

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Azért nem mind selejtesek, csak általában ők a feltűnőek. Egy kissé ízléstelen hasonlattal: a szar mindig a felszínen úszik. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.09.06. 10:34:05

@kóristalány:

Már ha az illető húst eszik, ha a szar vegából származik, az lesüllyed :)

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.09.06. 10:34:39

reggelt!

ehh, én tuti máshogy csináltam volna.
1. látványosan elkezdek csajozni
2. ha nem tér észhez, kuka
:D

kóristalány 2010.09.06. 10:39:20

@Kedves Nard: Nahát, most megint tanultam valami újat! :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.09.06. 10:49:36

@kóristalány:

A zinterneten sok szarra össze lehet futni. :)

Hopi Bond 2010.09.06. 10:49:53

Ez a lány többet ér, mint az országimázs központ. :D

tarquin - védőháló nélkül 2010.09.06. 10:52:59

"végül is tényleg nem feküdt le velük. Legalább.":D:D:D *nem kapok levegőt, úgy röhögök*
"Mi lesz, ha egyszer „máshogy” is beleül egy férfiba??"
Rákérdezhetek? Semmi?:-)

Netuddki. 2010.09.06. 10:53:01

Levélíró, gondolkodj el azon miért kellesz ennek a rüfinek!
Aztán azon neked miért kell.

Kósza 2010.09.06. 10:53:44

@Hopi Bond: már látod is, amint kaya ibrahim, és josip tot ölében ücsörög? :)

Netuddki. 2010.09.06. 10:54:54

"Mi lesz, ha egyszer „máshogy” is beleül egy férfiba??"

Semmi. Kivéve ha nem közvetít valami "ajándékot".

Barry Kent 2010.09.06. 10:55:39

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Kiváncsi lennék honnan tudja ilyen biztosan hogy nem történt meg :)
Bár valszeg ha kiderülne hogy mégis, a srác azt is elnézné neki.

Hopi Bond 2010.09.06. 11:01:05

@Kósza: Az biztos, hogy ezek után terjeszthetik a külföldiek, hogy errefelé a csajok milyen jó fejek, még az öledbe is rögtön beülnek és már nem kell eurót sem lobogtatni. :D
Ha még sört is hoztak volna, akkor az meg "Heaven on Earth". :D

tarquin - védőháló nélkül 2010.09.06. 11:02:41

@kabátnyúl: iszom a posztíró szavait.:-)

@Barry Kent: valószínű, hiszen akkor legfeljebb megtörtént. Vagy legalább? Nem is tudom eldönteni.:D

Barry Kent 2010.09.06. 11:04:12

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Legalább lefeküdt velük. Őneki ilyen a stílusa. :D

Barry Kent 2010.09.06. 11:05:23

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Vagy:
Legfeljebb lefekszik velük. Őneki ilyen a stílusa. :))

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.09.06. 11:12:15

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): nem voltam spicces. nem is ittam.:) csak energiaitalt...attól meg felpörögtem..alig bírtam elaludni..

lehet, verekedni kellett volna?:)

Barry Kent 2010.09.06. 11:13:55

@alfonzina:
Jó reggelt, csak nem buli volt a szomszédban? :D

Laslow · http://laslow.hu/ 2010.09.06. 11:18:05

Posztíró: a kapcsolatotoknak NINCS jövője. Szomorú, de így van. Legyél erős és zárd rövidre az egészet. (Szerintem.)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.09.06. 11:19:22

@Barry Kent: jó napot!:)
nem-nem. ős-szakítós míting volt, kérlek szépen.:D

_John_Doe_ 2010.09.06. 11:21:41

A tanácsom: használj óvszert!

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.09.06. 11:25:17

@Caddy: nézd, mi már annak számítunk.:D
itt más az időszámítás.:D

Caddy 2010.09.06. 11:29:03

@alfonzina: ja mondjuk ez igaz, csak ez olyan, mintha a botra támaszkodó nénikék mondták volna. :D:D De tény,hogy volt ott nálunk ősebb is. Meddig nyomtátok?

Commodus 2010.09.06. 11:29:23

Ez kérdéses volt? Persze, hogy lapát! Szórakozzon az öreganyjával.

Dr. Jula Watson 2010.09.06. 11:34:56

@Caddy: Nana, tetszik itten utalgatni az ember korára! :)

azallamenvagyok 2010.09.06. 11:39:35

a megcsalás egy dolog lenne, ha ennyire nem képes tiszteletben tartani, akkor lapát... nem éri meg

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.09.06. 11:45:11

@Caddy: na jó, én nagyvonalú vagyok.:) kabátnyulat is ősnek tekintem pl.:D
Fél négyig..észre se vettük, hogy elreppent az idő. Én speciel még akkor is pörögtem, mint szpidi gonzálesz.:)

Dr. Jula Watson 2010.09.06. 11:47:47

@alfonzina: egyből kezdted is szervezni a folytatást:)

Caddy 2010.09.06. 11:56:23

@Dr. Jula Watson: na tényleg? Én benne vagyok. :)

@alfonzina: az a sok energiaital :D:D:D

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.09.06. 11:57:09

elvesztettem a fonalat. megy valamiről a vita? :P

Kytia 2010.09.06. 11:57:44

Posztoló!

Kurvára mindegy, megcsal-e valójában. Amit csinál, azzal megaláz téged. Fordított esetben ő is fel lenne háborodva, de javaslom, próbáld ki. Ültess az öledbe mindenféle lányokat, miközben szarjál rá, hogy ő mit csinál, tegyél úgy, mintha nem is járnátok. Imádni fogja. Ha ez így túl erős kezdésnek, javaslom, gyakorolj a más nők feltűnően, nyálcsorgatva történő megbámulásával. Lehet, hogy már az is elég.
Istenem, így rontjuk el a pasikat!:))

Egyébként meg az, aki néhány helló, ver ár jú from után beleül egy idegen, külföldi férfi ölébe, arról sok jót egyébként sem tudok elképzelni.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.09.06. 11:58:53

@alfonzina: Jah, aki csak pörög, de nem adja ki a feszültséget az így jár:) Legalább nyulat főzhettél volna:))

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.09.06. 12:01:10

@kabátnyúl:szar volt a dj. de ezt már ott is többször mondtam. kb. olyan volt, mintha a nothing else matters-re pogóznék.:D

@Caddy: hát ja. :D

@Dr. Jula Watson: ja, kellene valami, ha már ilyen jól indult.:) majd körbelövünk egy levelet..:)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.09.06. 12:02:14

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): háhá.:) a nyulak aranyosak. nem főzzük meg őket.:)
be kellett volna csöngetnek a szomszédhoz, hogy "na mi van, nem szexeltek? olyan szívesen őrjöngenék a lakásban még..:))"

Father Justice (törölt) 2010.09.06. 12:08:53

@Kytia: "Ültess az öledbe mindenféle lányokat.." Ez szerintem pont amiatt nem olyan egyszerű, amit délelőtt írtam: a srác valószínűleg nincs olyan helyzetben, hogy _mindenféle_ lányokat az ölébe ültessen. Ha így lenne, már rég túl lenne azon, hogy a posztban szereplő csaj is ült az ölében valaha. :)

hobbigyuros · http://testepitoedzesnaplo.blog.hu 2010.09.06. 12:12:07

Szerintem ez a csaj azért van veled,hogy legyen egy "biztonsági őre", ha olyan srácot fog ki aki nem üti meg a mércét,azt mondhassa rád mutatva: Van barátom.
Nálam első teszt a nő irányába,ha fiútársaságba viszem,akkor flörtölni kezd-e vagy csak haverkodik. Ha flörtöl,akkor hamar szakítunk,mert ez csak annak a jele hogy nincs oda értem eléggé,így csak idő kérdése,mikor csal meg.
Szerintem ültesd le,hárítsd le a sablonszövegét(Csak játszom) és mondd el hogy mit gondolsz.

Dr. Jula Watson 2010.09.06. 12:15:36

@Father Justice: igen, itt nagy valószínüséggel a nem egyező kvalitás a gond. Mert ha megtehetné, és ő is megtenné, akkor nem nyávogna a csaj viselkedésén. Ugyanakkor meg nyilvánvalóan pont a jó dumája, a pörgőssége, és a könnyen ismerkedése miatt tetszett meg neki a lány, akit utána meg ketrecbe zárna.

Piszok Alfréd 2010.09.06. 12:21:37

@Kytia: "Egyébként meg az, aki néhány helló, ver ár jú from után beleül egy idegen, külföldi férfi ölébe, arról sok jót egyébként sem tudok elképzelni."

Jó észrevétel, ott a pont :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.09.06. 12:27:59

@Father Justice:

Ha meg túl kevés a csajhoz, akkor meg ne sírjon, kukázzon egy vele egy kvalitásút :)

Piszok Alfréd 2010.09.06. 12:31:50

@Kedves Nard: hát ja, vagy élvezze a jót amíg lehet :)

Father Justice (törölt) 2010.09.06. 12:31:56

@Dr. Jula Watson: Én nem vagyok biztos benne, hogy pont ezek miatt tetszett neki meg a lány. Elképzelhető, hogy egyszerűen formás combjai vagy szép mellei voltak. :) Kezdetben persze lehetett bónusz a nyitottsága, lazasága, közvetlensége, ha a srácnak bejönnek az ilyen nők.

Viszont jártak bulizni (feltételezem, nemcsak együtt), ráadásul még olyat is ír: hazament, és kikapcsolta a telefont. Gondolom, akkor sem ugyanabban a lakásban tartózkodtak. :) Szóval nem nevezném ketrecbe zárásnak azt, hogy megkéri, ugyan ne üljön már más férfiak ölébe szabadtéri rendezvények alkalmával. Inkább csak természetes elvárásnak. Ha a nőbe szorult volna némi bármi, akkor nemcsak azért tartózkodna az ilyen megnyilvánulásoktól, mert féltékenységet ébreszt a barátjában, hanem mert akinek a nője ezt büntetlenül megteheti, azt mindenki hatökörnek nézi. Igazából az utóbbi mutatja meg, milyen szinten letojja őt.

dr. gernika 2010.09.06. 12:33:49

Nos. A csaj veled van, de társaságban úgy tesz, mintha szabad lenne és más pasikkal flörtöl keményen.
Elmondom, hogy női szemmel ez hogy veszi ki magát: nem szerelmes beléd, nem is nagyon tart férfinak, inkább egy átmeneti puhapöcsnek. Nem érzi magát elég nőnek melletted, így mások visszacsatolásaira is szüksége van az önbecsüléséhez, és én is valószínűsítem, hogy csak arra vár, mikor jön jobb.
Bocs.

Father Justice (törölt) 2010.09.06. 12:38:59

Na végre valaki, aki praktikusan közelíti meg a kérdést (renegade8). Nem azt mondja, azonnal szakítunk, hanem hamar! Azért nagy a különbség. Miért ne sunázhatná, míg be nem fűzi a következő jelöltet? :) Persze ez minél hamarabb megtörténik, annál jobb. :)

Kósza 2010.09.06. 12:42:55

@Kedves Nard: megugattam kora reggel, csak senki sem vette észre! :)
Kósza 2010.09.06. 10:18:00
Gátlásos vagy, nincs jó dumád, nem beszélsz angolul,...? Semmi keresnivalód ilyen menő csaj mellett (az e-mail címét privátban kérem), keress magadnak egy pipogya ilonkát, 10-15 kiló súlyfelesleggel! :)

szmissz.dzson (törölt) 2010.09.06. 12:43:58

jaja, kúrd meg, és csak utána dobd ki! :D

IndaMuncher 2010.09.06. 12:44:07

A pontos szituációt nem tudni, ha elvileg úgy mentetek a koncertre, hogy te vitted pl autóval és "hivatalosan" együtt mentetek akkor van okod aggódni. Flörtölgetni lehet akkor is ha a pasija nincs ott, de ilyenkor azért illik visszafogni magát a csajnak.

Ha csak ott találkoztatok akkor más, sunázd meg a csajt és ne féltékenykedj, és ne legyen kimondva semmi.

Ja az pedig, hogy durcás kisgyerek módjára hazamentél, pedig NEM MENŐ! Totál omegahím képét adja.

monyon le 2010.09.06. 12:44:48

Apukám, pont Te vagy az a pasi, kit a csaj "jó havernak" esetlegesen "csak barát"-nak tekint! Két dolgot javaslok Neked. Vagy megbeszéled vele, hogy ez a smúzolás téged baromira zavar és döntse el, hogy veled van, vagy sem. Vagy amennyiben arra hivatkozik, hogy Ő ilyen - küld el! Rengeteg időt, csalódást, és pénzt takarítasz meg.
Beszélj vele nyíltan, és ne hagyd hogy a fejedre nőjön.

Piszok Alfréd 2010.09.06. 12:44:56

Amúgy meg milyen pasi az már, aki egy buliban nem foglalkozik a csajával? Nem megy oda az angolokhoz, hogy ő is gyakorolja a nyelvet, nem csatlakozik ahhoz a fiútársasághoz, ahol a lány ölpróbát tart...
Neki kéne a legvagányabbnak lenni ott, felvenni a lány ritmusát és a lányra büszkén ő lehetne az alfahím. Ehelyett hazamegy aztán sír.

2010.09.06. 12:45:53

Szerintem te puha fiúcska, keress vmi normális nőt, addig pakold a csajt ha jó az ágyban.
Ha meg nem jó az ágyban akkor, rakd ki ma este, és tölts pornót!

Nem tisztel ez a lány, az meg h 24 évesen ezt mind hagyod... hááááttt... Erősen úgy érzem, hogy csak te tudod úgy h nem csalt meg.
Hidd el, megcsalt!
Sokszor, sokféle csávóval! Aki hagyja, h a nőjével mindenki flörtöljön, ill hagyja h a csaj flörtöljön, hát az megérdemli a sorsát!

Tudod mit? Maradj vele és edd a répát, ahogy eddig! :D

Az első utáni alkalommal véget kell az ilyennek vetni, észreveszed h ezt csinálja, biliborítás, ha előfordul egy második alkalom akkor meg C-vágány.

Vagy puhapöcsösködhetsz míg élsz!

lackó 2010.09.06. 12:46:32

Praktikusan megközelítve a dolgokat, máshogy beleülni nem tud, csak rá, úgyhogy ezzel nem lesz problémád.

Amúgy meg pont annyira tartsd tiszteletben, mint amennyire ő téged, a gyakorlati kivitelezést pedig már ismertették.

2010.09.06. 12:47:33

@Piszok Alfréd: :D Te vagy a másik véglet!

Ha a csajod flörtöl más csávókkal, vagy ölelgeti őket, akkor menj oda te is, flörtölj és legyél te a nagyobb k*rva! :D
Így kell! :D

dömdödömbácsi (törölt) 2010.09.06. 12:47:58

ugyanmá, minek elhajtani, addig húzni, amíg hagyja... persze, egy kis udvarolgatás, féltékenykedés azé kell, nehogy észbekapjon, hogy már csak használják.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2010.09.06. 12:49:17

Hagynám a francba.

Kértél tőle valamit ő pedig szarik rá. Amúgy pedig gáz, amit csinál. Az ilyen csajokkal csak az idegeskedés van.

KCB 2010.09.06. 12:50:11

Dobd a tyúkot, akkor majd oda ül ahova akar.

tundrazuzmo (törölt) 2010.09.06. 12:50:27

Hülye liba a csaj, hagyd ott. Az ilyennel hosszú távon nem lehet tervezni. Aztán majd 35 éves korában, amikor benő a feje lágya, elgondolkozik, hogy mit rontott el, és miért nincs egy normális kapcsolata. Vagy lesz, és ott boldog lesz, mert egy tökösebb csávó lesz mellette, aki érvényesíti monopoljogát az ölbeültetésre is.

KCB 2010.09.06. 12:50:42

Vagy a másik hogy dugjad ahányszor bírod, de közben keress más csajt.

Alikam 2010.09.06. 12:52:05

Nem dominálsz a kapcsolatban, az a baj.

Persze ezt nem lehet erőltetni, vagy az elejétől kezdve megvan a megfelelő domincancia, vagy nincs.

Az már baj, ha egy lány úgy gondolja, ilyet a barátja előtt megtehet.

Szerintem vess véget ennek és valami más temperamentumú, kevésbé domináns lányt keressél vagy változtasd meg a gondolkodásmódodat és a viselkedésedet, de az utóbbi ilyen idősen már nem nagyon fog menni.

Dr. Jula Watson 2010.09.06. 12:55:57

@Father Justice: Azért hiába van szép hosszú combja egy lánynak, ha mondjuk egy szerény visszahúzódó valaki lenne, észre sem vette volna a posztíró. A ketrecbe zárást meg nem szó szerint értettem, hanem úgy, hogy miután ő lett a barátja, egy önmagától teljesen eltérő viselkedést várna el. Mint amikor a lányok ráizgulnak a rosszfiúkra és elhiszik, hogy majd ők megszelidítik. (Na persze ha meg összejön, akkor meg jön a sirám, hogy hát én nem ebbe a nőbe/férfiba szerettem bele)

Klaravagyok 2010.09.06. 12:56:06

@F.house: Szerintem semmi mást nem tudott volna csinálni, ha szánalmasan megpróbálja on the spot visszaadni, vagy odamegy hisztizni, esetleg kényszeredetten barátkozni a külföldiekkel, az mennyivel gázabb már? Ha velem csinálnák én is hazahúznék, csak nem kikapcsolnám a telefonom, hanem törölném a számát.

Dr Kangörény 2010.09.06. 12:58:17

Hahaha!

Ez a csaj már végigszopta a baráti társaságát, te marha!
Valószínűleg az említett külföldiek is kaptak a jóból, amíg te otthon duzzogtál.

Barom.

Dr. Jula Watson 2010.09.06. 12:58:20

@Piszok Alfréd: épp ezt mondom én is, nem egy kategóriában vannak. Nincs baj a szabadsággal kapcsolaton belül, ha mindkettő gyakorolja.

jozsiahorgasz 2010.09.06. 13:03:08

Semennyire sem szabad komolyan venni ezt a nőstényt. Csak akkor maradj vele, ha nem vagy szerelmes. Megsértődni kár, azzal is csak azt mutatod, hogy fontos neked. Szard le és maradj, közben pedig keress olyat, akit komolyan lehet venni.

Piszok Alfréd 2010.09.06. 13:03:33

@Hivatásos beszólóművész: nem erre gondoltam :) A _lány_ szemében kéne lennie az alfahímnek. Megmutatni, hogy azért mégiscsak ő a legjobb, de legalábbis, hogy van olyan jó, mint a többiek.

ibafaipap 2010.09.06. 13:03:58

Hogy itt milyen okos és kedves emberek vannak, akik persze jól megmondják a tutit.... A következő a helyzet, a csajod egyszerűen szeretné nőnek érezni magát, azért flörtöl a palikkal, pechedre azonban te ennek szemtanúja vagy, ahelyett, hogy a csaj a barátnőivel menne el bulizni, ahol megsúgom, ugyanez történne, egy kis smárral, tapival fűszerezve, mert ilyenkor fűtik is egymást, meg könnyebben el is lazulnak, néha kell nekik egy kis kurvulás, hogy vonzónak érezzék magukat, be nem zárhatod. Egyébként nem te vagy antiszociális, nyugodj meg, csak sokan nem tudják már,hogy hol a határ és azt veszik normálisnak. Egy kis provokációt is érzek a történetben, a legrosszabb, ha emészted magad és nem szólsz semmit, mert akkor a csaj tényleg szarba se fog venni. Állj a sarkadra és üvöltsd le a fejét! Repkedjenek a bazmegek! Hadd lássa, hogy van vér a pucádban. Ha elmegy, vagy otthagy, akkor tudom, hogy fáj, de megúsztál egy még nagyobb megaláztatást meg a fasz tudja, még mit. Ha elkezd sírni, akkor már jó nyomvonalon vagy és elkezdhetsz vele határozott, de normális hangnemben beszélni, hogy nem akarod bekorlátozni, de ezt előtted ne csinálja, mert különben itt a vége a történetnek. Remélem segítettem.

Netszamuráj 2010.09.06. 13:05:11

Mégis, milyen dumával ül bele valaki ölébe pár perc múlva? Rákéredzkedhetek? Magas ez nekem, na.

Egyébként posztoló gang-bangben gondolkodott-e már? Idegen pasin lovagol a csaja, ő meg felülről cidáztatja. Aztán cserélnek. Posztoló ül bele az idegen pasi ölébe, és ő nyalja a nője muffját.

1100 2010.09.06. 13:05:34

Az ilyen csajokkal jó, szórakoztató, élvezetes együtt lenni, csak ne vedd túl komolyan, ne legyél bele nagyon szerelmes.

Volt nekem is ilyen 'közvetlen' nőm, nagy volt a szerelem. Aztán kb. 3 év után intéztem magamnak egy barátnőt, aki 'csak barát' volt természetesen, a csaj meg szó szerint belebetegedett.

Piszok Alfréd 2010.09.06. 13:06:17

@Dr. Jula Watson: így van. Vagy ha a posztíró másban jobb, ami miatt kitarthat mellette a csaj, akkor meg élvezze a kapcsolat gyönyöreit és hagyja a lányt bulizni.

Mert most szerintem nem az volt az igazi kérdés, hogy akkor ez így most helyes-e vagy mi van, hanem magában bizonytalan, valamennyire jogosan.

IndaMuncher 2010.09.06. 13:06:17

@Claire!: Hát akkor már megpróbáltam volna élvezni a bulit, de amúgy igazad van, a kényszeredett odamenés meg gáz.

Igazából most jobban belegondolva lehet, hogy a csávó még meg sem sunázta a csajt.

Régen hülye omegahím koromban voltam én is ilyen szituációban bevallom.

ibafaipap 2010.09.06. 13:07:39

Egyébként meg a dominanciára rá lehet érezni, tapasztalat dolga, meg az, hogy ne félj a (látszatra) durva következményektől.

Void Bunkoid 2010.09.06. 13:10:40

@renegade8: Nálam a vanbarátomra mutatás egy nagyon pozitív dolog, mert ha amúgy észreveszem a nőn hogy igenis érdeklődik, akkor leülök a faszihoz, és közlöm vele a tényállást, és megkérem hogy felejtse el a csajt és békével bulizzon tovább, így elkerülhető az, hogy esetleg félreértsen valamit, netán megsértődjön, emberkedjen, a végén az ilyeneknek meg mindig kénytelen vagyok beverni az orrát - és az csak neki rossz, kétszeresen is. Így békésen átadva a dolgot sokkal jobb és fájdalommentesebb. Általában működik is :)

Father Justice (törölt) 2010.09.06. 13:12:23

@Dr. Jula Watson: A posztíró nevében nem nyilatkozhatok ugyan, de az én érdeklődésem hamarabb felkeltik a szerény, visszahúzódó, formás combú lányok, mint a formás combú nagyszájúak. Abban egyetértek, hogy az utóbbiakat hamarabb észreveszi az ember, de az nem minden. Legalábbis nem mindenkinél. :)

Azt, hogy a hölgy párkapcsolatban is szeret flörtölni, más férfiak ölébe ülni (meg szerintem mást is), szerinted előre tudta a srác? Gondolod, vele is úgy ismerkedett meg, hogy az akkori barátja öléből átült az övébe egy buli során, aztán el is csattant egy csók? :) Nem tartom valószínűnek. Ha a kapcsolat során derül fény olyan dolgokra, amelyek a másik részéről zavaróak, azt valahogy jelzi az ember. Persze nem mindegy, hogy azzal éget egy lakodalomban, hogy nem tud rendesen késsel-villával enni, vagy hogy több férfi ölébe beleül, mint ahány ételféleség van a vacsorán. :) Az előbbit otthon lehet tanítgatni, az utóbbi esetén valóban nincs miről beszélgetni: további sunázás, aztán kuka.

Előbb a kávé.. aztán jöhet a radar.

dukeekud 2010.09.06. 13:12:56

@kóristalány:
Szerintem, ha egy huszonéves lánynak ennyire kell az, hogy minden pasi körülötte zsongjon, akkor nem ártana pszichomókushoz fordulni, mert komoly bajok vannak a fejében.

Egyetertek a diagnozissal.Itt sulyos onbizalomhiany, onertekelesi problemara all a hatterben. A lanynak allandoan bizonyitania kell, maganak, es a kulvilagnak(jelen esetben a baratjanak), hogy o egy SZUPERNO. Szakember felkeresese javasolt.

Dr. Jula Watson 2010.09.06. 13:14:15

@Piszok Alfréd: Így van. :) Mi általában hasonlóan látjuk a dolgokat.

IndaMuncher 2010.09.06. 13:15:27

@Void Bunkoid: Te ugye nem az a fajta vagy aki épphogy odaköszönt egy csajnak majd onnantól már úgy küldi el a többi faszit, hogy "bocs ő már a barátnőm". Mert az elég szánalmas.

Father Justice (törölt) 2010.09.06. 13:15:39

@grizliewok: "..mert akkor a csaj tényleg szarba se fog venni."
Szerintem ez a jövő már elkezdődött. :)

2010.09.06. 13:17:25

Rúgd ki. Mág ma délután.

IndaMuncher 2010.09.06. 13:17:26

@Father Justice: Amúgy azt én is észrevettem, hogy akinek nagy szája van és túl jó dumája, és a társaság közepe, az valamit kompenzál. (persze vannak kivételek, de találkoztam ilyennel)

Szelid sunmalac 2010.09.06. 13:18:00

Odamenni a csavohoz, nyakanak szegezn ia bokot aztan o-angol nyelven megkerni oket a tavozasra mielott komolyra fordul a helyzet. A csajnak lekensz egy isteneset, megfogod a hajanal, aztan kicibalod a helyrol es kozben orditod, hogy mekkora ordas ribanc...

locsocs 2010.09.06. 13:21:49

Szerintem nem kéne a lányt túl komolyan venned, inkább csak mint ahogy valaki írta már elszórakozni vele, élvezni a társaságát stb... illetve ha ez téged ez ennyire zavar, lehet hogy egy komolyabb beszélgetés segíthet. Szvsz az efféle mentalitású lányok nem feltétlenül értek meg egy komoly kapcsolatra, nekem is volt hasonló stílusú barátnőm, vártam néhány hónapot hátha... aztán végül kitettem. Engem iszonyatosan idegesített ez a fajta közvetlensége, szinte minden második férfiról megyjegyezte hogy milyen cuki, jaj de helyes...stb, plusz a posztamn ismertetett módon viselkedett, no annyira azért nem dúrván hogy abszolúte idegenekhez is odament volna jópofizni. Szerintem ez már túlmegy a jóérzés határán, nem az a probléma hogy könnyen barátkozik, vagy feltalálja magát egy társaságban, de ha nem Te állsz az érdeklődése középpontjában (mint férfi) akkor off.

haruka 2010.09.06. 13:22:55

Attention whore. Kukába vele.

Void Bunkoid 2010.09.06. 13:24:21

@F.house: deeehogyis. Ennyi erővel akár Lady Gaga is lehetne a "barátnőm", mert már láttam három klipjét a viván.

Én csak egy teljesen hétköznapi bunkoid vagyok :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.09.06. 13:24:53

@alfonzina: Ezzel most azt mondtad, hogy a nyúl ritka ronda, és nem főzöd meg, pedig ő szeretné:))

Miért nem csöngettél be? Nem voltál elég bátor az energiaitaltól?:))

Void Bunkoid 2010.09.06. 13:25:03

@Father Justice: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! :)

"Valami baj van a radarral...nincs se hang, se kép,se semmi" :)

dex.ion 2010.09.06. 13:25:09

haver a nőd egy kurva, de legalábbis nem szerelmes beléd. dobd ki amíg a szívedhez nem nő:)

Piszok Alfréd 2010.09.06. 13:26:42

@dukeekud: vagy csak a kapcsolatában nem kapja meg ugyanezt az igazolást

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.09.06. 13:28:08

@Szelid sunmalac-Elmeny designer:

Ezt a 10.000 év kapcsolatban töltött idő tanította meg neked, tudjuk :)

MickthePick 2010.09.06. 13:28:27

@Father Justice: ez nem feltétlen így van. Nekem is volt egyszer egy csajom rövid ideig (3 hónap), aki pont így viselkedett. Aztán miután az egyik legjobb haverom szólt, hogy konkrétan vele is kikezdett, akkor már őszintén nem csodálkoztam.
Ja de, hogy miért írom ezt most? Mert egyáltalán nem a legjobb nő volt az életemben, sőt! Jó, helyes volt, meg formás is nagyon, de annyira nem volt túl okos pl., meg egyéb dolgai is voltak amiket furcsálltam.
Érdekes, hogy az egyetlen nő volt az életemben, akit habozás, fenntartás, sőt egyetlen gondolat nélkül simán többször is megcsaltam. Egyszerűen a fent leírt, posztszereplőhöz hasonló viselkedése után ez nem tűnt gondnak :)

Szakítás után elég sokáig próbált visszakaparni, természetesen sikertelenül. Még évekkel később is! Pedig összesen ha volt 3 hónap...

dex.ion 2010.09.06. 13:29:19

@Piszok Alfréd: vannak ilyenek nők, (sőt, a többség ilyen, csak a legtöbb nem lép át egy bizonyos határt) nekik nem a kapcsolat minősége, hanem a mennyisége száma. örök lepke, mindig továbbszáll.

Piszok Alfréd 2010.09.06. 13:29:28

@Kedves Nard: :D Ez volt az egyik jelenete a filmben, utána egy durva anál jött még ott a téren :D

Piszok Alfréd 2010.09.06. 13:31:02

@dex.ion: persze, sok ilyet ismerek. De sokat segít, ha otthon is megkapja a figyelmet és az ingereket.

Hozzá Szóló 2010.09.06. 13:31:05

VILLÁMGYORSAN KOPTASD LE A CSAJT, HA JÓT AKARSZ MAGADNAK!!!

IndaMuncher 2010.09.06. 13:31:49

@MickthePick: :) Hát mindenki azt akarja amit nem szerezhet meg. :)

dex.ion 2010.09.06. 13:32:28

@Piszok Alfréd: lehet. de az is lehet h bármennyi visszaigazolást kap, azok mégiscsak egy embertől jönnek, ergo nem elégíti ki az igényeit...szar lehet ilyen durva kisebbrendűségi komplexussal élni.
:(

niobeniobe 2010.09.06. 13:34:44

ez tok jo sztori,szuper,hogy vannak ilyen csajok:DDDD
szopasssatok a faszikat,mert megerdemlik:DD

MickthePick 2010.09.06. 13:34:52

Amúgy csatlakozom ahhoz a véleményhez, hogy ez a nő egy hulladék, azonnal katapultálandó.
Igen, a tisztelet teljes hiánya miatt (is).

Rigor Penis 2010.09.06. 13:37:00

MÁR

RÉGES-RÉG

M
E
G
B
A
$Z
T
Á
K

A BARÁTNŐDET.

VALÓSZÍNŰ VALAMI ANGLIÁBÓL IDESETT PAKISZTÁNI VAGY NÉGER BA$ZÓTÚRISTA!

dex.ion 2010.09.06. 13:37:28

@niobeniobe: nem tom, engem még egy nő sem szopatott, fordítva viszont...hehe:D

felfog6atlan 2010.09.06. 13:37:43

Szerintem vedd el a csajodtól a Tankcsapda CD-t!!!!
www.zeneszoveg.hu/lyrics.php?lc=4244

Father Justice (törölt) 2010.09.06. 13:37:56

@MickthePick: A különbség az, hogy te szemrebbenés nélkül megcsaltad, a posztíró viszont filózik, hogy mit kellene csinálni. Pont ez utal leginkább szintkülönbségre. :) Ez a nő egy esetleges szakítás után sem akarna visszakaparni ehhez a fickóhoz, ebben biztos vagyok.

Mérges 1234 2010.09.06. 13:38:10

Kedves Posztoló!

Elolvasta, többször átgondoltam, illetve kollégáimmal megkonzultáltam az ön által írott probléámt.

Arra a végkövetkeztetésre jutottam, jutottunk, hogy nem az ön készülékében van a hiba.

Természetesen tudunk segíteni (hiszen ez a hivatásunk), annak érdekében, hogy mihamarabb elkezdhessük a kezelést kérem adja meg a hölgy telefonszámát.

Maradok tisztelettel:

Dr. Megbaszom

Beefboneknock (törölt) 2010.09.06. 13:38:26

Skacok, erről jut eszembe egy történet. Nyáron egy koncertre mentünk a haverokkal és, hogy gyakoroljuk az angolt így beszélgettünk. Nem sokkal később odajött egy csajszi mert elsőre ezt hitte Angliából jöttünk, aki elég nagy dumás volt, hamar kiderült, hogy mi is magyarok vagyunk jól elbeszélgettünk. A koncert elkezdődött és lány kereste a pasiját, próbálta felhívni mobilon is de ki volt kapcsolva. Így velünk maradt , tök jól éreztük magunkat, szimpatikus volt neki Nagy f. Béla barátom (az f. rövidítést mindenki kitalálhatja) aki a koncert után hazavitte a lányt, magához. Béla haverom azóta is tolja a lányt, ha a csajszinak a hétvégi töcskölés után valami igazi kell. Nagy f. Béla nem csinál érzelmi kérdést mert a lány sem akar semmit "csak" beleülni az ölébe.

Rigor Penis 2010.09.06. 13:40:48

"Szereti a férfitársaságot, és azt, ha kioszthatja őket."

Az inkább

KISZOPHATJA

lesz.

Blog.hu-s nickname 2010.09.06. 13:40:48

Kedves Posztoló!
A csajok szeretik azokat a pasikat, aki mellett nők lehetnek. Milyen az a férfi (férfi??), aki ezt megengedi a csajának? Nem jó fej (ahogy gondolod), hanem egy tejbetök!!

Nem tisztel a csajod. Ez van. Többiekkel ellentétben úgy gondolom ez főként a te hibád! Hisz nincs miért!

Nem kell fülest adni nyilvánosan, de otthon azért el kéne erről beszélgetni! Ha ezt engeded neki, te sem szereted őt!! Egyszerűen ugródeszkának használ, amíg talál egy igazi pasit.
(A véleményem többi részét már mások leírták.)

anyahajókabinajtóhajtogató 2010.09.06. 13:40:56

Tapasztalatból mondom hagyd ott! Ez csak rosszabb lesz!

MickthePick 2010.09.06. 13:42:48

@Father Justice: hmm... mondjuk ebben lehet igazad, mégiscsak. Az fel se merült bennem, hogy anno én esetleg "piacképesebb" lehettem, mint a posztoló :)

Rigor Penis 2010.09.06. 13:44:22

"Engem nagyon zavar, de lehet, hogy bennem van a hiba és én buktam el a teszten. Ha olyasvalamit látok bele egy szituba, ami nem is volt benne."

IGEN, ELBUKTÁL A FÉRFIASSÁG-TESZTEN.

MÁR NAGYON RÉG.

A KIHASZNÁLHATÓ BALFA$Z KATEGÓRIÁBAN VAGY.

Egy bankautomata és vibrátor szerepét töltheted be még egy darabig. Aztán jön a gazdagabb külföldi.

MickthePick 2010.09.06. 13:46:08

@Blog.hu-s nickname: nem hinném, hogy ez az ő hibája, sőt.
A jó ég tudja, hány nővel jártam életem során, de közülük egyetlen egy (és nem is a legszebb/csinosabb) viselkedett csak így!
Amikor megpróbáltam meggyőzni erről, hogy ez így nem oké, az csak veszekedésekhez vezetett, majd (pár részemről történő megcsalás) után meredek ívű kirúgáshoz (részemről).
Úgyhogy nem biztos, hogy egy férfias nekiállás segítene a szitun. Illetve valszeg megoldaná, két lehetséges módon: 1) - a csak kirúgja a csókát, mert túl sok a gond (zavarja a pasizásban), 2) - a csávó jön rá hogy ez a hülye ribanc le se szarja, és vagy ő is csajozni kezd, vagy kirúgja, vagy mindkettő.

Szelid sunmalac 2010.09.06. 13:46:53

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): Nem kell! Nehez es budos! Kimelem a kornyezetet!

Zee 2010.09.06. 13:47:10

Egyetértek,hagyd ott.Én egyszer úgy jártam,hogy a legjobb haverom barátnője ült bele az ölembe-kicsit be volt rúgva-és elkezdte magát tekerni:)Értitek mire gondolok.Szépen fogtam magam és arréb tettem a csajt.A barátság többet ér.

Azóta is a legjobb haverok vagyunk a csajjal és a sráccal is.

Az én barátnőm-amíg nem volt a feleségem-eszébe nem jutott volna,hogy ilyesmiket csináljon.Vannak neki fiúbarátai,ami engem nem zavar,de nem ül bele senki ölébe sem.A csaj nem normális vagy nincs tisztességesen megd...va,mert ha lenne,akkor nem próbálgatná magát másnál,nem tesztelné,hogy másnál is bejön-e?Erős önbizalomhiánya lehet neki és másnak is be akar jönni.

Ha otthon jól van "lakatva",nem kacsintgat kifelé....

Rigor Penis 2010.09.06. 13:47:16

"Erre azt mondta, hogy antiszociális vagyok"

Itt félbe kellett volna szakítani, és egy

"HÚZD MAGAD A KÜLFÖLDI FASZOK HEGYÉRE, TE RETKES KURVA!"

mondattal elköszönni.

t a m á s 2010.09.06. 13:48:38

Talán ugyanakkor – arcodon mosollyal – Te is ülj bele a pasik ölébe.
Mond a csajodnak amit Woody Allen mondott; Ha valaki biszex, duplára nő a sansza egy szombati randevúra.

Frakk_a_macskák_réme · http://multipedia.hu/page/ajanlo/ 2010.09.06. 13:49:03

Hááááhááhá

kedves posztoló

így jártál! (legközelebb válassz ügyesebben) Szerintem sunázd a nőcit, amíg lehet / amíg nincs másik, aztán pattintsd le finom, úriemberhez méltó "SMS szakítással", vagy "hívnielfelejtős" / "találkoznielfelejtős" kapcsolatbontással, de nem ám bosszúképpen, hanem mert többet nem érdemel ennél a dolog.

NNK (néhány nő ...)

HetedikEnVagyok 2010.09.06. 13:49:20

Egyetértek Drága IV gernika 2010.09.06. 12:33:49 hozzászólásával (Ő szava sokat ér ebben a témában, hiszen NŐből van :) ). Szerintem használd a csajt arra, hogy tanulod hogyan kell férfinek lenni. De komolyan semmi esetre se vedd! Ne sajnáld ott hagyni, s az se törjön le, ha ő lép le előbb!

Rigor Penis 2010.09.06. 13:50:19

minden nőben

lapít

egy KURVA

dex.ion 2010.09.06. 13:50:54

@Rigor Penis: a legtöbben nem is túl mélyen:)

Zep 2010.09.06. 13:51:06

ehh, szép kis cafka lehet....

nemjópasi 2010.09.06. 13:52:55

Ismerek ilyen jófej csajokat én is. Egyszerű a képlet. Egyfolytában visszaigazolás kell neki, hogy mennyire menő/jócsaj a férfiaknál. Egyébként tényleg nem akar dugni mindenkivel, csak egyszerűen folyton "csillogni" akar. Ebben csak az a probléma, hogy ez annak akivel épp jár nem jön be...

phaszfej 2010.09.06. 13:53:32

Itt nem az a kérdés, hogy beleül vagy sem, hanem, hogy a csávót ez miért bántja. Ha férfi lenne, pont leszarná, hogy mit csinál a csaj, mert tudná, hogy bármikor kaphat másikat. De ha egyedül marad, akkor is inkább ezer év magány, mint a sárbatiportatás.

dex.ion 2010.09.06. 13:54:12

@phaszfej: "a férfi lenne, pont leszarná, hogy mit csinál a csaj, mert tudná, hogy bármikor kaphat másikat."

ennyi.

MickthePick 2010.09.06. 13:55:55

@dex.ion: amennyiben a "férfi" szinonímája itt azt jelenti, hogy önmagával tisztában levő hímnemű egyed, akkor igaz :)

LordAzazel 2010.09.06. 13:56:02

a postíró balek :)

"Megbocsátottam neki, végül is tényleg nem feküdt le velük"

Aztán ezt honnan tudod te szerencsétlen mikor leléptél? Szerintem simán reggelig kefélték partiban...

b*szd ki mielőtt még jobban megszívat.

Geo_morph 2010.09.06. 13:56:40

Posztoló Barátom,

hadd adok Neked egy összefoglaló jótanácsot, a többiek itt már mindent leírtak:

1. Még kétszer szeretkezz vele, ne többször, mert ő le se szar, de Te bele vagy zúgva, ne romoljon tovább a helyzet... :)

2. A másodiknál csinálj meg vele MINDENT, amit eddig nem mertél életedben, hadd könyörögjön pihenésért. :) Ne legyen lelkiismeretfurdalásod, mert gyanítom, pont ezt várná el tőled eddig is.

3. Másnap szakíts, mert rosszul sejted, ez a lány nem hűséges. Helyesebben most az, mert KERESGÉL. Te jó vagy pótléknak, vagy talán arra sem igazán.

4. Utólag ne filózz túl sokat azon, hogy miért történt így. Nem illetek össze, de gyanítom, ennek örülnöd kellene. :D

dex.ion 2010.09.06. 13:57:06

@MickthePick: azt jelenti. MINDENKI PÓTOLHATÓ. csak egy férfi könnyebben pótol, mint egy nő, legalábbis ha FÉRFI:)

Piszok Alfréd 2010.09.06. 13:57:10

@phaszfej: ma még te is jót mondtál, micsoda nap ez! :)))

MickthePick 2010.09.06. 13:58:00

Most már csak a posztszerző kellene, hogy kiderüljön, mire számított... elvileg arra is lett volna esély, hogy elkezdjük megmagyarázni, hogy ez így teljesen rendben van, ami a csaj csinál, ne aggódjon miatta, live and let live, meg akit szeretsz, engedd el, hogy magától visszatalálhasson.... stb.
Ezek amúgy igazak, csak tök másról szólnak, mint ami a posztban van... sorry :)

thwarter 2010.09.06. 13:58:16

Hehe, most azon aggodunk, hogy a csajszi felcsinal-e egy masik pasit?

Rigor Penis 2010.09.06. 13:59:09

ha

a levélíró

nem függne annyira a BIZTOSAN BASZHATÓ BULA BIRTOKLÁSÁTÓL

akkor semmi problémája nem lenne

MickthePick 2010.09.06. 13:59:21

@Geo_morph: még jobb, ha a csaj (lehetőleg többszörös) orgazmusa után rúgja ki. Ha valamikor, akkor lesz rá esélye, hogy a csaj legalább egy rövid ideig kaparjon utána :D

dex.ion 2010.09.06. 13:59:52

@Rigor Penis: igaz. posztíró, dobd ki a picsába, zselézd be a hajad és irány a diszkó:)

thwarter 2010.09.06. 14:00:15

De persze azt nem tudjuk, hogy mit csinal az ur, mig a holgy beleul mas ferfiak olebe

dex.ion 2010.09.06. 14:00:42

@MickthePick: dehogy, egy ilyen csaj már másnap mással dug. de kit érdekel:)

MickthePick 2010.09.06. 14:01:15

@dex.ion: igen, de ez már a könnyebbik rész. Előbb kell(ene) önmagával tisztába jönnie. Az ám a nehéz! Nekem se ment sokáig, de sok embert ismerek, akiknek szintén nagyon nehezére esett vagy eltartott egy ideig.
A szerző szerintem nem reménytelen, a stílusa alapján. Szurkoljunk neki :)

dex.ion 2010.09.06. 14:01:26

@thwarter: postokat ír ide, ahelyett h lekeverne két egyformát.

Alex3000 2010.09.06. 14:02:04

LÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚZEEEEEEEEEEEEEER... Hagyd ott, egy picsa.

MickthePick 2010.09.06. 14:02:06

@dex.ion: akkor az nem volt igazi orgazmus :)
Egy kedves exkollegám mondta: ha egy nő talál egy igazi, jó méretes farkat, ami pont ott találja el jó párszor, ahol azt kell, akkor abba az két kézzel fog kapaszkodni jó ideig :D

Fehér Olivér · http://www.u-logic.hu 2010.09.06. 14:03:02

Régi mondás...
"Ha egy nő úgy néz ki és/vagy úgy viselkedik mint egy kúrva, ne legyenek illúzióid!"

IndaMuncher 2010.09.06. 14:03:03

@Rigor Penis: Jókat írsz, de nem lesz hatásosabb az üzenet ha beragad a CapsLock.
Amúgy ja a fix "büdös, de legalább meleg" szituáció sajnos sokszor csábítónak tűnik. :( Ha valakinek nincs kellő önbizalma, meg sajnos egy életre tönkretehet valakit.

dex.ion 2010.09.06. 14:03:14

@MickthePick: ha a farok tulaja hagyja.
:)

repecs 2010.09.06. 14:04:49

Picit pofángyürni (a fogai ne ssenek ki azért) És elfelejteni a csajt.

Rigor Penis 2010.09.06. 14:05:15

KEDVES LEVÉLÍRÓ!

Meddig akarod még mások getzis zsebkendnőjébe törölni a farkadat?

Persez te sem vagy jobb:
az ilyen sérült személyiségek sérült párban járnak.

IDEJE LENNE AZ ÖNVIZSGÁLATNAK!

Piszok Alfréd 2010.09.06. 14:05:26

@Rigor Penis: ez igaz, de miért írsz ilyen furcsán? :)

Falusi_metálos 2010.09.06. 14:06:08

Ezilyen szűzkurvás viselkedés, felizgassuk, kinálgatunk, azt otthagyjuk.

Neked ,kedves posztoló egy szereped van, Te vagy a színházi előadás nézője.Jegyed van-e?

A lejánka meg vigyázzon,mer eccer valaki nem akar majd hoppon maradni és akkor aztán bánkódhat, meg sírdogálhat a legíny ölibe.

dex.ion 2010.09.06. 14:06:57

@Falusi_metálos: "Neked ,kedves posztoló egy szereped van, Te vagy a színházi előadás nézője.Jegyed van-e?"

bérletes a szerencsétlen:)

Beefboneknock (törölt) 2010.09.06. 14:09:56

@dex.ion: szerintem ő az egyik főszereplő az ügyeletes paprikajancsi :)

Rigor Penis 2010.09.06. 14:11:50

"24 éves vagyok, és három hónapja járok egy lánnyal. Értelmes, egyenes, kedves lány. "

A levél további része alapján

a lány egy világ kurvája
a levélíró meg egy kispöcs.

ben2 2010.09.06. 14:13:06

A fő probléma nem az, hogy szabad-e egy foglalt csajnak beleülnie más férfiak ölébe, hanem hogy egy jól működő kapcsolatban elvárhatja-e az egyik fél a másiktól, hogy az a provokatív viselkedése ellenére vakon megbízzon benne.
Véleményem szerint minden létező viselkedés beleférhet egy jól működő kapcsolatba, de csak akkor, ha az a két fél beleegyezésén alapul. A "ha nem tetszik, el lehet menni" viselkedés egyértelműen azt üzeni a srác felé, hogy ebben a kapcsolatban alárendelt szerepben van, a csaj jól elvan vele, de hosszabb távú reményei ne legyenek, mert egészen biztos, hogy ha a csaj részéről komoly lenne a dolog. Még azt is meg merem kockáztatni, hogy élvezi is a barátja megalázását, márpedig ilyet az ember nem tesz, ha fontos neki a kapcsolatuk.
A legjobb minél hamarabb szakítani, még akkor is, ha ez reménytelenül nehéznek tűnik.

Irsai Olivér 2010.09.06. 14:13:21

Hát, Öreg, itt a legtöbbeknek igazuk van a csajoddal + Veled kapcsolatban - szemezgess!
Ha meg legálissá akarod tenni a bige dolgait,
VIDD EL EGY SWINGER KLUBBA! Igazából az kell Neki! Biztos, hogy előbb utóbb több pasi ölében fog kikötni... lehet, h még Őbenne sem tudatosodott a dolog, mert még fiatal, v. nem elég tapasztalt...
Vannak nagyon jó S.C-ok, nézz ki egyet a neten!
Csak ügyesen!

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.06. 14:13:30

Nekem semmi gondom nem lenne egy ilyen csajjal. A féltékenység birtoklásból és/vagy önbizalomhiányból ered.
nem tartod magad elég jónak ahhoz kedves posztoló, hogy meg is tudd tartani a csajt.
Ezért minden flört, kacérság potenciális veszély, hogy valaki jobbat talál.
vagy még egy adalék: Mit szólnak a többiek, hogy te ezt megengeded a csajodnak?
(ki nem szarja le mások mit szólnak? vagy az önbecsüléshez is mások véleményére vagy utalva)

Szóval ha egy férfi lehet flörtölős, akkor egy csaj is. Such is life..
és egyre suchabb :-)

thwarter 2010.09.06. 14:13:40

@dex.ion: mert ha lekever neki ket egyformat, ahogy irtad, akkor majd a butuska holgyemeny megtanulja hogyan kell viselkedni? @repecs: Hamar erre a szintre jutottunk, akkor kerdemisen, minek meghagyni a fogakat? Hat nem kellemesebb egy oralis aktus nelkuluk?

phaszfej 2010.09.06. 14:14:05

Megfigyeltem magamon, hogy nem tudom miért, de mintha lenne az emberekben egy szerelmi vagy izgalmi potenciál, ami időnként hajlamos hozzátapadni nőkhöz. Néha utólag nézve eléggé valószínűtlen kinézetű és semmi extra belső tulajdonsággal nem bíró nőkhöz. Egy-két hétig iszonyatosan tetszik egy fruska, aztán rá kell jönnöm, hogy bazmeg ez nem a másik valós személyéről szólt, hanem valami megbabonázásról és hogy nekem ez az izééé, ez tetszett, jesszus.A gond ott van, amikor a másik is így érzi, és elkezdődik a galiba. És még meg is tudom magyarázni, hogy miért ő az istennő, mert ilyen istenien főz, valami eszméletlen puncija van, és mindig egyre gondolunk és a sok ilyen sületlenség. De valójában csak magát látja az ember, és a konkrét nővel való érintkezés csak illúzió és ügyeskedés, hogy a másik észre ne vegye, hogy nem is igazán tetszik és a többi.

newtehen (egyszerű mint a faék - de működik) · http://avie.freeblog.hu/Files/tehen.jpg 2010.09.06. 14:14:21

Szerintem meg előbb töltsd fel ide a meztelen fotóit bosszúból, csak utána dobd ki...

MNK

Homeoffice 2010.09.06. 14:14:57

Nagyon egyszerű.
Lemennek bulizni, akkor ültesse a saját ölébe.
Ennyi.
Ha nem akar akkor kalap kabát, péklapát:)

dex.ion 2010.09.06. 14:16:45

@thwarter: akkor férfi lesz a szemében. el se hinnéd h a nők h szeretik, ha ütik őket.
:)

Szelid sunmalac 2010.09.06. 14:21:05

@thwarter: Legalabbis azt megtanulja veled hogy kell viselkednie.

@Szexofon: Ertem. Tehat ha rohadt magabiztos vagyok, akkor megkurhatja az egesz varos, hiszne akkor is kiraly csavo leszek. Egyebkent meg szarjam le, hogy mindenki rajtam rohog es puhapocsnek tartanak, hiszen en attol meg mindig kiraly csavo vagyok...Logikus!

IndaMuncher 2010.09.06. 14:21:14

@phaszfej: Csak szeretsz meghódítani csajokat, mert ez éltet, utána már nem is érdekel. Ezt mondtad el egy hosszú bekezdésben.

dex.ion 2010.09.06. 14:21:20

@phaszfej: ilyenkor verd ki, és elmúlik az a kényszered, h csak egy nőre figyelj.
:)

dex.ion 2010.09.06. 14:24:04

@renegade8: az ötlet maga nem rossz, de ha túl korán viszed ilyen társaságba, valszeg fals eredményt kapsz. (a legtöbb nőnél a ragaszkodás kialakulása tovább tart 1-2 hétnél.)

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.06. 14:25:43

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: Nem! Nem érted.
Ha tényleg elég jó vagy, akkro a csajod nem szorul másra és nem kell rettegned, hogy elhagy.

Ha meg elhagy, akkor a féltékenykedés sem segít. Sőt! felgyorsítja a dolgokat.

Az meg tényleg kit érdekel, hogy "mások" minek tartanak?
Magadtól nem tudod???

Kalapból nyúl 2010.09.06. 14:27:07

Tapasztalatból mondom öreg, felejtsd el nagyon hamar ezt a lányt!

tarquin - védőháló nélkül 2010.09.06. 14:28:28

@phaszfej: "eléggé valószínűtlen kinézetű" zöld volt a feje, vagy hogy?:-)

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.06. 14:30:24

@Kalapból nyúl: Kinek mi a tapasztalata...
A mi baráti körünkben semmi gond nincs abból ha a csaj beleül egy másik pasi ölébe.
Oda és vissza.
Engem sem irritál és nekem is ülnek az ölembe.
Tudom, Gomorra :-)))

dansun 2010.09.06. 14:31:09

@dex.ion:
...azért nem teljesen!
...mert másikat persze kaphat, de nem ilyen pörgős kiscsajt, hanem valamivel "nyugisabbat" leányzót.
...bár tapasztalat, hogy egy idő után az ilyen "nagydumás" csajok is nagyon unalmasak tudnak lenni.

ivrilider 2010.09.06. 14:32:06

Kamaszos a viszony, félérett. Azért hajrá!

dömdödömbácsi (törölt) 2010.09.06. 14:32:51

hagyjátok már Rigor Penis-t ő megaszondja a tutit. sok energiát szán rá szemlátomást, és jól tolja. szerintem. a capslockkal a mondanivaló lényegét emeli ki.

dansun 2010.09.06. 14:39:05

@MickthePick:
...azért csak óvatosan, mert ha túl jól sikerül a pár hetes kaparás után jön a bosszú! ...meséljek? :)
...amúgy @Geo_morph tényleg jól összefoglalta az értelmes lehetőségeket.

dex.ion 2010.09.06. 14:39:06

@dansun: sztem van több nagydumás lány is a világon:)

org 2010.09.06. 14:40:01

szerintem is kíméld meg az idegeidet és hagy ott a túróba.

Cortezcos 2010.09.06. 14:42:15

Akik azt írták, hogy rúgd ki, távolítsd el stb.... Nekik van igazuk! Nekem szóról szóra ilyen barátnőm volt... Én 1,5 évig bírtam. Akihez lehetett dörgölődzött, elhalmozta bókokkal stb... csak Én hülye voltam és azt hittem megváltozik. Azt gondoltam én vagyok túl konzervatív...

Nem veled van a baj, nem kell ezt tűrni... Aki pedig azt mondja ez a Te önbizalom hiányod, hogy nem bírod tolerálni az egy oltári baromság! Amint lehet szabadulj meg Tőle... sz.rba sem vesz, nem vagy fontos neki, hisz szemernyire sem veszi figyelembe, hogy ez neked rosszul esik. Ezek beteg emberek, akik állandóan az elismerést keresik olyan módon, hogy még az sem érdekli, hogy ha épp a Te szemed előtt teszik.....

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.06. 14:43:25

@Cortezcos: neked baromság, másnak nem az.
Szerencsére nem mindenki olyan mint te :-)

tarquin - védőháló nélkül 2010.09.06. 14:43:57

@phaszfej: okéjó, már aggódtam, hogy elvittek az ufólányok.:-)

tokomtelevan 2010.09.06. 14:44:09

Fenékbe toszni sz@ros f@sszal lesz.p@tni, vizes bakanccsal fenékbe rúgni!

Jól látoda problémát, előbb utóbb máshogy is fog ülni más ölében.
Veled is játszik csak.

Cortezcos 2010.09.06. 14:47:22

@Blog.hu-s nickname:

Nem feltétlenül igaz az, hogy azért nem tiszteli, mert nincs miért.... Ha kifogott egy hülye egoista picsát annak aztán lehetsz te bármilyen tiszteletreméltó.... Ez nem tisztelet kérdése... ez pofátlanság.

Homeoffice 2010.09.06. 14:47:30

@Cortezcos:

Te, most őszintén hogy bírtad ki akár az első alkalommal is?
Ott ül melletted a nőd és elkezdi a haverodat nézegetni meg satöbbi? Ezt a heverjaid tűrték?
Nálunk is volt egy csaj aki rám tett pozitiv megjegyzéseket. Én ránéztem, és mondtam hogy sztem a barátjával kéne törődni.

SzZ 2010.09.06. 14:48:17

Kedves Posztoló!

A saját szavaiddal világítom meg a helyzeted:

> Állítása szerint csak játszik és ezt a többiek is tudják

majd később

> észrevette, hogy egy csapat külföldi pasas mozgolódik nem messze [...] hamarosan ott ült az egyik ölében.

Kérdések: honnan is tudná a sok vadidegen pasi, hogy ő csak játszik? És ha nem tudják, akkor ez tényleg csak játék.

Ezekre magadnak kell válaszolnod. És a következtetést is levonnod.

Cortezcos 2010.09.06. 14:50:16

@Szexofon:

ezt rosszul látod... ez nem látásmód kérdése. Attól még lehet valaki önbizalommal teljes és karakteres ember ha az épp aktuális partnere egy prosztó egoista ribanc.... max megbántja a társát. De ettől nem a srác a "gyenge" és nem Ő az aki önbizalom hiányos....

Homeoffice 2010.09.06. 14:51:59

Egyébként a posztolónak!

Nem tudom nálatko hogy szokáés, de nálunk ha egy haver akár csak rápillantana valakineka nőjére a társáságon belül, nagyon gyorsan lerendezné ezt a társaság. (Akár keményvonalasabban is)
Szóval ne csak a nőd rugd ki, hanem a haverjaidat is válogasd meg.

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.06. 14:52:35

@Cortezcos: kérdés, hogy tényleg az-e a csaj, vagy csak a szerény ego miatt látja ilyennek a barátja...

FIDES AGITÁTOR 2010.09.06. 14:52:37

@Doubledecker:

Ez nagyon tetszett! Doktor úr, valószínűleg megkapja a telefonszámot.

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.06. 14:54:24

@Cortezcos: egyébként pedig igenis látásmód kérdése. Ez önmagában nem kell hogy probléma legyen mindenkinek. persze van akinek az. Ez is egy látásmód...

IndaMuncher 2010.09.06. 14:54:37

@Gunther: És ezt hogy? Erre a csaj szégyellve lesütötte a szemét mert mert neked egy bókot mondani?

Piszok Alfréd 2010.09.06. 14:56:00

@Gunther: és mit csináljon az angolokkal? :D

Cortezcos 2010.09.06. 14:56:15

@Gunther:

Jó kérdés.... sajnos megszerettem és sokáig elfogadtam azt a tény, hogy Ő ilyen és fiú társaságban sem fogja vissza magát. Persze nem nyilt szexuális dolgok történtek, de a beleülünk más ölébe, ölelgetjük stb az azért volt. Amikor ezt közöltem nem értette.... Na most ezzel az a baj, hogy az iylen típusú emberek az élet más területén is kb ennyire figyelmesek és empatikusak a másikkal.... inkább ez a gond.

MickthePick 2010.09.06. 14:56:19

@Gunther: te a balkánról írsz, vagy a 19. századból? Esetleg mindkettő? :D

MickthePick 2010.09.06. 14:57:08

@Gunther: én is ezt mondtam volna neki... ha homár lennék, főleg :D

Cortezcos 2010.09.06. 14:58:04

@Szexofon:

Igen ez jogos.... Nem tudhatjuk milyen fokozatban nyomja a csaj. Nekem csak a saját példám jutott eszembe és az nagyon durva volt. Pedig nem tartom magam egy gyenge jellemű, ókonzervatív valakinek. :-)

Zelefánt 2010.09.06. 15:01:02

Vagyis kurva.
Ilyenbe már én is beleszaladtam.
Menekülj, mihamarabb.

Homeoffice 2010.09.06. 15:03:47

@F.house:

Fater volt az:)

@MickthePick:
Nem és nem vagyok homár:))))

Egyébként csesszétek meg, de nektek az tök korrekt, hogy az asszonyotok , feleségetek, barátnőtök csak úgy hozzábújik a haverotokhoz?
Tényleg régimódi vagyok így 30 éves fejjel és két éve házasként:)

UI:
Egy kérdés még:))) Ha a nőtök csajhoz simulna akkor? :)))))

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.06. 15:04:02

@Cortezcos: Köszi :-)
Akkor egy keresztkérdés: A csajod exeivel milyen viszonyban vagy?

Joe69 2010.09.06. 15:04:16

A leírt csaj egy éretlen alfaja az alábbiakban leírtnak: (bocs, hogy már többedszer hivatkozom meg saját magamat)

csajokrol.blog.hu/2010/04/14/szinglik_1

azzal a lényeges különbséggel, hogy itt a hülye pasi még azt hiszi, hogy ő a "pasija" a csajnak. Az alap azonban ugyanez - nehogy azt higgyje már a világ, hogy ő bárkinek is elkötelezi magát, mert így lekéshet a még jobbról. És ezt játsszák 40 éves korukig, és átkozzák a kurva életet, hogy nincs egy "normális" pasi..Ráadásul egy beteg, félreértett feminista-genderista trend, hogy joga van lealázni, csicskáztatni, hitáztatni, ugráltatni a pasiját, merthogy a pasik "alapból" ezt csinálják a csajokkal, és vele aztán nem fogják ! Azonkívül persze benne van a saját kisebbségi komplexusa meg a srác bizonytalankodása is. De sajnos, mi férfiak többségben ilyenek vagyunk, mert teljesen összezavar bennünket az, hogy nemhogy a férfiúi, de még az alapvető emberi méltóságunkat is bármikor sárba tiporhatják egyszerűen azért, mert elhitetik velünk, hogy nekünk sokkal jobban kell a pina, mint nekik a fasz.

Szerintem nem valószinű, hogy egy összevissza dugó ribanc lenne, szerintem egyébként a posztíróval se nagyon dughat, úgyhogy nem sokat érnek azok a tanácsok, hogy dugja szét utoljára, majd hagyja ott.

Szerencsés esetben a csaj még kinőheti ezt, az nyilvánvaló, hogy a posztíró farka nem létkérdés a számára, befuthat még egy neki ilyen értelemben is kellő pasi (most valszeg vmi titkos nős férfivel vagy valamelyik ángliussal dugatja magát, ha egyáltalán). Ha nem, megy a szingli-levesbe.

A posztírónak üzenem, hogy miután az idejét és energiáját bassza inkább, mintsem a csajt, kukázza rögtön !

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.06. 15:04:48

@Gunther: nekem ezzel semmi bajom.
9 éve vagyunk együtt :-P

Fviktor76 2010.09.06. 15:04:51

Te otthagytad őt a koncerten, több (külföldi) pasi társaságában, és hazamentél. Másnap reggel beszéltél vele mobilon. Ő mobilról hívott. /Egyszeri nő (nem szőke) felveszi a telefont: Honnan tudtad, hogy itt vagyok? :-)/
Szóval honnan hívott??? Nem ment utánad éjszaka...

Konklúzió: Jobb ha addig dobod, amíg nem mindenki rajtad neved, akinek keményen beleült az ölébe... :-(

ziza133 2010.09.06. 15:06:27

@Szexofon: sracot zavarja hogy egy buta proli a baratnoje? Igen. Kibaszottul, meg levelet is irt ide a szakitosra. Vagy mi ez. Megkerte h ne csinalja? Ja igen, csaj leszarja.
Itelet: dobd ki a faszba, ne szopasd magad tovabb.

Szenne egnek ha ilyet csinaln a csajom (igaz max egyszer csinalna)...plane hogy tarsasagban, mas ferfiak elott semmibe vesz?!?! Ember, van neked valami minimalis onbecsulesed??

Adj neki egy vegso ultimatumot: gyujtsd ossze magadban mi az ami bant es jogosan, mit nem turesz el, es tard ele, hogy igy nem fog menni tovabb ha ezeken nem valtoztat.
(amugy szolok, ez a buta picsa nem fog valtozni ,tehat ezt a fenti beszelgetest inkabb magad lelkiismerete fele kell megtenni, h ne maradjon benned tuske hogy mi lett volna ha adok neki megegy eselyt...)

Ugy lezarva

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.06. 15:06:40

@Fviktor76: jééééé, hogy mennyien rettegnek itt a kinevetéstől :-)
elég szar érzés lehet így élni :-)

Homeoffice 2010.09.06. 15:08:12

@Szexofon:

Jó persze, de kilenc év alatt már megismertétek egymást, a társaságod is megismerte stb. Megbíztok egymásban.
De három hónap szerintem nem elég egy barátnő /barát megismerésére.

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.06. 15:11:47

@ziza133: Miért égnél szénné?
Az önbecsülés hiány az, ha másokon méred le magad.
A posztíró ezzel nyilván nem így van, de nekem nem jelenti a férfiasságom megkérdőjelezését, ha a csajom egy másik srác ölébe ül.

Hogy miért is nem?

Azért mert azt otthon megtudom :-P

sprenczl 2010.09.06. 15:12:29

Nyugodt lehetsz, hülye kurva a barátnőd.

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.06. 15:12:33

@Gunther: Igazad van!
Ott a pont!
teljesen jogos az észrevétel

MickthePick 2010.09.06. 15:12:44

@Gunther: nos, a bók az nem odabújásszerű válóok, hacsak nem konkrétan a farkad erezettségét dícsérte hangosan....
Én amúgy jóval idősebb vagyok nálad, nős még sose voltam, egyszer majdnem, de megúsztam :D. Színesnek mondható kis életem során összesen 1 alkalommal volt olyan csajom, akinek a mással való kommunikáció túlment az ártatlan flörtön - tőle rövid úton meg is váltam. Ezen felül nagyjából 2-3 olyan alkalom volt, amikor egy barát vagy ismerős párja kezdett el elég egyértelműen rámnyomulni, miközben a barát/ismerős is jelent volt, vagy legalábbis elég közel. Ezekkel nem tudtam mit kezdeni, de a jó barátom csajával szemben sikerült teljesen frigidnek maradnom, pedig baromira tetszett a lány, már régebben is - de megérte, mert ők aztán szakítottak jóval később, a csaj ki tudja merre, de a barát most is barát :)

Szóval az ilyen jellegű problémák a többi kismillió esetben fel sem merültek. Intelligens, normális és figyelmes, tiszteletet ismerő emberek nem csinálnak ilyet, ennyi.

Homeoffice 2010.09.06. 15:13:35

@nemjópasi:

Simán! A 110 kilómmal átlag alatti vagyok :)))
Az IQ-m meg kisebb mint a bicepszem átmérője:)))))
Jah és füstölt kolbásszal mosok fogat!:)

indapass90210 2010.09.06. 15:15:04

" Mi lesz, ha egyszer „máshogy” is beleül egy férfiba??"

Csak én látom úgy, hogy ez a kérdés már a megszületésének pillanatában elavulhatott?

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.06. 15:15:30

@MickthePick: "Intelligens, normális és figyelmes, tiszteletet ismerő emberek nem csinálnak ilyet, ennyi. "
szép is volna ha csak ez volna a mérce.
De nem ez.

fuakjs11 (törölt) 2010.09.06. 15:15:46

Kedves posztoló!

Ahogy a művelt angol mondaná: You're beta as fuck!

MickthePick 2010.09.06. 15:16:00

@Gunther: hehe, te jó arc vagy, sorry a kissé sarkos reakciért... mondjuk olyan volt, mint a nyitás :D

MickthePick 2010.09.06. 15:16:57

@Dövan: kicsit későn estél be, de jól látod.
Jó ma ez a kommentelés.... látom magam előtt Gallát: "őrült jó ez a show!" :D

ziza133 2010.09.06. 15:17:02

@Szexofon: "Miért égnél szénné?"
Mert megalaznak azert!
Ha valakit semmibe vesznek, az budos bunkosag.
Ha ezt a parod teszi, az ennek a hatvanya.
Miert egek szenne? Mert ilyen novel kell(ett) mutatkozzak (igaz utoljara, de akkor is...)

Piszok Alfréd 2010.09.06. 15:17:12

Mondok valamit. Ha nem viszik túlzásba, egy ilyen viselkedés még jót is tesz egy kapcsolatnak, nem hagyja elkényelmesedni a másikat. Mindkét részről.

nem várt fordulat 2010.09.06. 15:18:22

az első reakció nyilván sokak számára az, hogy dobd, de ha nagyon szereted, akkor megér egy próbát az, hogy megbeszéled vele. megmondod neki, hogy ez téged roppant mód zavar, és ha nem hagyja abba, akkor kalap / kabát.

Cortezcos 2010.09.06. 15:18:46

@Szexofon:

Jelen pillanatban nincs klasszikus értelemben csajom. A volt csajom exeivel viszont nem tartottam a kapcsolatot. :-) Egyszer egy szórakozóhelyen összeakadtunk az egyikkel, aminek is az lett a vége, hogy 1 óráig vele foglalkozott, ölelgette stb.... de mondom ez nála rermészetes volt. De az is előfordult, hogy 1 nappal később mentem le a nyaralójukba és a már ott lévő baráti társaságának egy fiú tagjával egy ágyban töltötték az éjszakát. Barát barát.... ez volt a válasz és én voltam az intolleráns barom, hogy feltételezem, hogy dugtak is... :) Na de mindegy is.... azóta ha csak az leghalványabb jelét észre veszem bármely hölgynél az e fajta viselkedésnek már fordítok is hátat... :-)

Homeoffice 2010.09.06. 15:20:31

@MickthePick:

Egyébként a legnagyobb sztory amin szénné nevettem magam.
Asszonnyal ücsörgünk egy helyen, tömve népekkel. Párom bőrkabátban kiengedett hajjal, húzott meg egy üveg sört.
Egyszer csak leül az ölébe egy lány:D
Párom fellöki, erre megint beleül a csajszi az ölébe.
Az asszony vörös fejjel, mutatja hogy ő nem pasi.
A csajszi feje egy élmény volt ezután:D

Cortezcos 2010.09.06. 15:20:41

@MickthePick:

"Intelligens, normális és figyelmes, tiszteletet ismerő emberek nem csinálnak ilyet, ennyi."

Itt a pont....

MickthePick 2010.09.06. 15:20:42

@Cortezcos: jó sokáig jártál suliba, de valszeg megérte. Nekem ez 1 hónap, 2-3 buli és egy efott után világosabb volt, mint a nap, hogy az adott nő egy tiszteletlen, lelki problémás (ego-sérült) szerencsétlen, akivel nem érdemes vesződni.

FIDES AGITÁTOR 2010.09.06. 15:20:51

Múltkorjában éppen vizsgáztam a Rigó utcában, elötte beültem a sarkon lévő McDonaldsba egy KV-ra. Két Lakatus beszélgetet egyik jobban dicsérte a csaját mint a másik.
Gazsi (így hívták az egyiket)büszkélkedett, hogy Cinka egy óra alatt négy ölben ült, készer pedig ölbe hajtotta fejét és még keresett is, vagy 10 000Ft számla nélkül.

MickthePick 2010.09.06. 15:21:56

@Gunther: oké, akkor most erre megállom, hogy megkérdezzem: lehet hogy az volt a gond, hogy nem borotválkozott meg? :DDD (sorry, tényleg, muszáj volt... érted... :)

dex.ion 2010.09.06. 15:22:02

@karacsi_maci: sztem nincs ezen már mit beszélni. kalap, kabát, a nő úgysem fog megváltozni, ha a barátja jelenléte nem zavarta az egyes eseteknél, akkor a megbeszélés még kevésbé fogja. ma van hétfő, ha a posztoló ügyesen csinálja, pénteken már új lyukban ficánkolhat.

Joe69 2010.09.06. 15:23:26

@Piszok Alfréd:
Igen, ha van meghittség és kompenzáció utána. Én egyébként megpróbáltam ezt a problémát úgy kezelni anno, hogy azt mondtam a csajnak: figyelj, azt csinálsz, amit akarsz, amikor nem vagy velem, én nem fogok kémkedni, féltékenykedni - de ha VELEM vagy, akkor tessék VELEM foglalkozni. Én betartottam - ő nem. Azonnal kuka (Na persze , én voltam a bunkó..)

Homeoffice 2010.09.06. 15:23:54

@MickthePick:

Értem én a tréfát, csak nem szeretem:)))))
Persze én mentem neki ennek a poénnak:)))

Father Justice (törölt) 2010.09.06. 15:23:58

@MickthePick: És mai keresztneveink: Donát, Bernát, Szidónia, Matild. :)

kaanm 2010.09.06. 15:24:01

Kedves Posztíró !

Nem vagyok sem olyan laza, sem olyan kemény, sem olyan belevaló, sem olyan tapasztalt stb., mint a hozzászólók zöme. Egy középkorú egyetemi oktató vagyok, igazi lúzer, átlagos, pocakos, kopaszodó, családos stb.
Oda se figyelj azokra a hozzászólásokra, amelyek szerint Benned van a hiba. Lehet, hogy van, persze, de mindenkiben van a "kurvakeményjófej" hozzászólókban is.
Vannak általános emberi, együttélési, viselkedési normák. Vagy mondjuk úgy, betyárbecsület.....
Olyan nem fordulhat elő, hogy te elmész valahová egy lánnyal, az meg flörtöl és más fiúk ölébe ül. Nincs és kész.
Itt nem is az a kérdés, hogy megcsal-e. Ez a nő infantilis, ostoba, tapintatlan (tudom ez régimódi kifejezés).Keress mást, aki hozzád illik. Most a te életedet teszi tönkre - ne hagyd - hosszú távon a sajátját fogja.
Egyébként olvasd Joe 69 találó hozzászólását, egy picit feljebb.

dex.ion 2010.09.06. 15:24:07

@Gunther: szép nőd lehet haver ha arcra férfinak tűnik.......bocs:)

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2010.09.06. 15:24:36

@Szexofon: Szerintem nem önbecsülési kérdés ez.

Ha egy nő erősen flörtöl mindenkivel, akkor az (legalábbis az én környezetemben) a kereső üzemmód jele. Ha egy nőnek van pasija, és az a pasija jelenlétében mutatja a keresés legnyilvánvalóbb jeleit, akkor az azt jelenti, hogy a faszi nem elég, nem elég jó neki. Ezzel szembesülni pasiként nem jó.

Nem vitatom, lehet, hogy a te környezetedben (vagy egy hippi kommunában) az a normális, hogy mindazokat a jelzéseket, amelyek évszázadok óta azt jelentik, hogy "párt keresek" úgy értelmezik, hogy "játszom az eszem, de este otthon a fix barátom kúr meg". Lehet. De pillanatnyilag ebben a kultúrkörben nem ez az elfogadott (lásd.: kommentelők 99%-a).

Valószínűleg a csaj rossz helyen van - ezért a jelenlegi pasija nem érezheti jól vele magát. Együtt biztosan nem működik a dolog, mert mások a normák. Idő kérdése a szakítás, kisebb a fájdalom, ha előbb.

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.06. 15:25:07

@ziza133: Úgy látom nem tudod (még magadnak sem) megmagyarázni.
Ehelyett csak szinonímákat használsz.

Ugyan miért megalázó, szénné égő ha a csajom egy haverom ölébe ül? Vagy az ő csaja az enyémbe?
Lehet, hogy ez nem mindenkinek "semmibe vevés"???

Nálunk, a körünkben az úgy van, hogy nem kérdőjelezi meg a kapcsolatunkat, nem leszek kevésbé férfi, jó vagyok neki az ágyban és társként is. És viceversa

ha meg nem így lenne, akkor mit ér ez a szigorú színlelés ?

MickthePick 2010.09.06. 15:26:29

Na, van itt több igazság minden oldalról, de a lényeg valahol ott van: akárhol vagyok, a nőmtől/pasimtól nem várok el kizárólagos figyelmet. Van azonban egy határ, amin a fent említett értelmes/figyelmes/normális értékrendű ember nem lép át.

A "meghallja, hogy angolul beszélnek és odamegy puncsolni" már olyan messze van ettől a határtól, hogy nem is látja.

Trompf · http://trompf.blog.hu 2010.09.06. 15:27:02

Kár hogy nem derült ki, hogy honnan tudod, hogy hűséges.
Mert ha csak pusztán elhinni akarod ezt, akkor rossz úton jársz.

Javaslom töredelmesen vald be, hogy megcsaltad többször is.
Amit ezután hallani fogsz az a barátnőd.

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.06. 15:27:05

@Cortezcos: és megérte?
vagy el sem tudod képzelni máshogyan.

Nálunk teljesen máshogy működik és szerintem ki-ki válassza meg, melyik neki a jó, viszont maga alapján nem ítélhet meg másokat. Nincs rá joga.

Volt már olyan, hogy a csajom exe rendesen beitalozva lesmárolta. Igaz utána elnézést kért, de engem nem zavart.

Ettől még nem lettem kevesebb.

Cortezcos 2010.09.06. 15:28:05

@dex.ion: :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

brucknerszigfrid 2010.09.06. 15:28:34

Szerintem nem is az az igazán lényeges, ott vagy -e, amikor a csaj flörtölget. Ha a hátad mögött teszi, azzal legalább annyira hülye helyzetbe hoz téged + ugyanúgy szarul fog esni neked, ha megtudod. Ha olyan csaj kell neked, akiben a te értékrended szerint megbízhatsz, akkor ne kínozd magad tovább, NEM változik meg.

Homeoffice 2010.09.06. 15:28:39

@dex.ion:

Persze az fel sem merült neked, hogy esetleg lánynak nézte és bejött neki? Már bocs.)

dex.ion 2010.09.06. 15:28:57

@Szexofon: vhogy olyan érzésem van, mikor olvaslak h valójában iszonyatos féltékenység van benned, és ezzel a nemtörődömséggel, szabályok szándékos el nem ismerésével próbálod ezt leplezni.

de biztos tévedek:)

dex.ion 2010.09.06. 15:29:58

@Gunther: nem igazán, ugyanis ezt írtad:

"Az asszony vörös fejjel, mutatja hogy ő nem pasi.
A csajszi feje egy élmény volt ezután:D"

szal a csaj valszeg nem nézte lánynak...

Hagrid 2010.09.06. 15:30:31

Ha a csajod így, te meg úgy. Ültess te is csajokat az öledbe és flörtölj, élvezd.:D Max 2 héten belül rájöttök, hogy ezt szingliben jobb tolni és szakítotok végre.:P

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.06. 15:30:59

@RAMBO: Ezt - nem megbántani akarlak - de elég korlátoltnak látom. mert el sem tudod képzelni, hogy mások máshogy működnek, mint te, ezért aztán a saját normáidat és értékítéletedet próbálod ráerőszakolni mások viselkedésére.

És ehhez nem kell szélsőségekben gondolkodni (lásd: pl. kommuna).

kinek-kinek mást visel el az önbecsülése.
Általában a rettegésből és kishitűségből fakad a féltékenység. Abból, hogy nem vagyok elég jó neki.

Más esetben a neveltetésből. Az meg annyiféle van.

A 99%-ot meg ki nem szarja le?!
Az hogy én/mi hogy élünk, a mi dolgunk. Az hogy ők, az meg az ő dolguk. Ilyen is van, meg olyan is.

ettől nem lesznek erkölcstelenek, vagy tisztességtelenek stb.

Homeoffice 2010.09.06. 15:31:29

Igazigaz.
Most már tényleg kezdem IzomTibornak érezni magam:)))
Kérsz egy maflást?:)))))))))))

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.06. 15:31:40

@dex.ion: ez így van.
Olvass bele a blogomba, talán meggyőz....

MickthePick 2010.09.06. 15:32:25

@kaanm: te figyi (már ha tegeződhetünk, bár így lassan 40 felé én is középkorú vagyok, vagy mi).
PONT azt mondod, amit mi is. A nő figyelmetlen, a viselkedése elfogadhatatlan. Stimmt.
A srác pedig NEM AZÉRT puhapöcs/nem férfi, mert a csaj így viselkedik, hanem azért, mert hagyja neki. Hogy inkább hazamegy, ahelyett hogy elmondaná, hogy ez neki nem jó (szánalom, hogy ezt bárkinek is el KELL mondani), vagy amiért nem fogja magát, és rúgja ki, ha a fenti próbálkozások esetleg nem vezetnek semmire.

dex.ion 2010.09.06. 15:33:16

@Szexofon: köszi a lehetőséget, majd bele fogok! egyszer...
:)

kaanm 2010.09.06. 15:34:06

Túlbeszéltétek a témát !

Saját és Mickhte Pick hozzászólására utalva:

Van egy határ, amin a fent említett értelmes/figyelmes/normális értékrendű ember nem lép át.

Ennyi és kész.

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.06. 15:34:20

@MickthePick: szerintem egyszerűbb és egyenesebb megoldás elmondani neki, hogy Ő ezt nehezen viseli és ettől megalázottnak érzi magát. Ő (a srác) ilyen típus.
Kérdés, ezzel együtt felvállalja-e a csaj, vagy nem.

ez tiszta képlet. van ilyen

ennél rosszabb azért hazamanni duzzogni :-)

indapass90210 2010.09.06. 15:34:57

"nekem fát is lehet hasogatni a hátamon, de mindent azért én sem tudok lenyelni. "

Ha tudnád baszod, hogy a csaj már mennyi mindent lenyelt helyetted....

"Engem nagyon zavar, de lehet, hogy bennem van a hiba és én buktam el a teszten."

Benned csak az az objektív hiba, hogy nem rúgod ki a fenébe.
Persze még utoljára dugd szét, amennyire csak lehet, de a legjobb lenne, ha csak szopatnád.

@kaanm: "Oda se figyelj azokra a hozzászólásokra, amelyek szerint Benned van a hiba. Lehet, hogy van, persze, de mindenkiben van a "kurvakeményjófej" hozzászólókban is."

Ezt kikérem magamnak, én már tökéletes vagyok!

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.06. 15:35:29

@kaanm: és aki átlépi az értelemszerűen nem normális. Így gondoltad?
:-)

dex.ion 2010.09.06. 15:35:52

@Gunther: azért akarsz megverni mert a nődet férfinak nézték?:D
sztem nem ez a megoldás:D

szepi79 2010.09.06. 15:35:58

egyszer én is kerültem ilyen szituba, csak én az ölbenülés tárgya voltam. egyik haver hozott egy csajt bulizni (össze akart vele jönni, de közben a rüfkének volt másik pasija is), aztán állandóan a havert küldte sörért meg minden szarért, és utána konkrétan bújt minden pasihoz, meg ült az ölekbe. amikor én jöttem soron, hirtelen nem volt jobb ötletem, bevallottam, hogy "a másik csapatban játszok", pedigugyenemis, mer már nekem volt kellemetlen.
később mondtam a havernak, hogy sürgősen ejtse a csajt. ő meg megköszönte az egyestés buziságomat, mert mint kiderült, a csaj még pletykagép is volt :D

MickthePick 2010.09.06. 15:36:16

@Szexofon: "Volt már olyan, hogy a csajom exe rendesen beitalozva lesmárolta. Igaz utána elnézést kért, de engem nem zavart.

Ettől még nem lettem kevesebb"

Sok pofont tartogat még számodra az élet, attól félek....

indapass90210 2010.09.06. 15:36:59

@MickthePick: Na jó, de ha jól megverné, akkor többet biztos nem viselkedne így. Tehát mégiscsak a posztoló a puhapöcs.

dex.ion 2010.09.06. 15:37:49

@szepi79 - Harciteknős idomár: na most ha a haverod hálából le is szopott, akkor van egy rossz hírem, nem hazudtál a lánynak.
:)

MickthePick 2010.09.06. 15:39:00

@Szexofon: aki átlépi a határt, az vagy
1) nem ismeri a társadalmi normákat (pedig nálunk igen liberális, próbáljom meg más ölébe ülni mondjuk Jemenben - hhahaha :D
2) ismeri a normákat, de mégis megteszi, azaz direkt bunkó/szemétkedik/jelez valamit

Első esetben talán nevelhető, másodikban lehet igyekezni megnevelni, vagy pedig lapát.
Most már nagyon bőven túlbeszéltük....

indapass90210 2010.09.06. 15:39:21

@szepi79 - Harciteknős idomár: "később mondtam a havernak, hogy sürgősen ejtse a csajt. ő meg megköszönte az egyestés buziságomat, mert mint kiderült, a csaj még pletykagép is volt :D"

Ha végül valami nagy ember leszel, és bebuzulsz, akkor majd meglásd milyen jól fog jönni, hogy te, a haladó szellem nevében, már 2005-ben bevallottad.

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.06. 15:40:13

@MickthePick: ezek a te normáid, tartsd magad hozzájuk te magad :-P
(én nem Jemenből kommentelek)

Homeoffice 2010.09.06. 15:40:23

@dex.ion:

Nem érted????
IzomTibor vagyok!:)))
Várjá, túl kifinomult voltam.
a helyes kontra..
ODABASSSZAK?:D

kaanm 2010.09.06. 15:41:32

@MickthePick: Így igaz. Ki kell hajítani a nőt és punktum !!!

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2010.09.06. 15:41:34

@Szexofon: Bocsáss meg, én nem is ezt mondtam. Ha figyelmesen végigolvasod a kommentemet, NEM ítéltem el semmilyen magatartásformát sem. Vannak, akiknek így jó, vannak, akiknek úgy. A 99%-ot úgy értem, hogy a post írója is ebbe a 99%-ba tartozik. Neki hiába mondod, hogy "szarja le", mert alkatilag nem olyan, hogy le tudja szarni.

(Tehát az én gondolkozásmódom sem korlátolt, hanegy egyféle, és a tiéd sem eretnek, hanem másféle.)

Ez az eset NEM féltékenység. A féltékeny nem engedi meg a párjának azt sem, amit a közösség elfogadott normának tart (beszélni más pasikkal, elszámoltatja minden percével, stb.). Itt nem erről van szó. Hanem arról, hogy egy, a közösség normái szerint élő emberben megütközést kelt a csaja, aki messze a közösségben elfogadott normák szerint viselkedik más pasikkal.

És én mindössze azt írtam, hogy ezért együtt nem lehetnek boldogok, mert mások a normáik.

Ugyanakkor a pasi önbecsüléséhez ennek semmi köze. Ha a nője a cickóival felpofozna más fickókat, mert neki a normái ezt engedik, akkor ezt el kellene fogadnia? Vagy ha éppen levarratná magát más fickókkal "ők nem számítanak" alapon, azt is? Nyilván nem, mert ő nem ezek szerint a normák szerint él.

És most sem mondtam ítéletet senki felett.

Piszok Alfréd 2010.09.06. 15:42:20

@dex.ion: nem hinném, én is hasonlóan gondolom mint ő.

ziza133 2010.09.06. 15:42:55

@Szexofon: "Volt már olyan, hogy a csajom exe rendesen beitalozva lesmárolta. Igaz utána elnézést kért, de engem nem zavart. Ettől még nem lettem kevesebb.
"

Akkor azt hiszem itt nincs ertelme tovabb beszelgetni...
Esetleg lefekudni is lehet a csajoddal, vagy az mar zavarna egy kicsit?
Az ertekrended elter az emberek 99%-tol, tehat el kell fogadnod hogy a tied mas, es 100-bol 99 ember teged istenverte luzernek nez. Meg ha nem is vagy az...bar ketlem.

MickthePick 2010.09.06. 15:43:01

@dex.ion: igen, gyanús a terelés. Az angol szakszó: "denial" :D
Ha 20-25 évesen lett volna egy nőm akibe totálisan ájultan szerelmes lettem volna, és így viselkedik, akkor tuti én is csak nyeltem volna, és bemagyarázom, hogy ez normális.

Mert az ex-szel smárolás, az elfogadható. Miért is? Mert részeg volt. De akkor miért nem egy ismeretlennel? Az rosszabb lett volna?
NEM bazeg, az exszel nem csak a részegség miatt smárolt, hanem ott volt kőkeményen a romantika emléke is. Akkor már sokkal jobb lett volna, ha ismeretlennel, btw.
Magyarázzuk, hogy de, igenis jó ez nekem.... :)

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.06. 15:44:06

@RAMBO: Elfogadom amit írsz és igazad van (mea culpa).
Annyit még hadd tegyek hozzá, hogy a féltékenység mértéke még egyazon ember szemében is változhat időről, időre. nemhogy emberenként más és más az ami "elfogadhatatlan"

MickthePick 2010.09.06. 15:44:43

@Szexofon: lehet, hogy tévedek, de te viszont rettenetes önáltatásban leledzel. Lehet persze, hogy tévedek, és nem esel súlyosan arcra, de ezt majd mindenképpen írd meg, ugyanis te leszel az első ilyen eset :)

Az exszel való smárolás SEM fér bele semmilyen (se nyugati, se keleti, se semmilyen) jelenlegi kultúrkörbe, ahogy az ismeretlen faszik ölébe ülés sem, és az angolul beszélőkhöz odaloholás sem. Nyugi bele.

Commodus 2010.09.06. 15:44:48

@Szexofon: nem csak az ő normái. Az enyémek is!
Egyébként tök egyszerű. Ha az én (de mondhatnék itt bárkit) normáimnak nem felel meg egy nő, akkor azzal NEM kell foglalkozni. Az, hogy neked, a te normáidnak megfelel, az nem azt jelenti, hogy más elviseli az ilyen viselkedést. MickthePicknek igaza volt az előbb említett két pontban, akárhogy is nézem.
Neked úgy látszik, megfelel az ilyen viselkedés egy nőtől.

dex.ion 2010.09.06. 15:44:53

@Piszok Alfréd: de attól én még gondolhatom másképp, ugye?
:)

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.06. 15:45:07

@ziza133: Aztán mi ebben a lúzerség?
ki tudod fejteni?

szepi79 2010.09.06. 15:45:55

@dex.ion: basszameg, mindig olyan gyanús is voltam magamnak....

@Dövan: ez a veszély nem fenyeget. sose leszek nagy ember.

kaanm 2010.09.06. 15:46:20

@Szexofon: @kaanm: és aki átlépi az értelemszerűen nem normális. Így gondoltad?
:-)

Szexofon kérdésére válaszolva, nem tudom, hogy ez a nő konkrétan normális-e, de aki ilyet tesz, attól jobb megszabadulni minél előbb. (A kérdés általánosabb összefüggéseivel most nem szeretnék foglalkozni, bár szerintem a társadalmi normák és korlátok általában hasznos dolgok.)

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.06. 15:46:34

@MickthePick: Fordítsd meg a kérdést:
Mi tudsz tenni ha a csajod exe lesmárolja a kedvesedet?
1. hiszitzel
2. verekedsz
3. besértődsz (melyikükre?)
4. Egyéb, azaz......

dex.ion 2010.09.06. 15:47:33

@szepi79 - Harciteknős idomár: mostantól sztem nyugodtan rakd ki a polcra a kiírt buzipornó dvd-ket, nem kell a fiók mélyén rejtegetned.
:)

Piszok Alfréd 2010.09.06. 15:48:15

@kaanm: "Oda se figyelj azokra a hozzászólásokra, amelyek szerint Benned van a hiba. Lehet, hogy van, persze, de mindenkiben van a "kurvakeményjófej" hozzászólókban is."

Persze hogy van. Attól még adhatunk jó tanácsot. Szerintem olvassa el figyelmesen az összeset és gondolkozzon el rajtuk, aztán fogadja meg amelyiket akarja.

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.06. 15:48:48

@MickthePick: Tényleg tévedsz :-)
Súlyosan.
De sebaj, ez csak azért van, mert számodra elképzelhetetlen, hogy van ilyen.

A kultúrköröket meg leszarom. Mindenki aszerint él ahogyan ő boldog tud lenni. Hogy mit szól a társadalom az nálam egyenértékű a falusi "megszólnak érte" mentalitással.

nekem és nekünk így jó és működik. (nota bene: a társadalom nem volt ott a bulin. Nem fért volna be a szobába :-))) )

Cortezcos 2010.09.06. 15:49:04

@Szexofon:

4.Ilyen nem fordulhat elő... ha előfordul nekem ott nincs keresni valóm. Ott valami nagyon gáz van....
sztem

szepi79 2010.09.06. 15:49:46

@dex.ion: nem a középkorban élünk. külön winchesteren van. méghogy DVD... ne sértegess...

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.06. 15:49:50

@Commodus: "Ha az én normáimnak nem felel meg egy nő, akkor azzal NEM kell foglalkozni"
Stimmt!

"Neked úgy látszik, megfelel az ilyen viselkedés egy nőtől."
megint igazad van. Ezt akkor kibeszéltük :-)

MickthePick 2010.09.06. 15:50:16

@Szexofon: egyébként pedig nem írtam semmilyen normákat, de a konkrétan a posztban szereplő viselkedés több helyen is messze túl van a normális, egymással szembeni tiszteletet feltételező viselkedésen, nemhogy Jemenben, de még itt, de akár Amszterdamban is, vagy bárhol a világon.
Ahogy RAMBO írta: lehet, hogy valakinek ez jó, de egy ilyen viselkedésmintáról egész egyszerűen képtelenség normál kapcsolatot feltételezni.

Vagy talán azt gondolod, hogy a posztban szereplő csaj minden egyes faszival így viselkedni?
Hát egy nagy sz**t. Ezzel a sráccal csinálja, egyrészt mert vele megteheti (most még), de nyugi bele hogy a nagy töbséggel nem tehetné. És nem is tenné! Azaz tudja, hogy az *általános* normákhoz képest ő egy hülye ribanc, de mégis megteszi - és ez által tiszteletlen a sráchoz.

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.06. 15:50:25

@kaanm: és ezeknekmi a hasznuk konkrétan?

Cortezcos 2010.09.06. 15:50:35

@Szexofon:

sztem Te nem vagy szerelmes a párodba... vagy nem nagyon. Nem lehet?

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.09.06. 15:51:23

@kaanm: nagyrészt ezt mondta mindenki, hogy lapát! :P

ziza133 2010.09.06. 15:51:36

@Szexofon: nem hiszek olyanban hogy lesmarolja...az nem egy emberen mulik. Ha a parod nem akarta volna, elfordul, elloki, tokonrugja, stb Vagy meg egy eset van, hogy a srac fizikai erejet kihasznalva "megeroszakolva" csokolja meg (lefogja fejet es ugy).
Teendok:
-Utobbi esetben biztos hogy ugy pofanvertem volna a gyereket hogy osszetorik az arca
-Elobbi esetben komoly beszelgetes az asszonnyal, kapcsolat atgondolasa, konkluzio levonasa. Ebben a szakitas is benne van

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.06. 15:51:50

@Cortezcos: sőt, kizárt!
nagyon szerelmes vagyok, de
nem birtoklom
soha nem voltam még féltékeny (másra sem)

azt gondolom éppen ellenkezőleg:
annyira magabiztosak vagyunk egymásban, hogy egy ilyen jelenet meg sem karcolja a felszínt...

Piszok Alfréd 2010.09.06. 15:52:09

@MickthePick: azért én ilyen ügyekben leginkább a társadalmi normákat szarom le :)

szepi79 2010.09.06. 15:52:32

@dex.ion: b mint... Barátság? :D

Dr. Jula Watson 2010.09.06. 15:52:36

@Cortezcos: Az, hogy valaki szerelmes nem azt jelenti, hogy mindenestül birtokolni akarja, és az illető még puszival sem köszönhet másoknak.

MickthePick 2010.09.06. 15:52:51

@Szexofon: hogy mit tennék? Az attól is függ, hogy mit érzek a lány iránt. Első körben megkérdezném, hogy ez mi volt, és figyelném a reakcióit (nem azt, amit mond.) Ezek után megállapítanám, hogy vajon tényleg ennyibe szarba vesz és nem tisztel, vagy (jobbik eset) még mindig az exet szereti.
Természetesen egyik esetben sem maradna tartós a kapcsolat.

Szerencsére tele a világ olyan lányokkal, akik nem tesznek ilyet, mert pont azért ex nekik az ex, mert már nem akarnak tőle semmit.
Tudod, ők a felnőttek.

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.06. 15:53:30

@MickthePick: "lehet, hogy valakinek ez jó, de egy ilyen viselkedésmintáról egész egyszerűen képtelenség normál kapcsolatot feltételezni."
Kinek mi a normális. Nálunk ez belefér. A posztolónak meg nem fér bele.

A tiszteletnek ehhez semmi köze. Csak hülye duma.
lehet hogy tényleg ribanc, lehet, hogy e téren nem jelent neki semmit más ölébe ülni.

MickthePick 2010.09.06. 15:53:50

@Cortezcos: dehogynem, totál bele van ájulva, látod, hogy mindent elnéz neki, sőt még ideológiát is gyárt mögé - klasszikus, én is voltam ilyen, csak más témában :D engem nem alázott így meg egyik ex sem :)

Homeoffice 2010.09.06. 15:53:53

@Szexofon:

Figy ez egy szabad világ, ha ez nektek jó akkor éljetek boldogan.
Egy kérdés. Vajon fordítva mi történt volna?

Piszok Alfréd 2010.09.06. 15:54:03

@MickthePick: "NEM bazeg, az exszel nem csak a részegség miatt smárolt, hanem ott volt kőkeményen a romantika emléke is"

És akkor mi van?

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2010.09.06. 15:54:08

@MickthePick: Azt azért ne zárd ki, hogy talál egy olyan faszit magának, aki szerint ez rendicsek. Valahonnan csak összejön a swinger klubok közössége...

Nincs ezzel sem semmi baj, amíg nem kötelező. :)

dex.ion 2010.09.06. 15:54:45

@Dr. Jula Watson: azért itt nem erről van szó...

Dr. Jula Watson 2010.09.06. 15:55:01

@MickthePick: ebben az esetben mindkét fél tiszteletlen a másikhoz, mert egyik sem akarja tolerálni a másik normáit. Egész egyszerűen nem egymáshoz valóak.

Commodus 2010.09.06. 15:55:18

@Szexofon: valamiért úgy érzem, neked a nődet is kefélhetik rendesen más pasik. Ez is stimmt? Ahogy gondolom, te is rendszeresen félremész. Elég logikus következménye annak, ahogyan gondolkodsz.

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.06. 15:55:41

@ziza133: nem volt(ak) beszámíthatók.
és ha tökön rúgom akkor azzal mit érek el?
Hülyeség.

valaki itt írta korábban, hogy régi emlékek, nosztalgia. nem akarnak együtt lenni, nem dugnak egymással, de valamikor egymáséi voltak.

Egy ilyen jelenet nem kérdőjelezi meg (még gondolatban sem) a kapcsolatunkat. éppen azért mert erős.

Ha gyenge volna, akkor lehet hogy el kéne gondolkodnunk rajta. De ez már évekkel ezelőtt volt....

MickthePick 2010.09.06. 15:56:00

@Piszok Alfréd: a norma egyéni is, persze, de azért elég ritka az a (balfasz), akinek a nője egy buliban meghall egy angolul beszélő bandát, és az (elvileg) fasziját otthagyva lohol oda hozzájuk.
Nemde?
Amit írtál a néha egy-egy, valójában társnak szánt, figyelemfelkeltő flörtől, az még védhető is (lelki alkattól függően, egy időben engem sem zavart sőt talán stimulált is, de már kinőttem az ilyen gyerekes játékokból, játszmákból), de ami a posztban szerepel, az bőven több ennél.

dex.ion 2010.09.06. 15:56:19

@MickthePick: igen, a kognitív disszonancia remek dolog.
:)

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.06. 15:56:32

@Gunther: mármint ha én smárolok?
Meggyőződésem, hogy semmi.

Ő sem az a féltékeny típus.

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.06. 15:57:34

@Commodus: egyáltalán nem logikus.
Miért lenne az?

Azért mert nem féltékenykedem, vagy ezt abból szűrted le, hogy nem kezdtem el hisztériázni amikor lesmárolta?

innen már egyenes az út a keféléshez?

te kis szexista! :-D

Cortezcos 2010.09.06. 15:57:42

@Szexofon:

akkor ez egy tökéletes és irigylésre méltó kapcsolat.....

Homeoffice 2010.09.06. 15:57:48

@Szexofon:

Akkor sok boldogságot.
Én ugyan ezt nem fogadnám el mind magamtól, mind az asszonytól, de hát szines a világ és minden ember más:)

dex.ion 2010.09.06. 15:58:13

@Dr. Jula Watson: sztem meg pont nem erről. a birtoklási vágy sztem sem túl jó, de azér ha lehet, az ex ne csókolgassa má.

Kytia 2010.09.06. 15:58:31

Na, visszatértem.:)

Akik itt önbizalomhiánnyal vádolják a féltékeny embereket, azok annyira szépek, vagy annyira rondák? Gyanítom, az utóbbi.:)

MickthePick 2010.09.06. 15:59:16

@Szexofon: "A tiszteletnek ehhez semmi köze. Csak hülye duma.
lehet hogy tényleg ribanc, lehet, hogy e téren nem jelent neki semmit más ölébe ülni"

Nem hiszem el, hogy nem megy át.... Kvára mindegy, hogy neki mit jelent - a srácot alázza, és ő ezt pontosan TUDJA!!! Itt van a gond.

Piszok Alfréd 2010.09.06. 15:59:35

@Cortezcos: vagy éppen nagyon szereti.

Kevés a fantáziátok, és szűk látókörűek vagytok, az a baj :)

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2010.09.06. 15:59:38

@Szexofon: Azt hiszem, azért a tiszteletnek van hozzá köze. Szerintem érdemes megtisztelni a másikat olyan viselkedéssel, ami nem nem fáj neki. Az is a tisztelet jele, ha észleli, hogy ez a fickónak nagyon nem jön be, és inkább szakít vele, mert nem tud nem fájdalmat okozni neki.

Másnap rátelefeonálni, hogy "téged meg mi lelt?" eléggé tiszteletlen, mert szerintem senki nem hülye annyira, hogy nem esett le neki a tantusz, hogy vajon mi lelhette a másikat.

Dr. Jula Watson 2010.09.06. 16:00:24

@dex.ion: oké, ha lehet, ne. De ha egyszer megtörtént, akkor mi van? Összedől a világ? Ha biztos vagyok magamban, a másikban és a kapcsolatunkban, akkor ettől nem dől össze a világ. Az egész arról szól, mennyire ismerem önmagam, és mennyire a másikat, akiről azt állítom szeretem.

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.06. 16:00:34

@MickthePick: Tényleg tudja?
Te biztos vagy ebben?
Elmondta a csajnak vagy csak hazament duzzogni és kikapcsolta a telefonját?

ziza133 2010.09.06. 16:00:40

@Szexofon: "es ha tökön rúgom akkor azzal mit érek el?"
Nezd...ha teged abszolut nem zavart a dolog, hogy a parodat megcsokolja egy masik ferfi, akkor semmi sem ersz el vele, az teny!
De ne feledd, apoka az autopalyan szembesavba kiabal, hogy miert jon mindenki szembe?!

"
Egy ilyen jelenet nem kérdőjelezi meg (még gondolatban sem) a kapcsolatunkat. éppen azért mert erős.
Ha gyenge volna, akkor lehet hogy el kéne gondolkodnunk rajta. "

Itt magyarazod magadnak a bizonyitvanyt sajnos.
Ugyanis ha eros a kapcsolatotok, akkor NEM csokolozik massal a parod.
Az hogy nem kerdojelezi meg az annyit jelnet hogy _te elturod_
Komolyan kerdezem, ha lefekszik massal, es azt mondja hogy ez nem jelent semmit mackokam...akkor is mosolyogva hirdeted hogy eros a kapcsolatotok mert _te elturod_ ?? Vagy az mar tilos?

MickthePick 2010.09.06. 16:00:51

@Piszok Alfréd: az van, amiket írtam: az ex még mindig jelent neki annyit (valamit, bármit), ami elég ahhoz, vagy több annál, hogy a mostani fickót megbántsa/megalázza/leszarja.

Persze az a fickó, akinek ez nem gond, annak nem gond. Csak ne lepődjön meg utána, hogy minek nézik :D

Dr. Jula Watson 2010.09.06. 16:01:42

@MickthePick: de ott a másik oldal is. Hogy a srác olyan viselkedést vár el, ami meg a lánytól idegen. Ez nem tiszteletlenség?

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.06. 16:01:58

@RAMBO: affene tudja....
a legegyenesebb ezt nyíltan megbeszélni és nem besértődni, meg "éreztetni".

A közevetet jelzések... na az ami engem kiborít.
Sokkal egyszerűbb és gyorsabb nyíltan beszélni a bajainkról, vágyainkról a másikkal.

nekem bejött

dex.ion 2010.09.06. 16:02:10

@Szexofon: légy erős, köztetek nincs szerelem. abba ugyanis ez nem férne bele.
NEM AZT MONDOM, h ti rosszul csináljátok, vagy elítéllek titeket ezért - szó sincs róla, mindenki úgy él, ahogy szeretne. az viszont nem lenne igaz, h ez szerelem, mert, mondom ismét, ez nem az. és nem azért nem az, mert én azt mondom, hanem azért, mert ez nem fér bele abba a fogalomkörbe, amelyet a társadalom szerelemnek nevez. és igen, a társadalom hozza a normákat, amelyeket át lehet hágni, de akkor számolni kell azzal, h deviánsnak tartanak.

Kytia 2010.09.06. 16:02:52

@MickthePick: "a srácot alázza, és ő ezt pontosan TUDJA!!! Itt van a gond."

Még, ha nem is tudja...mert mondjuk annyira hülye, hogy nem eseik le neki, vagy az ő neveltetése szerint ez nem megalázás. Teljesen mindegy. Feldmárt idézném:

"Ismét egy régi gondolatára szeretnék visszatérni. Azt mondta, azért betegszenek meg az emberek, mert túl sokat tolerálnak. Hogyan ismerjük fel, hogy ebben hol a határ?

Ne tolerálj, az a legjobb. A stresszkutatásaiban Selye János biológiailag bebizonyította, hogy ha az ember tartós stresszben van, akkor vagy harcolnia kell, hogy kitörjön, vagy menekülnie kell, vagy segítséget kérnie. Ha egyik sem történik meg, vagy nem hatékony, akkor megbetegszik. Ha egy kapcsolatban fáj neked valami, azt kell mondanod a másiknak, hogy ezt többé ne tedd, mert ez nekem fáj. Ha megint megcsinálja, akkor megint mondod neki, hogy már kértelek, ezt ne tedd. Ha harmadszorra is megcsinálja, akkor a legjobb, ha kirúgod."

MickthePick 2010.09.06. 16:03:06

@Szexofon: már kifejtettem: 1 esetben nem tudja: ha a holdról jött, és nem emberek nevelték. Ezek elég ösztönös dolgok, a maradékot pedig a család adja hozzá, elvileg. Ha ennyi alap nincs meg, akkor az veszett fejsze!

Ahogy itt írja RAMBO is, persze elképzelhető, hogy létezik olyan ember, mint te, akit semmi ilyen nem zavar, de ettől még a környezet nem fog egycsapásra megváltozni, és az ilyen "férfit" mindenki puhapöcsnek és lúzernek fog tartani. Akit még EZ se zavar, annak sok boldogságot, nyilván :) és mindenféle színes gyerekeket :P

Piszok Alfréd 2010.09.06. 16:03:31

@MickthePick: "Tudod, ők a felnőttek."

Ne kezdjetek már nagyképűsködni, ha lehet. Van ilyen ember meg olyan ember, sokan sokféleképp élhetnek boldogan. És abból, hogy valaki nem akarja birtokolni a partnerét, pont nem az következik, hogy denial meg bemeséli magának, hanem hogy szereti a partnerét és tudja, hogy a partnere is szereti őt. És tudja, hogy semmit sem jelent az a csók, akár az exe akár idegen. A buli az buli, sok minden megtörténhet, de (ahogy Sexofon találóan mondta) este otthon minden kiderül.

Cortezcos 2010.09.06. 16:04:46

@Dr. Jula Watson:

nem én nem ezt írtam.... szó nincs arról, hogy puszival nem köszönhet. :-) De azt hiszem itt nem erről volt szó.... sem Szexofon sem pedig a posztoló esetében.

de Szexofont is meg lehet érteni... stabil jól működő kapcsolat.. ebbe ez is belefér. Nálam nem férne, de én meg ilyen vagyok oszt kész. :-)

dex.ion 2010.09.06. 16:05:08

@Dr. Jula Watson: én azt hiszem, egy ilyen esemény után nem lennék már biztos sem a másikban, sem a kapcsolatunkban. ha egy laza kapcsolatról van szó, persze, az egy másik dolog, de ha klasszikus kapcsolatról beszélünk, akkor megroppanna a bizalmam, márpedig nekem egy kapcsolat a bizalom megroppanásától számítva még 3 perc 41 másodpercig tart, lemértem.
:)

Dr. Jula Watson 2010.09.06. 16:05:21

@dex.ion: párkapcsolati kérdésekben nincsen norma, és abban nincs benne a társadalom. Ott csak a benne lévő két ember van, és semmi más nem számít, mint hogy nekik mi a jó, és nekik mi fér bele. Épp ezért nem kell mástól elvárni, hogy nekünk megfelelően viselkedjen, hanem hozzánk való társat kell találni. De ezt sajnos sokan elfelejtik.

Commodus 2010.09.06. 16:05:25

@Szexofon: Rólad egy idézet jut eszembe: "Minél nagyobb a büszkeség, annál nagyobb a bukás." :)

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.06. 16:06:58

@ziza133: Látod a lesmárolás és a szex az nálad azonnal összefolyik.... nagyjából erről beszéltem korábban :-)

Az autópálya pedig csak egy újabb lózung, amit számtalan más formában elsütöttek itt. Miért kéne úgy gondolkodnom, éreznem, viselkednem ahogy a többség (hogy replikázzak egy egy lózunggal: egyél lószart, százmillió légy nem tévedhet. Látod mindenre lehet mondást találni, ugyanarra és az ellenkezőjére is)

"Itt magyarazod magadnak a bizonyitvanyt sajnos.
Ugyanis ha eros a kapcsolatotok, akkor NEM csokolozik massal a parod."
Azért csúsztatsz mert nem akarod érteni?
olvasd újra az esetet....

Suna bácsi 2010.09.06. 16:07:02

Múltkor zúztunk a haverokkal, hülyültünk, meg minden, összevissza hablatyoltunk mindenféle kitalált nyelven.
Egyszercsak odajön egy csaj, hogy dujuszpík ingliss? Mi meg persze, jesz-offkóóórz. Na erre a csaj belelendült, lökte a rizsát, mi meg adtuk alá a "lovat". A csaj a végére teljesen megkészült, mmondott valamit, hogy mostmár elég a kamatyból,, akarom mondani a hablatyból, megkeresi a fiúját.
Kérdeztük, hogy néz ki. Aszondja: egy pancser kis köcsög, egy ózdi sinter. Hát kész voltunk vazze...

MickthePick 2010.09.06. 16:07:22

@Dr. Jula Watson: elolvastad a posztot? :)
A mások ölébe ülés, tök idegenekhez odarohanás, fickó leszarása a a tiszteletlenség, vagy pedig az ilyesfajta viselkedésnek nem örülés a tiszteletlenség?

Értem én, hogy terelitek itt a dolgot a kevésbé megfogható "társadalmi norma" témája felé, de hadd tereljem vissza a medrébe a dolgot:
Ha 3 hónapja vagyok együtt valakivel, akkor az már elég idő ahhoz, hogy érezzek iránta valamit, de még nem sok idő ahhoz, hogy ez kihüljön. Ha pedig valakinek fontos a társa, akkor ESZÉBE SEM JUT így viselkedni, hanem csak vele lenni minél többet.
AZAZ: a nő k.vára leszarja a srácot, nemhogy nem szereti, de még az alapvető - igen, a *társadalmi normának*, de ezáltal a srácnak is szóló tiszteletet (hiszen a srácot a társadalom fogja balfasznak tartani, nemcsak a csaj) sem adja meg, akkor azt a nő ott kell hagyni, mint a szart.
Hát ennyi.

Dr. Jula Watson 2010.09.06. 16:08:13

@dex.ion: ezzel nincs is gond. Majd olyan lányt választasz, aki nem ismerkedős, és nem áll le beszélgetni minden külföldivel. Vagy épp minden exével haragban van és hallani sem akar róluk. Választás kérdése.

MickthePick 2010.09.06. 16:08:57

@Piszok Alfréd: csak annyit írtam, hogy aki még az exéhez kötődik, az nem döntötte el, mit és kit akar, azaz nem nőtt még fel egy igazi, új komoly kapcsolathoz. Ez életkortól független.
Egy partnerébe szerelmes, azzal komoly kapcsolatot tervező lány vagy nő nem fog smárolni az exével. End of story.

kaanm 2010.09.06. 16:09:28

@Piszok Alfréd: Nekem az nem tetszett, hogy a hozzászólók egy része a posztolót kezdte tovább alázni. Öröm persze látni, hogy itt csupa fantasztikus "sexmachine" ad tanácsokat, akik határozottan, keményen, a maguk kedve szerint irányítják kapcsolataikat, amelyekből egyébként könnyedén lépnek ki és be, ha nekik így tetszik.....
De azért nem mindenki így működik.
Egy a lényeg - bár ez már többször elhangzott - szabadulnia nőtől.

Szexofonnak: A társadalmi normákra azért van szükség, mert hosszabb távon csak így tudunk együtt élni. De ebbe most tényleg nem akarok belemenni, nem akarnék egy konzervatív-liberális vitát, úgyhogy csá'.

Most már tényleg túl van csámcsogva ez a dolog.

Piszok Alfréd 2010.09.06. 16:10:05

@MickthePick: nem a posztról beszélek, hanem Sexofonról. A posztban egy bizonytalan ember vergődött egy nem egyenrangú kapcsolatban, az tök más. Amiről Sexofon (és én is) beszél, az meg megint más. Az arról szól, hogy egy egyenrangú kapcsolatban, ahol meg van a bizalom és az önbizalom, ott sok minden beleférhet, olyan is, amit az itt kommentelők jó része azonnali szakítási oknak tartana. Többek között mert azt gondolják, az megalázó, meg hasonlók. Ólszaft, nem megalázó, ha olyan a kapcsolat.
Persze gondolhatjátok másképp, az általános norma tényleg nem ez, és nem is kell, hogy ez legyen, csak a fennhéjázó lesajnálást nem értem, főleg, mert indokolatlan.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2010.09.06. 16:10:55

@Szexofon: vannak, akiknél a smárolás az előjáték része. Pl. nálunk is így van.

De tényleg hülyeség azon vitázni, hogy kinek mi fér bele. Az a lényeg, hogy a pároknak együtt ugyanott vannak-e a korlátok, mert ha igen, akkor minden OK, ha nem akkor van a postban leírt eset. Meg persze midenki változik, és így ezek a mércék sem biztos, hogy mindig közösek maradnak.

dex.ion 2010.09.06. 16:11:05

@Dr. Jula Watson: hogyne lenne norma? és hogyne lenne benne a társadalom? hiszen a kapcsolatban levő két ember a társadalom tagja, társadalom által felállított normák szerint szocializálódott egyén!

Dr. Jula Watson 2010.09.06. 16:12:19

@MickthePick: ez a baj. Magadból indulsz ki. NEKED eszedbe sem jut, hogy kicsit lássad a körülötted levő világot is. De vannak olyan emberek, akik szeretnek beszélgetni, és akiknek mondjuk egy ölbeülés egyáltalán nem jelent semmit. Nekik kisebb az intim zónájuk. Ők ilyenek, és ez független attól, hogy mennyire szerelmesek. Ha ilyennel vagy, akkor ne várj el tőle teljes bezárkózást. Olyan, mintha egy folyton bulizós, ivós pasitól azt vrná egy lány, hogy akkor most otthonülős és Hábor és béke olvasós valakivé váljon.
Az emberek különbözőek, és a saját izlésünknek megfelelőt kell választani. Ha nem, akkor mindenképp bukta.

dex.ion 2010.09.06. 16:12:33

@Dr. Jula Watson: olyan dolgokat szeretnél a számba adni, amiket nem mondtam. :)
az, h nem szeretném, ha smárolna akármelyik exével is, nem azt jelenti, h kidobom, ha találkoznak, vagy beszélnek telefonon.
tudom h érted, mi a különbség:)

MickthePick 2010.09.06. 16:12:33

@Dr. Jula Watson: nem, totál nem erről.
A birtoklás rossz, és a szerelemben 2 normális ember között szó sem lehet róla.
A posztban erről szó sincs. Az egész arról szól, hogy mivel bántasz meg/alázol meg valakit, amikor tudod, hogy az neki rossz. Ez egy teljesen más téma.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.09.06. 16:13:24

@Kytia: Én ronda vagyok, de ettől még igazam van.

Piszok Alfréd 2010.09.06. 16:13:34

@MickthePick: nem lepődik meg rajta, leszarja :)

MickthePick 2010.09.06. 16:14:26

@Dr. Jula Watson: az otthonülős, ivós sem egy szerencsés dolog, bár sajnos gyakori - mégsem igazán elfogadott.
Még mindig más témáról beszélsz azonban, még egyszer mondom, a másik megalázása az egyik téma, a másik viszont (és ez a posztoló alapvető baja), hogy a lány nyilvánvalóan nem szerelmes belé. 3 hónap, emlékszel?

Dr. Jula Watson 2010.09.06. 16:14:41

@dex.ion: és a társadalomnak akarsz megfelelni, vagy saját magadnak? Az a lényeg mások mit szólnak, vagy hogy te hogy érzed magad?

Piszok Alfréd 2010.09.06. 16:14:55

@dex.ion: " légy erős, köztetek nincs szerelem. abba ugyanis ez nem férne bele."

ólszaft

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.06. 16:15:04

@dex.ion: Légy erős... ez nem ilyenekből derül ki. Erről szemmel láthatólag keveset tudsz. Értelemszerűen sokkal-sokkal kevesebbet tudsz már csak helyzetednél fogva... ez ténykérdés.

leszarom, hogy ki minek tart. Nehogy már néhány névtelen nickhez igazítsem az életemet! muhahaha

MickthePick 2010.09.06. 16:15:37

@Kytia: ja, végre egy értelmes, önáltatástól is -igazolástól mentes komment. Van igazság az idézetben. Bár mindenki ezt követné :(

Piszok Alfréd 2010.09.06. 16:15:52

@Kytia: és ha nem okoz stresszt? Van aki ezt nem "tolerálja", hanem egyszerűen nem zavarja. Lehetetlen?

Father Justice (törölt) 2010.09.06. 16:16:15

@RAMBO: Pontosan így van. Ennek a viselkedésformának (a járulékos megnyilvánulásokkal együtt) tényleg nem a tisztelethez van köze, hanem annak totális hiányához. :) Tökmindegy, milyen normák szerint működnek felek: ha az egyik nemcsak azt szarja le ballisztikus ívben, ami a másik számára elfogadhatatlan, hanem az erre vonatkozó megjegyzéseit is elbagatellizálja, azt a kapcsolatot kár erőltetni.

De a szakítás előtt kis ideig még büntetlenül lehet sunázni! :)

Kytia 2010.09.06. 16:16:21

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Hát, úgy elég könnyű igazadnak lenni, ha állást sem foglalsz.:)

dex.ion 2010.09.06. 16:16:31

@Dr. Jula Watson: ezt a kérdést nem értem, miben válasz arra, amit írtam? kérlek írd le másképp, mert nem vélek felfedezni semmi relációt.

Piszok Alfréd 2010.09.06. 16:17:03

@MickthePick: "de ettől még a környezet nem fog egycsapásra megváltozni, és az ilyen "férfit" mindenki puhapöcsnek és lúzernek fog tartani"

Hát még ez se igaz :)

Dr. Jula Watson 2010.09.06. 16:17:21

@MickthePick: úgy látom, te nem érted, amit írok. Ez a posztban szereplő 2 ember nem összeillő. Hogy a lány szerelmes-e vagy sem, nem tudhatjuk, hiszen a sztori eléggé egyoldalú, és süt belőle a sértett férfiúi ego. De megkockáztatom, a fiú sem szerelmes a lányba, mert nem fogadja el olyannak, amilyen. Nagy valószínüséggel nem is ismeri, nem is érti.

kaanm 2010.09.06. 16:17:41

Bizonyos dolgok nem változnak és mindig kívül esnek a társadalmi normákon. Ha egy nő a barátja jelenlétében más férfiak ölébe ül, az kétezer évvel ezelőtt éppúgy elfogadhatatlan volt, mint manapság. Ez általános emberi probléma, ilyet nem teszek a másik emberrel, mert nem szeretném azt se, hogy velem megtegyék.
(Jó lehet, hogy régen öltek is ilyenért....)

MickthePick 2010.09.06. 16:17:44

@dex.ion: a szerelmet nem(csak) a társadalom definiálja, hanem az evolúció, az ösztönök is.
A mások ölébe ülés, a flört, a smár szexuális jelzések, függetlenül attól, hogy a társadalom miként interpretálja másképp is (esetleg) ezeket. Aki ilyeneket enged el több mindenki irányában, az (lelkileg és főleg testileg) nincs párkapcsolatban, csak eljátssza azt.

Sad but true.

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.06. 16:17:54

@Commodus: húdejóóóó!
van még ilyen okos mondásod?
még! még!
:-D

dex.ion 2010.09.06. 16:18:22

@Szexofon: asszem ha vhol tudat alatt nem adnál nekem igazat, nem reagálnál így:

"leszarom, hogy ki minek tart. Nehogy már néhány névtelen nickhez igazítsem az életemet! muhahaha"

:)

MickthePick 2010.09.06. 16:19:11

@Dr. Jula Watson: jó, ebben tulajdonképpen kiegyezhetünk.
Itt az a kérdés, hogy a lány mennyire tudja, hogy alázza a fiút. Nagyon úgy néz ki, tudja -elég egyértelmű jeleket kap. Mivel annyi gerinc nincs benne, hogy lelépjen (mert szeretni nyilvánvalóan nem szereti), így marad a szokásos gerinctelen fajta megoldás: a srác "vegye észre magát", legyen férfi, és lépjen.

Dr. Jula Watson 2010.09.06. 16:20:38

@dex.ion: "ársadalom által felállított normák szerint szocializálódott egyén! "
vagyis, a társadalom most megmondja, hogyan kell élned, napi hányszor lehet szex, és hogy kihez szólhatsz hozzá a kapcsolaton kívül. Ha te, meg a párod másképp érzitek jól magatokat, számotokra más a boldogsághoz vezető út, akkor is a társadalmi norma szerint kell élni? Mert a TÁRSADALOM azt mondja?

Amúgy a normák folyamatosan változnak.

MickthePick 2010.09.06. 16:21:03

@Piszok Alfréd: nagyon nagyon leegyszerűsíted a dolgokat. Az exszel való smárról már kifejtettem a véleményem: nem egy csók miatt szakítanék a párommal, hanem egy konkrétan exszel való csók miatt. Az ugyanis megmutatja, hogy egyrészt mennyire kész, érett egy új kapcsolatra a lány, másrészt hogy mennyire erősen kötődik hozzám, mennyire tisztel, mint embert, stb.

Dr. Jula Watson 2010.09.06. 16:21:42

@Piszok Alfréd: Nyilvánvalóan, ha valaki jól érzi magát a bőrében, barátoknak is olyanokat keres, akik vele egy rugóra járnak. :)

IndaMuncher 2010.09.06. 16:22:09

@Kytia: De ha semmit sem tolerálok akkor egyedül maradok, ráadásul egy önző fasz vagyok, ha csak azt nézem, hogy én ne stresszeljek már.
Szóval ha valamin stresszelek, akkor -bármi áron- szüntessem meg a stressz forrását és nekem jó lesz? Ez nekem eléggé fekete-fehér.

Piszok Alfréd 2010.09.06. 16:22:45

@MickthePick: értem amit mondasz, csak olyan kategorikus kijelentéseket teszel, axiómának fogsz fel dolgokat, amik pedig szubjektívek és nyilvánvalóan nem igazak, csak a te normáid szerint.
NINCS ilyen, hogy " partnerébe szerelmes, azzal komoly kapcsolatot tervező lány vagy nő nem fog smárolni az exével". Mert miért ne, ha se ő, se a partnere nem úgy gondolkodik, ahogy te. És leszarják azt is, hogy te ettől minek tartod őket, mert ők így boldogok.

Dr. Jula Watson 2010.09.06. 16:23:35

@MickthePick: ez a kapcsolat úgy szar ahogy van. Két egymás mellett lévő oda nem figyelő egyén. Nyilvánvalóan az fog lelépni, aki rosszabbul érzi magát.

MickthePick 2010.09.06. 16:24:06

@RAMBO: nem fogják felfogni ezeket, lásd a már említett "denial" és kognitív disszonancia (by dex.ion:)

Abszolute elnézendő, pontosan így viselkedtem szerintem én is 10-15 éve :)

Commodus 2010.09.06. 16:24:56

@Szexofon:
:szelíden elmosolyodik

:)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.09.06. 16:25:15

@Kytia: Állást foglaltam, ronda vagyok. Előtte már állást foglaltam valamikor reggel. Na egyébként mi mástól féltékeny? Egoizmus miatt?

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.06. 16:25:28

@RAMBO: jaaaj. Nem csókolózás volt, olvasd vissza az esetet plíz!!!

IndaMuncher 2010.09.06. 16:25:31

@F.house: Na jó oké ot volt, hogy ha nem sikerül megoldani a dolgokat, akkor jön elő a stressz... annyira mégsem fekete-fehér.

ziza133 2010.09.06. 16:25:45

@Szexofon: "Látod a lesmárolás és a szex az nálad azonnal összefolyik.... nagyjából erről beszéltem korábban :-)"

Igen, mindket esetben a legbelso intom szferamat osztom meg massal, mind lelki mind tesi szempontbol (testnedvek "csereje", nyelvek erintese, ezzel jaro testi felizgulas.

Amugy oke, te maskepp gondolkozol. Kivancsi vagyok az ertekrendedre...tehat a csok belefer massal? Vagy csak ha reszegen tortenik? Az petting? A szeretkezes?
Ezek nem kotekedo kerdesek, most komolyan kivancsi vagyok!

"Can't Stop The Signal..." 2010.09.06. 16:25:46

:D
subba.blog.hu/2010/09/04/napi_gif_veregetes
szemmel láthatólag neki sem jelent semmit amit csinál, akár a csajodnak......

dex.ion 2010.09.06. 16:26:19

@Dr. Jula Watson: hogyan lehetne MÁS a boldogsághoz vezető út, hogyan ismerhetnénk ilyen utat, amikor sosem láttunk, mert a társadalom adott szabályai szerint nőttünk fel? akinek belefér az, h az exével smároljon, miközben új párja van, az jó eséllyel a (többségi) társadalom normái ellen cselekszik. és ez ellen senki sem szeret cselekedni, mert az deviancia. nagyon egyszerű példa: te sem azért nem mész meztelenül dolgozni, mert szégyelled a tested, hanem azért, mert elfogadod azt a játékszabályt, h ezt a társadalom nem tartja illendő viselkedésnek.

a normák persze változnak, de jelen korunk normáiba nem fér bele az említett eset.

MickthePick 2010.09.06. 16:26:20

@Piszok Alfréd: azért de, mert ezeket a dolgokat (smár) két dolog irányítja: ösztön és civilizáltság. Utóbbi az általatok egyenletből kizárni próbált társadalmi norma, illetve a másik fél általi tisztelet. Az előbbi pedig az, hogy annak fog szexuális jelzést adni, akivel szaporodna (a gének, kémia stb. parancsára).
Exszel való smárolásnál mind az ösztöni, mind a társadalmi alap bukott. Akkor mitől is olyan jó azzal az illetővel?

Kytia 2010.09.06. 16:26:57

@Piszok Alfréd: Nem. Az itt kommentelők közt is van olyan, akinél nem okoz stresszt. De most főleg a posztoló problémájáról beszélgetünk, akinek stresszt okoz. És a legviccesebb, amikor azok, akiknek nem okoz stresszt, lehülyézik azokat, akiknek stresszt okoz. Meg fordítva. Nem vagyunk egyformák, ez van. De mindig azok kezdik, akiknek nem okoz stresszt, és jönnek a birtoklással, meg az önbizalomhiánnyal. Ha már itt tartunk, nekem mindkettőből kijutott, attól még vehetek levegőt? Amit a legjobban gyűlölök, hogy az ilyen hozzászólások valójában megszégyenítőek annak, akinek szólnak (jelen esetben posztoló). Ezért ugrott neki mindenki szexnemtómkinek, nem azért, mert nem szarják le, hogy ő maga hogy él. Szerintem.

Dr. Jula Watson 2010.09.06. 16:27:11

@ziza133: olvassad el a blogját, abban benne van.

Netuddki. 2010.09.06. 16:28:12

@Father Justice: "De a szakítás előtt kis ideig még büntetlenül lehet sunázni! :)"

Nem volt ott még semmilyen sunázás, a levélíró részéről legalábbis:
"három hónapja járok egy lánnyal"

Szerintem csak ő gondolja, hogy járnak.
XD

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.06. 16:28:12

@kaanm: Én évek óta tök jól tudok élni ezekkel a normákkal.

Piszok Alfréd 2010.09.06. 16:28:20

@kaanm: a római orgiákra gondolsz, vagy amikor a férfiak nyíltan bordélyba jártak? Vagy a hippikorszak kommunáira, ahol mindenki mindenkivel? Hogy mondhatsz ekkora faszságot, hogy a társadalmi normák nem változnak?

dex.ion 2010.09.06. 16:29:31

@Szexofon: isten őrizz:) de válasz helyett ez is megteszi tőled:)

MickthePick 2010.09.06. 16:29:43

@Piszok Alfréd: Az előző kommentem befejezése/kiegészítése tehát:
Egy partnerébe szerelmes, azzal komoly kapcsolatot tervező lány vagy nő nem fog smárolni az exével, mégpedig AZÉRT, mert sem ösztönösen nem őt kívánja már, sem a párját nem alázza meg azzal, hogy kiteszi egy ilyen helyzetnek - még akkor SEM, ha olyan a párja, hogy még ezt is hajlamos kimagyarázni, hogy tulajdonképpen ez neki jó.
Egy szerelmes férfi (de nő is), ugyanis habozás nélkül képes erre, de ezzel visszaélni szemétség.

Piszok Alfréd 2010.09.06. 16:30:12

@MickthePick: nem mutat az semmit. Illetve nyilván van amikor mutat, máskor meg nem.

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.06. 16:30:21

@ziza133: Továbbra sem érted mi volt a szitu. Pedig leírtam mindjárt az elején, de azért csak-csak a saját verziód mentén magyarázod tovább.

A csajom nem csókolózott és nem is csókolózott volna a sráccal. Innen kezd tovább és hagyd el az intimszférás okfejtést

a kérdéseidet illetően:
bizony ennyi év alatt egy-kétszer előfordult, hogy félreléptünk. egymás tudtával. Az csak szex volt.

dex.ion 2010.09.06. 16:31:11

@Piszok Alfréd: +1 az egyetértés, -1 az egyet nem értés:)

MickthePick 2010.09.06. 16:31:28

@Kytia: én nem ugrottam neki, csak igyekszem elmagyarázni, hogy miért áltatja önmagát. Nehogymár az legyen, hogy nem szóltunk :)
Várjuk a sztoriját 3-6 hónap múlva :)

ziza133 2010.09.06. 16:32:13

@Szexofon: "bizony ennyi év alatt egy-kétszer előfordult, hogy félreléptünk. egymás tudtával. Az csak szex volt."

Ahhhaa...ertem.

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.06. 16:32:15

@dex.ion: Válasz helyett???
:-O
Hisz' az előzményben nem is volt kérdés :-)))

Dr. Jula Watson 2010.09.06. 16:32:26

@dex.ion: nem, én azért nem megyek, mert fázom :D

Na de itt a te példádban belejön egy csomó másik szereplő, akikkel meztelenül találkozom az utcán. Vagy a munkapartnerek, akikkel együtt kell dolgozni, akikkel ugye kapcsolatba kerülök a nap folyamán, vagyik hatok rájuk. Egy párkapcsolat meg csak arról a 2 emberről szól, akik benne vannak, ahhoz a társadalomnak, és senki másnak semmi köze. Mint ahhoz hogy ma piros vagy fekete bugyit vettem-e fel. Vagy nem is vettem. Az is csak rám, meg a szoknyám alá bejutási jogosultsággal rendelkezőre tartozik.

dex.ion 2010.09.06. 16:32:58

@MickthePick: nem lesz itt, mert ezzel a mentalitással sosem lesz megcsalás, szakítás, ezek a fogalmak ugyanis a klasszikus értékrendhez tartoznak.

dex.ion 2010.09.06. 16:33:52

@Szexofon: legyen a tied az utolsó szó:)

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.06. 16:34:44

@dex.ion: valahogy sejtettem, hogy nem lesz meg az a kérdés...
mindig így van

Droidfigyelő (törölt) 2010.09.06. 16:35:26

Jaj! Az ember ijedtsége gyakran butaságokra serkenti. Nagyon meg vagy szívatva, barátom, szerintem gyorsan uzsgyi!

És érdekes lenne utána nézned a lelkedben, hogy miért kell neked egy olyan nő, aki ennyire megalázóan szívat, és az orrod előtt nyomja a seggét bármilyen férfi ágyékához. Az ölbe ülés nem ártatlan dolog, még tinédzsereknél sem. Az ölbe ülés nem más, mint civilizáltnak és szocializáltnak álcázott (mégis csak ruhában és fényes nappal és nem beteljesített) párzási tevékenység.

Ne alázd meg magad ennyire. Mielőtt kirúgod, egy-két hétig esetleg csinálhatnád azt, hogy az orra előtt minden nőt az öledbe ültetsz, és hagyod, hogy a nők tegyék a dolgukat. Kíváncsi vagyok, a barátnőd meddig bírja. Vagy minden nőnek megfoghatod a mellét, de úgy, hogy ő lássa. És amikor balhézik, akkor mondhatod, hogy "ártatlan flört, drágám, tudod, hogy nem vagyok mellmániás."

Még az is előfordulhat, hogy teljesen kiegyenlítitek a dolgot, és mostantól minden buliban úgy ültök majd egymás mellett, hogy te mindig mást csajt taperolsz az öledben, őt meg mindig más férfi taperolja. Mindezt egymást orra előtt. Persze, akkor is felmerül a kérdés, mi értelme van ennek, de legalább nem állsz ott kiszolgáltatva a megalázásnak.

Piszok Alfréd 2010.09.06. 16:37:51

@MickthePick: "másrészt hogy mennyire erősen kötődik hozzám, mennyire tisztel, mint embert,"

Ha tiszta és világos, hogy engem az nem zavar, akkor az nem mond az irántam való tiszteletéről sem semmit. És hozzáteszem, most sem a posztról beszélek, hanem arról, amit Sexofon mond. Számtalan módon lehet tisztelni is és megalázni is egy embert, és ezek a módok bizony attól is függenek, hogy az illető mit tart tiszteletnek és megalázónak. És ez nem csak azért lehet, mert "beletörődik", meg "elhiteti magával hogy nem megalázó", meg ilyenek, hanem lehet igazi meggyőződése is, meg lehet olyan, ami nem fontos neki.

Jula mondja jól, az embereknek különböző méretű intim zónája van, és más más fér bele. Van akinek meg is dughatod a feleségét, az se zavarja, sőt ő viszi el a swingerklubba és az lesz az előjáték. Van akit meg nem zavar ha egy idegen csókolja meg, de zavarja, ha az exe teszi ugyanezt. És sokan vannak, akit en bloc zavar, ha valaki megcsókolja a nőjét.
Ettől még egyik sem lesz kevésbé szerelmes, se lúzer, se balfasz. És ha bármelyiken is röhög bárki, az az ő baja, röhögjön, biztos rajta is röhögnek, ettől még egészséges önértékeléssel rendelkező ember nem inog meg és nem tagozódik be feltétlenül a társadalmi elvárásokba. Biztos ismered a mesét amikor az apa és a fiai viszik haza a szamarat a vásárról, nos a sok mai példabeszéd mellé ez is odaillik.

dex.ion 2010.09.06. 16:38:05

@Dr. Jula Watson: tehát nyugodtan nekiállnátok szeretkezni a bolt közepén?:) ugye nem? ezek szerint a kapcsolat mégsem csak kettőtökre tartozik, ugyanis óhatatlanul vannak olyan esetek, amikor egyénileg és párosan is interakcióba kell lépnetek a társadalom más tagjaival. na itt jön be a kapcsolatba a társadalom. próbálhatjuk magunkról azt képzelni, h mi kívülre helyezzük magunkat, de ez csak önámítás. azt mondom, szelektálni kell, vannak bizonyos szabályok, amiket el kell fogadnunk, és vannak mások, amelyeket magunknak kell kialakítanunk, olyan szabályok, amelyeket lehet, h nem fogadna el a társadalom, viszont ezeket nem is tárjuk elé. (gondolok itt pl arra, h nem kezdem el mesélni a kollegáknak, h dugtam seggbe az asszonyt tegnap.)

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.06. 16:38:59

@Piszok Alfréd: ehhez nehéz bármit hozzátenni.
Szépen összefoglaltad

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.06. 16:39:49

@dex.ion: Tudod te mi a jelentése annak, hogy "hamis dichotómia"

pedig érdemes utánanézned....

Piszok Alfréd 2010.09.06. 16:40:36

@MickthePick: azért ettől a szex = szaporodás dologtól már elég messze vagyunk :)

Kytia 2010.09.06. 16:40:54

@F.house: Rendkívül széleskörű tapasztalataim alapján azt tudom mondani (de lehet, hogy tévedek), hogy létezik olyan társ, aki, ha nem is tökéletes, a hibái nem okoznak tartós stresszt. Ilyet kell keresni, utána már lehetsz önzetlen.:)

dex.ion 2010.09.06. 16:41:31

@Szexofon: mit szeretnél ezzel kifejezni?

Kytia 2010.09.06. 16:42:29

@MickthePick: Ó, kibírja, ha nem figyelmeztetik.:) Persze, én is kíváncsi vagyok az ilyen történetekre, hogy alakulnak x idő után, de szavazzuk meg neki a bizalmat, tegyük fel, hogy ez így neki jó. Aztán örüljön. Csak ne baszogasson minket.:))

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.06. 16:43:36

@dex.ion: csak annyit, hogy a szélsőségekben gondolkodás, valójában egy menekülés attól, hogy a témáról beszélj...
Így lesz a lesmárolásból rögtön dugás, meztelenül utcánjárás, mindenkivel kúr, kollegáknak mesélni a tegnap éjjelt.

valójában folyamatosan kisiklasz, másról beszélsz, int amiről szó volna.

én így érzem

HetedikEnVagyok 2010.09.06. 16:44:05

@Droidfigyelő: "Az ölbe ülés nem más, mint civilizáltnak és szocializáltnak álcázott (mégis csak ruhában és fényes nappal és nem beteljesített) párzási tevékenység."
Van egy Ölbe ülős játék:
Ölbe ülős
Játékosok száma: 5-50 + játékvezető
Kellékek: egy csomag francia kártya, székek
A játék menete: Körben ülnek a játékosok. Mindenki húz egy lapot és megnézi a színét, majd visszaadja a játékvezetőnek a kártyát. A játékvezető sorba húzza a lapokat a kezében lévő pakliból, és azok színét bemondja/bekiáltja. Amikor valaki a saját színét hallja, (ha tud) egy székkel jobbra ül. Ha ott már ülnek, akkor az ölébe ül. Mindig csak az mehet jobbra aki felül ül. Ha a játékvezető Jokert húz, az egyes székeken helycsere van, aki legfelül volt az legalulra kerül, aki alatta volt, most az ül az ölébe… Az nyer, aki először körbeér és visszajut a saját helyére, ám a játékot lehet folytatni az utolsó három bent maradóig.

Ez akkor egy szocializált gruppen party ? :)

dex.ion 2010.09.06. 16:44:07

@Szexofon: ééértem. hát én ugyanezt gondolom rólad, akkor legyen 1-1:)

Piszok Alfréd 2010.09.06. 16:44:11

@Kytia: de Sexofon igazából nem bántotta a posztolót. Illetve voltak, akik sokkal durvábban bántották, és most ők is Sexofonnak estek.
Nem baj az, ha valaki olyan mint a posztoló, de megmagyarázza a helyzetét. Ennyi. Majd talál magának olyan partnert, aki mellett nem kell aggódnia. Ettől még a csajnak is lesz olyan partnere, akinek majd szintén nem kell.

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.06. 16:45:07

@dex.ion: én használtam a dichotómiát? :-o
Sajnálom ha tényleg így volt. nem vettem észre.
esetleg egy példát?

dex.ion 2010.09.06. 16:46:16

@Szexofon: miért, én hol használtam?

Piszok Alfréd 2010.09.06. 16:46:56

@MickthePick: "ha egy tisztességben megőszült bölcs tudós valamire azt mondja, lehetséges, akkor az valószínűleg tényleg lehetséges. Ha ugyanez a tudós azt mondja valamire, hogy az lehetetlen, akkor az valószínűleg lehetséges".

Már megint csak a saját normáid szerint való igazságokat mondod, mint egyedüli axiómát.

dex.ion 2010.09.06. 16:48:37

@Szexofon: ebben mi volt a dichotómia?

ziza133 2010.09.06. 16:48:39

@Szexofon: :DDD
"Így lesz a lesmárolásból rögtön dugás,"
vs
Szexofon 16:30:21 "bizony ennyi év alatt egy-kétszer előfordult, hogy félreléptünk. egymás tudtával. Az csak szex volt."

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.06. 16:48:52

@Szexofon: "tehát nyugodtan nekiállnátok szeretkezni a bolt közepén?:)"
"gondolok itt pl arra, h nem kezdem el mesélni a kollegáknak, h dugtam seggbe az asszonyt tegnap"

IndaMuncher 2010.09.06. 16:49:14

@Kytia: Merész vállalkozás de ambíciózus. :)

dex.ion 2010.09.06. 16:50:01

@ziza133: na most zavard össze még jobban....
:)

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.06. 16:50:20

@ziza133: Szerinted a lesmárolásból rögtön dugás lett?
A két eset sem időben, sem személyben nem kapcsolódik egymáshoz....
:-P

Father Justice (törölt) 2010.09.06. 16:50:24

@kovi1970: Basszus, igazad lesz! Ez nekem is elkerülte a figyelmem. A csaj csak kisírta magát párszor a srác vállán az exe miatt, mire az egyből azt gondolta, hogy innentől kezdve ők egy pár? Lehetséges. :)

@Dr. Jula Watson: Elnézést, hogy beleszólok. Abba, ami a párkapcsolatban NÉGY FAL KÖZÖTT történik, valóban nem sok beleszólása van a társadalomnak. Kivéve, ha olyan hangerővel zajlik a cselekmény, hogy reng tőle az egész lépcsőház. :)

Azonban amikor közösségben vannak jelen, korántsem mindegy, milyen képet festenek magukról párként, vagy akár a páros egyik tagja a másikról (lásd a posztot).

Általában. Nyilván vannak olyan emberek is, akiknek aztán tényleg kurvára mindegy, ki mit gondol róluk, mert ők a faszajenők, akiknek bármit, bármikor lehet. A faszajenő egy hozzá illő faszajulcsival természetesen tökéletes párost alkothat, és onnantól kezdve együttes erővel hághatják meg a szabályokat. Semmi probléma ezzel, de amikor fikázzák azokat az embereket, akik lazán, erőlködés nélkül tudnak megfelelni saját maguknak és különféle társadalmi normáknak egyszerre - egyedülállóként és párkapcsolatban is - az kicsit vicces.

Kytia 2010.09.06. 16:50:50

@Piszok Alfréd: Mert Szexofon általános igazságokat nyomatott, amit azok is magukra vettek, akik mondjuk véletlenségből együtt tudnak érezni a posztolóval (szégyelljék magukat, phöjj).
Ehhez képest, akik "csak" puhapöcsözték, valójában érezhetően az ő oldalán álltak, csak egy kis vért akartak pumpálni a pucájába, hogy határozott cselekvésre sarkallják. Mint az edző a meccsen, aki leüvölti a fejét a "disznó, lusta bandának", de azért mindenki tudja, hogy csak motiválni akar.:)
Egyébként igazad van, persze, zsák a foltját, és hasonlók.

Knorr 2010.09.06. 16:51:04

Kedves Posztoló!

Az első 100 postban kapott tanácsokat érdemes megfogadni. Nekem volt ilyen csajom, és puhapöcs voltam, csak szenvedtem mellette, semmi értelme nem volt az egésznek :)

üdv,

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.06. 16:51:10

@dex.ion: szegénykém azt hiszi abból a smárolásból dugás lett :-))))

dex.ion 2010.09.06. 16:51:54

@Szexofon: komolyan nem értem, h ebben te milyen dichotómiát látsz. (sztem te sem.)

MickthePick 2010.09.06. 16:53:22

@Piszok Alfréd: nem a saját normám, a biológiái és a civilizációnké. Ráadásul az összes civilizációból még nálunk a legkevésbé elítélő, és ez mégse fér bele. Még ebbe se! :) (emiatt ne velem vitázz, nem én találtam ki :D)

Kytia 2010.09.06. 16:53:32

@Szexofon: Nemtóm, ki hogy van vele, én még nem smároltam olyan pasival, akivel ne dugtam volna is szívesen. Hogy most lett is dugás, vagy sem, leginkább az időjáráson múlt.:)))
Elárulom, a nőknek tetsző pasikkal való smárolás közben a nők izgalmi állapotba kerülnek. Ez egy amolyan női dolog.:D

dex.ion 2010.09.06. 16:53:38

@Szexofon: ja, akkor teljesen más! akkor semmi:D

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.06. 16:53:48

@dex.ion: akkor nézz utána mit jelent. Meg fogod érteni...
(úgyis indulnom kell)

tizenot 2010.09.06. 16:54:11

A posztolonak: ez a no teged napi szinten csal meg. Ez BIZTOS. Minden egyes vele toltott nap egy szog a sajat sirodba es minden egyes buli utan rajtad rohog mindenki aki tudja hogy o a te csajod es amikor nem vagy ott ot csak ugy hivjak hogy kis kurva, teged meg hogy hulye balfasz.

csacse · http://csacsee.blog.hu/ 2010.09.06. 16:54:28

"ez számára csak játék, esze ágában sincs megcsalni. Szereti a férfitársaságot, és azt, ha kioszthatja őket. Őneki ilyen a stílusa"

itt mondta meg a tutit a kisasszony. Szopat téged. Tipli ha nem akarsz kikészülni.
Nem illetek össze, van ilyen.

MickthePick 2010.09.06. 16:56:00

@Father Justice: pont ezt nem akarják ezek hárman megérteni: a megalázás nem két ember dolga, amit a csaj csinált (sok ember előtt), az még akkor is megalázó, ha történetesen az a srácot nem érdekli. A megalázás a társadalom, a jelenlévők, és az általános normák szerint történik. A megbántás ezen FELÜL jelen esetben is jelen van, de ez már tényleg a kettőjük dolga.
A csaj a megalázás tényétől bunkó, és nem attól, hogy a srácot ez bántja-e, vagy sem.

dex.ion 2010.09.06. 16:56:08

@Kytia: ha nem mondod el senkinek, akkor elárulom, h ezzel a férfiak is hasonlóképpen vannak.
:)

ziza133 2010.09.06. 16:56:28

@Szexofon: Tudom hogy nem egy idoben tortent, de ez az egesz szempontjabol lenyegtelen, mert siman dugtok massal is, mindegy hogy epp ott akkor nem dugott az exel, megtette maskor massal.
Tehat igen, jol kovetkeztettem, ahol a smarolas megengedett massal, ott a dugas sem problema. Ez volt a lenyege.
Innen lehet folytatni

dex.ion 2010.09.06. 16:56:44

@Szexofon: én haver utánanéztem még anno az iskolában, inkább arra vagyok kíváncsi, te mit hiszel róla:D na beszélj!

Piszok Alfréd 2010.09.06. 16:57:17

@Kytia: hát, nem tudom, mindenki érte kiáltott-e, de így is lehet...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.09.06. 16:57:29

@ziza133:

Újabb működő nyitott kapcsolatról olvashattunk a zinterneten. :) Olyan mint az UFO, mindig csak más látja, és olvashatod az interneten :)

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.06. 16:58:28

@Kytia: Ebben az esetben a csajom nem smárolt. Inkább leírom még egyszer és most már világosabban, mert a sztori mrá teljesen megváltozott néhány nick hozzászólásain és evidenciává szilárdult.

Szóval úgy esett, hogy a vége felé a bulinak odamentünk az ünnepelthez, az exhez, hogy elbúcsuzzunk. A Kedves odahajolt, hogy megpuszilja a srácot, mire ő megfogta az arcát és szájon csókolta.

majd mindketten (ijedten) rám néztek, mit szólok

én meg röhögtem. Mire az ex elnézést kért és - oldandó a nem létező feszkót - felajánlotta, hogy ha akarom engem is megcsókol.

No ez volt az a pillanat amikor hátrahőköltem (én nem voltam annyira bebeaszva mint ő :-)) és azt mondtam, inkább csókolja meg mégegyszer csak engem hagyjon békén.

Röhögtünk egyet és elbúcsuztunk.

Kytia 2010.09.06. 16:58:37

@dex.ion: Hú, tudtam, hogy ma is tanulni fogok valami újat.:)

MickthePick 2010.09.06. 16:58:54

@Kytia: valljuk be, Szexofon leginkább saját magát szeretné igazolni azzal, hogy arra bíztatja, legyen ő is olyan bármi eltűrő, mint ő, és akkor már ketten (bocs hárman) hirdethetik, hogy de, de így is jó :)
Az egész vita Sz. részéről erről szólt, de úgy látom, van itt más is, akinek ez fájó pont.

A nagyon túlnyomó többség pedig csak simán azt mondja a szerzőnek, mindenféle stílusban, hogy ne szívassa magát, neki ez nem jó, ez látszik. Ennyi.

dex.ion 2010.09.06. 16:59:06

@Kedves Nard: ez nagyon jó, felírom:D

MickthePick 2010.09.06. 17:00:15

@Piszok Alfréd: ó, felőlem akár robbantgathatsz épületeket is, mit bánom én, de az általános társadalmi normák attól még léteznek :) evvan. Sokkal én sem értek egyet, de nem mi találtuk ki, és tartjuk fent :)

Kytia 2010.09.06. 17:00:30

@Szexofon: Akkor az csak a megszokott reflex volt.:)

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.06. 17:00:36

@ziza133: összevezetsz különálló dolgokat. Attól, hogy ott az ex lesmárolta a csajomat, még nem automatikusan az következik belőle, hogy meg is dugja.

Nem is dugtak ők soha azóta hogy szétmentek.

nem tudom így érthető-e?

A kettő között nincs ok-okozati összefüggés

MickthePick 2010.09.06. 17:01:25

@Szexofon: ez most ez szép magyarázat, csak kicsit tűzoltásnak, és magyarázkodásnak tűnik.

Úgy indítottál, hogy az se gond, ha egy csaj az exével smárol. Ugye egyetértesz, hogy ez a sztorid már tök másról szól?

dex.ion 2010.09.06. 17:01:36

@Kytia: akkor még azt is elmondom, h nálunk az izgalomba jövés látványosabb.
:)

dex.ion 2010.09.06. 17:03:06

@Szexofon: mármint, nem tudsz róla. de nem is értem, mit számítana, ha tévednél, a te értékrendedbe amúgy is belefér a félrelépés, bármelyik fél részéről.
:)

Piszok Alfréd 2010.09.06. 17:03:28

@MickthePick: kevered a dolgokat :) Nincs szükség arra, hogy más is hirdesse ezeket, és nem is fájó pont. De hogy a létezésében is kételkedtek, ezt nem értem. Miért ne létezhetne, még UFO is? A Holdon se sokan jártak, mégis elhiszed, hogy lehet, nem?

MickthePick 2010.09.06. 17:03:32

"majd mindketten (ijedten) rám néztek, mit szólok"

Szerinted miért néztek ijedten?
A te reakciódtól féltek? Biztos nem, hiszen elvileg ismernek, mint a tolerancia bajnokát :))
Ha nem, akkor meg vajon miért ijedhettek meg? Ha az úgysem jelentett semmit?

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.06. 17:03:36

@MickthePick: "Úgy indítottál, hogy az se gond, ha egy csaj az exével smárol"

Uhhh. Fárasztó. Olvasd vissza hogy indítottam. Meg fogsz lepődni!

nem te vagy az első aki nem velem vitatkozik, hanem a saját képzeteivel.

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.06. 17:04:32

@dex.ion: jah.. tehát már ezt is jobban tudod nálam.
typisch :-)))
ha más esetet elmondott, akkor pont ezt a srácot miért tikolná?
:-)

Ps. semmit nem számítana

MickthePick 2010.09.06. 17:04:41

@dex.ion: ej-ej ez a ronda denial, csak felüti a fejét mindig.
"Márpedig az a sziget nincs ott, mert nem lehet ott!! PUNKTUM! :D"

Piszok Alfréd 2010.09.06. 17:05:35

@MickthePick: általános társadalmi normák léteznek, nem ez a vita tárgya. De olyanok is léteznek, akik eltérnek ettől. És amíg ezzel másokat nem sértenek, addig ezzel nincs is semmi baj, és se lenézni, se lesajnálni, se hülyének nézni nem kell érte őket.

MickthePick 2010.09.06. 17:05:46

@Piszok Alfréd: ha nincs rá szükség, akkor kit győzködtök 127 poszton keresztül? Ezek szerint minket nem, mert nincs szükség ezeket hirdetni... de akkor kit is kell meggyőzni? :)

MickthePick 2010.09.06. 17:06:55

@Piszok Alfréd: kimondtad: "amíg másokat nem sértenek vele". A posztban elég egyértelmű volt a sértés.
Hidd el, a férfiak 99.9 %-űt bántaná, és megalázná a főszereplő csaj viselkedésre.
Ha az egész világra kivetítjük, akkor ez inkább 99.99999%

dex.ion 2010.09.06. 17:07:03

@Szexofon: de hát ha semmit sem számít, akkor miért írod le külön, h "Attól, hogy ott az ex lesmárolta a csajomat, még nem automatikusan az következik belőle, hogy meg is dugja. Nem is dugtak ők soha azóta hogy szétmentek." ?

lehet, h mégiscsak számít?:)

Piszok Alfréd 2010.09.06. 17:07:53

@dex.ion: sajton nem mászkálunk, mi? :D

MickthePick 2010.09.06. 17:08:13

@dex.ion: ez már a végjáték, már az elköszönésnél tartunk :D

Piszok Alfréd 2010.09.06. 17:09:33

@MickthePick: nem arról győzködlek, hogy te is gondolkodj így. Én amúgy már le is szoktam a győzködésről, csak azért szóltam bele a vitába, mert képtelenségeket állítottatok.

dex.ion 2010.09.06. 17:10:06

@MickthePick: ilyen ez ha mennie kell az embernek.
:)

Piszok Alfréd 2010.09.06. 17:10:18

@MickthePick: basszus, hányadszor mondom, hogy NEM a posztról beszélek :D

dex.ion 2010.09.06. 17:10:42

@Piszok Alfréd: mármint, a te szemszögedből képtelenségeket. :)
de akkor 1-1:)

MickthePick 2010.09.06. 17:10:53

@Piszok Alfréd: egészen pontosan mi volt a képtelenség? Ezt most szeretném, ha pontosan idéznél. Egészen biztosan nem állítottam ilyet :)

MickthePick 2010.09.06. 17:12:47

@Piszok Alfréd: csak a poszt szerepel itt, mint konkrét példa, illetve Szexofon smárja, amiről valahogy, valamiért mégiscsak kimagyarázkodta, hogy ártatlan szájrapuszi volt. Ráadásul ijedten néztek rá, mikor megtörtént. Valaki ott azt hitte, hogy ez talán nem fér bele mégse? Vagy miért voltak ijedtek? :)

Szóval mondj légyszi egy újabb példát, mert a posztban szereplőket és Szexofonét már kivégeztük, és ezekre igazunk volt végig. Tehát? :)

Piszok Alfréd 2010.09.06. 17:16:32

@dex.ion: csavargathatjuk a szavakat, de ha te azt mondod, hogy valami nem lehetséges, pedig az lehetséges, akkor képtelenséget állítasz. Én meg, aki azt mondom, hogy lehetséges, nem állítok képtelenséget. Szóval 1-0.

MickthePick 2010.09.06. 17:17:00

Na, közben az én munkaidőm is lejárt... na majd máskor :)

tizenot 2010.09.06. 17:18:09

@MickthePick: Ez ugy van hogy aki kb. jol nez ki az konnyen talal maganak masik csajt igy siman kivagja az ilyen kis kurvakat es ezt ajanlja masoknak is.

Aki meg ronda mint a bun az kenyszerbol egyutt marad az ilyen csajokkal (mer' nem talal masikat) es mindenfele elmeleteket gyart hogy miert jo ez igy, meg hogy az o baratnoje nem is kurva, meg hogy milyen jo hogy "ilyen tolerans vagyok", meg milyen "felnotten is lehet kezelni az ilyen helyzeteket".

Ennek igy kellett volna lejatszodnia az ELSO hasonlo alkalommal:
- Odamegyek egy kicsit gyakorolni az angolt azokhoz a sracokhoz, oke?
- Oke menj csak, szia.
A no elmegy, de meg oda se er a csavokhoz te mar elhagytad a szinhelyet es tarcsazod a "volt baratno 16"-t a telodban egy onbizalomnovelo dugas miatt. A telefont nem kapcsoljuk ki SOHA, az csak azt mutatja hogy besirtal mint egy ovodas. Ha hiv megmondod neki hogy ennyi volt, ha akarja van 5 perced es elviheti a cuccait most, vagy majd jojjon maskor, mert nem leszel otthon. Ha kerdezi miert dobod ki, megmondod hogy igy erzel, nem tudod megmondani miert, egyszeruen ez van bocs. nincs ertelme hosszas vitakba bonyoldni egy olyan csajjal akivel ugyse lesz jo, juss tul rajta mihamarabb.

Ennyi. Nem kell sirni, nem kell parasztnak lenni a sokadik ilyen utan mar rutinbol jonni fog a dolog es a nok is erezni fogjak hogy veled nem lehet szarozni.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.09.06. 17:18:37

@Kytia: Ez egészséges szexualitású férfiaknál is így van. Örülök, hogy segíthettem:)

dex.ion 2010.09.06. 17:19:01

@Piszok Alfréd: na de várj, ha vmi a te szemszögedből lehetséges, az enyémből meg nem, akkor az már automatikusan lehetséges?:P ez nem a 2X2 axiómája, ez világnézeti kérdés, amelyben én képviselem a többség véleményét, te pedig a kisebbségét, ettől függetlenül mégis azt mondom, h én megértő vagyok: legyen 1-1.
:)

okoska100 2010.09.06. 17:19:25

két kúúúrva nagy pofon neki,és utána mondd azt,hogy szereted,csak te ilyen vagy.
Dobd ki az ócska lotyót,mert elöbb vagy utóbb meg is fog csalni az ilyen semmirekellő liba.

Piszok Alfréd 2010.09.06. 17:20:22

@MickthePick: azt állítod, hogy ha egy csaj smárol az exével, akkor az KIZÁRÓLAG egyvalamit jelenthet, és MINDENKÉPP tiszteletlenség a párjával. Meg azt, hogy ha valakit ez nem zavar, akkor biztosan csak bemeséli magának, hogy megtarthassa a partnert.
Én elhiszem, hogy TE nem csinálnál ilyet, és hogy NEKED ezt jelenti, és hogy szarul éreznéd magad, de állítom, hogy vannak másmilyen emberek is. Nem lúzerek, nem röhögnek rajtuk, nem mesélnek be semmit maguknak, legalábbis nem többet, mint ti magatoknak.

Piszok Alfréd 2010.09.06. 17:21:23

@MickthePick: legyen példa az, hogy Sexofonék már megcsalták egymást és nem zavarta őket.

Piszok Alfréd 2010.09.06. 17:24:07

@dex.ion: ha te azt mondod, nálad ez nem lehetséges, azt mondom, ok, sokaknál nem az, tudjuk. De ha azt vonod kétségbe, hogy létezik olyan ember, akinek ez lehetséges, akkor objektív dologról beszélünk, mint a 2x2.
De tudod mit, én kedvellek, legyen 1.5-0.5 :)

MickthePick 2010.09.06. 17:25:15

@Piszok Alfréd: nem állítottam egyiket sem.
1. Annyit mondtam, ha egy csaj smárol az exével, akkor az nem gondolkodik komolyan a jelenlegi/új partnerével, és/vagy nem szerelmes belé. Ennyit állítottam, és tartom. Szexofon már kimagyarázta, hogy nem smár volt, hanem szájrapuszi, azaz egyrészt igazolta ezeket, másrészt menekülőre/jobb belátásra fogta.
2. NEM ez a tiszteletlenség, ez csak tapintatlanság. Illetve az ex előtt meg is alázza a jelenlegi pasiját, amennyiben SMÁRról van szó, és nem a már kimagyarázott bizonyos szájrapusziról.
Ha viszont más/több ember előtt történt volna egy SMÁR, vagy amiket a posztszereplő ringyó csinált, akkor az megalazás, és tiszteletlenség, mivel mások előtt a normákba nem beleférő dolgot tesz. Ahogy írtam, a tiszteletlenség/alázás független attól, hogy balek faszija nem veszi annak esetleg.

De, lúzerek, többnyire. Remélhetőleg ti kivételek vagytok, természetesen.
Lásd:
@tizenot: meglehetősen pontosan látod.

dex.ion 2010.09.06. 17:25:43

@Piszok Alfréd: nyilván azért, mert vmilyen oknál fogva (h azért, mert jók együtt az ágyban, vagy nem találnak mást, vagy mert az asszony jól főz, vagy mert apa ügyesen barkácsol, mittudomén) szükségük van egymásra. de ez friends with benefits, amivel NINCS SEMMI BAJ, csak ez nem párkapcsolat. komolyan nincs ezzel gond, csak ne akarja senki bebizonyítani, h ez így normális, (a szó eredeti értelmét alapul véve) mert nem az.

MickthePick 2010.09.06. 17:26:29

@Piszok Alfréd: nem zavarta őket? Ezt szerintem nem írta, csak hogy együtt maradtak.
Ha nem zavarta őket, nem hívták volna megcsalásnak.
Ez az önigazolás (de, de, így is jó nekem, sállláláálá) tipikus esete. A legtöbb ember belemegy 1-2 megcsalás eltűrésébe, de hogy nem zavarja őket, ez gyakorlatilag kivétel nélkül hazugság és/vagy önámítás.

De most már tényleg lépek.

dex.ion 2010.09.06. 17:27:21

@Piszok Alfréd: én elhiszem, h létezik olyan ember, aki szerint ez a párkapcsolat, de én nem tartozok közéjük. mivel én is kedvellek, ezért nem fogadhatom el a felajánlott 1,5-0,5-öt, legyen 1-1:D

Piszok Alfréd 2010.09.06. 17:32:43

@MickthePick: "Annyit mondtam, ha egy csaj smárol az exével, akkor az nem gondolkodik komolyan a jelenlegi/új partnerével, és/vagy nem szerelmes belé. Ennyit állítottam, és tartom. "

Én meg azt mondom, hogy sok embert ismerek, ahol ez belefér és szerelmesek egymásba és komoly kapcsolatban élnek egymással. Neveket címeket hadd ne kelljen már mondanom, ha ilyenre vágysz úgyis megtalálod őket, ha meg nem, akkor higgy nekem bemondásra :)

Piszok Alfréd 2010.09.06. 17:43:54

@MickthePick: "Ha viszont más/több ember előtt történt volna egy SMÁR, vagy amiket a posztszereplő ringyó csinált, akkor az megalazás, és tiszteletlenség, mivel mások előtt a normákba nem beleférő dolgot tesz. Ahogy írtam, a tiszteletlenség/alázás független attól, hogy balek faszija nem veszi annak esetleg."

Egyrészt társaságfüggő, ki mit tart megalázónak, másrészt egyénfüggő, zavarja-e, ha mások azt hiszik, megalázták.
És persze van a "de, nekem így IS jó" eset, ezek az önigazolók, és van az "ez nekem ÍGY jó" kategória, ők csak egyszerűen ilyenek és kész.
Pofára eshetnek persze ők is, de azok is, akik szigorúan tartják magukat a társadalmi normákhoz, ebben nem érzek különbséget.

lüke 2010.09.06. 17:44:47

hmm jól tesz.....
ha neked meg nem jó, keress másikat

nemezisazis 2010.09.06. 17:50:07

tökmindegy mi van, az ilyet ki kell bszni mint a macskát, a kurvalelkű lányokból előbb utóbb kurva lesz.

egyébként mit gondolsz, ő eltűrné ezt fordítva?
egy pillanatig sem, nemhogy tartósan.

Piszok Alfréd 2010.09.06. 17:53:54

@dex.ion: lehet, hogy nem NORMÁLIS, de kapcsolat, és akkor működik igazán jól, ha szeretik is egymást (szerelemmel). Azt meg, hogy mi a NORMÁLIS, leszarom, sok mindenben nem vagyok normális én sem, miért zavarna, ha Sexofon sem az :D Attól még értem őt.

dex.ion 2010.09.06. 17:54:28

@Piszok Alfréd: tiszta mázli, h nem vagytok búzák, még a végén összejönnétek:)))

tizenot 2010.09.06. 17:58:55

@MickthePick: En ujabban mar az elso lightos bicsaklas utan kivagom oket (persze csak ha komolyan megtetszik egy csaj, a szexpartner csinalhat barmit, csak amikor kell legyen ott, meg lehetoleg ne dugjon tul sok emberrel osszevissza - a betegsegek miatt).

Pont tegnap volt olyan hogy komolyan megtetszett egy csaj, de meg ossze se jottunk, mar besertodott valamiert es kezdte az elmebeteg jatekokat nyomatni, massal is elkezdett flortolgetni. Persze nagyon szarul esett, de az erzeseket el lehet nyomni halistennek, bar neha valoban nem konnyu hidegnek maradni mikor egy baromi aranyos csaj elotted fogadja el mas kozeledeset. Aztan amikor az este vegen vegso ketsegbeeseseben latta hogy TENYLEG nem fogok semmit se csinalni odajott megtudakolni hogy akkor ugye talalkozunk meg. LOL, mondom neki hogyha akarja irja fel a szamom azt csorogjon majd ram es meglatjuk. Hat nem tetszett neki, de azert felirta. Gondolom majd felhiv par nap mulva, amikor elkezd viszketni a punci. De ha nem, hat az se baj :D

A sztori tanulsaga csak annyi hogy milyen konnyen at lehet kerulni a "talan komoly kapcsolat" kategoriabol a "leszarom" kategoriaba par perc alatt, ugyhogy csajok, csak ovatosan azzal a flortolgetessel.

dex.ion 2010.09.06. 18:01:13

@Piszok Alfréd: kicsit úgy tűnt, de most megnyugodtam:)

sushi7 2010.09.06. 18:08:22

A lány keresse meg a pasit, akit nem zavar, ha pasizik. A srác keresse meg a nőt, aki nem alázza szénné. Nem hiszem el, hogy nincs egy-egy rejtett csöcsörészés, ami nálam már megcsalás a javából. Nem erre a fiúra vágyik ez a lány, hanem sok fiúra. Háremre. Amivel nincs baj, tomboljon csak... de a srác uzsgyi, mert nagyon meg fogja szívni. Mindenkit ott kell kezelni, ahol a helye van. Ez a lány nem tartós kapcsolat vagy hűség, véd- és dacszövetség. Tapasztalatnak jó, hogy a fiú egy életre megtanulja, ilyen megalázó szituba többé ne kerüljön.

Dr. Jula Watson 2010.09.06. 18:08:28

Sok társadalom van, éppen ezért sokféle társadalmi norma is. Vagy úgy gondoljátok, hogy a mai rengeteg szexshop, internetes szexvideo, szexcsetek, msn kamera elötti önbirizgálás, a rengeteg kurva és swingerklub idejében a társadalom kizárólag a párkapcsolatban élők vakságát fogadja el? Akkor ezek miből élnek?

okoska100 2010.09.06. 18:09:57

@Piszok Alfréd: Biztos olyan ideáli ember vagy mint Quasimodó, nagynehezen összeszedtél egy féllábú partnert és bármit megbocsátasz neki,csak el ne hagyjon!Az ilyeneket hívják puhapöcsnek!

Dr. Jula Watson 2010.09.06. 18:14:20

@okoska100: ó, ez aztán nagyon okos hozzászólás volt :)

dex.ion 2010.09.06. 18:17:41

@Dr. Jula Watson: ezek a dolgok inkább tűrtek, mint támogatottak a társadalom számára. a társadalmi normákba aligha fog valaha is beletartozni egy vasárnapi séta a gyerekkel a legközelebbi sexshopba, vagy egy összcsaládi szexvideo megnézése. a sexchat, webcamsex nekem pl simán belefér, ha a képernyő/kamera túloldalán egy ellenkező nemű ember ül, de nem tennék ilyet pl, ha tudnám, h többen is írának/látnák, vagy azonos neműek volnának a túlvégen. a kurválkodás a legősibb szakma, ebből kifolyólag az évszázadok alatt legitimmé vált (és egyes helyeken már legálissá is). a swingerklubok jelenleg kísérleti területek, elfogadottságuk alacsony.

Dr. Jula Watson 2010.09.06. 18:21:44

@dex.ion: Már pedig ezek mind élnek. És nem valószínű, hogy 20 ember tartja el őket. Vagyis nagyon sokan így vagy úgy élnek vele. Na most akkor a kisebbség mondja meg mi a norma?
Látod, neked belefér a webcam, van akinek nem. Van akinek az is mindegy, ki áll a túlvégen. (Főleg mivel ennek az ellenőrizhetősége igen csekély) Most melyik a normális?

dex.ion 2010.09.06. 18:25:45

@Dr. Jula Watson: azért gyaníthatóan egy (a társadalom méretéhez képest) szűk kör tartja fent ezeket az intézményeket. a sexchat, sexcam más, azt nyilván többen csinálják, mint ahogy az IRL baszást is a társadalom többsége végez, de ettől még a norma az, h ezt ne rakjuk ki a kirakatba.

Dr. Jula Watson 2010.09.06. 18:36:34

@dex.ion: akkor mégiscsak kívül helyezkedsz a normákon? csak épp másban...

@Piszok Alfréd: hisz téged még bottal se... ;)

Lefetyke 2010.09.06. 18:36:37

Kedves Levélíró!
A barátnőd tökéletes szangvínikus: szeret a társaság középpontjában lenni, élvezi ha rá figyelnek, nem veszi komolyan az ilyesmit. Ha jól sejtem, sztorimesélés közben alaposan kiszínezi, eltúlozza és átkölti a történeteket, harsány, és mellesleg feledékeny, néha kapkodós.
Ezekkel mind nincs semmi baj. (Ha az általam hozzátett tulajdonságok nem jellemzik, bocs.)

Egy bizonyos pontig ezeket a dolgokat el kell tudnia viselni annak, akit másmilyen fából faragtak. Egy ponton túl viszont nem. Le kell vele ülni szemtől szembe, nem ölbe :) (bocs), és tisztázni vele, hogy ez már túl van azon a ponton, amit el tudsz viselni. Ha komolyan veszi a kapcsolatotokat, akkor elfogadja ezt és kicsit visszafogja magát. Ha erre nem képes, menekülj a kapcsolatból, mert ha ennyire se képes, sokkal fontosabb dolgokban se számíthatsz majd rá.

A flörtölés, az "intim közelség" már túl van egy normális ponton, ennyit minimum el kell ismernie a csajnak. És az lehet, hogy ő tényleg csak szórakozik és élvezi a figyelmet, de amikor ilyeneket csinál, akkor mi férfiak bizony többet akarunk, és a maximumot hozzuk ki a helyzetből; nem gondolhatja komolyan, hogy ezt a férfiak is csak ártatlan haverkodásnak gondolják. Lehet hogy hozzád hű, de az ő agyukat fűzi rendesen, és ez se szép.

Plusz: egyszer be lesz rád rágva valamiért (tök mindegy, hogy jogos-e vagy sem), és ez a közelség némi alkohollal és egy kellően megnyerő pasival párosulva szarvakat növeszt a fejedre.

Beszéljétek meg, és hagyjon fel ezzel. Cserébe ajánld fel, hogy te is megpróbálsz változtatni a számára legidegesítőbb tulajdonságodon.

Piszok Alfréd 2010.09.06. 18:40:17

@okoska100: de micsoda félláb az, ha tudnád!

dex.ion 2010.09.06. 18:45:46

@Dr. Jula Watson: erre itt találod a választ:

dex.ion 2010.09.06. 16:38:05

tizenot 2010.09.06. 18:46:25

@Lefetyke: Nemtom miért kell totál fasságot tanácsolni, ha életedben nem voltál még hasonló szitu közelében sem.

Ezt ugyanúgy nem lehet megbeszélni mint azt se hogy mostantól a csokis fagyit szeresd jobban mint a vaniliát.

A beszélgetésből az lesz hogy az első két buli alkalmával látványosan nem ül majd senki ölébe, aztán ugyanúgy csinálja majd mint eddig (persze előszőr csak valami jó ismerős ölébe ül bele mert őt már úgyis régen ismeri úgyhogy azt "lehet" stb... stb...), azzal a különbséggel hogy közben bűntudata is lesz és úgy érzi hogy ketrecbe zárod + a te agyad is jobban fel lesz baszva, mert megbeszéltétek és mégis csinálja. Ezzel a beszélgetősdivel csak rontasz a helyzeten. Itt egy megoldás van, a lekocc.

Piszok Alfréd 2010.09.06. 18:50:19

@dex.ion: és az utcán csókolózók?

dex.ion 2010.09.06. 18:54:47

@Piszok Alfréd: mi van velük? az európai társadalmi normákba beleférnek, ha ez a kérdés.

Dr. Jula Watson 2010.09.06. 18:55:49

@dex.ion: azt a hozzászólást már nem tudom megnézni, mert nem mutatja a böngésző :(

dex.ion 2010.09.06. 18:56:33

@Dr. Jula Watson: klikk: Szeretném látni az összes kommentet! (565)

Dr. Jula Watson 2010.09.06. 18:56:49

@dex.ion: nem mindenkinek. Van akit ez is zavar.

Dr. Jula Watson 2010.09.06. 18:57:43

@dex.ion: FF 200 fölött nem mutat, e-tabbal meg halál lassú lesz és kifagy
ennyit meg nem ér meg nekem

Piszok Alfréd 2010.09.06. 19:01:22

@dex.ion: elég sok embernek nem fér bele ahhoz, hogy ne tekinthessük általánosan elfogadottnak, szerintem. Másoknak meg az, ezek szerint te is felháborodás nélkül tudod nézni a csókolózó párokat az utcán.
Csak azt akarom mondani, hogy nem egyértelműek a határok, ráadásul folyamatosan változnak. Ma már minden újságosnál lehet szexmagazinokat kapni, régen ez is elképzelhetetlen lett volna. Nincs itt kőbe vésve semmi.

Piszok Alfréd 2010.09.06. 19:02:29

@Dr. Jula Watson:

"tehát nyugodtan nekiállnátok szeretkezni a bolt közepén?:) ugye nem? ezek szerint a kapcsolat mégsem csak kettőtökre tartozik, ugyanis óhatatlanul vannak olyan esetek, amikor egyénileg és párosan is interakcióba kell lépnetek a társadalom más tagjaival. na itt jön be a kapcsolatba a társadalom. próbálhatjuk magunkról azt képzelni, h mi kívülre helyezzük magunkat, de ez csak önámítás. azt mondom, szelektálni kell, vannak bizonyos szabályok, amiket el kell fogadnunk, és vannak mások, amelyeket magunknak kell kialakítanunk, olyan szabályok, amelyeket lehet, h nem fogadna el a társadalom, viszont ezeket nem is tárjuk elé. (gondolok itt pl arra, h nem kezdem el mesélni a kollegáknak, h dugtam seggbe az asszonyt tegnap.)"

dex.ion 2010.09.06. 19:04:49

@Dr. Jula Watson: "próbálhatjuk magunkról azt képzelni, h mi kívülre helyezzük magunkat, de ez csak önámítás. azt mondom, szelektálni kell, vannak bizonyos szabályok, amiket el kell fogadnunk, és vannak mások, amelyeket magunknak kell kialakítanunk, olyan szabályok, amelyeket lehet, h nem fogadna el a társadalom, viszont ezeket nem is tárjuk elé."

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.06. 19:05:54

@dex.ion: Nem, nem számít. Ebben ne is reménykedj! :-)

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.06. 19:07:40

@MickthePick: Nem vagyok benne biztos, hogy az exe előre tudta rólam, erről mi tgondolok. Az az igazság a csajom is utána nyugodott meg, hogy tényleg nem vagyok féltékeny és nem csak a szám jár. Nota bene a magam számára is egy teszt volt ez

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.06. 19:08:41

@MickthePick: Hogy ki fogta "menekülőre"?
El kellett mennem, melyik része nem volt világos?

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.06. 19:09:38

@MickthePick: Kimagyaráztam volna?
Meg kellett ismételnem, mert nem akartátok megérteni...

Dr. Jula Watson 2010.09.06. 19:12:03

@dex.ion: szóval csak azért nem tárod elé, mert nem fogadja el? Vagy épp te magad sem fogadod el, szégyenletesnek tartod, és azért nem beszélsz róla?
Nem hiszem, hogy az lenne a boldogsághoz vezető út, ha az az első szempont, más mit szól hozzá, és csak utána jön a saját véleményem.

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.06. 19:14:15

@dex.ion: Senki nincs aki az összes társadalmi normát betartja. na jó, talán 1%. De a 99%, hogy a korábbi hivatkozási alappal éljek, rendre megszegi.

Ki ezt, ki azt, de megszegi. Azért mert azok mind egyszerűen betarthatatlanok a maguk összességében.

Aki mindenben megfelel a táradalmi elvárásoknak az hamar rádöbben, hogy úgy egyszerűen élhetetlen a világ.

Ettől fogva egyszerűen csak az a kérdés, ki melyiket és milyen arányban ill. milyen mértékben szegi meg. És hogy milyen gyakran.

Éppen ezért a társadalmi normákra való hivatkozás nem egyéb, mint képmutatás

oranje · http://dutch.blog.hu 2010.09.06. 20:05:51

Amint lehet megszabadulni tőle. Hosszú távon csak saját magadat fogod szivtani. Búcsú szex, aztán fel is út le is út.

Commodus 2010.09.06. 21:41:26

@Szexofon: Így végigolvasva, amiket írtál, megértettem az álláspontodat. A sajátomtól persze távolinak tekintem és nem elfogadhatónak. Mindegy, más emberek vagyunk, ennyi.
De arra kíváncsi lennék, milyen terveitek vannak az általad említett Kedvessel?

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.09.06. 22:12:04

@Commodus: Köszönöm. :-)
tervek?
Túl vagyunk már egy ideje a csládalapításon...

dex.ion 2010.09.06. 22:24:17

@Dr. Jula Watson: szó sincs erről. azért nem tárom a társadalom elé a szexuális szokásaimat, mert a társadalom normáit betartva ezt nem szokás. h szégyellném, h van szexualitásom? ez az emberi mivoltomhoz tartozik. de attól még nem beszélek róla, ez magánügy.

KandurB 2010.09.06. 22:51:12

most hagyd ott amig nem keso, elobb utobb ugyis a jatekbol komoly ugy lesz, minnel inkabb fogadkozik annal inkabb beuthet a menku

KoborMacska 2010.09.07. 02:29:08

Az eredeti posztolonak: Ha tudod, elvezd a kapcsolatotokat ezzel a vonzo, ertelmes, nagydumas csajjal! Sok boldogsagot!

Ha nem tudtok kolcsonosen elfogadhato kompromisszumot vagy mas megoldast (par-terapia?)talalni a flortolessel kapcsolatban, akkor viszont jobb ha olyan part valasztasz akivel jobban oszeillesz ilyen tekintetben.
En -nyilvanvaloan - nem voltam ott, nem lattam, nem tudhatom a baratnod inditekat es valodi szandekait, de a flortoles nem jelent automatikusan tiszteletlenseget vagy meg rosszabbat. Beszeljetek meg! Szerencses esetben a szamara ertheto modon el tudod neki magyarazni, hogy mikor o x vagy y dolgot tesz, modon viselkedik, akkor TE MIT ERZEL, es ha baratnodnek fontos vagy, akkor o nem fog tulmenni a szamodra elviselheto hataron. Ha o fontos neked, akkor te sem fogod elvarni, hogy o gyokeresen megvaltozzon.

A "középejrópaji madjarmatchok"-nak meg azt uzenem, hogy undorito a frocsoges es mocskolodas ami dol beloletek. Ilyen notok nektek sose lesz, mert egy mutatos, okos es magara valamit ado no ilyen tahokra ra se nez. Savanyu a szollo!

KoborMacska 2010.09.07. 03:02:01

@Rigor Penis: A hozzaszolasaid gyomorforgatoan gusztustalanok.
Valodi gondolatok helyett amiket ide irsz azt ugy hivjak hogy mocskolodas.

Commodus 2010.09.07. 06:45:47

@Szexofon: Mi a manó...most őszintén meglepődtem. :)

dr. gernika 2010.09.07. 07:16:07

@Kedves Nard: Szégyelled, hogy a Dr. House-ból tudod, mi? :P
süti beállítások módosítása