Akarom ezt a szőke nőt!

2011. március 11. 07:26 - csajokespasik

„Nem akarok rányomulni, de a tudomására szeretném hozni, hogy többet szeretnék tőle puszta barátságnál” – a srác megismer egy lányt, akivel a kapcsolat alapvetően barátinak indul. Időközben a srác ráébred, hogy beleszeretett a látszólag természetes szőke lányba és azt kérdezi, illik-e közelednie felé? Most megtudhatod, hogy nem lehet érzelmi határainkat vonalzóval meghúzni. De akkor mit húzzon meg mai Rómeónk?

 

Hello Mindenkinek! Most, hogy küszöbön a tavasz, sokan úgy tartják, hogy ilyenkor az emberben ösztönösen feltámad a szerelem. 19 éves pasi vagyok és nálam ez az elv – vagy közhely? : ) rendesen működik. Van egy lány, akivel a neten ismerkedtem meg egy közösségi portálon. Ő barátokat keresett, én pedig írtam neki, hogy szívesen megismerkednék vele. Ha valaki barátokat keres, az számomra azt jelenti, hogy beszélgetni, eljárni valahova, megosztani a véleményünket a másikkal. Nem szerelmet. Ez részemről is rendben volt. Volt… Hét alkalommal találkoztunk eddig. Az első találkozót ő szervezte meg, 5 barátjelölt (2 fiú, 3 lány) gyűlt össze. Moziba mentünk. Végül a találkozók egyre rendszeresebbek lettek és én minden találkozó alkalmával egyre jobban megkedveltem őt. A természetes szőke (nekem annak tűnik) haja, és a mosolya a leggyönyörűbb benne, hozzá még kedves és őszinte ember is.

Sokat beszélgettünk és jobban is megismertem. Nem akarok rányomulni, de a tudomására szeretném hozni, hogy többet szeretnék tőle puszta barátságnál. Mivel a kapcsolatunk alapvetően barátinak indult, illik-e nekem ilyen lépést tenni felé? Gyakran álmodom vele és ahogy a nyálas filmekben mondják nekem valóba ő az utolsó gondolatom elalvás előtt és az első ébredéskor. Gondolom, most sokan közületek mosolyognak, vagy nevetnek, de ez van. A szerelem bolonddá tesz – bocs, ez volt az utolsó közhely mára : ) Március 15.-én találkozunk legközelebb és elhatároztam, hogy lépek felé. De hogyan? Mert akkor jönnek a kérdések. Én az alábbi kitételektől félek:

- A dolog nem társkeresésnek indult. Meg fog lepődni/sértődni?

- Mi van, ha van már barátja (addig nem mondta, hogy lenne, nem is került szóba)

- Nem azért utasít vissza, mert foglalt, hanem azért, mert nem tetszem neki.

És ez még folytatódhatna. Magamat átlagos pasinak tartom, az eddigi barátnőimmel jól kijöttem, de azt is tudom, hogy nem mindenkinek én vagyok az esete. Ezt tudomásul vettem. Ha igent mond, akkor a világ egyik legboldogabb embere leszek. De nem akarok nyomulni sem. Ha nemet mond, elfogadom. De a bizonytalanságot nem. Bíztatásnak vettem, hogy eddig kedves volt velem… de ugyanilyen kedves volt másokkal is. Ez a barátkozással együtt jár. Egyelőre az jelenti a legnagyobb problémát, hogy nem tudom elképzelni, mi legyen az első mondat, amivel nyitok. A folytatás már menne, tudok rizsázni… de az első mondat, amivel a szándékomat közölném, és elindulna a dolog, az egyelőre nincs meg.

 

 
130 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr692729847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nutshell 2011.03.11. 09:26:13

@Frigyesur: Mi ez a nagylelkűség? Ilyen olcsón adod magad ma? :)

De ez érdekes, hogy milyen első mondatok hatékonyak. @Muha-é vicces, a lazannyástól megijednék sztem :)

2011.03.11. 09:26:33

@Nard:
A gumicukor nem az ördög műve. :D

Frigyesur (törölt) 2011.03.11. 09:27:51

@Muha: Azt bizony jo alaposan elkerulted. Talan meg az 'jo kis ropiseggu bige vagy te' tudtad volna meg cizellaltabba tenni. :D

@Nutshell: Mi, Skywalkerek, ilyen tokosek vagyunk. Gondolom tovabbra sem nezted meg az SW-t, szoval gozod sincs mennyire velunk van az Ero.

Frigyesur (törölt) 2011.03.11. 09:30:42

@Nard: Dehogy. A gumicukor az egyik legjobb dolog a vilagon. Meg a WoW-nal is jobb. :P

Ha ilyen remesek, miert tanulmanyoztad oket ennyire.

De igazat kell adnom: az en nevem is alatamasztja a megfigyelesed. :)))

@Nutshell: Beteg vagyok, Nut, jo a kedvem napok ota. ;(

Frigyesur (törölt) 2011.03.11. 09:31:23

@Nutshell: A lazannyazo pasikra siman ranyomultam. Ok meg ettol ijedtek meg. ;( :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.03.11. 09:31:56

Én Devillel értek egyet. Ha a lányban is alakul valami és a pasi, most eléáll, hogy akkor "járunk béjbi?", a csaj - ha a normálisabb kategórába való - dob egy hátast és ezzel annyi is a lamúrnak. Szépen meg kell várni, amíg kialakul a dolog. És igen... a fiúk arcára van írva, ha odáig vannak egy lányért és nálam is valahogy ösztönösen azt váltja ki, hogy egyből hárítok. Ha most letámadja a lányt, akkor nagy esélye van, hogy nem fog összejönni. A lány barátkozni akart -> magyarán ismerkedni, de nem akar ribancnak tűnni, ezért nem is fog ráugrani a posztolóra, ha az most bedobja a többet akarok kártyát.

"Bíztatásnak vettem, hogy eddig kedves volt velem… de ugyanilyen kedves volt másokkal is."

Huhú! Ebbe már annyiszor belefutottam! Én alapből kedves vagyok mindenkivel, ez sokszor oda vezet, hogy valamiféle jelnek vélik és azt hiszik akkor szabad az út. Szerencsétlen akkor bepróbálkozik és koppan, mert tényleg csak barátnak tekintem és nem is gondoltam másra. De mivel így rámnyomul, ezentúl az lesz a fejemben, hogy mikor fog megint előjönni azzal: "Ugye azért még van esélyem nálad?" Na ezek után végképp nincs!

Szóval posztoló én azt mondom neked, csak szépen lassan flörtölgess vele és ha bejössz neki, akkor össze fog jönni a dolog. DE ne eröltesd! Tegyél kétértelmű megjegyzéseket, hecceld stb. Ha összejön utána majd vallhatsz szerelmet, de most NEM! Most úgy kell tenni, mintha nem lennél az! Lazán kell viselkedni. Tudom, hogy szar a bizonytalanság, de bírd ki, mert sokkal nagyobb esélyed van ha nem görcsölsz rá az egészre! Na, hajrá!

Muha 2011.03.11. 09:32:09

@Frigyesur: mert a ropisegget nem mondani kell, hanem éreztetni! :D

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.03.11. 09:33:29

nnnna, ez akkora görcsölés már, hogy kódolva van a bukta

Frigyesur (törölt) 2011.03.11. 09:33:33

@Muha: Jogos, a taperolas meg jolneveltebb dolog. :D Melle odabufogni egy jot, hogy lassa igazi ferfival van dolga. :))

Nutshell 2011.03.11. 09:35:40

@Frigyesur: Jajistenem, és pont a hosszú hétvége előtt?
Ez szörnyű, ilyenkor orvoshoz sem tudsz menni, max ügyeletre. És mi lesz, ha mind a 4 nap így fog eltelni?? Belegondoltál te ebbe?? Nagyon sajnálom, tényleg :(

dr. gernika 2011.03.11. 09:39:34

Minek szándékközléssel nyitni te nyomi? Bókolj neki és figyeld a reakciókat. Légy egy picit kedvesebb vele, mint a többiekkel, aztán húzódj vissza. Adj neki időt, hogy ő is elgondolkozzon rajta. Ha kapsz biztató jeleket, lehet terelgetni a dolgot négyszemközti beszélgetés felé. Hazakíséred, stb. Ha nem, akkor hagyd és ne erőltess olyan beszélgetést, ami neked megalázó lesz végül. Valószínűleg nincs barátja, nem azért keres haverokat neten és szervezget találkozókat, mert annyira kevés lenne a szabadideje...

Frigyesur (törölt) 2011.03.11. 09:41:14

@Nutshell: Ne is mondd. Gyogyszert irtam fel magamnak, es a gyogyszereszek szokas szerint belekotottek, hogy irjak bele valamit es pecseteljem le. (Hal'istenhogynemvagyokgyogyszeresz.) Mondom ott a pecset, en irtam. De megis. Na mindegy, mellekszal. De mit gondolnak ezek, hogy milyen viszonyban vagyok az orvossal. Kulon elmegyek hozza egy uj receptert? Tok sok ido. Amugy se birom az orvosom. Es allandoan a nyakamon log. :( De most tenyleg nem tudok elmenni hozza, meg ugyeletet se vallal. :D (Amugy birom, amikor elmagyarazzak, hogy szedjem. Egy kollega meselte, hogy helyes gyogyszer sracnal visszakerdezett "Biztos?". Folyton csak a flort. :x)

Muha 2011.03.11. 09:42:39

erről a posztról ez a régi Bravó magazinos cucc jutott eszembe:

Hogyan mondjam meg anyukámnak, hogy szeretnék melltartót?
- "Anyu, szeretnék melltartót."

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.11. 09:44:34

@Frigyesur:

Azért mert betöltötték az egész járdát. Egy feléd robogó vonatszerelvényt rohadt nehéz nem észrevenni! :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.11. 09:47:27

@Frigyesur:

Plusz egy recsegvefingás, hogy tudassuk, ki a király. :)

Frigyesur (törölt) 2011.03.11. 09:49:08

@Muha: :D De te olvastla Bravo magazint? :O :))

@Nard: :D Halistennek, engem meg nem tamadtak meg, csak egyesevel.

Nutshell 2011.03.11. 09:51:35

@Frigyesur: Milyen gyógyszert? Hangulatcsökkentőt? Kedélyrontót? :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.11. 09:51:52

@Frigyesur:

Az őrezred egyik tagja ott állt mellettünk, nem engedte volna, hogy szilfid kis testemet sanyargassa egy ilyen bálna :)

Muha 2011.03.11. 09:52:59

@Frigyesur: persze, nagy New Kids on the Block rajongó voltam, és imádtam a szerelem szex gyengédség rovatot is. :D

Frigyesur (törölt) 2011.03.11. 09:53:17

@Nard: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

fumerin 2011.03.11. 09:53:30

@Nard: Én szimpi voltam ezekben a körökben. Még "harcos" pólót is kaptam ajándékba! :D
A sör összehozza az embereket! :D

Frigyesur (törölt) 2011.03.11. 09:54:15

@Muha: Mindenkinek vannak ilyen sotet titkai. Plane Nardnak.

Muha 2011.03.11. 09:56:11

@Nard: Sőt a nőnek azt is kell látnia, hogy kemény vagy, véded őt, de vele gyengéd vagy.

Szóval mész az utcán.
Szépen pillogsz rá
-ügyülü bügyülü
és mikor elmegy mellettetek valaki, morcosan szúrós tekintettel ránézel az idegenre, és morogsz
-GGRRRRRRRRg GRRRRRRRRRRRR

Fviktor76 2011.03.11. 09:59:37

Hát... Mint ahogy már írták előttem, Üdv., Tesó!

Azt hisszük menni fog a csak barátság, de egy egészséges gondolkodású független férfi egy független nőre nem tud csak barátként gondolni. Ha a csaj finoman és következetesen hárit, akkor kialakul, a csak barátság, de addig tud tartani, amíg neked nem lesz valakid. Ha pedig neki lesz valakije, neked lesz rossz, főleg, ha téged hív fel elsőnek, hogy ismét(!) összeveszett a pasijával.

Ne add fel, esély megvan, hogy összejöttök, ismerek olyan párt, akinek a kapcsolata barátinak indult. Nekem nem sikerült.
Lényeg, hogy nem szabad leragadni a csajnál, mert lehet egy sokkal jobb szalad el melletted, és te még csak meg se nézted.

Azt meg verd ki a fejedből, hogy eldöntöd, március 15-én, 14.39-kor lépsz! Sitt! Közel kerül hozzád, lesznek intim pillanatok, ha ügyes vagy, nem szalasztod el, és egy kellő időben adott puszi/csók elősegítheti.
Megsúgom, lehet, 2 órával a pillanat után fogsz rájönni, hogy ott lett volna a pillanat...

Neotont idézve: "sose add, sose add fel a reményed..."

Szép tavaszi ünnepet!

S0und 2011.03.11. 10:00:56

"Ő barátokat keresett..."

-Csókolom Mari néni!
-Jó reggelt Marcsikám! Mit szeretnél?
-4 barátot kérnék!
-5 darab lett, maradhat?

WADDAFAK

Mi az, hogy barátokat keresett? Addig még értem, hogyha nincs akkor az ember tesz a helyzet ellen valamit. De nem úgy, hogy kiírja fészbukra, hogy barátokat keresek, jelige: unom magam.
Ilyet az életben nem láttam még.

fumerin 2011.03.11. 10:02:12

@Fviktor76: Egy 19 évest te télleg Neotonnal akarsz megbántani? Még nekem is sértő lenne! :D

dr. gernika 2011.03.11. 10:04:41

@Devil2: Vagy el se megy.
A varánuszarc egyébként MP találmánya.

Fviktor76 2011.03.11. 10:05:16

@fumerin: Én meg velük nőttem fel, és éppen eszembe jutott... :-)

fumerin 2011.03.11. 10:07:45

@Fviktor76: Engem anyám próbált az őrületbe kergetni velük, de nekem erősebb zenéim voltak, így neki remegett a szája! :D

Hurri Kán 2011.03.11. 10:08:51

Szirup-szirup-nyál-nyál

Frigyesur (törölt) 2011.03.11. 10:10:34

@gyvy: Etil-akohol-palinka-karaoke-viragagyas.

fumerin 2011.03.11. 10:11:42

@Frigyesur: :D
Nem is tudtam, hogy tolmácsolsz is másodállásban! :D

Hurri Kán 2011.03.11. 10:13:00

@Frigyesur:
Inkább minthogy ilyen balfasz legyek :DDD

Frigyesur (törölt) 2011.03.11. 10:13:34

@fumerin: Ez mar a harmadallasom lenne. Sot, ha beleveszuk filantrop es SW tevekenysegeim, akkor mar otodallas.

Caddy 2011.03.11. 11:05:56

19 éves pasi,a dolog nagyon egyszerű. Találkoztok, és ezt így megmondod neki. Tudom, hogy barátkozásnak indult, de én úgy gondolom többet szeretnék tőled.
Ennyi. A többin ráérsz a válasz után gondolkodni.

Muha 2011.03.11. 11:17:19

@Nard: Nah, ADD! :D
Úgy döntöttem, ma Puszi-Pénteket tartok. :D

Caddy 2011.03.11. 11:25:08

@Muha: reszketek, hogy mindet elosztogatod. Marad-e nekem?????

Muha 2011.03.11. 11:27:17

@Caddy: Félreraktam. :D Donvöri! :DDDD

Hurri Kán 2011.03.11. 11:27:29

@Caddy:
Későn jövőknek marad a csont :)))

Muha 2011.03.11. 11:32:57

@Nard: ijjjjjjjjjjjjjjjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

:*

Father Justice (törölt) 2011.03.11. 11:50:37

A poszthoz nem sokat lehet hozzáfűzni, mert a lényeg kimaradt belőle: nem tudjuk meg, egy 0-tól 10-ig terjedő skálán hol helyezkedik el a hölgy külcsín tekintetében. Ha a maximum környékén, felejtős a dolog, mert vagy hejjespaseeja van, vagy pasifelhője, de valószínűleg egyik esetben sem a neten megismert arcok közül akar válogatni. (Bár ha még nem túl nagy a felhő, oda talán még befér a posztíró.) Ha az átlag körül, akkor valóban nem sok vesztenivalója van egy fokozatos, vagy nyíltszíni coming out-tal, legfeljebb végleg lőttek a haverkodásnak is.

Az elég egyértelmű, hogy a baráti körét akarja bővíteni a neten, és nem társat keres. Erre az lehet a magyarázat, hogy viszonylag értelmes, az IRL barátai viszont komolytalanabbak nála, csakúgy, mint az idétlen hejjespasee, aki sunázgatja. Például ezért akarhat hasonló érdeklődésű fiatalokból álló haveri kört kialakítani, akár online eszközökkel is.

"Most, hogy küszöbön a tavasz, sokan úgy tartják, hogy ilyenkor az emberben ösztönösen feltámad a szerelem."

Ez így igaz, sokan tényleg nem tudják megkülönböztetni a fokozódó kangörcsöt a szerelemtől. Az utóbbihoz ugyanis nem elég a tavasz meg az ösztön - kell hozzá egy konkrét célszemély is. Mindig, minden körülmények között.

Caddy 2011.03.11. 11:53:10

@Muha: huhhh, nagyon odavoltam. :D

@gyvy: időben érkezem, hogy még maradjon. :)

@Smiling Troublemaker ♋: MMKK, bazzzzzz!!!
Szerintem van a csajnak valakije, mondjuk ettől még bármi megtörténhet, a jó idő valóban kedvező hatással lehet bioritmusunkra. :D

Muha 2011.03.11. 11:54:45

@Smiling Troublemaker ♋: én azt akarnám, hogy 10es skálán 27-es legyen. arra nagyon jó nyomulni, és a 27-eske lássa , hogy úgy nyomul ez a kis muha mint soha senki.
ettől olyan nedves lesz, hogy simán mosogat. :D

Muha 2011.03.11. 11:56:26

@Caddy: hát ha oda vagy, akkor nem tok puszit adni.
legyél itt! :D

Father Justice (törölt) 2011.03.11. 11:57:51

@Caddy: Ha itt bármi megtörténhetne, ennyi idő után már meg is történt volna. A jó idő kedvező hatása a szereplők bioritmusára aligha fog változtatni ezen.

Father Justice (törölt) 2011.03.11. 12:01:23

@Muha: A 10-es skálán 27-es legfeljebb átküld valakit a felhőjéből mosogatni - ha elég szimpi vagy neki. És ha még mázlid is van, nőt. :)

Kham 2011.03.11. 12:05:12

Nem kell ennyit tipródni ezen a barát-nembarát-vanpasija-tetszemneki dolgon. Megmondom én a tuti frankót: fújd fel az arcodat, dobálj leveleket magad felé, majd dobolj a mellkasodon, esetleg kivicsoríthatod a fogsorodat, hogy lássa milyen szép egészséges, még akár diót is törsz vele. Ha esetleg ennyitől sem lobbana fel a szerelem, nincs veszve semmi: (én egyből ezzel szoktam kezdeni) Fogj egy nagyjából karhosszúságú ágat, figyelj rá azért, hogy puhafa legyen, lopózz mögé, közepes erővel vágd tarkón, (elájulni elájuljon, de azért ne vérezzen) utána meg a hosszú szőke hajánál fogva behúzhatod a barlangodba. Ha makacs nősténnyel akadtál volna össze és még a barlangban is ellenkezni, akkor nincs más hátra: párszor fülön kell harapni. Angaba.

Hurri Kán 2011.03.11. 12:07:37

@Kham:
IDIÓTA :DDDDDDDDDDDDDD

Caddy 2011.03.11. 12:34:51

@Muha: most nem tudok. :S

@gyvy: :D:D:D:D

@Smiling Troublemaker ♋: ha a csaj a neten keres magának játszópajtásokat, akkor lehet, hogy ő a félénk kategória, lehet, hogy kell neki az idő a megismerésre, szerintem nem veszett ügy ez, csak kevés az információnk.
Milyen romantikus vagyok ma. Lehet a tavasz és a bioritmus? :)

@Kham: :D

Muha 2011.03.11. 12:36:48

@Caddy: jóvan akkor majd. minőségét az én puszim úgyis korlátlan ideig megőrzi. :D

Father Justice (törölt) 2011.03.11. 13:04:55

@Caddy: "Az első találkozót ő szervezte meg, 5 barátjelölt (2 fiú, 3 lány) gyűlt össze."

Nem hinném, hogy annyira félénk kategória. Inkább tényleg az van, hogy másféle barátokra (is) szert akar tenni. Valamire jók azok a barátai is, akik közül az aktuális sunátorát választotta, csak például gyerekesek hozzá képest, vagy ilyesmi. Az lehet, hogy ettől függetlenül több idő kell neki a megismerésre is, de a posztírónak már eddig is látnia kellett volna, hogy férfiként nyerő-e a nőnél vagy sem. Ezt lehet látni. Aki meg mégsem képes látni, az vagy megy előre, mint a körfűrész, aztán több száz nőből statisztikai alapon csak bejön néhány, vagy így bénáskodik, mint ez a fickó.

Dr. Jula Watson 2011.03.11. 13:13:23

Nem olvastam végig a kommenteket. De a legelső lépés az, hogy elhívod egy olyan programra, ahol csak ketten vagytok. Ha már erre is nemet mond az igencsak jelzés. A privát találkozót meg aztán lehet úgy irányítani, hogy ott kialakuljon a flört is.

Dr. Jula Watson 2011.03.11. 13:15:09

@Kham: Látom, te is láttad a Dzsungel Georgot :D

Caddy 2011.03.11. 13:32:48

@Smiling Troublemaker ♋: 19 éves!!!!!!!!!!!!!!
Atya ne csináld! Ha te is mindent levettél volna 19 évesen a nőkről (már nem a ruhára gondolok :D) teljesen más lenne minden.
Azt meg tudjuk, hogy írásban könnyebb. Lehet ezért kezdi itt.
Mondjuk ennyi találkozó után a fiúnak tudni vagy legalábbis éreznie kell,hogy hol áll a táplálékláncban. Ebben igazat adok.

Dr. Jula Watson 2011.03.11. 13:36:54

@Caddy: Hány ilyen ember szerelmesedett már meg, amelyik úgy kezdte, csak barátkozni akarok! :D

Kham 2011.03.11. 14:25:23

@Dr. Jula Watson: Nem tagadom, nagy kedvenc alkotás:)

blah 2011.03.11. 14:43:26

nekem ez eléggé olybá tűnik, hogy árnyékra vetődés lesz a vége... cimbizés + flörtölés aztán majd jön aminek jönnie kell. vagy nem.

2011.03.11. 15:15:50

nem rég olvastam egy cikket arrol h mennyiben befolyásolják a párválasztást a tanult viselkedésminták www.onlinepszichologia.hu/hirek/akkor-es-most-mit-hordozunk-magunkban-a-multbol

h egy kicsit jobban megértsük önmagunkat :)

indapass90210 2011.03.11. 17:31:52

"Ha igent mond, akkor a világ egyik legboldogabb embere leszek."

Ez az érzés, az esetek 90%-ban, az első dugás után elmúlik.

indapass90210 2011.03.11. 17:50:42

Van egy morális szempontból érdekes kérdésem.

Felszedtem pár hete egy csajt. Eljárogattunk ide-oda, de nem volt az az egyből nagy szerelem. Aztán enyhén idióta legjobb barátnője mondott valamit, ami miatt elment a kedvem az egésztől, és elég valószínűtlen, hogy valaha is visszajön.

Csaj közben nem érti, hogy miért lett pattintva.

Mi a korrekt eljárás szerintetek? Hagyni kell a faszba az egészet, és nem mondani semmit, így azt sem, hogy az idióta kurva csak mérgezi mindenkinek az agyát (ez a véleményem, és nem csak az enyém), vagy megmondani mi történt, és esetleg rombolni a barátságukat, mint már egyébként egy teljesen kívülálló, tehát ebből a szempontból érdektelen személy?

különvélemény 2011.03.11. 19:05:01

Ha 19 éves vagy, átlagosnak tartod magad és nemrég ismerkedtetek meg, akkor pihi van.

Élvezd, hogy szerelmes vagy, ha flörtölni akarsz, akkor csak óvatosan, ne dumával, vagy ajándékkal, csak gesztusokkal, pillantásokkal.

Takács Kr. · http://takacskrisztianir.blog.hu 2011.03.11. 19:31:37

MENNYI IDIÓTA BAROMSÁGOT OLVASTAM ITT!!!! (tisztelet a kivételnek!!!)

KEDVES POSZTÍRÓ! MI VESZÍTENIVALÓD VAN????????????????????

elmondom: elveszíthetsz egy barátot, aki sohasem lenne több vs NYERHETSZ VKIT, AKIVEL BOLDOGGÁ TEHETITEK EGYMÁST!

mit kell ezen még gondolkozni????

APROPO. TÖKMINDEGY, MINDEZT MILYEN SZÖVEGGEL VEZETED ELŐ, HA Ő IS AKARJA, BÁRMIT (ami nem valami "kicsapom a brét" típusú baromság) szívesen fogad. ha meg nem érdekli, a dolog hiába mondod a világ legjobb dumáját...

miért hiszik a fiatalok, hogy ez ilyen bonyolult????

PS: ha viszont nem érdekled, azonnal szüntess meg vele minden kapcsolatot, mert fölösleges, csak kihasználna, szívatna és szenvednél minden egyes beszélgetésnél. nem jött be, irány a következő, aki iránt ÉRZEL majd valamikor, valamit...

Norindaa 2011.03.11. 19:40:17

Szia Mindenki!

Szerintem a csajok nem olyan bonyolultak, és néha a pasik igenis túlbonyolítják ezeket a kérdéseket. A következő talin - azaz holnap - oda kell menni hozzá, és megkérdezni a következőt: "Vasárnap elmegyünk kettesben az Állatkertbe?" (hely szabadon választható, csak néhány fiúismerősöm szerint az Állatkert ideális hely első randira, mert ha elakad a szavad, akkor is van miről beszélgetni).

Ebből azért tudni fogja, hogy többet szeretnél, illetve jobban meg szeretnéd ismerni. Ha nem jó neki az időpont, ajánlj AZONNAL egy másikat (és másnap? és másnapután?). Három időpont után én feladnám. De legyél kedves, vicces. Mosolyogj, de ne úgy, mint egy idióta...

Norindaa 2011.03.11. 19:42:37

@szenvedély S.: :-)))

"PS: ha viszont nem érdekled, azonnal szüntess meg vele minden kapcsolatot, mert fölösleges, csak kihasználna, szívatna és szenvednél minden egyes beszélgetésnél. nem jött be, irány a következő, aki iránt ÉRZEL majd valamikor, valamit...2

Az idézetteket a gyakorlat mondatja Veled?

A komment többi része nagyon igaz!!!

Killen 2011.03.11. 20:41:43

Nem olvastam el az összes kommentet, lehet már volt szó róla, akkor bocs, de jól értelmezem ezt, hogy ez a csaj az első randin barátokat castingolt magának?

különvélemény 2011.03.11. 20:50:53

@szenvedély S.:
Ne haragudj, de te hol élsz?
19 éves srácról van szó, akibe egy kicsit több érzelem szorult, mint az átlagba.
Erre te elkezded játszani a legújabb szappanopera 165489. részét?
Ember térj már magadhoz.
Valamint a női lelket kb. annyira érted, mint az internet íratlan szabályait.

Psyman 2011.03.11. 21:15:08

Megmondod neki, hogy örülsz a barátságotoknak, de felőled esetleg lehetne több is. Aztán ha azt mondja, hogy nem, akkor megvonod a vállad, és leszel továbbra is a barátja, és elfogadod, hogy ennyi.
A másik variáció, hogy hosszas udvarlás, de ha utána esel pofára, az nagyon tud fájni...

különvélemény 2011.03.11. 21:22:26

@Psyman:
"A másik variáció, hogy hosszas udvarlás, de ha utána esel pofára, az nagyon tud fájni."

De az a hosszas udvarlás milyen édes volt...
Itt egyetlen romantikus ember sincs, csupa matematikusokkal vagyunk körbevéve?

Legnagyobb költőinknek megfelelt a plátói szerelem, itt ehhez képest mindenki rögtön hóhér elé küldené poszolónkat.

caixa 2011.03.11. 22:04:34

nem kell ezen annyit agyalni

amikor nekem tetszett a srác és én is neki (volt pedig félénk típus), valahogy mindig kialakult a dolog, hiszen én is akartam, így tettem ezért

caixa 2011.03.11. 22:10:01

magamból indulok ki, de ha a vonzalom kölcsönös, már összejöttek volna
most minek futtatná extra köröket - én ebben nem hiszek, de mondjuk én már majdnem duplán 19 vagyok

Psyman 2011.03.11. 23:04:12

@különvélemény: Nem ezzel van a gond. Hanem amikor sokadszorra ejtik arcra az embert, akkor általában már meggondolja, hogy inkább gyorsan letisztázza a helyzetet, mielőtt esetleg elköveti azt a hibát, hogy belezúg a csajba.

nemvagyokhelyespasee 2011.03.12. 00:36:00

A posztírónak csak annyit, hogy a hülye is látja, hogy játszik a csaj. A neten keres barátokat, még csoportosan össze is válogatja őket, felméri, hogy melyik balek indul rá a társaságból. Vannak biztos haverjai és biztosan van aki még dugja is, és elárulok valami jóval 19 év feletti ipse.
Sajnos a mai tinilánykák nagyon elb@szottul vannak nevelve, lényeg, hogy legyen kocsi, amivel hurcilászni lehessen a bájos fenekét, persze nem árt egy kis lovetta is a rucikra.
Szóval kedves posztoló, ha akarsz egy nagyot csalódni, akkor vágj bele!!!

Intizar 2011.03.12. 00:45:38

Fiatalember! ha jót akar magának, szokjon le arról, hogy magát "pasinak" nevezze. Az Ön poétikusan fiatal korában (mondhatnám azt is, hogy taknyos, de úrinő vagyok) még éppen-éppen megbocsátható, de férfi nem emlegeti magát így.

nemvagyokhelyespasee 2011.03.12. 00:50:30

@Intizar:

A maga fajtájából meg a legtöbb kurva

ennyit erről

Intizar 2011.03.12. 00:53:58

@nemvagyokhelyespasee: Ennek mi az értelme? Mi az, hogy az én fajtám? Mindenki, aki szerint buzis ez a "pasizás"? Mindenki, aki a mamája lehetne ennek a jóravaló gyereknek?
Mindenki, aki hozzászól? Minden nő?

Intizar 2011.03.12. 00:57:24

@nemvagyokhelyespasee: Ah. Most már értem. Nincs szükség válaszra. Ön, Uram, azt hitte, Önhöz szóltam.
Miért tettem volna?
A rokonszenves posztoló gyerekhez szóltam. De hát Önből kiböffent a természete. Ez, bizony, szomorú.

namkuzu 2011.03.12. 01:19:05

K. posztoló, az első mondat sosem para, míg el nem tervezed, mert egy megtervezett szöveget spontán bedobni, no az igen nehézkes. Azért egy big sausage pizza esetleg jó ötlet lehet, ahhoz úgysem kell szövegkörnyezet

Dr. Bélus___ 2011.03.12. 09:17:35

@Nard: Egyenesen arányosan exponenciális növekedés? Jó' megaszondtad! :)

Btw, van jó gárdista csaj, igaz őt lehet végre kizárták, mert túl sok volt benne a néger f@sz... Mármint 1xre...
Na szóval ittenvane: velvet.hu/szex/2010/03/27/pornos_gardista/

Öööö... bazz, a barátnői sem 100 kilósak a képen. Ők is pornóznak? :)

Ja és nesze neked, itt egy másik jó méjmadjar csaj. Ezzel csalta a főkapitány a feleségét... mondjuk elnézve az asszonyt megértem. :)

kuruc.info/r/6/64153/

Dr. Bélus___ 2011.03.12. 09:24:48

A poszthoz meg: Muhaha...

Komolyan, mintha a Dr. House-t látnám, mikor csoportos felvételt hirdet, és minden részben elküld valakit. Most ugyanaz van "ki akar lenni a barátom" stílusban? :)
Az meg már milyen, hogy így keresünk barátot? Nem a nettel van bajom, az sok embert összehoz, de ez így izzadtságszagú! Ha valami közös lenne bennük (mittudomén bélyeggyűjtés vagy nemtom), akkor sima lenne, érteném, h miért keresik egymás társaságát. Ha valaki párt keres a neten, akkor is ez van: tetszel baz, feláll tőled/átnedvesedem tőled (igény szerinti aláhúzandó). Már meg is van a közös pont. De ez... áááhh...

Joe69 2011.03.12. 09:41:38

a lényegeket elmondták felettem. Nyilván akkor megy a dolog, ha ki lehet emelni abból a "társaságból", amit interneten épített. Amúgy ilyeneket részint idősebbek szoktak megkísérelni elég izzadtságszagúan, vagy valami ügnöki hálózat szervezői. Nem árt még azt sem tisztázni, nem erről van-e szó:)))

Persze, ma már az sem kizárt, hogy 20 év körüliek is csak így tudnak "baráti" hálót építeni. Egyben szomorú is.

Nagyon sok pasi - beleértve engem is - csapódik be azon, hogy ilyenkor kötetlenül lehet csajszikkal ismerkedni, beszélgetni, találkozni, nincs a randiszervezés görcse, stb. A csajszik meg összevissza küldözgetik az amúgy csak marketingre szánt, de sok pasi által félreérthető jeleeiket.

Kicsit olyan ez, amikor szerelmes vagyok a sarki Spar szép szőke pénztárosnőjébe, mert rám mosolyog és elköszön, amikor visszaadja az aprót, és úgy fordul, hogy belelássak a cicijébe (vagy én azt hiszem).

Ja és a kiemelésnél lehet, hogy most már elkésett vele a posztoló, itt sokat tökölni nem lehet. Én szerintem kísérelje meg otthagyni a társaságot, figyelje meg, keresik-e, fontos-e valakinek. És ha nem, hagyja a francba. Ettől még összeakadhat később akár a nevezett csajszival is, akit éppen kibaszott a csávója, és úgyesik a nyakába, mint mentőangyaléba. Velem volt ilyen.

blacklord 2011.03.12. 11:16:45

Egyetértek az előttem szólottakkal - flörtölni kell, minél szívatósabban, annál jobb. A lényeg az, hogy úgy éreztesd szemtelenül a vonzalmadat, hogy nem egy papucs "jaj, jaj, úgy odavagyok érted, légyszi-légyszi-légyszi járjál velem, naaaa" legyen belőle. Az ilyesmi nem bejelentéses alapon működik... Aztán minél lendületesebb kölcsönös évelődés lesz belőle, annál jobban nő a szexuális feszültség, és ha az megvan, onnantól már nagyon nem lehet elrontani... Legalábbis az első lépést. ;-)

Murderface 2011.03.12. 13:10:33

Három verziót látok lehetségesnek:
1.) Megmondod a konkrétat, azt elhívod randizni (szinte biztos bukta, viszont ha nem, akkor marha jó lesz);
2.) Pihenteted a dolgot egy ideig (valószínű örökre...)
3.) Lazán nyugisan flörtölgetsz vele, aztán egy idő után csak úgy mellékesen felveted, hogy nem jönne-el randizni (ez egész jó lenne, de ha ennyire görcsölsz, szinte biztos belebuksz, rájön)

Ha úgy érzed, van elég lelkierőd és nem árulod el magad, akkor a 3.) sima ügy.
Ha úgy érzed, hogy "éneztmárnembíromtovább", ebben az esetben az 1.) verziót tartom célravezetőnek, mert a bukás szinte biztos, akkor legalább egyenes gerinccel vállald a csapásokat :)
Ha tutyimutyi szar alak vagy, akkor 2.)-t fogod választani :D

deflorator 2011.03.12. 13:12:55

@Smiling Troublemaker ♋: Időnként látok szép, de szegény lányokat csúnyának és szegénynek tűnő férfiakkal, ami arra enged következtetni, hogy ők is lehetnek szerelmesek :)

Killen 2011.03.12. 15:00:51

Hogy valami konstruktív ötlettel is hozzájáruljak a dologhoz, azt tanácsolom, hogy nem menj el több ilyen közös randira. Az utolsó pillanatban húzd ki magad mindig belőle, lehetőleg olyan indokkal, ami megérthetőnek és hitelesnek tűnik. Közben pedig folyamatosan biztosítsd arról, amúgy szívesen találkoznál vele, meg marhára bírod, csak a körülmények szerencsétlen összjátéka mindig keresztbe tesz sajnos. Ez két élű dolog. Leget, hogy egy idő után egyszerűen csak hanyagolni fog, de lehet hogy egy kicsit sikerül felpiszkálnod benne az érdeklődést.Mindenáron ki kell törni a barát státuszból, még azon az áron is, hogy esetleg végleg megszakad vele minden kapcsolatod. De aki nem kockáztat, az nem nyer.

Joe69 2011.03.12. 21:31:41

@Killen:
Jól beszélsz, én is hasonlót javasoltam föntebb.

Dr. Jula Watson 2011.03.13. 16:52:56

@Kham: ez a része egy időben nálunk is szállóig volt :)

SassyGurl 2011.03.14. 14:26:46

A kedves fiatalember remélem meghódítja szőke hercegnőjét a holnap napon! :)

deflorator 2011.03.15. 22:07:04

Várjuk a részleteket. Hányszor lőttél?

csokiájsz 2011.03.16. 16:07:22

hát, érdemben úgysem tudnék hozzászólni, úgyhogy javaslom hallgassuk meg Akon-tól az ájvanalávjú című számot. Eléggé idevág.

különvélemény 2011.03.16. 21:02:26

@Psyman:
Miért baj, ha belezúg?
Miért nem tanulnak meg az emberek szerelmesnek lenni?
Rögtön Fuck aztán majd meglátjuk, ez a lényeg?
Mi a fenét veszíthetsz azon, ha szerelmes vagy?
Aki tényleg szerelmes, az "nagyjából" xarik rá, hogy a másik viszontszereti e, ameddig a másik nem küldi el a búsba, ami akkor történik, ha a másik fejéhez vágja az érzéseit.
Csak az agresszív emberek birtoklási vágya nyomja a most azonnal akarom tudni dolgot, remélem te nem tartozol ezek közé, mert ilyen emberrel soha nem szeretném együtt látni se a lányom, se a fiam.
süti beállítások módosítása