Széttette a lábát a karvezetőnek

2011. március 17. 08:22 - csajokespasik

„A felsőoktatási intézményben a nőket két csoportra lehet osztani: az egyik a nagyon csúnya éltanulókból, a másik a legbeképzeltebb, sznob ribancokból állt, akik úgy váltogatták a szeretőiket, mint más a zoknit” - következő kedves posztolónk mérlegre teszi eddigi eredményeit a nőkkel kapcsolatban. Az eredmény nem túl biztató. A srác számos kudarc után végre talál egy rendes nőt, akinek egyetlen hibája, hogy lefeküdt egy fél kórussal. Mindez nem szóbeszéd, mert lesifotók is készültek az akcióról. Most megtudhatod, hogy a nőknek még mindig csak a gyémánt kell…

 

Tisztelt Csajok és Pasik Blog! 27 éves felsőfokú végzettséggel és normális egzisztenciával rendelkező átlagos srác vagyok. Kiegyensúlyozott vagyok, vannak igaz barátaim, akikre baj esetén is számíthatok. Egy nagy problémám van csupán, mostanra teljesen kiábrándultam a nőkből. Lehet, túl nagyok az elvárásaim velük szemben, de azt látom rajtuk, nincsenek életcéljaik (max annyi, hogy egy jó gazdag faszit szerezzenek maguknak, luxuskocsival), nincs jövőképük, semmit sem akarnak az élettől, csak bulizni. Aztán mire 30 felettiek lesznek, rájönnek, hoppá, szülni is kéne, de ekkorra már leragadnak valami őstulok mellett - mindezt leginkább a születendő gyermek szívja meg, nem is kicsit. Nem akarok mélyreható demográfiai elemzésekbe belemenni, de ez is lehet az oka, hogy egyre inkább fogyunk, mi magyarok.

Az első komolyabb kapcsolatom 20 évesen volt egy nálam 2 évvel fiatalabb lánnyal: jól megvoltunk, megértettük egymást és simán össze tudtam egyeztetni a tanulmányaimmal. Előtte is volt néhány barátnőm, de őket csak amolyan járogatásként tartom nyilván. Ezzel a lánnyal egy évig minden rendben ment, érettebbnek tűnt, mint a korosztálya (kerülte az ész nélküli bulizást, ivászatot, drogozást). Míg jött egy keményebb vizsgaidőszak és kevesebbet tudtunk találkozni, mert mindig is fontosnak tartottam a tanulmányaimat. Elsőre úgy látszott megérti, de a hátam mögött másokkal kezdett találkozgatni, össze is jött valami lúzer futárgyerekkel, persze az egész románc nem tartott tovább pár hónapnál, de hozzám már nem volt visszaút, bármennyire is próbálta visszasírni magát. Mondhatom nem kicsit esett szarul, de legalább a vizsgáim sikerültek és a rákövetkező nyáron ki is tudtam pihenni az egészet. Róla annyit tudok, hogy még a sulit sem volt képes elvégezni (bölcsészkar), pedig első blikkre értelmes, jól szituált lánynak tűnt, munkája nincs, valami csóringer fotóssal van együtt fél éve.

Ez a csalódás egy ideig visszavetett a kapcsolatoktól, egy darabig nem is tudtam normális lányt találni. Gondolom nem mondok újat azzal, hogy felsőoktatási intézményben a nőket két csoportra lehet osztani: az egyikbe a nagyon csúnya éltanulók tartoznak, akik csakis a karrierjükről tudnak beszélni (nem ártott jóba lenni velük, mert így simán odaadták a jegyzeteiket), a másik csoport meg a legbeképzeltebb sznob ribancokból állt, akik úgy váltogatták a palijukat/szeretőiket (nem egyetemista, hanem pénzes BMW-s 30-as, 40-es illetők), mint más a zoknit. Gondolhatjátok mennyi esélye lehetett egy hasonszőrű csóró egyetemistának (mellette még valamit dolgozott is) normális nőhöz jutni. Valahogy ekkortájt nem is volt hosszú távú kapcsolatom, egy szemeszternél nem tartott tovább egyik sem, nem érte meg erre pazarolni a drága időt és energiát.

Így telt el jó pár év mire kikerültem az egyetemről. A válság miatt nem volt könnyű azonnal jó melót találni (Jelzem, egzisztencia hiányában sem lehet bevágódni a mai nőknél). Ez idő alatt besegítettem egy ismerősnél, amíg egy jobb meló összejött. Itt ismerkedtem össze a nevelt lányával, aki jóval, 6 évvel fiatalabb volt nálam mégis sokkal komolyabbnak, érettebb gondolkodásúnak, kulturáltabbnak, céltudatosabbnak tűnt, mint egy-két "csitri" az egyetemről. Találkozgatni kezdtünk, moziba, színházba, koncertekre, kiállításokra jártunk, mígnem összejöttünk. Nagyon jól elbeszélgettünk, nagyon sok közös témánk is volt, úgy látszott végre találtam valakit, aki ugyanúgy szeretne valamit az élettől, mint én. Időközben egy normális meló is összejött, úgyhogy minden álomszerűen alakult. Egészen addig, amíg megtudtam ki is ő valójában. Időközben elkezdett járni egy énekkarba énekelni, sok koncertjük volt rengeteg próbával és ugye nekem is ott volt a meló, nagyon kevés időnk volt találkozni és gyakran meló vagy próbák után fáradtan, mert nem egyszer hétvégén is próbájuk volt. Sajnos kiderült, hogy a kórusba is azért került be, mert széttette a lábát a karvezetőnek, emellett még a fél kórussal is összefeküdt, tehette könnyen, hiszen azok gyakorlatilag egész nap nem csinálnak semmit, míg én napi 8+x órában dolgoztam. A nevelőanyjának bizonyítékokkal (egy buliban ismerős által elkészített jó kis lesifotók segítségével) tálaltam, így nem maradt ott sem maradása. Most, ha jól tudom, valami nagynénjével él, nem csinál semmit (suli, munka), engem persze gyűlöl a kis leleplező akció miatt. A legelkeserítőbb az egészben, hogy tényleg nem lehet normális nőt találni, mára már eljutottam odáig, hogy a nevére sem vagyok kíváncsi. A randikon mindig előjön a téma, hogy mennyit keresek, milyen kocsim van, mekkora a lakás. Ott van a munkám, a szabadidőmben pedig a haverok, buli, sport, utazás, a kapcsolatokból pedig elegem lett, most úgy tűnik, egy életre... Üdv: Tomi

 

 
222 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr842746205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.17. 11:40:24

@Frigyesur:

Kegyetlenül a karmaid közé löktem őket, nem törődve a panaszos sírásukkal. :)

Rebelde 2011.03.17. 11:46:15

@almáteszem:

ha elkezd kurvázni, valóban nem marad el az eredmény...

ha magába nézne egy kicsit, olcsóbb is lenne, meg eredményesebb is

Dr. Jula Watson 2011.03.17. 11:50:16

@Nard: A gnoszság csak álca. Valójában cuki és tündérbogár vagyok csillogó szemekkel :D

Dr. Jula Watson 2011.03.17. 11:51:53

@Devil2: Mert a zenetábor az igazi jó móka. És hogy mehetne táborozni, ha nem tag? :D

Devil2 2011.03.17. 11:57:24

@Dr. Jula Watson: Hja, azért dugott hogy dughasson?! És ott még énekelni is kell.. :D

dr. gernika 2011.03.17. 12:01:14

@Kham: Nem alaptalan a feltételezésed, a néptáncos csoportok még hasonlóan belterjesek.

Frigyesur (törölt) 2011.03.17. 12:02:19

@Kham: Es arra mi a magyarazatod, hogy forditott abc sorrendben haladt, hm?

Frigyesur (törölt) 2011.03.17. 12:04:00

@Kham: Nem tolem tudod, hogy egyszer lattam egy minigolf palyan hagyomanyos utovel egyet rahussantani egy tisztes tenyerestalpas lanyka tomporaras. Jaj, meg a beirasra is elpirulok.

Frigyesur (törölt) 2011.03.17. 12:05:14

@Nard: Alnaiv kerdes volt, tisztaban vagyok vele, hogy milyen gonosz is vagy. Artatlan kolyokkep, de belul sotet gondolatok kavarognak. Ez tipikus szoke vonas.

Frigyesur (törölt) 2011.03.17. 12:07:24

@gernika: Höhö, Kitty ismerosei neptancosok. :))) Amugy nem is tudtam, hogy neptancoltal!

Frigyesur (törölt) 2011.03.17. 12:08:39

@almáteszem: Es megjelent az elso versenyzo, akire vartam!

dr. gernika 2011.03.17. 12:09:04

@almáteszem: Én nem láttam a posztban nagy erkölcsöket. Saját beteg kis szabályrendszert láttam, erkölcsöket azt nem. De a terápiád használhat.

dr. gernika 2011.03.17. 12:11:58

@Frigyesur: Á én csak általánosban, de hallottam egy's mást. :)

Frigyesur (törölt) 2011.03.17. 12:12:43

@gernika: Perszehogy. Normalis no ezutan az eletben nem kezd vele. Tiszta haszon a normalis noknek!

Frigyesur (törölt) 2011.03.17. 12:16:07

@gernika: Koran kezdted! Na meselj, miket? Hallani en is hallottam, de azt hittem a kis helyseg miatt.

Frigyesur (törölt) 2011.03.17. 12:22:49

Mindenesetre mar ertem miert volt esemenytelen a maganeletem: az enekkartol eltanacsoltak, a neptanc meg sosem vonzott. A latin, ogorog, filmesztetika es keramia szakkor egyatalan nem meno, mindenkit lebeszelek roluk, aki kavarni akar!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.17. 12:23:55

@Frigyesur:

A néptánc nálam mindig is a mindenáron elkerülendő dolgok között volt :)

Frigyesur (törölt) 2011.03.17. 12:35:45

@Nard: Nalunk 1 evig kotelezo volt. Eletem egyik legmegalazobb elmenye volt kisszoknyaban a szulok elott csipore tett kezzel forgolodni. ;(

dr. gernika 2011.03.17. 12:36:45

@Frigyesur: Nem mesélek, nem érek rá, de volt egy ilyen poszt szakítóson is.

Én az égvilágon minden szakkörre jártam, de ezekre nem. Kézimunkára, színjátszókörbe, meg rajzszakkörre igen. Jamegpersze zeneiskolába. :S

Dr. Jula Watson 2011.03.17. 12:37:05

@Devil2: elég ha kivágja a magas Cét :D

Dávid a góliát 2011.03.17. 12:37:52

Na csakhogy megjött az eszed! A nők csak viszik a pénzt, emellett még sokat nyafognak is. Kinek hiányzik ez? És mit kapsz ezért cserébe? Néha megdughatod őket? Sokkal kifizetődőbb, ha magadra költöd a pénzt, szórakozol, bulizol a haverokkal, buli után meg kiveritek egymásnak. Mindenki jobban jár.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.17. 12:40:47

@Frigyesur:

Van felvétel erről? :D :D :D

@gernika:

Zongoratanárnő! :D

Frigyesur (törölt) 2011.03.17. 12:43:59

@gernika: Nekem nem remlik, de sokat nem olvastam el.

Szakkor-kerdes: mar ertem mi a kozos bennetek Narddal! :))

@Nard: Halistennek nincs, vagy ha volt is, apam eltuntette, mint minden videom es fotom, ami 10 es 25 eves korombol szarmazik! Nincs multam. :D

Frigyesur (törölt) 2011.03.17. 12:44:40

@Nard: Telleg, te milyen szakkorokre jartal? :))

@Dávid a góliát: Kettes szamu versenyzo.

Luzerek, gyulekezoooo!

Kham 2011.03.17. 12:48:49

@gernika: @Frigyesur: Mindent tudok a néptáncosbelterjességről, boldogult középiskolás koromban két teljes évig jártam néptáncolni (a szerelem öl és hasonló brutális dolgokat tesz) pedig brutkó tehetségtelen voltam. Voltunk valami Helikonos fellépésen, ugráltunk félkörbe, 31en kicsapták a megfelelő pillanatban a jobb lábukat, egyvalakinek meg a balt sikerült, de legalább következetesen ragaszkodott a fordított lábhoz az egész műsor alatt...na ki lehetett az?

Frigyesur (törölt) 2011.03.17. 12:53:45

@Dávid a góliát: Hagyok 5 percet gondolkodni a kerdesen.

@Nard: Kockaaaaaaa! (Termeszetesen en nem jartam orvosi latinra, nem, nem. Es akkor meg nem is sejtettem a sotet jovot. :D)

@Kham: Baratod, Sanyi. Nyertem?

Azert a neptanc nagy aldozat. Mi ehhez kepest Hamlet?!
"Krisztusra! mit tennél meg érte, hadd lám:
Sirnál? viaskodnál? tépnéd magad?
Innál-e mérget? ennél krokodilt?
Én megteszem. Hát ríni jössz ide?
S hogy sírba ugrálj, engem azzal ölj?
Jer hát, temetkezz mellé eleven,
Én kész vagyok; s ha bércekről fecsegsz,
Hadd hányjanak ránk annyi milljom holdat,
Míg a tetőhöz, melynek homlokát
A lángoló napkör megperzseli,
Az Ossa egy bibircsó lesz."

Dávid a góliát 2011.03.17. 12:57:50

@Frigyesur: Na jó, akkor én is beszólok: Nem ismered fel az iróniát!

Frigyesur (törölt) 2011.03.17. 12:59:42

@Dávid a góliát: Ez bizony talalt. El is rontotta a napom. Afeneegyemeg. :@

dr. gernika 2011.03.17. 13:07:58

@Frigyesur: Miért, pénteken is kisszoknyában forgolódtál. :)))

@Kham: :D Mesélj akkor te a körbekufircról. :)

dr. gernika 2011.03.17. 13:10:12

@Nard: Nem vicces. Iringó néni maradandó károkat okozott bennem. :(

Dávid a góliát 2011.03.17. 13:10:37

@Frigyesur: Na azért ne lógasd azt a nagy bádogorrod. Az erő veled van.

Frigyesur (törölt) 2011.03.17. 13:11:00

@gernika: :D De mar megbantam, miutan vegigtaperoltal!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.17. 13:11:11

@gernika:

Nekem az a film jut eszembe, A zongoratanárnő. Rendkívül perverz. :)

Kham 2011.03.17. 13:11:44

@Frigyesur: :D:D Na ládd,Ha szájaskodni tudsz, én is tudok.

Kham 2011.03.17. 13:15:02

@gernika: Én még egy ártatlan korban ártatlan emberek között voltam középiskolás, a körbekufircra csak az igény volt, amit nem követtek tettek. De ha lett volna, akkor viaszolt bajuszban és csizmában követtem volna el.

Dávid a góliát 2011.03.17. 13:15:38

@Frigyesur: Azért ne lógasd azt a nagy bádogorrod! Az erő veled van! Igaz, hogy sötét, mint az éjszaka, de legalább veled van, és erő.

CyberPunK 2011.03.17. 13:17:56

Igazat adok a posztolónak, a legtöbb nő egy anyagias, pénzéhes, büdös ribanc. Ami önmagában nem is lenne baj, csak nem értem, hogy miért kezdenek el picsogni, mikor szopás/dugás után rájönnek, hogy én csóró vagyok... :)

dr. gernika 2011.03.17. 13:23:51

@Frigyesur: Holmikor taperoltalak én? :D
@Nard: Öööö láttam én azt? Csak az a zongoralecke ugrik be, az iszonyat jó volt.
@Kham: :D
@CyberPunK: Lúzer No.2 (mert Dávid csak ironizált)

Frigyesur (törölt) 2011.03.17. 13:27:40

@Kham: "Kihivas elfogadva!" :))

@Dávid a góliát: Na jah, egyetlen vigaszom.

@gernika: Lehet, hogy o is ironizalt. Nekem most mar mindenki gyanus.

Nard, hol mikor taperolt le, gernika? Megerositenel, hogy mindenhol nalatok es penteken?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.17. 13:30:07

@gernika:

Nemhiszem, hogy láttad volna. :)

@Frigyesur:

Igen, mindig taperolt. Ő már csak ilyen! Kitelik tőle! :D

Dávid a góliát 2011.03.17. 13:36:25

@gernika: Ha neked se "jött át" az irónia, akkor lehet, hogy bennem van a hiba, nem írtam eléggé valóságtól elrugaszkodottnak a hozzászólást. Ezek szerint az, hogy haverok buli után kiverik egymásnak, manapság már mindennapos. Nagyot változott a világ, mióta én voltam fiatal. :)

Frigyesur (törölt) 2011.03.17. 13:37:10

@Nard: Na igen. ;( Engem taperol, teged ver. Nem bir nekunk ellenallni, hiaba.

dr. gernika 2011.03.17. 13:44:21

@Dávid a góliát: Én először nem is olvastam a kommentedet, csak akkor tekertem vissza, mikor következménye lett. De úgy tökre látszott az irónia, nyugi. :)

@Frigyesur: Hiába erőlködsz a besározásommal, nem hinném, hogy bárki is hisz egy olyan dokinak, aki még nem érintett hullát. :D

Frigyesur (törölt) 2011.03.17. 13:46:31

@gernika: Nard megerosit. 2 az 1 ellen. Gyoztunk.

nosce 2011.03.17. 13:49:24

@Dávid a góliát:
"Ezek szerint az, hogy haverok buli után kiverik egymásnak, manapság már mindennapos. Nagyot változott a világ, mióta én voltam fiatal. :)"

Azt kellett volna írnod, h a "haverok buli után körbeszopják egymást" az ütött volna :)

nosce 2011.03.17. 13:54:57

@Dr. Jula Watson:
"Nézd meg, egy Volvoba, vagy Saab-ba nem lesznek szerelmesek :D
"

persze h nem mert az egyszerűbb csajok nem tudják mennyibe fáj újonnan :), a Bömös megbízható szerszám, aztat mindenki (el)ismeri, általános egyenértékes :) Ha elmeséli egy bömösben csinálta meg a csóka akkor a barinők tudnak irigykedni, ha azt mondja volvoban, akkor megkérdik h miért kezd csórókkal :)

Dávid a góliát 2011.03.17. 14:00:01

@nosce: Naja, emelkedik az ingerküszöb minden téren. :))

Salander 2011.03.17. 14:22:34

nem vagyok magas ember, szóval kezelhető a dühkitörésem, infóra is járok, későn is kezdtem, én is szép kocsit akarok saját pénzből, de ennek a nyomorék gecinek a jegyzeteimmel vertem volna szét a seggre hajazó fejét, ha betalál, és még elő is adja, mit gondol a lányokról.
ha esetleg olvasnád: kimondhatatlanul hálás vagyok, te szerencsétlen hülye, hogy a luxusk*kezdeményekre hajtasz, mert így a normális csajok megmenekülnek tőled.
hulyekocsog :(

Salander 2011.03.17. 14:24:58

egyébiránt pedig zsák a foltjait. nem azért lettél nőutáló, mert kitoltak veled (?), hanem azért kapsz ilyeneket a nyakadba, mert ennyit érdemelsz a gondolkodásod alapján. szóval ne keverjük az okot az okozattal.

Salander 2011.03.17. 14:35:39

@almáteszem: csak idegállapotba jöttem. már elmúlt. egyébként pedig nem fogom simogatni az ilyen életképtelenek fejét. ez csak az új korszak találmánya, hogy mindenkit meg kell érteni.

Niobe 2011.03.17. 14:45:16

Én annyit hiányolok a posztból - jó, ez itt nem a lelkisegélycsatorna - hogy a posztoló mit tett meg azért, hogy a kapcsolatai ne így alakuljanak. Tök szép, hogy nyomta a tanulást ezerrel, gratula, de biztos, hogy a csajok távolodtak el tőle és nem fordítva? Mindenhez két ember kell. És nekem nagyon az jön le, hogy meglehetősen félvállról vette a kapcsolatokat (kapcsolatokat?? érintkezéseket...).
Ha ennyire nem jönnek be neki a nők, akkor térjen át a pasikra, vagy tanítson be egy majmot. Bár azt inkább ne, az állatkínzást a törvény bünteti...

fumerin 2011.03.17. 14:45:53

Kedves posztoló!
Te egy igazi gerinctelen fasz vagy!
Meg is érdemled, hogy buzi legyél!
Ez mekkora barom...:S

Tóthi 2011.03.17. 15:00:20

Nem akartam ma itt randalírozni, de ezt nem tudom szó nélkül megállni:
Öcsém, amekkora faszkalap vagy, csodálom, hogy még nem ütöttek agyon. A magadfajtába még a golyó is kár. Te vagy a bizonyítása annak a tételnek, hogy a diplomához se IQ, se EQ nem szükséges feltétlenül.

juhaszgabriella79 2011.03.17. 15:03:09

Nuku pénz, csak a marha nagy önsajnálat, no meg a kaliberekkel szebb nők utáni nyálcsorgatás. Szánalmas vagy, posztoló!

Frucsasz 2011.03.17. 16:17:30

"nem is volt hosszú távú kapcsolatom, egy szemeszternél nem tartott tovább egyik sem, nem érte meg erre pazarolni a drága időt és energiát."

A posztoló befektetésként gondol egy kapcsolatra... de roppantul zavarja, ha úgy látja, hogy a női fél is ugyanezt teszi.

A kórusos lánykáról: egy 20 éves lány sose lesz olyan érett gondolkodású, mint egy 27 éves. Ez pont az a kor, amikor ki kell élnie magát. Tehát vagy friss, de szellemileg-lelkileg még értelen husit szerez a posztoló, vagy érettet, de az meg már nem 20 éves. A lány családját belevonni meg nettó aljasság volt. Lúzer.

2011.03.17. 16:26:58

@Frucsasz:

Mondja ezt, aki egy gorennyel akart egyutt elni :)
@Salander:

Miert ez a heves reakcio? Ha jol szamoltam, csak ket o alapjan alkotott velemenyt...

DeborahW. 2011.03.17. 17:15:27

Szerintem van rengeteg olyan nő/lány a világon, akik rendkívül rendesek, okosak és becsületesek (én sok ilyet ismerek) csak az a helyzet, hogy te azért vagy ilyen véleménnyel rólunk, mert a rosszabbik felével futottál össze. Ez már egyéni szocprobléma, és nem kell kiterjeszteni az egész női társadalomra, csak azért mert te a Föld 4 milliárd nője közül 2 olyannal találkoztál aki tényleg egy r*b@anc....

Az árnyékból mindig ki lehet lépni a fényre. Vagyis mindig ott van a napfényes oldala a dolgoknak. Nem kell mindig a szar oldalát látni (vagyis az árnyékban maradni).
És ez ellen TE tehetsz legelsősorban.
Ennyi.

indapass90210 2011.03.17. 18:48:45

@juhaszgabriella79: mééééé, ha van zsébetű, akkor rája lehet nyomulni a kaliberekkel jobb nőkre is? Te mennyijér szopol, cuni?

indapass90210 2011.03.17. 18:52:12

@Frucsasz: "Ez pont az a kor, amikor ki kell élnie magát."

Ahhoz képest, hogy valóban akkor kellene kiélniük magukat, a legtöbb mégis nehezen érti meg, hogy az ő saját érdekében van elhajtva egykét hét után a faszba!

indapass90210 2011.03.17. 19:01:20

@Salander: pedig megértőnek kellene lenni, mert simán lehet attól hüje egy ilyen csóka, hogy nagyon régen sunázott már. Az meg senkinek se legyen már a hibája, hogy a jól kinéző picsákra (luxuskurva a te szavad járásával) hajt, hiszen senki sem szeret zsírseggűeket tolni, csak sajnos azokból van nagyobb választék, mert zabálni azt szinte mindegyik szeret.

deflorator 2011.03.17. 20:17:09

Az a baj (és ezt magam is szörnyű, felháborító igazságtalanságnak tartom), hogy a normális nők a normális férfiakhoz vonzódnak. Ha valaki olyan mint én, azaz se nem szép, se nem jó fej és még pénze sincs elég (ezt illetően bizonytalan vagyok, nem tudom pontosan egy normális nő szemében mi számít elégnek, mert olyannal még nem sikerült szóba elegyednem), akkor az vagy kevésbé normálisokkal, vagy dagadt, 60 kilós "teltebb", "vastagabb csontú" nőkkel éri be.

deflorator 2011.03.17. 20:19:27

Én kurva terápiát javaslok, nem olcsó, de többet ér mint a kanalas orvosság.

Dr. Jula Watson 2011.03.17. 20:33:55

@deflorator: hova lett önmagad fényezése?

Dr. Jula Watson 2011.03.17. 20:36:55

@Dövan: Ha valaki az eszkimóknak akar hűtőszekrényt eladni, akkor az nem az eszkimók hibája, ha nekik az nem kell. Szóval nem jogos a siránkozás.

2011.03.17. 21:13:33

Totálisan szánalmas a posztíró. Nyavalyog itt mint valami HP. 27 vagy, de az agyi-érzelmi szinted a nők témával kapcsolatban megrekedt 20 alatt.
Még jó, hogy nem reggel olvastam...
És most nézzük a kommenteket.

indapass90210 2011.03.17. 21:58:57

@Dr. Jula Watson: csakhogy egy olyan speciális helyzet adódott, amikor 90% csak hűtőszekrényt tud ajánlani.

indapass90210 2011.03.17. 22:59:19

@Zsu0805: látom ha a poszttól nem is, de a kommentektől lefagytál.

Emberek! Indítsa valaki újra Zsu-t!

Vajon hol lehet a resetgombja?

tézsé 2011.03.17. 23:10:29

Nekem újat mondott a fantasztikus posztírónk, mivel egyetemista vagyok, és még lány is, viszont nem vagyok se sznob ribanc, se nagyon csúnya éltanuló. Sőt, igazából egyik csoporthoz sincs közöm, de biztos nálam van a hiba. Én kérek elnézést.

indapass90210 2011.03.17. 23:39:49

@tézsé: még kiderülhet, hogy ronda vagy, csak ráadásul önkritikád sincs!

Joe69 2011.03.17. 23:43:42

Na, úgy látom , mindenki nagy-nagy túlkompenzáló nagyarcát hozza, mert egy pasi nyavalyog, hogy nem tud dugni. Fordítva bezzeg tombolna a szolidaritás.

Jómagam egész eddigifelnőtt életemet a felsőoktatásban töltöttem el hallgatóként, majd oktatóként, látom mi van. A nyilvánvalóan előforduló és tiszteletreméltó kivételektől eltekintve az, amit a posztíró leír. A mélyebbről jött studentkák jelentős része természetesnek tartja a kváziprosti életformát, hiszen neki is megjár a jó cucc, a smukkok, a pénz, meg a tandíjat is ki kell fizetni valahogy. És tudok lebukásokról, amikor papa-mama a koleszban kereste a kiscsajt, aki már régen pár kolléganővel a futtatók kéglijében élt, meg fotókkal bezsarolásról, lebuktatásról - hol a futtató, hol valami "jóakaró"..ocsmány sztorik tömkelege..

Akinek meg papa-mama a feneke alá tudta rakni, ami kell, az meg a beképzelt sznob - igaz, emögött a szülők által rájuk kényszerített teljesítménykényszer is szerepet játszik, lelki nyomás alatt nem lehet normálisan kapcsizni, dugásról ne is beszéljünk. Nagyarc és duma szintjén persze mindent lehet.

Közös jellemzőjük, hogy tényleg leszarják az évfolyamtárs kollégákat, hacsak nincsenek extra jól eleresztve pénzzel és kocsival a papa jóvoltával. Teljesen igaz, hogy így jóval idősebb pénzes pasikkal futnak általában.

Úgyhogy a női különítmény itt felettem szépen rendezze sorokba magát, melyikek is tetszettek (tetszenek) lenni, köszi szépen:))

indapass90210 2011.03.17. 23:54:18

@Joe69: "Teljesen igaz, hogy így jóval idősebb pénzes pasikkal futnak általában. "

Az igazat megvallva, ez amennyire bosszantott anno, ahogy telnek az évek, egyre jobban tetszik.

Joe69 2011.03.17. 23:55:57

@Dövan:
Mondhatnám azt, hogy nekem is. Csak ugye, mindketten tudjuk, mire hajtanak.

indapass90210 2011.03.18. 00:14:27

@Joe69: erre szoktam azt mondani, hogy dugni akkor is kell, ha éppen nem szerelmes az ember. Az illúzió pedig legalább létezik (micsoda ellentmondás), és úgyis az számít, ahogyan megéljük a dolgot.

Ha jobban belegondolunk, az is nagyon kétoldalú dolog, ahogyan a teljesen véletlenszerű, ösztönvezérelt szerelem túl van értékelve. Ezért nem mondanám, hogy egy amolyan kölcsönös megelégedésen alapuló kapcsolat (az egyik rucit kap, a másik pedig szép, fiatal pumát) alacsonyabb rendű lenne.

Ugyanis, bár érzésileg nagyon jó dolog szerelemből csinálni dolgokat, de nekem eddig mindig pofáraesés lett a vége.

És attól függetlenül, hogy még nem vagyok abban a helyzetben, hogy bármilyen formában fizetnem kelljen a szexért, még előfordulhat, hogy eljön az a pillanat is. Bár remélem addigra felfordulok, de azért megnyugtat a gondolat, hogy ha mégsem, akkor sem fogok minden este unatkozni, mert szar kurvából végtelen utánpótlás van.

indapass90210 2011.03.18. 00:18:42

@tézsé: cseréljünk fészbúkot vagy vivet, majd segítek eldönteni :D

Sliders 2011.03.18. 01:43:00

Már egy ideje figyelem a hozzászólásokat. Főleg az első párat. Szinte mindig ugyanazok írják. De hogy milyen lekezelő stílusban az egészen hihetetlen.

Oltogatnak, fikáznak. Komolyan ezek után tiszta szívből kívánom nekik hogy tapasztaljanak meg hasonlóakat mint a történet írok. Majd ha jól elveri őket a sors akkor remélem mások jól érzéketlenül, lelketlenül és embertelenül beléjük fognak rúgni. Az lesz ám csak a nagy pofon az ilyen fikahuszároknak.

2011.03.18. 07:59:42

@Dövan:
Csak láttam, hogy ti is kiosztottátok a srácot, így nem kommenteltem többet. :P

indapass90210 2011.03.18. 09:04:59

@Sliders: ah, itt is megvan mindenkinek a saját szopóálacros története. Csak az újak ezt nem tudják, így már csak annyi nyilvánvaló, hogy osztjuk a posztolót. De mi ezt színtiszta szeretetből tesszük, hogy felnyissuk a szemét.

domeq 2011.03.18. 10:03:51

"Gondolom nem mondok újat azzal, hogy felsőoktatási intézményben a nőket két csoportra lehet osztani: az egyikbe a nagyon csúnya éltanulók tartoznak, akik csakis a karrierjükről tudnak beszélni (nem ártott jóba lenni velük, mert így simán odaadták a jegyzeteiket), a másik csoport meg a legbeképzeltebb sznob ribancokból állt, akik úgy váltogatták a palijukat/szeretőiket (nem egyetemista, hanem pénzes BMW-s 30-as, 40-es illetők), mint más a zoknit."

Ez akkora hülyeség! A poszt szerzője béna. A mi karunkon kis pénztárcával is sokan tudnak csajozni, komoly normális értelmes és csinos lányokkal.
Lehet a sulival volt a baj, sok a ribi. Vagy a sráckarika nem valami piacképes.

Almandin 2011.03.18. 11:14:08

A posztoló ne keseredjen el, mert 27 évesen van még ideje megtalálni a hozzá illő társat. Másoknak is vannak rossz tapasztalataik, nemcsak neki. A másik, hogy a nők két csoportra való leegyszerűsítése egy előítélet. Nemcsak csúnya jó tanuló és ribancos külsejű, buta széplány létezik.
A másik, hogy szerintem nem volt szép dolog a nevelőanyukánál felnyomni a könnyűvérű barátnőt. Azt megértem, hogy szakított ilyen esetben, hiszen nagyot csalódott, de az ilyesmi két emberre tartozik, a nevelőanyának semmi köze hozzá.

molaris 2011.03.18. 14:17:06

A felosztás helytelen, az egyetemre 3 típus jár:
1,- nem tanul, mert minek- úgy is megy a szekér.
2,- azért biztos ami biztos, néha belenéz az anyagba.
3,- tanul, mert különben mi a fenét csinálna.

chaser 2011.03.18. 15:31:06

mindenki fasz, csak te vagy a viziló

chaser 2011.03.18. 15:35:43

@tézsé: cím, telefonszám? ;)

chaser 2011.03.18. 15:39:11

@almáteszem: mert egy szerencsétlen loser, és kb mindenki mást hibáztat a dolgok alakulása miatt, pedig ő az übermensch

JOKKA21 2011.03.18. 19:45:19

Igazad van srác, minden nő hazug és pénzéhes.

Profifogadás 2011.03.19. 08:23:03

Az álmaid valóra válhatnak! Végre van olyan rulett stratégia ami hasznot hoz! Nem az az átverős stratégia ami a piros fekete, ez egy új tökéletes 78%-os stratégia! De csak ebbe a kaszinóba lehet használni hosszú távon! Regisztrálj itt: partner.sbaffiliates.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_34869b_7671 és meg ajándékoznak 10000 Forint kezdő bónusszal is! ( Fel kell töltened számlád ) minimum 2500Ft De megéri! A stratégia: Tegyél a 1,2,3,4 közé 5 egységet,9,12,8,11, közé is 5öt 13,14,16, 17 közé is, 20,21,23,24, közé is, 25,26,28,29, közéis ötöt, 32,33,35,36, közé is ötöt a 3 és a 0 közé tegyél 3 egységet, ha nyertél akkor cseréld meg 3,6,2,5 közé tegyél elsőnek és onnan kezdj el rakosgatni avagy utána jön a 8,11,7,10 és így tovább! Ez bevált és tényleg működik! Segíteni szeretnék mert én is tudom milyen rossz helyzetben élni hogy nem engedhetek meg magamnak szinte semmit! De mostmár sokkal több mindenre futja! Sok sikert rengeteg pénzt! partner.sbaffiliates.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_34869b_7671

deflorator 2011.03.20. 11:23:12

@Dr. Jula Watson: Soha nem fényezném magam, hiszen a szerénységem ebben megakadályoz. Ez az én legnagyobb hibám! A szerénység!

2011.03.24. 12:27:08

Kedves posztíró!
Nagyon magasan hordod az orrod és túl nagy az arcod. Kérdem, hogy mire?

Tudod, a csajok ezt sem szeretik! A magas és lehetetlen elvárásokat olyanoktól akik még megbízni sem hajlandók csak úgy simán egy másik emberben vagy urambocsássmeg egy NŐben.

Magadat abszolút a női nem fölé emeled, tudod ezt sem szeretik a csajok.

Még valami. Ugyanolyan típusú csajra buksz. Sajnálom, de ez van. A külsőségekre mész, te írtad le, az egyetemista okostojásokkal te is csak érdekből voltál és a külsőleg vonzóbb ám ostobább lányokra hajtottál. Egyetlen okostojás barátnőd sem volt ugye? Csak a 2-3-as között bukdácsolók. Erre fogadni mernék.
Te élvezed hogy férfinak születtél és a csajok szerinted csak másodrendű lények. Minden mondatod erre utal.
Ez lett az utad is. Ilyen csajokat szedtél fel, ennyi.

Észre sem veszed azokat akik nem tartoznak az általad felállított egyik csoportba sem. Elárulom vannak olyanok. Ők vannak többen.
Szerintem te még egy lányra sem figyeltél oda igazán.

"Az önző csak magának élt, de végül átok ült reá. A mélybe kétszer szállt alá, nyom nélkül fedte el a rög, lelkéért senki nem könyörög." (Sir Walter Scott)

juliuska · http://www.teddraakezed.hu 2011.03.24. 13:02:30

Lehet, hogy nem feltétlen jó helyen keresed a magadnak és elvárásaidnak megfelelő hölgyet!

velorex-vezető 2011.03.24. 13:14:39

Nem értem miért jó a posztolónak, hogy az ex barátnője nem lakhat többet a nevelőanyjánál? Szar érzés, ha az ember nem kell már egy lánynak, de miért kell ezt megbosszulni, hiszen nem tehet róla egyik fél sem, ha megunta másikat. Az a minimum, hogy ezt méltósággal viselje el az ember. A kicsinyes bosszú nagyon sajnálatraméltó dolog.

Bicikliző medve 2011.03.24. 15:29:00

@velorex-vezető: viszont azt nehezen viseli el az ember, ha a csaj korbeszopkodja az enekkart...

velorex-vezető 2011.03.24. 18:02:50

@ċsirke72: A szeretet olyan dolog, amit minél több emberrel megosztasz, annál több marad neked. Ezt szépen mondtam, nem?
A kislány szeretetből dugott az énekkarral.

Deto 2011.05.04. 12:54:03

@Köldökszösz (csodalampa): Egyetértek. Posztírónak: remélem nagyon boldog vagy, hogy kvázi tönkretettél egy családot a kurvanagy sértettségeddel. Huszonévesen hogy lehetsz annyira dedós, hogy panaszkodsz anyucinak? Ez általános alsóban még talán oké... de egyetemista létedre... hát szégyelld magad, de nagyon. És te vágysz komoly lányra?! Tudod mi való neked? Két plüssmaci, az egyiket dugod, a másiknak meg vinnyoghatsz miatta. Pofám leszakad tőből. Remélem egyedül száradsz meg.
Lenézéssel: egy egyetemista lány, akinek vannak céljai. Hö! :)

Phátyol Ferenc 2011.07.26. 12:19:05

szerintem jó arc a posztoló. megszopatták, visszaszopatott. mér kéne mindent szó nélkül eltűrni? nőkkel az az egyik nagy baj, h azt hiszik bármit büntetlenül megtehetnek, és ez legtöbbször tényleg így van.
és valóban a nők 90%-a tényleg pénzéhes büdös kurva. de persze itt minden kommentelő, akinek rés van a lábai közt kivétel(mennyire nem)
süti beállítások módosítása