Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A tartós erekció nyomában

2011. május 09. 07:41 - Panni CsP

„Stresszhelyzetként értékeltem az egész együttlétet, holott nagyon vágyom egy igazi szeretkezésre” – úgy látszik, mostanában elindult egy ilyen széria, ugyanis mai posztunk újra egy olyan fiatalemberről szól, aki közelebbi kapcsolatba került egy örömlánnyal. Az együttlétet megbánta, mert a kudarc belemászott az agyába. A hibát ebben a találkozásban sejti, mivel azóta nem jön az erekció, amikor kéne. Talán a prosti előtti leégés élménye nem múlt el benne nyomtalanul. Bogozzunk együtt lelki szálakat! Bukósisakot fel: meredek repülés lesz…

 

Sajnos nem ütős kalandról van szó, de jó lenne, ha kitennétek, mert szívesen elolvasnám olyasvalaki véleményét, akinek volt esetleg hasonló problémája, és sikerült legyőznie. 20 éves fiú vagyok és még nem volt komoly kapcsolatom, így állandó szexpartnerem sem. Későn, 18 évesen elegem lett, hogy abszolút semmi csajozási élményem nem volt, ezért elmentem egy prostituálthoz, talán itt kezdődtek a gondok. Ugyanis már odafele menet éreztem, hogy ezt nem kéne, meg is lett az eredménye, nem volt merevedésem, vagy legalábbis nagyon rövid ideig. Pár hónappal később, mikor megvolt az első „saját erőből” elért – egyébként egyéjszakás szexuális kapcsolat, már a korábbi negatív élmény ott motoszkált elég rendesen a fejemben, így akkor sem voltam képes behatolásra. Egyszerűen akármeddig izgatott a csaj kézzel, szájjal, csak épp annyira sikerült felállítani, hogy egy pár másodpercre betehessem neki. Aztán éreztem, hogy minden vér kimegy a farkamból és teljesen ernyedté válik.

Feltűnt, hogy nem éreztem semmi felizgultságot, mint amit a maszturbálások közben szoktam. Az agyam szinte minden sejtjével arra koncentrált, hogy valahogy sikerüljön erekciót elérni, kicsit sem tudtam kikapcsolni. Ahelyett, hogy jó érzés lett volna, mikor megfogják a péniszem, leginkább semmilyen volt, mintha nem is lettek volna benne idegek. Stresszhelyzetként értékeltem az egész együttlétet, holott nagyon vágyom egy igazi szeretkezésre. Azóta volt pár hasonló eset, szintén ugyanez volt a szitu, és egyre komolyabban kezdek aggódni. Ja, a félreértések elkerülése végett, máskor semmi baj nincs az erekciómmal, szervi probléma tehát kizárható. Van most egy pár hetes kapcsolatom, és már sor kerülhetett volna szexre, ha nincs a fenti gikszer. Szerencsére jól kezelte a csaj a dolgot, és megnyugtatott, illetve próbált megnyugtatni. Megnyugodni persze csak akkor tudnék, ha tartós erekcióm lenne életemben először, partner jelenlétében. Nagyon nagy szükségem lenne valami tanácsra, hogy szerintetek mit kéne tennem azért, hogy ezúttal végre normálisan szexelhessek. Köszönöm

 
435 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr972889001

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Tényleg Megmentik a Devizahiteleseket? Ez már az? 2011.05.09. 12:08:49

Nekem az az érzésem, hogy mindenki pótcselekszik, minden héten újabbnál újabb hülye ötletek jelennek meg amik senkin sem segítenek. Rögzített árfolyam úgy hogy a maradékot majd automatikusan felveszem hitelben? ez mi? nincs még elég bajom?Ma reggel egy...

Trackback: Mi kell a nőnek? 2011.05.09. 11:10:11

Mennyire népszerű téma ma a női-lét, férfi-lét!  Hogy a hagyományos nemi szerepek jók-e, vagy elavultak, hogy házimunkázzon-e többet a férfi, legyen-e több női politikus, hogy az étteremben, ha a férfi fizet, az gavallérság, vagy a férfiuralom beb...

Trackback: Merevedési zavaraim kezdődtek 2011.05.09. 11:09:48

Harmincnyolc éves férfi vagyok, merevedési zavaraim kezdődtek fél éve, házasságban élek, két gyermeket nevelünk, ön szerint inkább szakorvoshoz forduljak, urologushoz, vagy pszichológushoz? Kedves Levélíró! Először az urológust javaslom, amivel mind...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyehehe 2011.05.09. 15:38:33

@Bundabandi: pedig a tantránál nincs jobb. Egy pasinak. Persze mi közben nem a plafont nézzük, hanem a hölgyet.

Dökvín 2011.05.09. 15:38:43

@barbie83: Csaj vagyok, és én pl megválogatom a pasijaimat. Lehet, ez az oka, hogy 28 éves nő létemre nekem is csak 3 volt eddig :D Igaz, mind hosszútávú kapcsolat. Nem vagyok a röpke kalandok híve, bár el sem ítélem őket, tegye, akinek jól esik. Mindenesetre az útszéliek látványa (amennyiben a hivatásosokra céloztál) szerintem inkább erősen lelombozó egy jó látással megáldott személy számára, de ha neked a fogatlan, torz idomú koszoslábú rüfkék bejönnek, hát lelked rajta...

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.05.09. 15:39:55

@barbie83: Szeretnéd, ha egy ilyen nő lenne a gyereked anyja mondjuk? Kétlem!

Sadist 2011.05.09. 15:40:16

@Frigyesur: Ez esetben mi különbség van a nő és a kurva között? Komolyan kérdezem. Kurvát úgysem dug meg épeszű ember gumi nélkül. Viszont a tartós partnert általában igen. Innentől kezdve miért rosszabb egy prostival létesített kapcsolat? Valószínű kaptál már te is csupasz faszt a pasidtól, innentől kezdve pedig leértékelt áru vagy. Gondolom ismered a viccet a csizmáról és a tehénről.

Dökvín 2011.05.09. 15:42:04

@barbie83: a szépség nálam ott kezdődik, intelligencia tükröződik a szemében, az arcán. Tudod, a lelkület idővel arculattá válik, mind az értelem, mind a butaság leolvasható egy emberi arcról 1 pillanat alatt.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.09. 15:42:05

@Frigyesur:

Ha szerinte minden nő kurva, akkor mindenképp. :)

@Bundabandi:

A tantra az pont olyan mint a szakácskönyvben nézegetni a kaját, meg a látvánnyal jóllakni. Csinálja akinek két anyja van! :)

Frigyesur (törölt) 2011.05.09. 15:44:28

@Sadist: Jaj. ;( Figyu, ha ezt neked komolyan magyarazni kell, az eletben nem leszel kepes megerteni.

Szemelyedben is ujabb k*rvazot nem tisztelhetunk? :)

Frigyesur (törölt) 2011.05.09. 15:45:54

@Nard: Ez a baj a nettel: olyannal is szobaallsz, akin eloben lazan keresztulneznel. :)

Sadist 2011.05.09. 15:47:43

@Frigyesur: Dehogy hiszem, csak nem tudom, hogy nálad ez miért olyan óriási probléma. Ha valaki (akár csak egyszer) elmegy kurvázni, gumival csinálja, azt elítéled, de ha másik "normális" lányt megdug, akár gumi nélkül, akkor semmi gond.

Sadist 2011.05.09. 15:49:04

@Frigyesur: Nagyon mellé.

Amúgy magyarázd nyugodtan, nem ráérsz?

dr. gernika 2011.05.09. 15:51:01

@Sadist: Ha te nem érzed a különbséget, akkor fölösleges vitatkozni szerintem.

Dökvín 2011.05.09. 15:53:38

@Sadist: Egyszerűen a tény, hogy _kurvával_ volt, kiábrándító egy nő számára szerintem.

Dökvín 2011.05.09. 15:58:16

@Bundabandi: Rá mondják, hogy "naiv szépség" :D semmi gond ezzel, a barbieknak mindig jutnak hasonló kvalitású kenek!! ;D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.09. 16:03:58

@kiscickány:

Vannak olyanok is akik csak megkenik a "naív szépségeket", mert másra úgysem használhatók :)

barbie83 2011.05.09. 16:07:03

mi van, gecok? nemhogy széparcú csaj nem vagyok, hanem egyenesen egy ragyásarcú férfi. mégis buknak rám a csajok. ki a geci érti ezt? én igen.

Dökvín 2011.05.09. 16:08:12

@Nard: Persze, ilyen kis kenősök mindig voltak és lesznek :) Bár továbbra is fenntartom, részemről igényesen megválogatom a pasijaimat, és ugyanezt az igényességet tőlük is "elvárom" ;)

Hurri Kán 2011.05.09. 16:08:31

@Nard:
Mindenkit érdemei és képességei szerint :D

Dökvín 2011.05.09. 16:11:03

@gyvy: Így is van! Meg zsák a foltját, ugye :D :P

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.05.09. 16:11:58

@barbie83: gondolom hasonlóan lelkiekben gazdag nők, kiknek minden 2. szavuk "geci" és "bazdmeg". Ezeket nem sajnálom tőled, zsák a foltját.

?????????????? 2011.05.09. 16:11:59

hi!

nincs semmi bajod! nyugodj meg!

én elég későn kezdtem a szexet, hasonló módon. prostihoz mentem, mert az sima ügynek tűnt (praktikus fiú vagyok!). nem ment a dolog. pont az az érzés, amit leírtál: a nőt csak húsnak láttam (pedig amúgy a buszon a kabátos csajoktól is be tudtam indulni), nem izgatott fel. az érintése sem okozott örömöt.

aztán elmentem egy másikhoz, és ott simán ment minden!

gondolkodtam, hogy mi történt. ideges voltam elsőre, és ideges voltam másodszorra is. de másodszorra hagytam, hogy történjenek a dolgok. intellektuális típus vagyok, ezért elsőre elzártam az ösztöneimet, ésszel akartam megoldani a dolgot (döntöttem, hogy prostihoz megyek, kiválasztottam, leszerveztem, stb.). nem ésszel kell! lazítani kell, kikapcsolni. persze könnyű mondani! :-) mégis! elsőre csak meg akartam oldani a "problémát" (hogy még nem voltam nővel), második alkalommal már élvezni akartam! sikerült is!

ugyanakkor amikor összejött az első "igazi" szex, nem prostival, hanem érzelmi alapon, minden elölről kezdődött. nem működött. azt is meg kellett tanulnom! a második csajjal már ment!

először tanulj meg magadra figyelni, aztán ha az megy, akkor tanulj meg figyelni a partnerre is. szerintem ez a módja. talán Te sem vagy ösztönlény, talán Neked is szükséged van arra, hogy felfedezd, és el merd engedni a szexuális ösztöneidet.

vagyis a tanácsom: szexelj sokat, sok mindenkivel, hogy ne legyen ez annyira kivételesen nagy esemény! nyugodtan menj prostihoz, annak nincs tétje! izgulnod sem kell miatta, ha sikerül klassz, ha nem, legfeljebb leraktad a tanulópénzt!

aztán jöhet a szerelem! a csaj is hálás lesz, hogy milyen tapasztalt vagy!

hajrá!

barbie83 2011.05.09. 16:14:56

én egy igen ronda, torztestű, nagyorrú, öreg férfi vagyok rövid drótfasszal. van egy tévém, azt szoktam nézni, ha sikerül a szomszédtól lelopni a jelet. egyetlen örömöm, hogy napi háromszor kiverem szigorúan gruppen análra, mert szeretem látni a teljes pinalukat baszás közben, és jó, ha nemcsak egy kurvajó csaj van a képen, hanem legalább három, egyiknek a seggeluka, másiknak a pofija, harmadiknak szintén az ánuszrózsafloresze. barátaim nincsenek, nőt idén még nem kúrtam, hármat hívtam randira, egy se válaszolt, a haverjaim kiisszák a bárszekrényt, vitetik magukat a kocsimon a világ végére, elszívják a cigimet, kölcsön kérnek és nem adják meg és még be is szólnak, hogy hogy nézek ki. az orvosom havonta egy minimálbért legombol rólam 4-szer öt percért és egy koszos udvari lakásban tolom, ahol megőrülök a szomszédoktól. testalkatom nincs, tulajdonképpen egyetlen porcicám sincs a helyén, már eltörtem vagy kéttucat tükröt, mer amikor meglátom magam, agresszív leszek. szóval van épp elég okom rá, hogy leszarjak mindent ezen a geci világon

Hurri Kán 2011.05.09. 16:18:03

@barbie83:
Kérlek, nyugtass meg, hogy a családod így is szeret :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.05.09. 16:27:18

@hurvinek: Biztosan "kurva" hálás lesz a barátnő. Biztos vagyok benne! Minden szűznek kurvát, kezeket a paplan alá, éljen a viagra!

Be szép is azélet!

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.05.09. 16:29:44

@Kool Kitty Kat: Ugye? Mióta a szüzek átvették a hatalmat a blog felett...

lócitrongy 2011.05.09. 16:32:18

@hurvinek: ez a jó repost...nekem is volt ilyen, nem kell beszarni. nem vagy impotens, mert egyébként megy, ugye? Akkor meg? Csak türelem is relax!

Frigyesur (törölt) 2011.05.09. 16:32:52

@Bundabandi: Nekem a kedvenc reszem az volt, hogy 'intellektualis tipus' vagyok. :D

Kytia 2011.05.09. 16:33:36

@barbie83: Akinek 1 hét alatt összejön 4-5 lány, annak nincs normális hobbija?:DD

Hurri Kán 2011.05.09. 16:34:11

@Frigyesur:
Bele se merek gondolni, mit ír, ha nem az lenne :D

nagykan 2011.05.09. 16:35:14

2 megjegyzés az elején: nem szoktam kommentelgetni, és nem olvastam végig az itteni komment folyamot sem, mielőtt most hozzászólok (emiatt lehet hogy vki-t ismételek, csak ezért..).

Több évvel ezelőtt volt egy csajom: kis vékony szűzies kinézetű szexbomba, aki mindemellett egy erkölcsös nő is volt (saját bevallása szerint keményen, szigorúan nevelték). A kapcsolat elején nagyon akartam őt, és talán ebbe lelkileg kissé túlontúl is belehevültem. Teltek a hetek, de valahogy úgy jött ki, hogy én nem akartam lerohanni a dologgal, és ő, mint jólnevelt kislány sem hozta fel. Az, hogy vmi "bajom" lehet a farkammal, vagyis a potenciámmal fel sem merült bennem, mivel előtte már sok partnerem volt, és mindig jól ment. Ahogy teltek a hetek, semmit nem mondott nekem a kiscsaj, vagyis újdonsült barátnőm. De egyre hisztérikusabbá vált, ami már kezdett szó szerint elviselhetetlenné válni (mindig mással magyarázta). Aztán egy nap a hisztéria olyan mértékűvé vált, hogy olyat én még előtte soha nem láttam, se valóságban , se filmen sehol. Éppcsak fel nem pofozott, de elmondott mindennek, és végre kibukott belőle: igen, mert te impotens vagy.

Életemben nem voltam úgy elképedve mint akkor. Ez olyan volt, mintha valaki azt mondta volna nekem: nem szereted a vanília fagyit. Nem tudtam, hogy sírjak, vagy röhögjek. A döbbenettől elképedve hallgattam. És próbáltam (szóban) bizonygatni neki, hogy nem igaz, amire gondol. De láttam rajta, hogy teljesen bizonyos a dolgában. (Ő már a szüleivel is beszélt: több hete együtt vagyunk, és még mindig nem volt meg a dolog, stb, stb Szülei is megerősítették benne: nyilván ennek a fickónak vmi baja van.. stb). Ezután még próbálkoztunk, de olyan stresszt éltem meg (mivel nem akartam elveszíteni őt), hogy persze , hogy nem állt fel a farkam: örültem, hogy túlélem az aktus(-próbát), nemhogy nem élveztem volna egy csöppet is..

Hogyan múlt el?
1) Őt elvesztettem (nem volt lelki erőm győzködni az igazamról). Közben keserűen "kacagtam" magamban: látta volna csak a tucatnyi nőt, akikkel azelőtt minden probléma nélkül ment a dolog..
2) Szakítás után Kb másfél évig iszonyúan éreztem magamat, nemhogy nővel nem voltam, de örültem, hogy valahogy elvegetálok az emberi társadalom peremén, és nem köpnek le az utcán. (addigra a korábbi sikertelen próbálkozások hatására valóban elhittem, h impo vagyok)
3) egyszer, még később jött egy nagyon nőies, nyugodt típusú nő az életemben, akinek rögtön az elején mindent elmondtam, semmit nem titkoltam: "Tudod, én valószínűleg i. vagyok" - mondtam. Huncutul mosolygott rám (soha nem fogom elfelejteni, életem legkedvesebb mosolyát), és azt mondta: OK, ő ezt nem teljesen hiszi el, de ne izguljak semmit, mert ő türelmes típus, stb.
4) Fenti mondata már eleve egy kellemes állapotot teremtett az együttlét megkezdéséhez. Azt hiszem már az első próbánál volt valamennyi merevedésem, és ami utána következett zsinórban, hosszú hónapokon keresztül, azt nem írom itt le, de azt hiszem férfinak annál csodálatosabb érzést kívánni nem lehet. Ezeken felül pedig hihetetlenül szerelmes is voltam belé.

Tanácsom: várj nyugodtan, és próbáld meg elhinni: semmi bajod!!!

Kytia 2011.05.09. 16:36:29

@hurvinek: A csaj a szifiliszt is imádni fogja, amit a prostiktól majd ráragasztasz.:DD

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2011.05.09. 16:36:58

@Nard: Mindenki arra büszke amiben jó, ők pedig jó gyökerek:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.09. 16:37:21

@Bundabandi:

Jó mondjuk nem baj ha az első szex olyannal történik aki tapasztaltabb.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.09. 16:39:40

@Kytia:

Ezért is mondtam mindig azt, hogy a nő olyan mint a pizza, jobb a húsos mint a gombás :)

nyehehe 2011.05.09. 16:40:04

@Sadist: Hagyd! A nők szexuálisan 35 fölött kezdik pasisan felfogni a dolgot. Akkoriban mernek elmenni pl masszázsra, ahol aztán csodálkoznak hogy mekkora orgazmust képes okozni akár egy idegen ember is. (érdemes elolvasni a beszámolóikat)
Arról nem beszélve, hogy szexuális étvágyuk kb egytizede egy fickóénak. Inkább megesznek egy csokit :-)

@Bundabandi:
Egy fickónak a szex (30 alatt) kábé olyan mintha tüsszentene egy jóízűt, azután, hogy már egy ideje basztatja az orrát valami. Ennyi és nem több! És ez kábé mindegy, hogy kivel/hogyan történik. Esetleg az önérzetét basztathatja, ha ezt csak pénzért teszik meg neki a nők... (vagy csak rondák állnak vele szóba) de ezen is túl fog lendülni ha már kurvára kell "tüsszentenie".
Picit más: nekünk a szép nőket gyűjteni (pénzért vagy sem) kábé olyan, mint nektek a cipőket. Nem kell rajta kiakadni. Reménykedjetek (vagyis áltassátok magatokat), hogy a ti pasitok nem ilyen... a mi dolgunk, hogy ne bukjunk le. :-) (ezért veszélyesebb szeretőt tartani)
Kurvázni meg az nem jár, akinek nincs pénze, vagy nem mer... vagy épp szerelmes. Mert az aláírom, hogy abban 4-6-x hónapban tényleg nem kíván az ember mást. De az a "női állapot" elmúlik. -amúgy azt aláírom, hogy nem lenne rossz így leélni az életet. Lényeges olcsóbb volna... Bár sok-sok őrültség sem történne meg amit az emberfia elkövet egy-egy skalpért.
Érdemes megnézni egy-egy települést, hogy hány kurvunci melózik. Szerintetek azokat kik tartják el? És ne féltsd a posztíró leendő barátnőjét. Természetesen ugyanúgy nem fogja megtudni a kurvázást, mint hogy te sem fogod soha. Mert ez csak akkor látszik egy fickón, ha véletlenül elkap valamit. Ugyanakkor meg ne félj, mert egy kurvuncival semmivel sem jobb a szex, mint veled! Sőt.. általában rosszabb (legalábbis elsőre...) de hát a skalpvadászat az skalpvadászat. :-)
Az meg hogy az erekció témájában okoskodnak a nők, közröhej. Dehát azért szeressük őket, mert mindenbe belecsipognak :-)

?????????????? 2011.05.09. 16:40:43

@Bundabandi: tudod, van olyan, hogy valakinek a problémája fontosabb, mint a Te értékítéleted! ugye, nem haragszol?

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2011.05.09. 16:43:49

@Nard: Nemhogy nem baj, hanem kifejezetten jó:)
De egy kurva, könyörgöm...

Ide beírtam egy hosszabb értekezést, de inkább kitöröltem.
Úgyse értené a sok ribihuszár:D

genghis 2011.05.09. 16:43:52

ezt a szar fotosoppot!:-/

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.05.09. 16:44:08

Kezdem úgy érezni, hogy így 30 évesen tök ciki, hogy már nem vagyok szűz. Úgy döntöttem visszavarratom a szűzhártyámat, ne lógjak már ki a sorból, aztán fogok magamnak egy férfi kurvát és egy nagy fasznak nézem! Először nem fog menni tudom jól, nagyon intellektuális típus vagyok, meg kell egyeznie a farka mértének a lábméretével és a könyökétől a kisujja végéig mért távolsággal. Ha ez nincs meg, sajnos nem jó, keresni kell másikat. Na, ha megvan az ideális jelölt és túlestünk rajta, akkor utána pasizni fogok, megdugatom magam a fél világgal, csak ezért, hogy a későbbi barátom büszke legyen rám. Tudom, hogy értékeli fogja milyen tág és kipróbált darab vagyok! Jobb esetben egy egész hegedű fel fog férni prímással együtt. Ihajcsuhaj!

-- Hoze -- 2011.05.09. 16:45:09

Szerintem itt más a gáz, ez falsch duma, hogy 'az első szex ha rossz, traumát okozhat'. Nekem is borzasztó volt az első, lényegébe dettó ez, csak a suli kurvájával, fel se állt, közbe megjöttek szülei, ordibálás "Miazistentcsináltokitt,takarodjatokkiaháloszobából' stb...:xD
Nem egy klasszikus első.

Az a bajod kedves posztíró, hogy a szexet elvárt kötelességednek tekinted, amit ha nem viszel véghez akkor jön a hóhér. Így nem csodálom hogy stresszelsz, pedig ennek nem erről kéne szólnia.

Ne azért dugj mert "majd mit szólnak a haverok", meg elvárt dolgokért, de mégcsak azért se hogy 'magadnak bizonyíts'. Próbálj meg úgy hozzáálni hogy majd egyszer ha lesz alkalom, de ne a stressz vezéreljen szexre.

Vagy pedig bassz be irdatlan (sör + 2 liter bor). Másnaposan jókora erektálásra képes az ember. ^^

A faszverést meg módjával. Azt se arra találták ki, hogy éjjel nappal kezet rázz önmagaddal, mert át lehet szokni rá, hallottam már ilyeről.

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2011.05.09. 16:46:25

@genghis: te is kis ribihuszár vagy geng:D
Ne vetíts, nőt még csak tévében láttál:D:D:D

?????????????? 2011.05.09. 16:46:43

@Kytia: a Te pasid biztos senkivel sem feküdt le, mielőtt Veled összejött! és most sem fekszik le senki mással, csak Veled! és Te sem feküdtél le senkivel, mielőtt Vele összejöttél, és nem is fogsz soha mással!

tudod a betegségeket nem a prostiktól lehet elkapni (akik egyenként többet tudnak a védekezésről, mint az itt kommentelők összesen), ők figyelnek, és a kuncsaftok is vigyáznak, hanem a prűd ostoba libáktól, akik azt hiszik, hogy ők tiszták, hiszen csak 3 férfivel feküdtek le egész életükben!

genghis 2011.05.09. 16:47:36

@Kool Kitty Kat: van a tvben no??? bejis kapcsolom akkor gyorsan! :P

nyehehe 2011.05.09. 16:47:46

@nagykan: már bocs, de a nődnek már rég kefélhetnékje volt (csak ezt ugye a büdös életben nem fogják kimutatni, mert egy visszautasítás az egy nőnek egyenlő a halállal)... Szóval várta hogy rámássz, te meg nem tettél semmit. Talán ezért lett hisztérikus, és ugye elkezdett "agyalni" ami tudjuk, hogy mit jelent egy nőnél. "Buzi vagy", "kurvázol", "nem tartod szépnek", stb.... csak épp a kézenfekvő dolgot nem látják, mert az túl egyszerű. Amúgy grat a felépüléshez! Viszont a másfél év számomra pont azt bizonyítja, hogy Viagra+ masszázs... és aztán jöhet a következő free-csaj.

Alf (törölt) 2011.05.09. 16:48:16

Szia, nekem is volt ilyen gondom, nem kell ezt szégyellni, persze lehet, na mindegy aztán az változtatott a helyzeten, hogy olyan lánnyal találkoztam, akit tényleg kívántam, és akivel el lehetett lazulni. Egy kurva nem tipikusan ez a szitu. Amúgy a csajnak is az volt az első, ami szerintem könnyebbé tette a dolgot. Ezen túl kell esni, nem megy minden elsőre, és igazából tanács csak annyi, próbáld meg jól érezni magad egy lánnyal, ne gondolj a szexre, meg, hogy mi lesz, csak érezd jól magad, és menni fog. ha meg nem, akkor majd máskor. aki meg ezt nem érti meg, azzal nem érdemes hosszú távon foglalkozni.

nyehehe 2011.05.09. 16:50:27

@hurvinek: egy mondatban sakk-matt :-) Grat!

?????????????? 2011.05.09. 16:52:32

@Bundabandi: na végre! itt az ideje, hogy elkezdj élni! nem az ember van az erkölcsért, hanem az erkölcs az emberért! tök jó a humorod, biztosan bukni fognak rád a pasik! :-)

?????????????? 2011.05.09. 16:54:51

@nyehehe: hol élnek, Óz birodalmában? realitásérzék meg nulla? :-)

lócitrongy 2011.05.09. 16:55:55

@nyehehe: viagrát ne toljatok, halál a májra. csak a szépséges Pfizer ezt nem publikálta. még

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.05.09. 17:00:39

@nyehehe: "Egy fickónak a szex (30 alatt) kábé olyan mintha tüsszentene egy jóízűt, azután, hogy már egy ideje basztatja az orrát valami."

Hány éves is vagy? Mert hogy nem 30 felett az tuti!

A másik: A kurvázás nem skalpvadászat. Fizetsz érte bakker! Olyan mintha vadászni mennél, de már leterítve vár a szarvas amiről azt mondhatod, te lőtted. Semmi értelme, max. annyi, ha nagyon nincs nőd, akkor legyen kivel dugni, de megsúgom van lég buta Aranka, aki pénz nélkül is elmenne veled. Rengeteg buta nő van.

Sokan azért mennek kurvázni, mert a feleség, barátnő nem hajlandó bizonyos dolgokra, amiket a pasi igényelne. A kurva meg pénzért bármit megtesz neked. Azonban egy értelmes férfi meg tudja beszélni az igényeit otthon és meg is kaphatja. Ennyi! Tudni kell újat és érdekeset nyújtani és akkor nem akar kurvázni menni, még évek múlva sem.

Hurri Kán 2011.05.09. 17:06:32

@Kytia:
A szifilisz a 30-as évektől kezdve eléggé visszaszorult. Nem volt véletlen egyébként abban az időben, hogy az (akkor legális) kupikban dolgozó nőknek kötelező volt egészségügyi igazolást beszerezni...

nyehehe 2011.05.09. 17:07:18

@Bundabandi: nyertél! Már inkább 40. Le is higgadtam.

"Sokan azért mennek kurvázni, mert a feleség, barátnő nem hajlandó bizonyos dolgokra, amiket a pasi igényelne. A kurva meg pénzért bármit megtesz neked. "

Tévedés. Sokszor ugyanúgy húzza a száját, mint egy otthoni nő.
Csak azt tudom mondani, hogy én miért jártam: szerettem a szép (tökéletes testű) nőket. Minden mennyiségben.

A skalpvadászat szót néha rossz helyre írtam. Természetesen a free-kalandokat értettem alatta. (bár nálam 2-3-szor előfordult, hogy fölszedtem egy "hivatásost" is, de nem tudtam tartani az életritmusukat)

nyehehe 2011.05.09. 17:08:22

@lócitrongy: szerintem egy fiatal amúgy is sok "halál a májra" partin vesz részt. :-)
Nem fog belerokkanni abba az egy-két önbizalomnövelő szembe. Amúgy hosszútávon vakságot okoz, mert az ereket kitágítja a szemben is. (de ez tényleg csak olyanokat érint, akik évekig szedték)
De van sok más tabletta is. Kamagra, Cialis... amik ráadásul 2-4 napon át hatnak... ha valaki birizgálja a szerszámot.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.09. 17:08:54

@gyvy:

Ennek a témának nagy szakértője vagy, mint a V. kerületi virágágyásoknak :D

nyehehe 2011.05.09. 17:09:13

@Bundabandi: "Azonban egy értelmes férfi meg tudja beszélni az igényeit otthon és meg is kaphatja."

sok jó nőt hogy adhatna meg egy jó nő?

Hurri Kán 2011.05.09. 17:11:59

@Nard:
Kérlek... Egyik kedvenc témám Budapest története, különös tekintettel a századfordulóra és az 1945-ig tartó időszak, elég sokat olvastam róla, abba bizony ez is beletartozik :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.09. 17:15:31

@gyvy:

Ezért el kéne hinni, hogy a letolt nadrágban a belvárosi virágyásbanéneklés pusztán helyrajzi érdeklődésnek tudható be? :)

Hurri Kán 2011.05.09. 17:16:56

@Nard:
A kettőnek egymáshoz nincs köze.

?????????????? 2011.05.09. 17:17:57

@nyehehe: hogyúgyvan! és ez még csak nem is a nő hibája!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.09. 17:20:51

@nyehehe:

Egy nő több mint sok nő. Hidd el. Mármint problémák terén meg basztatásban.

barbie83 2011.05.09. 17:24:33

Két oka lehet az effajta szarangásnak (fasszopók kedvéért: szorongás): a gyerek félt a korai magömléstől, ezért inkább úgy döntött a cerkája, fel sem áll és akkor nincs para avagy kicsi a cerkája és nem akart újabb kudarcot, na, hogy a nő már megint nem durrant el, nem is érez semmit, ezért inkább fel sem áll a cerkája és akkor nincs para. Olyan csávó, akinek nem a korai magömlés vagy a péniszmérete a problémája, ugyan mi az ondótól félhetne?

?????????????? 2011.05.09. 17:27:27

@barbie83: Te ezt nem érted! nem értheted! sajnálom!

lócitrongy 2011.05.09. 17:27:50

@nyehehe: én is tapasztalatból beszélek, hehe :)

Alf (törölt) 2011.05.09. 17:28:47

@barbie83: Tévedsz, a média meg minden beléd sulykolja, hogy ha nem vagy jó az ágyban, akkor véged, stb, erre van a ki ráparázik, és fél, hogy nem lesz jó (mert először csinálja) főleg, ha a csaj tapasztaltabb.

Vsz attól fél, hogy nem fog felállni, és ezért nem is áll. Ez nem péniszmérte, meg nem korai magömlés.

nyehehe 2011.05.09. 17:30:16

@barbie83: látszik, hogy neked gondod volt a "koraival"! :-)
Sok palinak meg azzal van baja, hogy nem megy el, illetve nem érez semmit, mert már hozzászokott a kemény tenyeréhez. Érdemes rákeresned erre: "ejaculatio tarda", ha érdekel az ő problémájuk.

sas70 2011.05.09. 17:32:48

A matematika tanulást sem az integrálszámításnál kell kezdeni, így a szex sem egy dugással kezdődik!
Ne a dugásra hajts, hanem keress egy lányt akivel végigjárod a "lépcsőket" a csókolózástól, a simogatástól, a pettingen át, a teljes szexig, és semmi bajod nem lesz, sem az erekcióddal, sem a szextudásoddal. Csak ma mindenki, mindent azonnal akar, még szexet is. Pedig egy kapcsolatban a jó szex sem egyik pillanatról a másikra lesz, hanem szépen lassan, fokról fokra.
Az igazi férfi, nem lerohanja és megbassza a nőt, hanem meghódítja, és elvarázsolja, aztán már a szex is olyan lesz mint egy tüzijáték, nem pedig para, hogy működik-e a cerka!

barbie83 2011.05.09. 17:32:54

@nyehehe: Azt, hogy nekem gondom volt a koraival, a mondtaimból csak egy olyan ember szűrheti le, akinek szintén.

Sadist 2011.05.09. 17:37:02

@kiscickány: De miért? Fél az STD-ktől? Vagy az a baja, hogy fizetett a szexért? Irigyli, hogy más pénzt kapott azért, amiért ő csak egy puszit a homlokára? Vagy attól fél, hogy ha a férfi otthon nem kapja meg, amit szeretne, akkor könnyebben elmegy kurvázni, mint aki soha nem volt örömlánynál? Milyen racionális indok van erre, hogy a kurvával szexelés főbenjáró bűn, míg más csajok megfektetése nem?

Mikrobi 2011.05.09. 17:40:20

Javaslom, hogy szeress bele egy lányba. Mire elveszed feleségül, megfeledkezel arról, hogy a szex miatt stresszelj. Addig viszont gyakorolj önmegtartóztatást!

fumerin 2011.05.09. 17:40:25

@barbie83: Nekem Te nagyon "phaszfejnek" tűnsz, eltaláltam? :D
Ha nem, a stílus megegyező.

nyehehe 2011.05.09. 17:41:03

@barbie83: akkor én gondolatolvasó vagyok.

Alf (törölt) 2011.05.09. 17:45:47

Józsi bácsinak gondjai voltak a cerka méretével, meg a korai magömléssel, és nem mindig jött össze a kőkemény erekció sem. Csak egy nővel feküdt le, azzal is 26 évesen először.

Feri magabizos, nincs gondja a szexuális életével, bekap 1-2 viagrát, és órákon át tolja. 35 éves, bróker, audi tt-vel jár, előző kapcsolata egy abortusz után ment szét, de amúgy is több tűzben tartja a vasat. Mostani csaját várja a fodrász előtt a kocsiban és telójáról blogokban kommentel.

Józsi bácsi túlélt egy világháborút, 3 év szibériát, majd felnevelt 5 gyereket, két kezével felépített egy házat és ma is dolgozik 85 évesen a kertben azzal a nővel, akivel 60 éve él együtt.

Ilyenek a férfiak.

freemind93 2011.05.09. 17:53:56

en azt mondom, gyors megoldas a viagra->sikerelmeny->lazulas->nix viagra. 10 szembe nem fogsz belehalni.

ha paraznal tole, akkor orvos, pszichologus, stb, nem vagy egyedul a problemaddal, senki nem fog kinevetni, nem gaz.

egyebkent meg szard le a szex temakort, ha manapsag nem is konnyen, de fogsz olyan csajt talalni aki szinten elobb kozel akar kerulni hozad. ez szinten segit. ha meg csoben a szex, ne v*** ki 2 hetig, az plane segit :)

nyehehe 2011.05.09. 17:57:14

@Alf: Józsi bácsi nem mobilon csajozott, hanem átment Terka nénihez "vízvezetéket szerelni". Ilyenek a férfiak :-)

barbie83 2011.05.09. 17:59:09

@csupasz gőte: ja, az vagyok, de bazmeg a phaszfej nevemet már minden blogból örökre kitiltották a fasznyelők. miért_?

Sadist 2011.05.09. 18:01:56

@barbie83: Mert a trollok élete nem csak játék és mese.

vázkulcs 2011.05.09. 18:02:23

Valószínűleg lelkileg érzékeny típus lehetsz. Majd kinövöd. :)

Szerintem menj el egy kurvához , de a minőségi kategóriában, az sem baj ha idősebb nálad 10-15-el, pár 10 k-t rászánsz, és előtte bekapsz egy viagrát pl ha biztosra akarsz menni. Elmondod neki ez az első és óvatosan bánjon veled. :)

Aztán megnövekedett önbizalommal hajkurászhatod a tini lánykákat. :)

www.youtube.com/watch?v=cfwrs2xTH9s

?????????????? 2011.05.09. 18:22:35

hova lettek innen a Kékharisnyák? így olyan uncsi! :-(

deflorator 2011.05.09. 18:22:43

Egy normális kurvának az ápoltság, higiénia sokkal fontosabb, mint egy átlag nőnek, mert azok a vendégek, akik képesek pár tízezer forintot kifizetni a dugásért, ezt elvárják. Gumi, tisztálkodási lehetőség, fogmosás stb.
Kurvával dugni valószínűleg minden téren kevésbé kockázatos, mint egy idegen, nem kurva nőt felszedni.
Merevedés témában: ha az ember nem azt kapja, amit szeretne, akkor nem áll fel a farka. A megfelelő nő egész biztosan fel tudja állítani. Meg kell keresni a megfelelőt, ennyi az egész.

deflorator 2011.05.09. 18:24:55

@Bundabandi: Te miről beszélsz? Te talán nem tartozol azok közé a "buta" nők közé, akit valami jöttment egy-két randi után a faszára húzott és azóta is vele vagy hálából?

Hurri Kán 2011.05.09. 18:28:07

@hurvinek:
Eddig sem nagyon voltak jelen ;-)

indapass90210 2011.05.09. 18:31:07

@barbie83: mert sohasem azt nézik, hogy mit írsz, hanem azt, hogy hogyan.

Kovács Ő. János 2011.05.09. 18:31:59

Kedves Posztoló!

Igen, ilyen van, és nem nagy gáz. Ez egy lelki, pszichés blokk, teljesítménykényszer. Van, akinek pl. egész addig minden rendben van, amíg fel nem kerül az óvszer... És utána game over.

És persze az újabb negatív élmény újabb negatív megerősítés, és látszólag nincs kiút.

De valójában van. Roppant egyszerű. Egy nagyon normális, megértő csajt kell találni, aki megérti, hogy ez a helyzet, és maximálisan kitart melletted, amíg a probléma meg nem oldódik.

Ismerős nekem is a probléma. Egyszer egy csaj úgy reagált, hogy "Még átmeneti jelleggel sem fordult elő soha ilyen egy pasimmal sem", és utána sebészeti meg egyéb megoldásokat kezdett szorgalmazni. Na, ez a tipikus rossz reakció.

A jó reakció az, hogy "Semmi gond, majd eljön az ideje. Élvezzük, hogy ölelgetjük, csókolgatjuk egymást. Majd megoldódik. Itt vagyok melletted, és kivárom, amíg egyszer végre összejön. De nem hajt a tatár."

Az is segít, ha közben a nőt máshogyan ki tudod elégíteni, legalább ezen nem parázol. De egy ilyen csajjal, aki így áll hozzá, 4-5 alkalom után varázsütésre megoldódik a probléma.

Meg fogod látni.

freemind93 2011.05.09. 18:43:39

@vázkulcs: kurvazassal kezdodott problema, nem biztos, hogy ujra kene probalkoznia :)

freemind93 2011.05.09. 18:50:37

@Dövan: alap, de a csajozas megsem jelenti ugyan azt, mint a kurvazas :)

leinad 2011.05.09. 18:56:39

ha ennyi hsz után még olvasod, egy tipp:

nekem soha nem volt gond a teljesítéssel. Az egyik barátnömmel az elsö éjszaka 10 menetet nyomtunk le, soha nem volt ebbéli problémám. Aztán elvesztettem az állásom és nem találtam újat, majd jött a bank, hogy most akkor mi legyen a jelzáloggal. na és akkor megtörtént az, ami még nem. nem állt fel.

aztán ez annyira rosszul érintett, hogy a következö alkalmakkal is rágörcsöltem, idegeskedtem éscsak még rosszabb lett.

A megoldás amilyen egyszerü, olyan kézenfekvü: egyik reggel, amikor olyan jó egészséges reggeli merevedésed van, dugd meg a csajt. ott már nem kell büvészkedni, áll már magától. jó, talán neki annyira nem lesz jó (talán meg is beszélhetitek elötte, hogy erre neked most szükséged lenne), de ezért megértheti. Te pedig megnyugszol, hogy megy ez neked és lekerül a teher a válladról.

Aztán utána lehet romantikázni nyugodtan, már nem is fogsz arra gondolni, hogy mi van, ha nem...

Aztán ha még mindig gond van, nézzetek pornót közben.

kiraaaaa 2011.05.09. 22:12:16

Szegény, nem mükszik a farka. Részvétem.

kiraaaaa 2011.05.09. 22:24:42

@Bundabandi: többet kell fizetni a feleségnek. ennyi.

mennyország utca hét 2011.05.10. 22:16:00

Ha netán a többi jótanács nem segítene...
Csak úgy vágj bele az együttlétbe, ha minden mást ki tudtál zárni, a NŐT kivéve. Ha nem ragadja meg a figyelmedet a teste, az érintésének érzete, az illata, akkor inkább ne is folytassátok. Azaz, ha inkább arra tudsz gondolni, hogy sikerül-e, mint a lányra és arra, hogy mit és hogyan fogsz művelni vele, akkor ne is fogj hozzá.
Legyen egy kicsit piszkos a fantáziád.
süti beállítások módosítása