Tudok nélküle élni, csak nem akarok

2011. június 28. 07:21 - Panni CsP

„Másnap szakított velem, levélben persze, manapság a fiúk már ezt sem képesek személyesen... Nem akartam elhinni. Én annyira kiborulva még soha életemben nem voltam” - Újabb variáció következik a Két tűz között-témára. Mai hősünk hiába szeret bele az egyik srácba, a szíve mégis a másik felé húzza őt… de nagyon. Amikor pedig megkapja őt, a sors új leosztást hoz. Kék és zöld fiúk járulnak elénk egy megaposztban.

 

Sziasztok! Gondoltam, írok ide, hogy legyen az én történetem is tanulság másoknak, hogy igenis hallgassanak a szívükre, és ne utólag jöjjenek rá, mi a helyes, illetve ki a tökéletes számukra. Kicsit hosszú lesz a szöveg a részletek miatt, de ígérem, érdemes elolvasni. Sajnos én ezt két nagy csalódás árán tanultam meg. A történet maga: 2009 őszén hallottam Mr. Zöldről (nyilván nem ez az igazi neve). Egyik barátnőm beszélt róla, én pedig kíváncsi lettem rá és még aznap megnéztem az egyik közösségi portálon, és ő látta ezt. Nekem képek alapján nem tetszett, úgyhogy el is vetettem az ügyet. Meglepő módon rám írt, és beszélgettünk. Udvarolni próbált ugyan, de én távolságtartó voltam, mert képek alapján nem tetszett [tudom, hogy hülyeség az alapján ítélkezni]. Tudni kell még róla, hogy a fővárosban tanult, focisuliban, és csak hétvégén járt haza [az én városom melletti falu], vagy még akkor sem, mert sokszor volt meccse. Így csak hétvégén írt mindig. Miután észrevette, hogy nem érdekel, már nem írt rám annyit.

Közben eljött az őszi szünet, és elhatároztuk a barátnőimmel [köztük az egyik az volt, aki mesélt nekem Mr. Zöldről, anno] hogy elmegyünk pizzázni. A másik barátnőm és én hamarabb értünk oda és vártuk azt a bizonyos barátnőnket. Egyszer csak láttuk, hogy egy fiúval jön. Nagyon-nagyon helyes volt, egyből megfogott. Kérdeztem a barátnőmet, hogy ki ő és mondta, hogy Mr. Zöld az. Telesen ledöbbentem, hogy én őt küldtem el, egy pár hete. Mondtam a barátnőmnek, hogy nekem nagyon tetszik, ő meg nyilván elmondta ezt Mr. Zöldnek, pedig megígértettem vele, hogy ne szóljon neki. Aznap elkezdtünk levelezni újra Mr. Zölddel. Utána sokat beszélgettünk, pár hétig, de valahogy találkozni sosem tudunk, mert hol én nem értem rá, hol ő nem, hétvégenként sem [mert ugye csak akkor tudtunk volna...], azonban november végén volt egy rendezvény, ahova a barátnőm elhívta őt is, hogy mi lenne, ha hárman mennénk és végre találkoznánk [mert más esély nem is lett volna rá akkor...]. Nem sokat beszéltünk ugyan, de megvolt az a vibrálás köztünk. Este, mikor hazavittek, megcsókolt. Ez afféle „ígéret-csók” volt számomra. Fülig beleszerettem [Utólag kiderült ő picivel később szeretett belém, csak nálam volt ez az első látásra-dolog.]. Aznap este még beszéltünk - megbeszéltük, hogy akkor mi együtt vagyunk, és minden tökéletes. Bár volt, hogy kéthetente találkoztunk, de még ezt is el tudtam viselni miatta.

Decemberben sokat találkoztam a régi barátokkal és sok újat is megismertem. Köztük volt [most így nevezném, kedvenc színem miatt] Mr. Kék is. Szimpatikus volt nekem, de szimplán baráti alapon, meg amúgy is én abban az időben csak szívecskéket láttam mindenhol, szóval eszembe se jutott más. Plusz, ő abszolút nem az a pasi, aki nekem bejönne. Elkezdtünk levelezni, de baráti alapon - azt se mondanám, hogy sokat beszéltünk, csak néha-néha. Közben Mr. Zölddel tökéletesen megvoltunk, nagy volt a szerelem. Általában én jártam át hozzá, de nem bántam, hogy nem a szokásos „Pasi menjen a lányhoz”- dolog volt, mert imádtam azt a falut, és a mai napig imádom. Mr. Kék eközben összejött egyik barátnőmmel, aki már régóta tetszett neki. Újból elkezdtünk beszélgetni [ez kb. tavasz eleje volt]. Beszéltünk egymás kapcsolatáról.

Közben ő kiment Londonba az apukájához, de minden szabadidőnkben beszéltünk. De tényleg semmi hátsó szándék nem volt egyikünkben sem. Mr. Zölddel ekkor volt kb. mikor egy hónapig nem találkoztunk. Teljesen kivoltam, nem tudtam, mit tegyek, hogy érdemes lenne-e várni rá. De annyira szerettem, és ő már kész lett volna sírni, hogy nem szeretné, ha elhagynám, de tegyem ahogy jónak látom. Vele maradtam [utána persze találkoztunk és minden jó volt]. Mr. Kékkel közben szakított a barátnőm, csúnyán kidobta. Mr. Kék teljesen kivolt idegileg, én vigasztaltam őt. Viszonylag gyorsan túltette magát rajta. Folyamatosan beszéltünk, egyre többet találkoztunk, persze a barátaink társaságában. Április végén volt egy buli, amit minden ismerős várt, és mindketten mentünk. Tőle kérdeztem, hogy hogyan öltözzek fel, milyen legyen a hajam stb. Nem tudom miért, pedig Mr. Zöldtől is kérdezhettem volna... Mr. Zöld nem tudott jönni a buliba, tehát a csajokkal mentem. Mr. Kék társaságában voltam egész este, ő szinte csak velem foglalkozott, pedig a barátnőimmel is legalább ugyanannyira jóban volt. Rájöttem, hogy annyira vonz engem Mr. Kék [de inkább a személyisége], holott nekem ott volt Mr. Zöld, akit nagyon szerettem. Mr. Kékkel táncoltam egész este. Hagytam, hogy szorosan öleljen magához. Tudtam, hogy csókolózni szeretne velem. Éreztem, nem kellett mondania. A fülébe súgtam, hogy higgye el, én is megtenném, de nekem van más is az életemben. Fájó szívvel ám, de elfogadta, és tényleg nem csinált semmi őrültséget [Leszámítva, hogy táncolás közbe olykor fogta a fenekemet... tudom, hogy nem szabadott volna hagynom, de jól esett a közelsége, főleg, hogy az arcunk olyan közel volt, és nem tudtuk levenni egymásról a szemünket. Nem tudtam, hogy mi volt ez az este, próbáltam magamnak bemagyarázni, hogy én nem vonzódom hozzá, és nem tudom, mi történt, de nekem ott van Mr. Zöld. Sikerült is. Mr. Kékkel ugyanúgy beszéltünk tovább, nyilván már tudtam, hogy mit is érez irántam, de nem tudtam mit kezdeni a helyzettel. Írta nekem, hogy szeret, de én nem tudtam neki konkrétan visszaírni ezt, csak annyit, hogy én is [mert ha visszaírtam volna, akkor elismertem volna, hogy így van, de azt nem tehettem...].

Mr. Zölddel folytattuk kapcsolatunkat, mintha mi sem történt volna [tulajdonképpen nem csaltam meg.]. A tanévzárót követően is ugyanúgy beszélgettem Mr. Kékkel, mint azelőtt. Imádtam vele beszélni, vele lenni. Sokszor direkt mentem a törzshelyére a barátnőimmel, csak hogy találkozzunk. Volt, hogy direkt ott aludtam egyik barátnőmnél, csak hogy vele legyek este is, sokáig [mert én a város szélén lakom]. Akkor ott, este, a lépcsőházban voltunk és feküdtünk, ölelgetett épp. Szerettem volna felmenni, de nem azért, mert nem akartam vele lenni, hanem csak azért, nehogy valami olyan történjen, amit megbánok. Ő akkor magához húzott, kérte, hogy csókoljam meg. Egy rövid ideig. Egy pillanatra. Próbáltam hevesen ellenkezni, de titokban a szívem is tudta, hogy ez az, amit szeretnék. Végül egy szájrapuszi volt, de ez is sokat jelentett számomra, számára [buta fejemmel bemagyaráztam magamnak, hogy a szájrapuszi még nem megcsalás...]. Egy másik este ugyanennél a barátnőmnél voltam, fiúk jöttek fel hozzánk, hogy bulizzunk. Mr. Kék is ott volt. Utólag vicces volt, hogy épp levelezünk Mr. Zölddel, írom neki, hogy szeretlek, jó leszek, ígérem, és a másik pillanatban már Mr. Kékkel vagyok, aki ölelget. Elmentünk buliba, bár nem is nevezném annak.

Mr. Kékkel sokat voltunk kint, és akkor is a csókról volt szó, meg arról, hogy mi ez... én nem tudtam neki mit mondani. Nem ment. Ekkor is volt szájrapuszi... De ezen az estén volt az, hogy csalódtam benne [azt hiszem, ez a csalódás volt az az ok, ami miatt nem csengültem el teljesen, és nem engedtem a csábításának]. Nem hitt nekem, inkább egy haverjának hitt [Mr. Zölddel kapcsolatos dolog]. Szomorú volt aznap este, mert tudta, hogy ez milyen patthelyzet... Utána ugyanúgy teltek a napok, én és Mr. Zöld jól megvoltunk, de csak a faluján belül volt úgymond 'életünk'. Amikor nem vele voltam, akkor Mr. Kékkel, de sosem ketten találkoztunk, mindig ott voltak a haverok. Mr. Kékkel sok élményünk volt a nyáron, fehérneműben járkálás a város utcáin, fogadások... ez volt a hobbink, ha lehet így nevezni. Fogadtunk olyanban, hogy egy hétig nem beszélünk, persze nem ment az egész. Volt, hogy csók volt a tét, és ő nyert...tudom, hogy a fogadás az fogadás, de nem ment. Szomorú volt ismét [tudom, hogy vagy el kellett volna engednem, vagy pedig engednem a csábításnak, de ha valaki átélt már ilyet, az tudja, hogy milyen dilemma is ez, mármint helyesen dönteni]. Szülinapja július elején volt. Megleptem őt egy muffinnal és egy gyertyával, mondván kívánhat valamit. Utólag sejtem mit kívánhatott... Közben eljött a fesztiválok ideje is. Én nyilván Mr. Zölddel mentem. [Tudni kell, hogy közvetlenül előtte pár nappal nagy kavarodás volt, mert valaki bekavart, de közrejátszott benne Mr. Kék is..., és Mr. Zölddel a szakítás határán voltunk, de nem tudta egyikőnk sem kimondani. Bepánikoltam. Az is rátett egy lapáttal a veszekedésben, hogy volt, amikor Mr. Zölddel megbeszéltünk egy találkozót, de nem jött el... én pedig ott tartottam már, hogy elmegyek Mr. Kékhez és kisírom magam a vállán, de nem tettem. Nagyon erősen filóztam azon, hogy kit is válasszak. Barátaim főleg Mr. Kékre szavaztak, de valahogy én mindig Mr. Zöldre magyaráztam magam, tudva, hogy már több mint fél éve együtt vagyunk stb., és a Mr. Kék iránt táplált szerelmemet nem voltam hajlandó beismerni...főleg magamnak.] Július végén volt egy buli, ahol sikerült berúgnom és le akartam Mr. Kéket smárolni. Mr. Zölddel egy hajszálon múlt a kapcsolatunk, de én vállig állítottam, hogy nem akartam semmit tőle [pedig a részeg ember őszinte...] Mr. Kék próbált elfelejteni engem, [én is őt]. Nem tehettem mást... megmondtam neki, hogy kívánom, hogy megtalálja azt a lányt, aki majd úgy fogja szeretni őt, ahogy megérdemli. Fájó, de lassacskán nem is beszéltünk... Augusztusra már olyannyira, hogy kéthetente én írtam rá, hogy mi van vele. Mr. Kékkel persze éltük a kis életünket, oda volt értem, és én is érte [de a tudatalattimban benne volt, hogy hiányzik valami]. Mr. Kék augusztus végén talált magának egy lányt, és úgy láttam lassacskán tényleg elfelejt engem. Szinte már nem is beszéltünk, de kb. szeptemberre sikerült eljutni odáig, hogy valamilyen szinten barátilag beszéljünk egymással.

Mr. Zöld szeptember végén szakított velem [elmondanám, hogy levélben, és nem személyesen...gerinctelen], arra hivatkozva, hogy nem akarja lekötni magát, és nem ugyanolyan mint régen [én gyanítom, hogy egy futókaland is közrejátszott]. Ne tudjátok meg, hogy összetörték a szívem. Mr. Kék is vígasztalt engem picit, de akkor már nem néztem rá szerelemmel és ő sem rám, szóval ismét baráti viszony volt köztünk. Mindig össze akartunk futni, de valahogy sosem jött össze. Aztán az őszi szünetben találkoztunk, november elején [ekkor már túl voltam Mr. Zöldön]. Beszélgettünk meg hülyéskedtünk. Valahogy újból azt éreztem iránta, amit régen, és elmondtam neki, hogy mi lenne, ha megpróbálnánk [utólag visszagondolva, hülye voltam, hogy mondtam, csak hagynom kellett volna, míg telik az idő, és kialakul magától]. Sokat gondolkozott a válaszon, több nap volt. De nem tudott dönteni. Mondta, hogy nagy nehezen elfelejtett és most dobjunk fel megint mindent, meg a kapcsolatunk sem olyan már. Annyira fájt, mikor tudatta velem, de tudtam, hogy igaza van, mert én rontottam el ezt anno. Rengeteget agyaltam, hogy mit is érzek iránta és olyan sok dologra rájöttem. Pl., hogy ő a lelki társam, és mindig is ő lesz. Sosem gondoltam volna, hogy egyáltalán szerethetek valakit ennyire. Nem érdekelt a külseje, semmi sem, csak, hogy ő velem legyen. Közben beszélgettünk, volt, hogy kavartunk ilyen közös estéinken, de ő még akkor sem tudta... Azért azt is tudtam, hogy sosem leszek neki közömbös, hisz valamikor én voltam a minden számára. November végén összejöttünk. Nagyon fura volt, mert eddig olyan volt nekem mint a beteljesületlen álom, de rettenetesen boldog voltam. Nyilván nem volt olyan, mint rég, megváltoztunk... Lassan újra megismertük egymást. De amikor belenéztem a szemébe, vagy láttam a mosolyát, még mindig azt a fiút láttam, akiért bármit megadnék. Mindig. Szinte mindig együtt voltunk, szerettem vele meg a társasággal lenni.

Egyszer csak február elején beteg lett nagyon, és nem tudtunk találkozni egy hétig. Utána találkozáskor nagyon fura volt, de ő a betegségre hivatkozott még mindig. Tényleg nagyon rosszul volt. Másnap szakított velem [levélben persze, manapság a fiúk már ezt sem képesek személyesen...]. Nem akartam elhinni. Én annyira kiborulva még soha életemben nem voltam. Főleg, hogy fél éven belül két olyan csalódás ért, amit egyszerűen nem bírtam kiheverni. Mr. Kékkel megbeszéltük, hogy barátok maradunk, de nyilván ez, hogy sikerült volna, ha nekem összetörte a szívemet apró darabokra, és én még úgyis szeretem őt, de rettenetesen haragszom is. Nem telt el nap, hogy ne írtam volna. Két hónapig olyan volt a kapcsolatunk, hogy kerültük egymást, összevesztünk folyamatosan, bunkózott velem, én bukóztam vele... Rettenetes időszak volt. Közben össze is jött egyik barátnőmmel [akire a mai napig haragszom emiatt, mert pontosan tudta, hogy én milyen állapotban vagyok]. De afféle futókaland volt.

Én rengeteget buliztam, nem jártam haza, nem akartam egyedül lenni. Kb. két hónapomba telt az, hogy úgy nézzek rá, hogy ne haragudjak, és, hogy ne sírjak. Ezután rendeződött a kapcsolatunk, egyre többet beszélgetünk, és nem haragszunk egymásra. A mai napig nem tudom őt elfelejteni. Ha valaki megkérdezi tőlem, kit szerettem, akkor gondolkodás nélkül őt mondanám. Sokszor kívántam már, hogy bárcsak visszamennék az időben ahol megváltoztathatnám az eseményeket... De hiszek benne, hogy így kell lennie. Én tudok nélküle élni, csak nem akarok. Tudom, érzem, hogy itt még nem volt vége... nyáron neki kellett szinte erőszakból elfelejtenie, most meg nekem... Lassan fél év telik el a szakításunk óta, de én titokban mindig is reménykedni fogok az összetartozásunkban. Szerencsére itt a nyár, közös barátok, közös programok, és a sors majd eldönti, hogy összehoz e minket újra, vagy nem.

Srácok, még egyszer, ne haragudjatok, mert ilyen hosszú lett, de azt szeretném ezzel üzenni, hogy merjetek újba belekezdeni, és hallgatni a szívetekre. És az idézet, amit utólag találtam - bár nekem is megmutatták volna anno...: „Ha nem tudsz dönteni két ember közül, akibe szerelmes vagy, válaszd a másodikat, mert ha annyira szeretnéd az elsőt, akkor nem tudtál volna a másodikba beleszeretni”.

 

 
450 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr523020717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Muha 2011.06.28. 14:09:42

@michaela77: Velem mar elbant a termeszet. Ne akarj meg te is!!!
:)

fumerin 2011.06.28. 14:11:05

@Nard: Kikérem magamnak!
Nyomorék sörivó vagyok, de én nem ülök bringára!

michaela77 2011.06.28. 14:11:31

@cyd: én jobban jártam volna, ha ma bemegyek dolgozni.

@Muha: óóó jóvanmá, asziszed csak te lehecc csúnya? Reggelente tőlem is szokott húzódozni a tükör, nah:)
Bár.. izé... ööö.. hogy bánt el? Bepisiltél?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.28. 14:12:05

@fumerin:

Te skorpinyó is vagy! Halmozottan hátrányos helyzetű! :)

fumerin 2011.06.28. 14:12:29

@Nard: Én loser vagyok, maradhat? :D

michaela77 2011.06.28. 14:12:55

@Nard: az egészet?? Ahhoz kétszer olyan rossz nap kell, mint az enyém.

Muha 2011.06.28. 14:13:04

@michaela77: Ilyen is volt. Honnan tudod? :)))))))
LilliLOLllli

michaela77 2011.06.28. 14:14:42

@Muha: hát, tudod ez mindenkivel előfordul. De a többséggel csak kb. kétéves koráig.

Muha 2011.06.28. 14:16:27

@michaela77: Node en nem vok atlagos :)

michaela77 2011.06.28. 14:17:08

@Muha: á, ne szerénykedj, szerintem egy átlagos szintet mindenképpen megütsz:):P

Kytia 2011.06.28. 14:17:26

@Muha: Jaaaa, francba az ékezetekkel!:DDD Az ágyból valóban könnyebb kidobni, mint az agyból.:)))

@michaela77: Solymáron melyik autószerelőhöz vitted?? Jó szerelő? Ajánlanád? Írd már meg priviben a címét. Megőrülök, a gatyámat is ráköltöm erre a kurva autóra, járom itt körbe a szerelőket és semmi.
Meg persze részvétem, meg ilyenek.:))

michaela77 2011.06.28. 14:19:35

@Kytia: nem egészen Solymár, Hidegkút. És sajnos nem tudom ajánlani, most először voltam náluk, szívességből, mert könyvelek nekik és megkértem, hogy gyorsan nézzék már meg. De amúgy nem tudom milyen munkát végeznek, nekem most gyorsan megcsinálták. Ha így is érdekel, nagyon szívesen megadom az elérhetőségüket.

fumerin 2011.06.28. 14:20:06

@Kytia: Mivaaan? Lecseréled a régi szerelődet, mert az mááá nem fütyül? :D :D

Muha 2011.06.28. 14:21:53

@michaela77: Nem nem. Muha atlag alatti. Mindenben. :)

dr. gernika 2011.06.28. 14:22:49

@Frigyesur: A nappalim lila, az esti rózsaszín. Utóbbi tényleg édes, de nem émelyítő, és csak alkalmakkor használom.

Kytia 2011.06.28. 14:22:58

@fumerin: Konkrétan a negyedik helyen járok. Hol pénzzel basznak át, hol nem szerelik meg tisztességesen, hol meg hívogatni kezdenek "csak úgy". Sehol nincs egy normális, lelkiismeretes.

michaela77 2011.06.28. 14:23:06

@Nard: munkahelyi szarság nem ér, az mindenkinek olyan:)

@Muha: ne törj le, állítólag ha ketté hajtod, akkor legalább vastag:DD

Kytia 2011.06.28. 14:24:22

@michaela77: Megköszönöm azért, ha megadod. Hátha nála még nem jártam.:S

Muha 2011.06.28. 14:24:29

@michaela77: Ezt nem lehet kette hajtani. :)

fumerin 2011.06.28. 14:24:30

@Muha: "atlag alatti."
Persze, csak arra vigyázz, hogy vannak, akik értik a kódolt szövegedet :P

Muha 2011.06.28. 14:27:14

@fumerin: Torolni fogjak a titkos kommentem szerinted? :D

fumerin 2011.06.28. 14:28:42

@Kytia: Mindenki meg akar gazdagodni. Ezzel tisztában vagyok:)
Nekem ecccer márkaszervizben adtak egy számlát, amin 4700 Ft volt a mosás. Lemosva vittem :S

fumerin 2011.06.28. 14:31:13

@Muha: Nem. Nem fogják érteni.
Kevesen értik, azok is félre :D

michaela77 2011.06.28. 14:31:49

@Kytia: ok, megírtam.

@Muha: ööö.. hát nem baj akkor, tudnálak azzal biztatni, hogy mindenki azt szokta használni, ami éppen az adott szobában van:) Tehát a lényeg, hogy ne legyen konkurencia:)

Ezért utálok konyhát takarítani. Minden ragyog, és most nincs kedvem tükörtojást csinálni, hiába kívánom, mert akkor megint minden tele lesz olajcseppekkel és kezdhetem elölről....

Kytia 2011.06.28. 14:31:54

@fumerin: Nekem most 15 ezerért akarták kitisztítani az "évek során nagyon elmocskolódott" szelepét az alapjárati motornak. Két hete tisztíttattam.
És ilyenkor mit csinálsz, ha ezt látod a számlán? Kifizetted, vagy verted az asztalt, vagy mit? Mert én utálok veszekedni, de kezdek besokallni. Most egy 8 ezer forintos állapotfelmérésre vittem a kocsit, mert lehet, hogy el akarom adni. Felhívtak, hogy 22 ezer forinttal menjek érte.:S

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.28. 14:33:09

@fumerin:

Én kifogásoltam volna, és nem fizettem volna ki. :) Egy nő nem talál hibát a mosáson amit férfiak csináltak? Ejj! :)

tőzegmalac 2011.06.28. 14:34:18

@Zsu0805: A rajongó megvan még? :)

dr. gernika 2011.06.28. 14:35:11

@Kytia: Afrancokat nem, hetente kétszer járok egy elég zsúfolt (mert felkapott) edzőterembe tornázni, néha már rosszul vagyok az izzadt sunaszagtól. :S

Muha 2011.06.28. 14:35:18

@michaela77: Felek meg a jegyzettombom is vonzobb.

Muha ezert nem takarit. Nyugodtan sutogethetek. :)

fumerin 2011.06.28. 14:35:55

@Kytia: Miután közel 100ezres volt a számla, nem érdekelt a lehúzás. Amiért kivertem a dilit az az volt, hogy kilopták a biztonsági öv burkolatát.
Aztááán gyorsan kaptam újat, mielőtt még mást is észrevettem volna (Ford). :D

Kytia 2011.06.28. 14:37:06

@gernika: Nemár.:DDD Az én orrommal tényleg baj van. Én a tornatermekben is csak némi izzadt textilszagot, gumiszaggal keveredve szoktam érezni.

Muha 2011.06.28. 14:37:40

@fumerin: Az viszont mar jo dolog:)

Kytia 2011.06.28. 14:40:53

@fumerin: Basszus! Mondjuk a szakszervizekről mondanak mindent, persze. Hú, de át fogom ma nézni, mikor átveszem!

fumerin 2011.06.28. 14:43:47

@Muha: Én is előnynek könyveltem el, de ma már nem örülök neki:D
@Kytia: Ennél még voltak finomabb átverések is, csak a női logikám élesebb egy szakmókus gondolkodásánál;)

Muha 2011.06.28. 14:50:17

@fumerin: De en gyogyos is vagyok. Mindennek orulok. :)

cyd 2011.06.28. 14:51:19

@Kytia: Ezt úgy kell megelőzni, hogy átnézetem 8000, ha talál valamit, amit meg kell csinálni, akkor előbb felhív ad egy árajánlatot és megkérdezi szeretném-e, ha nem saját felelősségre elhozom.
Tudom eső után csók, vagy halottnak a köpönyeg meg ilyenek, de legközelebb hátha...

fumerin 2011.06.28. 14:51:59

@Muha: Én is deviáns vagyok, de nem folyik a nyálam:P

Kytia 2011.06.28. 14:53:49

@cyd: Ez pontosan így történt. Átnézetés 8, utána telefon, hogy ezt megcsinálnák, 6 és még azt, az 2. Ez akárhogy is számolom, 16. Erre hívnak, hogy 22.

Muha 2011.06.28. 14:54:11

@fumerin: Uristen!!! Neked szilard a nyalad?

dr. gernika 2011.06.28. 14:55:35

@Nard: Na, ki is a nyomi közösségioldal-függő? :D

@fumerin: Hogyan?

fumerin 2011.06.28. 14:57:58

@Muha: Köveket köpök, most ez megen valami különlegesség? :P
Ne tekerd ki, ne tekerd ki....felesleges. :P

dr. gernika 2011.06.28. 15:02:14

@fumerin: Nem, Nard a biciklisekre allergiás.

fumerin 2011.06.28. 15:02:47

@gernika: Jaaa, én az LMP-re:D
Nálam a kettő egy és ua. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.28. 15:07:55

@gernika:

Te is bejelölnéd Muhát! Tudom! :)

@Kytia:

8 az megnézve 10, a 10 ha eléggé belegondolunk az 16, a belegondolás további hatezer. Tessék itt a 22.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.28. 15:08:47

@Muha:

Én értettem. BiSZtos mert Muhakék a pólóm. :)

dr. gernika 2011.06.28. 15:10:42

@Kytia: Most különösen aggódom, mert szülinapos az edzőnő, tortát hoz, és legutóbb, mikor hozott (akkor valami jubileumot ünnepeltünk) leültem szélre enni, egy csaj a fejembe tolta az izzadt seggét és ott hámozta le magáról a mackóalsót. :S

dr. gernika 2011.06.28. 15:17:04

@fumerin: Hát bár az LMP lenne a legnagyobb problémánk. :(

fumerin 2011.06.28. 15:18:44

@gernika: Jóvanna!
Én élből utálok mindenkit.
Őket különösen azzzé, mert a férfijjjaik között az a fél centi hijjány idegesít.
Most elhiszem, hogy tisztább, de akkorsenem preferálom.

Muha 2011.06.28. 15:19:09

@Nard: Ilyen ez a muhakek. Meg az irasod is megvaltozik. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.28. 15:22:33

@fumerin:

Nem levágják a tetejét, hanem körülötte. :)

dr. gernika 2011.06.28. 15:23:50

@fumerin: Öööö, nem igazán érint a fél centi hiányuk, de bár a többiben is ennyire keresni kéne a kifogást. :D

PPK™ 2011.06.28. 15:25:35

Mindig fel-felbukkan egy újabb poszt, ami ráébreszt arra, hogy nem vagyok felkészülve mindenre. Ez is egy ilyen.

fumerin 2011.06.28. 15:27:39

@gernika: Mindegyikre tudok rosszat mondani, ha gondolod? :D
Jót egyikrőlsenem...
De én buta vagyok és kicsi, kinemszarjale a véleményem? :)

Kytia 2011.06.28. 15:27:40

@Nard: Többet ne gondolkodjunk. Árt a pénztárcámnak.:))

@gernika: Nyár van. Sportolj szabadtéren.:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.28. 15:32:28

@Kytia:

Elviszem fagyizni, meg kap egy csokit. Szerinted? :)

@fumerin:

Én minden nőre tudok rosszat mondani! Én buta vagyok és nagy, és az én véleményemet is leszarják! :)

dr. gernika 2011.06.28. 15:34:09

@fumerin: Nem kihívás, én is. :D
@Kytia: Á, itt a belvárosban egészségesebb az edzőterem levegője. :D Mire a Margitszigetre kisétálok, elfáradok, békávzni meg végképp nem fogok tornacuccban. A terem itt van pár sarokra. (tőlem már ez is hatalmas teljesítmény, mert itthon szoktam amúgy tornázni gép előtt)

fumerin 2011.06.28. 15:36:04

@Nard: Rólam is lehet rosszat mondani, de megnepróbáldddd! :P
@gernika: Akkor értjük a nagy semmit:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.28. 15:37:29

@fumerin:

Már csomót elmondtál magadtól :)

@gernika:

Amúgy meg a Margitsziget sincs messze. Netto fél óra gyalog a te tempódban :)

fumerin 2011.06.28. 15:38:25

@Nard: Nézd, őszinte vagyok, de a legfontosabb, hogy magamat sem ringatom:P

dr. gernika 2011.06.28. 15:40:13

@fumerin: Ja. :)
@Nard: Ja, az bemelegítésnek még oké (sportcipőben 20 perc!) de hazamászni már túl sok lazításnak, szerintem te tudod a legjobban. :D
FAGYIIIIIIIIIIIIIIII

Caddy 2011.06.28. 15:47:09

@gernika: @Nard: ehh gyenge belvárosiak!
15 perc kifelé, 40 perc egy laza szigetkör, 15 perc vissza. Pont annyi mint a tornatermi séta átöltözés, torna, átöltözés, séta.

summerstorm 2011.06.28. 15:47:14

@gernika:

pedig a Margitszigeten edzeni fun...
valahogy tudatmódosítást csinál :)))

Muha 2011.06.28. 15:50:31

En szentendreig sprintelek, visegradig seta, haza meg egy laza kocogas sulyzozassal otvozve.

dr. gernika 2011.06.28. 15:52:07

@mooon:): Áh, nem nyomiskodok a pro futók között, Nard már látta, mit művelek "futás" címszó alatt.
Tornaterembe átöltözve megyek. Ott 90 perc alatt totálisan átszellemülök, konkrétan meghalok, de másnapra újjá születek. :D

Na mentem fagyiiiiiiiiiiiiiiii

summerstorm 2011.06.28. 15:52:28

@Muha:

mostantól hívhatlak nagyotmondóJÁNOSnak :D?

Muha 2011.06.28. 15:52:43

@mooon:): Miert csak mostantol??? :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.28. 15:54:03

@Caddy:

Én szeretek és tudok is sokat sétálni :) gernika nem bírja :)

fumerin 2011.06.28. 15:55:34

@Muha: Futhatok veled? Kíváncsi vagyok arra a kitartásra, ami maximalizmus alapokon nyugszik! :D :D
Súlyzónak meg jó a bérlet:P

summerstorm 2011.06.28. 15:56:31

@Muha:

valahogy most éreztem rá valódi lényedre :D...
azééé

Caddy 2011.06.28. 15:56:40

@Muha: mert te tökéletes vagy. :D:D:D

@Nard: ja persze, fogd csak rá,mindenért ő a hibás és felelős. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.28. 16:01:03

@Caddy:

Komolyan, én bírom a gyaloglást, gyalogoltam már a VI.kerből a XVI-ba, meg XVI-ból Gödöllőre és vissza :) Nekem nem probléma :) Csak a nők mindig olyan cipőt vesznek ami szép,meg megy a táskához meg ki tudja mihez, nem azt ami praktikus! :)

Muha 2011.06.28. 16:03:31

@fumerin: Futhatsz utanam. Az teccik a noi hiusagomnak. @mooon:): Nem azert mert lasssu vagy nyugi csak en vok ien gyors. :)@Caddy: Koszi :*

summerstorm 2011.06.28. 16:04:07

@Nard:

kérlek, azért az fontos, hogy a cipő meg a táska menjen egymáshoz... :D

fumerin 2011.06.28. 16:07:11

@Muha: *legyez-legyez-legyez*
Olllan komolyan, ahogy érzed :D

Caddy 2011.06.28. 16:09:54

@Nard: na látod, én inkább a kényelmest választom, így én átsétálom neked a várost amikor csak akarod. (na jó, nem -13 fokban) :D
Na majd megmondják, hogy igenis fontos a cipő meg a táska, meg a hajszín, meg a hajpánt,meg a kesztyű. Valóban. De annak is megvan a helye és ideje. :)

@mooon:): na mondom én. :D

summerstorm 2011.06.28. 16:12:06

@Caddy:

jó nekem is van világbólkisétálós cipőm is....:D
de van mikor jó kombinálni a kombinálni valókat :))))))

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.28. 16:18:31

@Caddy: Én is a kényelmesre szavazok. Bár én simán sétálok magassarkúban órákat, még futok is ha kell! A táska cipő párosítás meg soha nem érdekelt, utálok átpakolni egyikből a másikba... ilyenkor hagyom mindig otthon a kártyámat véletlenül a másik táskában. :D

cyd 2011.06.28. 16:26:26

@Nard: "Csak a nők mindig olyan cipőt vesznek ami szép,meg megy a táskához meg ki tudja mihez, nem azt ami praktikus!"
Így van. Normafához volt megbeszélve a randevú. Kb. 4-5 centis sarkon jött és elkerekedett a szeme a kilátó tövében lévő parkolónál. Becsületére legyen mondva feljött :)
Ilyen egy nő, ha nagyon akar valamit... :)

Caddy 2011.06.28. 16:29:04

@mooon:): tudom, hogy van olyanod, csak te a magassarkút preferálod. :)

@Bundabandi: néha már kicsit slamposnak is érzem magam, de ha úgy érzem és úgy tartja kedvem, akkor séta, mert jó idő van,mert éppen nincs 30 fok, mert éppen a húgitól Budáról, és az olyan szép, és ugyan jön a busz de akkor az alagút után lepattanok, aztán meg a Bazilika.... és a többi. :D:D Lehet ez még mindig a fiatalság bolondság, de még csak társaság se nagyon kell hozzá.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.28. 16:43:23

@Caddy: :D Ó én is szoktam magamban barangolni! Vásárolni legszívesebben magamban megyek, ha igazán venni akarok valamit, mert ha jön valaki velem, akkor tuti minden boltnál meg kell állni! Moziban voltunk legutóbb az egyik barátnémmal, előtte volt még egy óra, hát sétáltunk az Arénában. Bementünk az egyik boltba, vagy 3/4 órán át el sem lehetett húzni a fülbevalók elől. :D Aztán mentünk fizetni erre meglátta, hogy a másik oldalon is vannak fülbevalók. Felcsillant a szeme! Ránéztem, mondom: "Te most nem láttál semmit!" Erre egy srác elkezdett röhögni a sorban előttünk! Na meg persze mi is! :D

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2011.06.29. 13:30:47

Mr. Fekete szerint ez egy sz@r, olvashatatlan írás. legalább át kellett volna tekinteni még párszor - mielőtt a lány postázta.

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2011.06.29. 13:48:06

Ez a két hét, de főleg az 1 hónapig nem látjuk egymást időtartam egyenesen kapcsolatgyilkos ebben a korban.

Továbbá úgy látom, Kékkel valami komlpexebb, összetettebb érzést sikerült átélni. De ha ez így volt, nem kellett volna a Zöldet nyomatni. Az "egy hónapig nem látom, veszekszek vele és megtartom" időpontja lett volna alkalmas arra, hogy Zöld tisztes távolba kerüljön. Láthatóan nem vágyott barátnőre, Kék meg esetleg igen.

Kékkel azért lehettek bunkózások a végén, mert mindkét félnek volt olyan, amit nem beszélt meg a másikkal értelmes ember módjára, és mivel nem kommunikálta a másik felé a problémát, az meg sem bocsátotta.

A posztoló kifejezetten éretlen, de megnyugtatom a kedves kommentelőket, sokan ugyanezt felnőttkorukra sem növik ki. Különben csupa boldog kapcsolatokról szóló poztokat küldene be mindenki.

blah 2011.06.29. 15:00:55

a felénél elkezdett füstölni az agyam, de azt azért levágtam, hogy ebből a bringából még anagy ribanc lesz

SZKRCHRD 2011.07.05. 18:37:32

"Mr. Zöld szeptember végén szakított velem [elmondanám, hogy levélben, és nem személyesen...gerinctelen]"
A csaj hónapok óta csalja szerencsétlent, mégis a srác a gerinctelen? Érdekes...
süti beállítások módosítása