Tudom, hogy a pasija megcsalja. Elmondjam neki?

2011. augusztus 19. 07:42 - Panni CsP

„Pár hete a neten felszedett egy lányt. Még nem történt semmi, eddig kétszer találkoztak, de szerintem ez is gáz, mert miért találkozott vele kétszer? Sakkoztak, kártyáztak, bélyeget cseréltek?” - levélírónk irigyli barátnője harmonikusnak látszó kapcsolatát, pedig semmi oka rá, mert szegényt agyba-főbe csalják. Kiderül, hogy legjobb barátnőjének a pasija több ízben félrement már, és most azon tanakodik magában, hogy a megtudott titkot vajon az ő dolga-e megosztani vele. Más: korábban már említettük, hogy jelentkeztünk Goldenblogra, és még mindig lehet szavazni. Hajrá!

 

A napokban egy fontos döntés előtt állok és ezért nagy szükségem lenne olyan emberek tanácsára, akik teljesen kívülállók. A szituáció a következő: van egy nagyon jó barátnőm ( J ), akivel már 6 éve vagyunk igen bizalmas kapcsolatban. Másfél éve jár egy pasival, akivel egészen eddig azt hittem, jól megvannak, egyébként ez a fiú teljesen rendesnek látszott, nem is hittem el, ami kiderült róla. De rendszerint így van az életben is, meg a krimikben is: mindig az okozza a legnagyobb megdöbbenést, akiről nem sejtenéd – ezért hat olyan súlyosan. Mert ugye, ha egy részeg elesik az utcán az nem meglepő, de ha olyas valaki, aki nem iszik, az már hír.

A srácnak van egy barátja, aki… hát elég megbízhatatlan és szeret kotyogni. Velem is jóban van, együtt ismertem meg őket anno. Egyik este, amikor egy ismerősünk szülinapjáról tartottunk haza, arról beszéltem, hogy milyen jó J-nek hogy megtalálta az igazit, egy tök rendes pasit. Erre kinevetett. Kérdem, miért? Eleinte vonakodva, de végül elmondta – ahogy fogalmazott, hamarosan úgyis kiderül: megtudtam tőle, hogy J „tökéletes pasija” pár hete a neten felszedett egy lányt. Még nem történt semmi, eddig kétszer találkoztak, de szerintem ez is gáz, mert miért találkozott vele kétszer? Sakkoztak, kártyáztak, bélyeget cseréltek? Az egyszeri találkozó is azt jelenti, hogy akar tőle valamit. Én két találkozóról tudok, lehet, hogy azóta több is volt, talán még szex is. De a legmegdöbbentőbb az volt, amit ezután mesélt a fiú: nem ez volt az első, mert amikor még J-vel a kapcsolatuk elején jártak, abban az időben két lánnyal is találkozott, és azokkal le is feküdt párszor. Állítólag akkor még nem volt semmi komoly J-vel, de hát valami azért mégis elindult kettejük között ebben az időben, ezért visszataszító – olyan, mintha ruhát próbálna, na ez szűk, na ez tág, na ez pont jó lesz. És ez idő alatt két lány is képben volt. Most itt tartok: ha netán J. gyanút fog és egyszer rákérdezne, hogy vajon szerintem megcsalja-e, én azt fogom mondani, hogy nem tudom. Ez egy ’kegyes hazugság' (white lies) lenne, vagy csak félek, hogy ne én hozzam a rossz hírt? Viszont akkor ki fogja megmondani neki? Inkább tőlem tudja meg, mint mástól, viszont bizonyítékon nincs rá, és ha elkezdek vádaskodni, akkor a mi kapcsolatunk bánná. Talán hagynom kéne, amint a srác már nem tudja tovább titkolni a dolgait, és magától lebukik. Vannak olyanok, akik alig várnak egy ilyen helyzetet, hogy ők leplezzék le a dolgot, majd kilógó nyelvvel tapicskoljanak a másik érzelmeiben, és a végletekig kiélvezzék a szappanoperát, és azt, hogy végre ők vannak a középpontban (sok ilyet ismerek) - de én erre képtelen vagyok.

 
429 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr693164202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Caddy 2011.08.19. 14:11:09

Látom nagyon meleg van. :D

Állnév 2011.08.19. 14:11:27

@Moan:

Elfelejtettem mondani, hogy az átlépés javaslatomkor erre gondoltam:

adhuvbeigiqe upiugtqeőoqőoqqe

Amit azóta produkált ezerszeresen erősíti a korábbiaimat. Nem szeretem az olyan embereket, vagy miket, akiknek mások piszkálása jelent örömet.

Állnév 2011.08.19. 14:13:12

@Moan:

Jaj de jó! Ez az alak azt hiszi te vagy én? Poén.

adhuvbeigiqe upiugtqeőoqőoqqe 2011.08.19. 14:15:01

Kedves Moan aka Állnév,

Skizofrénia ellen csodálatos gyógyszerek léteznek. Kérdezd (kérdezzétek meg) gyógyszerészeteket, orvosotokat.

majd elfelejtettem
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Moan 2011.08.19. 14:22:54

@gyvy:

Pom-Pom: Hát leginkább most nem egy szőrsapkához hasonlítasz, vagy egy papucs orrán pamutbojthoz. Neeem..most leginkább egy oltári ostoba fajankóhoz hasonlítasz. :) Ez nem lehet véletlen! :)

De elmondom újra, hátha megérted (Bár sok reményem nincs ezzel kapcsolatban): A tény az, hogy valaki ezt mondta. A tény a valaki és az amit mondott. Nem a tartalma tény, hanem maga az, hogy mondott valamit. Vágod? Nem? Elismételjem még érthetőbben? :)))))

Szellemi karon ülő. :) Ez tetszik. Sokszor olyan vicceseket tudnak írni az ilyenek, akik csak ilyen primitív módon képesek kifejezni magukat. Én a 16 +-3 évemmel szerintem ügyesebben csinálom.

Moan 2011.08.19. 14:24:34

@Állnév:

Nagyon úgy tűnik, hogy azt hiszi. De gondolom azért, mert ő így szokta.

Állnév 2011.08.19. 14:25:41

@Moan:

Mondjuk magamnak mondok ellent ezzel mert szerintem hülyeség foglalkozni egy manifeszt hülyével, de tök könnyen meg lehetne mutatni a marhájának, hogy két testben foglal helyet a különben lehet, hogy nem annyira más lelkünk. Ha előre megbeszéljük, melyik másodpercben küldünk el mindketten valami beírást (az adhuvbeigiqe upiugtqeőoqőoqqe egy ló szöveget javaslom), nem mondhatja, hogy ugyanazok vagyunk, technikailag lehetetlen volna. Na? Bár tény, hogy legyinteni még jobb.

Állnév 2011.08.19. 14:27:02

@Moan:

Ugyanerre gondoltam! Lehet, hogy más síkon mégis jól sejt valamit?

Moan 2011.08.19. 14:28:35

@Állnév:

Ráadásul ahogy elnézem hozzászokott, hogy vele senki nem ért egyet, ezért ezt is próbálja minduntalan újra és újra átélni. Jön, beleköt valakibe aki esetleg képes valamiről normális véleményt alkotni, majd ha ha ezzel a valakivel valaki egyetért, akkor összemossa a kettő egynek. :) Mert milyen szar érzés lenne már neki, ha számára is kiderülne, hogy az ostobaságával milyen SOKAN nem értenek egyet. :) Egy ellen mégis könnyebb felvenni a harcot mint kettő ellen. :) Mármint persze a saját hiedelemrendszerén belül. :) Tudod mit Állnév? Én leszek 16 Te meg a +-3. :) Te hosszú vagy én széles. Így megvan a teljes széles vászon ennek a hurkagyurkának. :) Oszt boldog lesz. :)
Vagy nem. :) Meglátjuk. :)

michaela77 2011.08.19. 14:29:18

Eddig néha úgy éreztem, túl sokat írok ide.
Mostmár látom, minden viszonyítás kérdése, közben pedig nagyon sajnálom, hogy a régi normális beszélgetések kezdenek eltűnni.
Ma pl. még el sem meséltem hány kalóriát fogyasztottam, nem is értem a posztról mit lehet ennyit beszélni.

Állnév 2011.08.19. 14:30:28

@Moan:

Jó, itt +-3 beszél. De mi a teendő?

Moan 2011.08.19. 14:30:45

@Állnév:

Én nem akarok neki bizonyítani semmit. Nem mindegy mit hisz? :)))
De mindegy. :)

adhuvbeigiqe upiugtqeőoqőoqqe 2011.08.19. 14:30:54

Kedves Moan és Állnév,

Kellemes hétvégét kívánok nektek (neked).
Gyakran gyertek (gyere) vissza ehhez a kommentsorhoz, hátha válaszol neked (nektek) valaki.
Akkor lehet újra csupa okosságot írni a (nem létező) élettapasztalatotok alapján.

Mindenesetre ne feledjétek:
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Továbbá:
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Valamint:
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Hétvégi programokhoz (ha unatkoznátok a szünidőben) itt találhattok ötleteket:
gyerekprogram.lap.hu/

Legvégül:
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Moan 2011.08.19. 14:32:24

@michaela77:

Pedig engem pont érdekelne mennyit fogyasztottál! Én már ettől a hosszúegyszerűnevűtől már tudom, hogy pattanásos dagadt vagyok... :) Csak fogyasztás üzemmódban. .)

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.08.19. 14:32:37

@michaela77: inkább azt meséld el hogy milyen volt a reggeli sex? Sok kalóriát fogyasztottál? :D

Moan 2011.08.19. 14:33:28

@adhuvbeigiqe upiugtqeőoqőoqqe:

Szia adhuvbeigiqe upiugtqeőoqőoqqe! :) Jó volt Veled! Olyan ügyes voltál ma is. Büszke vagyok Rád. :)

SciNu 2011.08.19. 14:33:51

@Alil: Miért is? Az elképzelhetetlen, hogy objektíven látom hogy milyen ÉS még mindig tetszik mert nem képezletem bele már elején sem ms tökélyt így továbbra is szinte ugyanaz maradt? Szeretni csak illúziót lehet valódi embert nem?

michaela77 2011.08.19. 14:34:55

@Moan: kedves tőled Moan, de az indokolatlanul alkalmazott szmájlik, amiket használsz, képtelenné tesznek a veled való kommunikációra, mivel mindig az az érzésem van, biztosan valami OLYAN helyről szalajtottak. Talán genetikai károsodás lehet ez nálam, nem tudom. Azonkívül végigolvasni sem bírom a sok dumát a nagy büdös semmiről. Ez nem téged minősít, hanem engem.

@Ape: beb*sztam a fejem a kocsiajtóba, valóban, de erről honnan tudsz?:)

Állnév 2011.08.19. 14:34:59

@Moan:

Persze, hogy nem kell bizonyítani. Játékból gondoltam.

Moan 2011.08.19. 14:35:04

@Állnév:

Semmi irkáljunk úgy mintha egy személy lennénk két külön álnéven. De mindig számolunk el a kommentünk után 60-ig mondjuk, nehogy egyszerre jelenjen meg a két komment. :))))

SciNu 2011.08.19. 14:35:12

@michaela77: Azzal, hogy nyomogatod a gombokat szintén kalóriákat égetsz. Nyomd le jó erősen a gombokat meg írj be mindent többször is. :D

michaela77 2011.08.19. 14:37:11

@SciNuBob -I hear you, mon!-: hogy minél több kalóriát égessek több gombot nyomok le egyszerre, mondjuk a ctrl+alt+del-t...

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.08.19. 14:37:54

@michaela77: ha tudnád miket tudok.. de neked már ez is sex? Ejnye! Nem irigyellek akkor :D

Burgenlandi opelos 2011.08.19. 14:38:05

@michaela77: Szia!
Hány kalóriát zabáltál ma?
A kocsit meg ilyen időben elő se vedd, mert felforr rögtön a hűtővíz.

Állnév 2011.08.19. 14:38:29

@Moan:

HÚ ez nehezebb. Pláne a magamfajta +-3-nak.

michaela77 2011.08.19. 14:40:22

@Ape: hét közben sajnos nekem már ez is az.

@Burgenlandi opelos: szia! nem akarom ám komolyan elmondani!:) de rohadt keveset:(
a kocsiról inkább egy szót sem, jó ideje nem forrt a víz, ne fesd az ördögöt a falra...

Moan 2011.08.19. 14:40:25

@michaela77:

Indokolatlan? Miért lenne az? Mert nevetek a kommenteken és eme vidámságot szeretem kifejezni így? :) Ez rólad szól, nem rólam. Ennyit arról, hogy mi indokolt vagy indokolatlan.
Amúgy észrevettem már, hogy sokaknak itt a mosoly indokolatlan, a pozitív gondolkodás buta ideológia és a kedvesség pedig naivitás. :) De ez sem zavar. Én OLYAN helyről jöttem. :) És OLYXAN helyre is megyek vissza. :) Ti meg... Na ezt még nem tudom, de annyira nem lehet jó, ha kevés benne a szmájli. ;)

Lehet egyszerűbb lenne csak annyit irkálni, hogy "bunkó", de én ennél bonyolultabb vagyok.. Vagy körülményesebb.. Ahogy tetszik. :)
Szóval sértegess "indokolatlanul" bátran. téged minősít nem engem. ;)
:)

SciNu 2011.08.19. 14:41:32

@michaela77: Az nem jó. Az újraindítás alatt pihensz és most tilos lazsálni! :P 100X leírod (copy pasta tilos :P) hogy "Nem fogok lazsálni billenytűnyomogatáskor"

Állnév 2011.08.19. 14:42:59

@michaela77:

Nekem úgy tűnt nem semmiről írt, hanem inkább egy konkrét kérdés elvont vetületeiről. Erkölcs filozófiának is nevezheted. Mosoly jelet és sem használok, de ennyit el lehet azért nézni valakinek akivel semmi baj azon túl, hogy 16, ami persze nem hiba, csak adott dolog. +-3

michaela77 2011.08.19. 14:44:50

@Moan: látod én ha sértegetlek (szerintem csak véleményt mondok, lényegtelen), nem vigyorgok hozzá, mert szerintem idióta dolog vigyorogva azt mondani a másiknak, hogy szerintem szar vagy
Ennek vajmi kevés köze van az optimizmushoz, meg vidámsághoz, de ez is csak szerintem. És mivel írtam, hogy engem minősít, nem téged, nem értem miért ismétled meg, mintha saját gondolat lenne.

@SciNuBob -I hear you, mon!-: csak én helyesen írjam le?:D Az a baj, hogy ha igazán elkezdek gépelni és mondjuk a kolléganő éppen telefonál, többen megkérdezték már a telefon másik végéről, hogy mi ez a géppuska hang:D

michaela77 2011.08.19. 14:47:11

@Állnév: egy konkrét kérdés elvont vetületei szerintem kevés embert érdekelnek egyrészt ennyire elvontan, másrészt ennyire hosszan. Ha megtanulja jobban összefoglalni a gondolatait és nem ismételgetni önmagát, majd én is biztos figyelmesebben fogom olvasni.

cyd 2011.08.19. 14:49:23

@michaela77: Van egy nagyszerű találmány: körömolló :P

Állnév 2011.08.19. 14:50:37

@Moan:

Bocs, hoogy így magamhoz szólok, de én abban látok némi nehézséget, hogy túlságosan is figyelemebeveszel másokat. Ez az alap zsarolás az ilyen fórumokon. Hogy olyanok akik ezt nem teszik meg, visszaélnek azok tisztességével, jóhisezmáságvel (hogy azután ugyanazért elmarasztalják őket) akik hajlamosak rá. Persze a te korodban (16) könnyű. Én a magam +-3-ával már egy fokkal óvatosabb vagyok. Az nyitó csapdákba azért én is mindig belemegyek, mint volt, hogy itt is. De aztán iszkolok is ki.

michaela77 2011.08.19. 14:51:08

@cyd: láttál már nőt tövig levágott körmökkel?:) Mert egyébként bármennyire rövid a köröm, akkor is hangot ad a klavin. Amúgy meg szerintem főleg a klaviatúra hangját hallani, nem a körmömét:P

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.08.19. 14:51:28

@michaela77: nekem már a vízesésről is a pina jut az eszembe.. de azért a fejbeverést akkor sem nevezném túl erotikus dolognak :D

@Moan: minek veszekedtek ha verekedni is lehet? :)

Akvyr 2011.08.19. 14:52:29

Elmondod neki mit hallottál, kavarás meg magánvélemény nélkül, abból te rosszul nem jöhetsz ki. Szerintem. Ellenben ha kiderül, hogy te már régóta tudtad, akkor egy életre ugrott a bizalmas jelződ.

Moan 2011.08.19. 14:54:32

@michaela77:

Én meg mosolygok. :) És?
Elmondtad, hogy nem bírod, majd hozzátettél pár olyan véleményt ami minősítő. Azt hiszem én nem tettem ilyet veled kapcsolatban.
De ha az arcomba kesztyűt dobsz, nyugodj meg el tudom tüntetni a szmájikat az írásomból. Azt jobban utálnád. ;)
Most persze játszhatjuk ezt a játékot, de nem látom sok értelmét.
Ennyire ne vedd már komolyan ezt az egészet. :) Bolondság! :)

Sir Galád (már foglalt) 2011.08.19. 14:55:11

kérdezd meg a "tökéletes srácot" ( - mintha létezne olyan), h mi a helyzet. megunta a barátnődet és újat keres? vagy hiányzik vmi neki a kapcsolatból, és ezt pótolja? vagy nem is gondolkozik? Ha megunta a barátnődet, kérd meg, h szakítson vele. Ha nem, kérd meg, h gondolja át ezt az egészet. Ha szarik az egészre, szólj nyugodtan a barátnődnek.

Állnév 2011.08.19. 14:55:30

@michaela77:

Úgy képzelem az ember nem azért ír be ilyen helyre, hogy minél többen olvassák, mindenkinek minél inkább tetsszen, hanem mert ilyen vagy amolyan mondanivalója van. Akinek az nem érdekes, nem olvassa és el van intézve. Majd beszél azzal, akit érdekel amit mond.

+-3

cyd 2011.08.19. 15:00:07

@michaela77: Láttam. Sőt, ha pl Kytia komolyan mászogat falat, akkor elvileg neki is visszanyesettek a karmai, a valódiak :)

"Mert egyébként bármennyire rövid a köröm, akkor is hangot ad a klavin."
Ja! Ha Te háton gépelsz :)

Caddy 2011.08.19. 15:00:21

@michaela77: kivéve akinek a kollégája beszerzett neki egy szilikon billentyűzetet, hogy ne idegesítse se őt, se a főnököt. :D

cyd 2011.08.19. 15:01:45

Azt mondta a néni a szájával a rádióban most, hogy: stuntdrájver. Betűhelyesen gépeltem. Sírok.

Moan 2011.08.19. 15:02:28

@Állnév:

Engem nem érdekel hogy kinek és miért vagyok a céltáblája. :) Én mondom a magamét és jellemzően egyetemes értékeket próbálok közvetíteni, még ha nem is hibáktól mentesen. Attól, hogy a többség inkább üt, vagy hazudik, csak félelemből, vagy hatalomvágyból éli meg az élete mozzanatait, majd ha felkínálok egy alternatívát azt elutasítja, az nem hat meg. Sajnálom, szánom az illetőt, de nem érint meg. 16+-3 vagyok, pattanásos, kövér és nincs egy barátom sem. :) Miért hatna meg az ilyesmi? :)))) Azt meg pláne butaságnak tartom ha valaki alpári módon nekem jön egy ilyen fórumon... Mire jó? Semmire. Komolyan vegyem? Minek? :) Ha valaki ésszel vagy érzelemmel vitázik és van véleménye, figyelek rá...A többiekre is, mert mindenkinek jár a figyelem.

@Ape:

Ja hát...lehetne.. De én kicsi dagadt és pattanásos vagyok. :)
Meg ellenkezik az én ostoba, naív és ideologizált világképemmel. De ez azért van, mert én még nem tapasztaltam, lévén, hogy 16+-3 vagyok, pattanásos, dagadt és nincs barátom. :D

Moan 2011.08.19. 15:04:02

Ja...és szellemi karon ülő is vagyok. :)
Ez volt ma a legjobb. :)

Moan 2011.08.19. 15:04:54

Ja nem.. "szellemi karonülő", így írta pom-pom. (Csak így kisbetűvel írtam, mert most olvasok épp Nemecsek Ernőről. :)

Moan 2011.08.19. 15:05:49

@már foglalt:
Na végre egy új aspektus. Asszem ez még nem is hangzott el. Ez amúgy tök élő megoldás lehet. :)
Grat.

cyd 2011.08.19. 15:09:02

@Moan: Főleg, hogy az aspektus a bulvárcímre reflektál a poszt helyett, mint a címlapos betérők 80 százalékáé.

SciNu 2011.08.19. 15:14:04

@michaela77: Azt szándékosan írtam rosszul, hogy észreveszed-e. Mivel észrevetted ezért csak 99x kell leírnod! :D

@Caddy: Nemhogy egy billentyűzet szőnyeget vett volna. Olyan kb 2mx5m-eset. Mire azon beugrándozza a szöveget 10 aerobik órányi kalóriát éget el :D

Moan 2011.08.19. 15:16:46

@cyd:

Jelen esetben mégis beletalált. Eddig csak arról volt szó, hogy ki kinek a lelkébe/kapcsolatába gázol bele, de ez valahogy gyakorlatiasan kerülte ki ezeket a buktatókat. :)

Én is a bulvárcímre jöttem. Volt választásom? :) Csak bulvárcímek vannak. :))))

Caddy 2011.08.19. 15:17:58

@SciNuBob -I hear you, mon!-: többen tudják bizonyítani, hogy nekem van otthon táncszőnyegem, ide bentre már sok lenne a mókából. :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.08.19. 15:23:07

@Burgenlandi opelos: Azt hiszem erre szokták mondani, hogy nem elég őszintének lenni, annak is kell látszani.
:)

SciNu 2011.08.19. 15:23:59

@Caddy: Húú az állat. Már vagy 4 éve nem játszottam olyat. Otthon van nekem is de azt a billenytűzettel felváltva lehet használni PS/2-es porton, de az meg nincs notebookomon :(

michaela77 2011.08.19. 15:24:55

@Caddy: a gyorsan gépelés előnyei:)

@cyd: naponta többször lemegy a rádióban egy reklám, amiben a csaj azt mondja, nonstopp. És így, ahogy leírom. Minden egyes alkalommal sírni támad kedvem.

@SciNuBob -I hear you, mon!-: és remélem kapok piros pontot is:)

Állnév 2011.08.19. 15:27:34

@Moan:

Hát szóval az az abrakadabra, vagy hogy is hívják mégis tudott valamit. Tényleg egyek vagyunk vagy mi. Nagyon, nagyon pontosan a saját gondolatamat idézeted, részben már ki is fejeztem őket. Nem is azért mondtam amit ott amire ezzel válaszoltál, mintha helytelenteném, hogy még akkor is válaszolsz olyanoknak akinek már nem indokolt, a nyitottságod. Sőt, a magam részéről sajnálom kissé, hogy elvesztettem az ártatlanságomka egy fokát azzal, hogy megvonom a jóhiszemáséet újabba azoktól akikről úgy látom, hogy nem szolgálnak rá és inkább otthagyom őket. Tud rossz lenni a idegrendszerem az értelmetlen rosszindulat tapasztalásától és koromhoz képest (+-3) fölöslegesen fölnőttesen mintegy védeni próbéáltalak, nehogy a tiéd is romoljon. Jobb gyakorlatilag, ha egy adag önvédelme is van az embernek, akkor is ha a határtalan nyitottság, végtelen bizalom elméletben védhető, hogy helyesebb.

cyd 2011.08.19. 15:28:48

@Moan: Beletalált. Ja. Igaz, hogy a hozzászólásnak köze sincs a poszthoz, de beletalált. Egy kitalált posztba.
Választásod? Mindig van.

SciNu 2011.08.19. 15:29:02

@michaela77: Hozd az ellenőrződ és kapsz. Meg még egy Hófehérkés pecsétet is. :D

Állnév 2011.08.19. 15:29:26

@Állnév:

nem nagyon tetszik annak a szelleme amit írtam de akkor is az a valóság, hogy így érzem, ha nem örülök neki, hogy az.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.08.19. 15:31:52

@michaela77: Banyek akkor én lehet, hogy valamit rosszul csinálok? Nekem is rövidre van vágva a körmöm (ez mondjuk nem meglepő, nincs hírértéke), de ennek ellenére sem kopog a billentyűzeten. Te hogy csinálod, hogy kopog? Elárulnád a technikát?
:)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.08.19. 15:37:34

Ja, egyébként már a cím sem pontos: nem tudod, hogy megcsalja, csak azt hiszed, mert ezt hallottad valakitől.

michaela77 2011.08.19. 15:39:08

@Ibrahim a tevehajcsár: hát kérlek alássan, először is a rövidre vágott köröm nem annak ellenére, hanem azért nem kopog a billentyűzeten:) De azért azt is meg lehet oldani, figyelj jól:
mindkét kezedet, mutatóujjtól kisujjig, asdg jklé pozícióba helyezed a klaviatúrán. Olyan közel húzod magadhoz, hogy a karod kényelmes, behajlított tartásban legyen. Amint ráhelyezted az ujjaidat a megfelelő billentyűzetre és elkezdesz csak finoman játszani vele, mintha egy érzékeny zongorát szeretnél leütni, a billentyűk lenyomása nélkül, máris hallhatod az isteni kopogást:)
Hová küldhetem a számlát?:D

michaela77 2011.08.19. 15:41:06

@michaela77: asdf jklé. Elírtam. Nehogy ezen múljon.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.08.19. 15:44:01

@michaela77: Figyelj kiscsillag! Én pontosan ezt csinálom, de ennek a nyavalyás Packard Bellnek az atya istennek sem akarnak kopogni a billentyűi. Még én is alig hallom a hangjukat pedig tök egyedül vok a szobában. A számlát? Hát erre most több ötletem is van, hogy hova küldd, de vagy szalonképtelenek, vagy nem publikusak.

Moan 2011.08.19. 15:44:31

@cyd:

Miért ne lenne köze? Csak más szemszögből közelítette meg a kérdést. Az, hogy a poszt kitalált mennyire, már kifejtettem korábban. :) Szerintem egy jó kis teszt. Minket tesztelnek vele. :)))))

cyd 2011.08.19. 15:45:20

@michaela77: Azt pontosan úgy írják, hogy "a es dé ef köz jé ká el é visszahúz" :)
A leírásod alapján Te karomként begörbített ujjakkal gépelsz. BiSZtos valami mélylélektani oka van. Akarsz róla beszélni?

michaela77 2011.08.19. 15:45:59

@Ibrahim a tevehajcsár: hát kisbolygó (nem tudom mi rímel a kiscsillagra, ritkán szoktam becézgetni:)), ha nagyon szeretnél ilyet hallani, már csak azt tudom felajánlani, hogy élőben szolgáltatok ilyet, esetleg felveszem és elküldöm a hangfájlt:)
Amúgy nekem logitech van ha jól olvasom, ez jól kopog, kérj ilyet;)

michaela77 2011.08.19. 15:48:35

@cyd: csak neked, csak itt, csak most kipróbáltam hogy lehet nem begörbített ujjakkal gépelni. Nálam az eredmény az volt, hogy több billentyűt is leütök egyszerre. Továbbá úgy néz ki, mintha miss barbie lennék, akinek éppen ki van lakkozva a körme és nagyon vigyáz rá.
A mélylélektan amúgy stimmelne:)

Moan 2011.08.19. 15:50:45

@Állnév:

Nekem mindig bejött a naivitás, vagyis, hogy mindig tudok nyitottan állni bárkihez gyanakvás és félelem nélkül. Sőt... még az ilyen egyértelműen rosszindulatúnak, elutasítónak, vagy ridegnek tűnő viselkedés mögött is látok valamit ami bizalommal tölt el. :) A támadás sokszor valaminek a védelme. Amit védeni kell az meg gyenge. Ami gyengít, az sérülékennyé tesz...és ez olyannyira emberi, hogy megesik rajta a szívem. :) Ha meg ez megtörténik (és miért ne), máris tudok szeretettel fordulni felé. :) Tudom erre mit mondanak mások, de azok a mások nem én vagyok. :)
Aki kinevet azzal meg együtt nevetek. :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.08.19. 15:51:51

@michaela77: nem becézésnek szántam ( ha hímnemű lennél kiscsákót mondtam volna, de az itt hülyén jötte volna ki magát). A laptopom klaviatúráját pedig nem szívesen cserélgetném, mert most kaptam a munkahelyemtől szinte zsírúj (lecserélték a régit, pedig alig 3 éves volt), és lehet, hogy nem örülnének, ha szétb..szom, hogy jobban kopogjon a klaviatúró. Szerintem vedd fel és küldd el a hangfájlt. Az élőben szolgáltatást még meggondolom. Szerintem az neked nem érné meg.
:)

michaela77 2011.08.19. 15:53:20

@Ibrahim a tevehajcsár: jó, lásd ki vagyok, kölcsönadom az ujjaimat, hogy kipróbálhasd milyen ez. De ne vidd messzire!:)

cyd 2011.08.19. 15:55:22

@Moan: Végül is lehet olyan szemszögből is megközelíteni a kérdést, amire válaszul azt mondom, hogy ha éhes vagyok eszek valamit. És ez is igaz.
Ezek az emberek már a címet olvasva elkönyvelték a sztorit annak, ami nem az. Kis rásegítéssel felvették a női gondolkodásmódot és olyan dologra reagálnak, ami nincs, de ügyesen tovább lehet gondolni mert úgy sokkal izgalamsabb és arra jobban lehet véleményt alkotni.
Ez viszont kb. a szellemi onanizálással ér fel.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.08.19. 15:58:15

@michaela77: :))) Ha csak "idáig" hozom, neked már az is túl messzi lenne! De csak akkor küldd el őket (az ujjaidat), ha tényleg le van vágva a körmöd. Mert hosszú körömmel még egy szőke nő is tud kopogni!

SciNu 2011.08.19. 15:58:48

@Ibrahim a tevehajcsár: @michaela77: Billenytűzetfüggő. A dolog. Nekem nincs körmöm mégis kopog a billentyűzet mert mikor lenyomom a gombot ütközésig nyomom és az ütközés hangot ad ki. Ha nagyon odafigyelve nyomom le hogy ne érjen le teljesen a gomb akkor halk az enyém is de úgy egyrészt lassabb másrész nem hallják hogy dolgozom.
Vannak direkt halk billentyűzetek is. Mint pl a Caddy által említett is.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.08.19. 16:04:20

@SciNuBob -I hear you, mon!-: ÖÖÖÖÖ mit csináltál a körmeiddel, hogy nincsenek? Leszedte a bőrgyógyász?
:)
Na jó, egyébként arra céloztam, hogy ennek a PB-nek is halk a billentyűzete.

cyd 2011.08.19. 16:04:49

@Moan: "...mindig tudok nyitottan állni bárkihez ..."
Ezt az attitűdödet hogy tudod egyeztetni azzal, hogy ismeretlenül is belelátsz/magarázol dolgokat más kommentelőbe?

@michaela77: Ne legyél már egybites! A karomként begörgített és a szögegyenes ujjak között van némi átmenet :)

Moan 2011.08.19. 16:05:03

@cyd:

Akkor valamit félreértettem. A posztban van a csaj, akinek van egy barátnője és annak egy pasija. A csajnak elmesélte jóskapista, hogy a barátnőnek a pasija félrekufircol. A csaj erre feltette a plátói kérdést, hogy mit tegyen. :)
Na erre a kommentelő beírta az egyetlen eddig el nem hangzott lehetőséget, hogy kérdezze meg az illető eleve az ügyeletes Casanovát a dologról. :)
Szerintem ez jó ötlet. :) Kérdezze meg. de aztán mesélje el nekünk is a választ. :D

Moan 2011.08.19. 16:05:43

@cyd:

Konkrétan mire gondolsz?

cyd 2011.08.19. 16:07:24

@Ibrahim a tevehajcsár: A bőrgyógyi megmenti a körmöt, a sebész szedi le, azok imádnak vagdalkozni :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.08.19. 16:07:35

Most látom csak, hogy már elmúlt négy óra! További jó munkát mindenkinek, engem vár a ...na nem is mondom meg, hogy mi!
:)

SciNu 2011.08.19. 16:08:09

@Ibrahim a tevehajcsár: Levágtam az ujjaim :D Így nem kell vágnom a körmeimet.

cyd 2011.08.19. 16:11:13

@Moan: x poszttal ezelőtt (talán a kurvás-menyasszonyosnál) volt valami szösszeneted, kértem is, hogy mesélj magamról

A kommentelő csak olyan variációkat adott a poszter szájába, ahol már eldöntött tényként kezelte, hogy Casanova egyátalán Casanova.

somlai64 2011.08.19. 16:12:16

A legfontosabb az őszinteség. Nem hazudhatsz a legjobb barátnődnek. Még akkor sem, ha emiatt megharagszik rád.

michaela77 2011.08.19. 16:14:00

@Ibrahim a tevehajcsár: hát akkor storno, senki kedvéért nem leszek körmetlen/körmötlen, izé:)

@SciNuBob -I hear you, mon!-: nálam is az ütközés ad hangot, olyan erős vagyok:)

@cyd: a két bit már elég lesz? /me tátott szájjal számolgat...:)

SciNu 2011.08.19. 16:16:30

@michaela77: Olyan erős az ujjam, hogy a 6-os ásványvizespack nejlonját azzal szúrom ki :D Igazi shaolin edzés!

Moan 2011.08.19. 16:20:12

@cyd:

Hát egyrészt ritkán tévedek, mikor valakibe belelátok dolgot. Többnyire ott van. Bár ódzkodom ettől azért. Konkrét támadások esetén szoktam rámenni arra, hogy figyelek és elemzek. Aztán adott esetben felhasználom amit megtudtam. :) Bocsáss meg érte. :) Nem akartalak akkor sem kielemezni, csak mániám. :) De persze nem mentem bele nyilvánosan, hiszen kielemezni valakit, úgy, hogy az még be is talál, az azért olyan mintha a nevedet meg a címedet írtam volna oda. :) Szóval hagyjuk. Ha nagyon akarod tudni majd összefutunk valahol, és beszélgetünk erről. :)

Nem a kommentelő látta bele a Casanovát. Eleve a posztoló így "hallotta". A kommentelő asszem annyit írt, hogy a csaj kérdezze meg az illető pasit erről. Nem adott variációt, csak egy olyan lehetőséget is mutatott, ami eddig még egyik kommentelőnek sem jutott eszébe.

Moan 2011.08.19. 16:32:35

Na jó srácok, én befejeztem mára. Vége a hétnek. Vár a mocim, meg a gumi fák a széles utak mellett. :) Ja meg ki kel nyomkodnom a pattanásaimat a 16+-3 éves dagadt hátsómon. :)
Szép napot, estét, hétvégét mindenkinek! Igen! Mindenkinek! ;)

Állnév 2011.08.19. 16:37:25

@Moan:

Nem tudom mennyire gyakorlatias ez az út. T.i, a hapsi már eldöntötte, hogy mit csinál/választ, amikor ha jól emlékszek kitartóan nem mondta el az illetékes lánynak. Maximum akkor látnék ebben valamiféle lehetőséget, ha a csaj (aki megtudta) különben jóban lenne a hapsival. Akkor ezzel adhatna neki egy esélyt, hogy maga mondja el, oldja meg, ha számít neki az egész. Különben erőltetett dolog. Mindjárt kivizsgálom a forrásoknál mi az ábra.

Állnév 2011.08.19. 16:53:51

@Moan:

Ez mind nagyon jó és rokonszenves és mintha többre lenné képes nálam. Ami engem mégis meg tud érinteni, rossz értelemben az ilyen fórumokon történő támadásokban, az nem azért van, mert személyemben zavar akármivel is jönnek, hanem egy fajta empátia miatt. Átélem a bennük lévő indokolatlan rosszinulatot, sőt rosszakaratot, és fáj az, hogy létezik, hogy van aki ebből magának örömet merít. Nem mert nekem rossz, hanem mert nekik és mindenkinek és az adot helyzetben nagyon ritka az, hogy ebből kimozdíthatóak lennének. Mert csak a látszat érdekli őket. Ezért inkább átlépem őket, lehetőleg amint észbekapok, hogy mivel állok szemben. Régebben inkbb hagytam magam csapdákba zsarolni, és nekem volt rossz, utólag bántam, mint elvesztegetett időt, energiát.

Hurri Kán 2011.08.19. 18:43:15

Rájöttem, mostantól mindenkit megcsalok majd... A nőket kéccer...

cyd 2011.08.19. 20:12:57

@Moan: Tévedtem. Nem a kurvás-menyasszonyos volt, hanem a prolik augusztus 20-ája. Lényeg, hogy megosztó cucc volt. Íme:
csajokespasik.blog.hu/2011/08/01/felprobaltam_a_baratom_nejet/fullcommentlist/1#c14115265
Innen és tovább. Kivonatolom, ha gondolod:
Moan: Jaja...mindenki érintett. Szerintem az ellenzők többsége titokban pont erről álmodik, de olyan bűntudata van mellé, hogy inkább itt kiéli azt. :)
cyd: Akárhogy túrom a tudatomat és az az alattit kurvára szikráját sem találom az érzésnek, hogy a részeg "barátom" félrészeg feleségét akarjam megdugni miközben a gyerekük a szomszéd szobában alszik.
M: Van más hasonló. Csak Nálad az még belefér. :)
Turkálj tovább. Lesz ott hidd el. :D
c: Mesélj magamról!

Erről beszéltem Mr. Léleklátó

dr. gernika 2011.08.19. 23:01:05

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Müller ennek már homlokegyenest az ellenkezőjét is mondta, azaz akkor látod igazán a másikat, ha szerelmes vagy belé blabla... hámozd ki belőle azt az értelmezést, ami tetszik.

Sir Galád (már foglalt) 2011.08.21. 09:13:53

@cyd: tökre nem érdekel, h casanova, vagy nem a srác. ha megkérdezi tőle a csaj, úgyis kiderül mi van. Mellesleg elolvastam a posztot, mielőtt kommenteltem. Szvsz mielőtt véleményt formálsz vkiről, gondolkodj el azon légyszí, hogy az a másokról tapasztalt véleményed, a kivetítésed, az irigységed, vagy egyéb stb. Így többet látsz a másik személyiségéből.(Persze, ha nem csak a tied érdekel)

lanyaholdrol 2011.08.21. 09:50:09

@gmower: "amíg a barátai fel nem nyitják a szemét"
Hát ez az, csak hogy van, akinek még a barátai sem tudják felnyitni a szemét, olyan vastagon van rajta a rózsaszín köd.

Írták itt sokan, hogy azon múlik a dolog, hogy milyen a két barátnő kapcsolata; szeritnem sok múlik azon is, milyen a vélhetően megcsalt lánynak a fiújával való kapcsolata, mennyire elfogult vele, mennyire képes szükség esetén reális képet látni róla. Amikor én hasonló helyzetben voltam (annyiban volt más, hogy nem megcsalást tudtam meg, és nem közvetetten, hanem közvetlenül attól, aki a hunyó), nem szóltam, mert pontosan tudtam, hogy a barát olyan mérhetetlenül elfogult azzal a személlyel, hogy amit a bőrén érez, amit a két szemével lát, annak sem hisz, hovatovább olykor még azt is pozitív színben tűnteti fel, ami minenki más szerint nyilvánvalóan gáz, nemhogy még a mástól megtudott infókat. Úgyis az lett volna, hogy én vagyok a szemét meg a szar, aki "bántani" meri azt a másikat, így aztán hallgatok róla. Magasról lehet k* nagyot esni, de csak annyit tud tenni ilyenkor a barát, hogy majd ott lesz, ha szükség van rá, mert saját magától senkit nem lehet megvédeni. Aki nem akar látni, nem fog látni, aki a feketét fehérnek akarja látni, úgyis fehérnek fogja látni akkor is, ha mindenki más számára nyilvánvaló, hogy az bizony fekete.

cyd 2011.08.21. 11:19:58

@már foglalt: "megunta a barátnődet és újat keres? vagy hiányzik vmi neki a kapcsolatból, és ezt pótolja? vagy nem is gondolkozik?"
Ezek a kérdések azt feltételezik, hogy a pletykát igaznak fogadja el. Úgy áll oda a mandró elé, hogy szerinte félrekefél.
Miért kell el részeg pletyka után rögtön ítélni?
Támad. Szerinted mi lesz erre az első reakció?

Sir Galád (már foglalt) 2011.08.21. 12:21:24

az a kivitelezésen múlik... ezért kell megkérdezni, h mi a helyzet.

elég fárasztó vagy.

Moan 2011.08.21. 21:20:20

@cyd:

Jaja.. emlékszem. :)
Bocs, hogy nem válaszoltam eddig, de Debrecenben Karneváloztam a virágokkal a hétvégén.
No, persze mindenképp sarkítottam mikor a fentieket írtam, de a tény, amit viszont minduntalan megtapasztalok "Mr. Léleklátóként", hogy bizony az emberek mást mutatnak kifelé, mint amit akár önmaguknak is be merne vallani. :) Arról nem is beszélve, hogy aki legjobban szembe helyezkedik valamivel, az valahogy mélyen a tudata alatt igen komolyan kapcsolódik az adott dologhoz. :) Egy kis kutakodással ebben a tudatalattiban bizony fura mód ott is van az ok, hogy miért. :) Ehhez nem kell akkora tudás amúgy. Minden "léleklátó" mű az első oldalakon említi ezt a működési mechanizmusát az embernek. :) De ez jóval túlmutat azon amit meg lehetne beszélni egy ilyen "fórumon". így jobban ne is menjünk bele. Csak gondoltam reagálok még, ha már így megjegyezted. :)

Joe69 2011.08.22. 15:58:46

Én is egyetértek a felettem szólók többségével: a posztolót az irigység meg a féltékenység rágja. Meg hogy őneki épp nincs pasija, ez a fő gond.Ha jól dugná valaki, nem nagyon érdekelné, hogy kit hányadrangban és hogyan.

A nők fenntartják maguknak a jogot a választásra , a válogatásra, a szelektálásra. És a párhuzamos pasizgatásra is - nagy részük csinálja is, és még csak nem is titkolja.( Azt , hogy párhuzamosan lefeküdnének több férfival, persze tagadják, de a többit nem !) Végül is úgy hiszik, hogy a bizonytalanságban tartott pasi majd jobban igyekszik. Ez egyébként egyike jó pár nagy tévedésüknek.

Bezzeg a pasiknak első pillanattól kezdve titkolni és elhazudni kell a korábbi és futó nőügyeiket. Egy nő nem tűri, hogy párhuzamosan futtassák más nővel, egy pasinak viszont - legalábbis az elején - le kell nyelnie ugyanezt fordítva. Ezen a sztoriban fordított genderkiosztás mellett szarrá fikáznák a posztoló töketlen lúzert.

kovászosUbukla 2011.08.23. 17:52:29

Dugasd meg magad egy taliga kanmajommal, vagy vakargasd a nunidat ne a másik lotyó szemetében turkálj! Mi a frász közöd van ahhoz hogy mi megy 2 tőled teljesen független ember között? A eszetlen baromságot meg ne próbáld bemesélni, hogy hát ő a legjobbbarinőd meg a többi szarság, mert ez eleve nem áll fennt ilyen esetben, másrészt egy barátszerű valaki ennél lojálisabb.

somlai64 2011.08.25. 16:07:48

Nem értem, hogy lehettek ilyen érzéketlenek. Két ember boldogságáról van szó, akit megcsalnak annak is joga van az igazsághoz.
süti beállítások módosítása