Lehet, hogy még egyszer megcsalom

2012. március 23. 07:56 - csajokespasik

Levélírónk azon dilemmázik, vajon megcsalja-e még egyszer a barátnőjét? Ugyanis az első félrelépését még sikerült eltussolnia, de máris küszöbön a következő kísértés. A lehetőségeit latolgatja. Ha azt tervezed, hogy megcsalod a barátnődet, az átgondolt tervezés a siker kulcsa.

 

Kedves Blog és blogolvasók! 2 éve vagyok együtt egy lánnyal, akit a barátnőmnek tartok. Szeretjük egymást. Kapcsolatunk kiegyensúlyozott, együtt lakunk, közösen fizetünk mindent, sok közös programunk is van. Nekem régebben volt egy kis félrelépésem, amiről ő nem tud. Azóta sem. Fél évvel ezelőtt lefeküdtem egy kolléganőmmel. De csak egyszer. Olyan helyzet alakult ki, amiből ha kirántom magam, azt hiszi, meleg vagyok. Nem volt visszaút és egymásba gabalyodtunk. Nem tudtam ellenállni, gyenge voltam. Többet nem tettük meg. Egyébként egyikünk sem tervezte meg előre a dolgot. Spontán volt, talán ezért olyan ellenállhatatlanul vonzó - és én itt estem el, mert hagytam magam az ösztöneim által vezérelni.

Ez nem azt jelenti, hogy ne szeretném őt, vagy hogy kiszerettem belőle. A barátnőm felé nem jeleztem, nem vallottam töredelmesen be mindent. Miért? Mert nem láttam értelmét nagy drámai bejelentésnek, mert úgy éreztem, ezzel többet ártanék, mint használnék. A történteket már nem változtatja meg, ellenben őt elszomorítja – és ennek semmi értelme. Mivel én nem állandóan vagyok azon a melóhelyen, azt a kolléganőt akkor látom, amikor akarom, és most nem akarom. De nemrégen egy olyan szituációba kerültem, hogy egy nagyon csinos kolléga hölgyet vittem vidékre és 2 órát autóztunk. Sokat beszélgettünk, a szexről is… és elég sokat nézegettem őt. Észrevette, mert egy idő után eléggé nyomult rám… Én 32 vagyok, ő 39, és valahogy ez is vonzott. Feltettem magamban a kérdést: „Most vagy uralkodok magamon, vagy megismétlem a múltkori botlást és reménykedem benne, hogy ezt is sikerül eltitkolni a barátnőm előtt.” Szerencsére akkor nem volt semmi, de még háromszor lesz vele fuvarom… és akkor? Tudok olyan szituációt teremteni, ahonnan az életbe nem derül ki a félrelépésem. Elég sok olyan sztorit olvastam itt a blogon olyan buktákról, amik a szervezetlenség, meggondolatlanság és a kapkodás miatt lettek bukták. De most nem is a ravaszdiságot akarom reklámozni… csak azt, hogy ha már nem tudsz ellenállni, akkor tedd meg, de gondold át alaposan, és számolj a lelkiismereteddel is. Ha megteszem másodszorra is: aljas dolog lenne tőlem, és ha hozzászokom, rendszer lesz belőle. Azt meg nem érdemli meg a barátnőm.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr274334432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása