Hol az a híres női önérzet?

2012. április 24. 07:29 - csajokespasik

„Átlagos pasi volnék… és vagyok olyan hülye, hogy még ma is tisztelem a nőket” – levélírónk nem érti azokat a nőket, akiket legyalázva lehet csak meghódítani, és nem veszik észre, amikor egy megamacsó durván beszól nekik. Megmondás következik.

 

Van egy új „példaképem”… Rongyként bánik a nőkkel, és ennek ellenére tapadnak rá a csajok. 28 éves, magas, vállas srác, állandóan vörös a feje, mert vagy rossz borotvát, vagy rossz after shave-t használ, vagy allergiás valamire. Kopaszodik. Ugye, nem így fest egy leány álma. Betyárosan mosolyog rájuk. Talán itt keresendő az a szexepil, mert máshol nincs. Humora és stílusa nem hiszem, hogy lenne, de átlagos, durva viccei vannak, nyíltan leribancozza a lányokat maga körül, csakúgy viccből. És valahogy a lányok nem veszik a sértést, hanem úgy reagálnak, mintha éppen bókot kaptak volna. És nem egy darab lányról van szó, mert elég sokat láttam, ugyanezen módszerrel meghódítva.

Átlagos pasi volnék… és vagyok olyan hülye, hogy még ma is tisztelem a nőket. Lehet, hogy nekem is így kéne hódítanom, mint ennek a faszinak, csak nincs arcom hozzá, nem is állna jól a tahóság (neki igen). Neki mindig van nője. A nap kérdése: Lányok, néha hova teszitek az eszeteket? Keressük meg együtt! Jön egy megamacsó (aki csak távolról az, meg a bátorsága), akinek ez az anti-hódító stílus valahogy fekszik. Példa: Egy lányt mutatott be egy társaságban egy srácnak, aki megkérdezte, hány éves vagy? mire a macsó így felel helyette: „beszélgess vele 3 percig és megtudod, hány éves” … és erre a csaj nevetett, nem vágta, hogy most beszóltak neki. Ez valami új szexuális előjáték, amit nem értek? Amikor én normálisan szóba állok vele és beszélgetni próbálok, bólogat, udvariasan mosolyog, de látom rajta, hogy érdektelennek tart – talán ha kipróbálnám egyszer a b*sztatós módszert, több sikerem lenne… Lányok, miért vagytok ennyire vakok? Hol az a híres női önérzet? Amivel máskor a világ végére üldözitek az embert. Tudom, hogy most általánosítok, de elég példát láttam ahhoz, hogy ki merjem jelenteni: elég nagy halmazról beszélünk. Legutóbbi barátnőm is egy ilyen „karakter” miatt hagyott el. Szerintem a mai nagyszájú nő profiljához hozzátartozna az is, hogy ha tetszik neki egy pasi, és olvadozik tőle, ám az tahó vele, akkor észreveszi és rövidre zárja. Nem kell mindent lenyelni egy keféért. Láttam már nőt lövész, futó meg biliárd bajnokságot nyerni, olyanról is hallottam, hogy nő verte a pasiját. Úgyhogy van remény a fejlődésre… Szedjétek össze magatokat.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr804469827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása