Vajon velem jön össze, vagy újra a férjével?

2012. július 26. 07:37 - Panni CsP

„Azt sem akarnám, hogy belém szeressen, majd a férje tudomására jusson (az ilyesmi mindig kiderül) aztán egy szép nap majd egy elsötétített autó várakozzon a házam előtt…” – férjes asszonnyal kapcsolatba bonyolódni nem veszélytelen. Levélírónknak van ideje döntésre jutni, ugyanis a csaj elhúzott a férjével nyaralni.

 

Jelenleg van egy nő az életemben, akivel nem tudok előre tervezni, több okból is. Én 37 éves vagyok, a hölgy 44 és férjezett. Egy volt kollégám búcsúztatóján találkoztunk először, és elég jól elbeszélgettünk, és én akkor egyáltalán nem gondoltam a szexre, vagy arra, hogy összejöhetünk - ez pedig nálam nagy szó, mert mindenki tudja rólam, hogy mennyire tisztelem és szeretem az ellenkező nemet, és ha látom, hogy lehetőség nyílik, akkor bizony a nyomulás sem áll távol tőlem. Tétlenségem egyik oka az volt, hogy a hölgy akkor nem volt számomra túl vonzó.

Ez ma már nincs így, én is megszerettem őt, de közel sem annyira erőteljesen, mint ahogy ő engem. Úgy vágtunk bele, hogy én tudtam, hogy ő férjnél van, látásból ismertem is a pasast. Szóval, egyre sűrűbben találkoztunk, sok félreérthetetlen utalást tett a szexre, sokszor kissé rámenősen (amit nőknél általában ki nem állhatok). Hát, rövidesen szépen az ágyba kerültünk. Ez a kapcsolat még viszonylag új. Most az van, hogy a férjével elmentek nyaralni 2 hétre, külföldre. Mire visszajön, józanul végiggondolva mindent, döntésre kell jutnom. Korábban még úgy álltam a hölgyhöz, hogy csak egy futó kapcsolat volt mindaz, ami történt. Ő viszont szerelmes lett belém, ezt többször mondta is – ami nekem megint nem jó. Előre nem tudok tervezni vele, hiszen van még egy férj is a képben, akit a nő szeret is, meg nem is, ez a viszony tisztázatlan számomra. Most elment vele nyaralni, (egyébként nem tudom, miért) és nem tudom azt sem, hogy utána vissza jön-e hozzám, vagy újból beleszeret a férjébe, megújítva a kapcsolatot. Egy nyaralás alatt bármi megeshet. Mielőtt elment, többször elmondta nekem, hogy mennyire szeret és alig várja, hogy megint találkozzunk. De nekem korábban már volt kapcsolatom olyan nővel, aki minden szép és jót elmondott, örök szerelem stb. másnap pedig bejelenti, hogy talált jobbat, és vége a dalnak… Ezért nem szeretem az ilyen ömlengő dumákat egy kapcsolat elején. Ha a szerelmi vallomások túlságosan özönlenek… ott valami bűzlik szerintem. Nem tudom, mire számítsak. Nem mondom, jól is esett, amit mondott, de azt sem akarnám, hogy belém szeressen, majd a férje tudomására jusson (az ilyesmi mindig kiderül) aztán egy szép nap majd egy elsötétített autó várakozzon a házam előtt … Lehet, hogy itt kéne abbahagyni.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr714678540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása