Pasi 1 pletykafüggő, Pasi 2 pedig elvált

2013. április 12. 07:25 - Panni CsP

„Amíg vele voltam, a Mónika show-t is nézte, de társaságban persze letagadta, hogy ő aztán soha” – két férfi van versenyben, Levélírónknak pedig hamarosan választania kell közöttük. Pasi 1 pletykás, Pasi 2 pedig folyton a volt nején kesereg. A harmadik lehetőség az, hogy egyiket sem választja.

 

Nem tudom, hogy a szívemre vagy az eszemre hallgassak. Jelenleg két férfi van az életemben, noha nem párhuzamosan, még egyikkel sincs semmi, pontosabban az egyikkel régebben volt valami, elég kérészéletű, de volt. Mivel mindkettőt kedvelem, választanom kéne közöttük lassan. Pasi1: három hónapig elvolt velem, utánam állítólag két évig nem volt nője. Azóta is folyamatosan kerülget, hívogat, találkozni akar velem, ilyesmi. Nem tudom, miért nem volt utánam nője, nem néz ki rosszul. Vagy hazudott, hogy ezzel is visszaédesgessen.

Ami nekem nem tetszett benne nagyon, az a szülői hagyaték, ugyanis ő férfi létére előszeretettel hódolt annak az ősi magyar népsportnak, amit pletykának hívunk. Csúnya szoci örökség, mert a mai átlag magyar még mindig  rendkívül szeret a másik magánügyeiben tocsogni. Lehet, hogy velem van a baj, de engem soha nem érdekelt, hogy XY sztár vagy bárki körülöttem, kivel, mit és hogyan csinál… Egyszer be is szóltam az anyjának, azt hittem nem veszi észre: amikor a fiával az orrom előtt beszélte ki a fél utcát, felálltam és azt mondtam, kimegyek levegőzni, mert a sok fölös infótól bedugult az orrom. Azóta szerintem én is pletyka tárgya lettem nála, „a fiam szemét barátnője, hogy fennhordja az orrát, nem ereszkedik le közénk”. Néha az anyjával együtt nézték az ezzel kapcsolatos segédanyagokat, amíg vele voltam, a Mónika show-t is nézte, de társaságban persze letagadta, hogy ő aztán soha. A másik meg a féltékenység… Az örökös féltékenysége miatt is hagytam ott.

Pasi2: volt munkahelyi ismeretség, minden nap láttam. Pusztán baráti alapon tavaly együtt nyaraltunk, kettesben, együtt aludtunk, de nem történt semmi. Nem párként mentünk le Balatonra, egyszerűen megbeszéltük, hogy kedveljük egymás társaságát, neki van kocsija, nekem van kedvem, miért ne mennénk? Pasi1-el két hónapja találkozgatok, a változás jeleit keresem rajta és mintha találnék is. Viszont Pasi2-vel is mintha közelednénk egymáshoz - ő egyszer már volt nős, elvált, van is egy gyereke, de rengeteget kesereg nekem a múltján, és azon, hogy mennyire hiányzik neki a neje és nem érti, miért hagyta ott. És ezeket nekem végig kell hallgatnom. Ennyi. Mindkettőt kedvelem, de nem tudom, melyiket válasszam. Azt tudom, hogy nagyon jó helyen kéne elzárnom mindkét történetet, ha úgy döntök, egyiket sem választom. Ha a szívemre hallgatok, Pasi1, ha az eszemre, Pasi2. Mégse ilyen egyszerű. Köszönöm: Zs.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr445217918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása