Hét hónapja együtt, szex nélkül

2013. április 19. 07:21 - Panni CsP

Mintha két személyisége lenne: a ribanc és az apáca. Levélírónk szerint azért ilyen tartózkodó a lány, mert valaki elhitette vele, hogy minden férfi szemétláda. Talán ezért találta ki azt is, hogy a szüzességét csak az előző pasija vette el. Bemutatkozik egy nagyon bonyolult nő.

 

Sziasztok. Kb. hét hónapja járok egy lánnyal. Én 23 éves vagyok, ő két évvel fiatalabb. Én úgy érzem, normálisan állok hozzá, amiből viszont elegem van, az annyi, hogy nekem keveset enged meg, de más pasikkal nyíltan flörtöl az orrom előtt, beletúr a hajukba, hátulról ölelgeti őket, nem esik jól nézni. Ezek mind az ő barátai, én nem is ismerem őket. Főleg a miértet nem értem. Állítólag az a pasi, akivel előttem járt, ő vette el a szüzességét. Ezt folyton hozzám vágja. Állandóan időt kér, hogy majd… Van, hogy ha két hétig én nem jelentkezem, magától nem keres.

Ami megtörtént köztünk, az a csók volt, az legalább szenvedélyesen, és ebből gondoltam, hogy nyilván nem azért nem fekszik le velem, mert taszítom, hanem egyéb okai lehetnek. Negyedórákat csókolóztunk át és nagyon kívántam őt. Bármit megtennék érte, de hogy ha nem tudom, mit akar, nem sokat tehetek. Nem hiszem, hogy az előttem lévő pasi vette volna el a szüzességét… Nem is értem, miért mondta, ilyesmivel nem szoktak dicsekedni – akár igaz, akár nem. Egyre inkább úgy érzem, hogy én ebben a kapcsolatban csak alárendelt vagyok, semmi biztosítékot nem kapok csak ígéreteket. Amit sejtek: valaki teletömte a fejét azzal, hogy minden pasi szemét és ezért nem meri elkötelezni magát, de a tétek nélküli magamutogatás az bezzeg megy. Mintha két személyisége lenne: a ribanc és az apáca. Nem akarom, hogy mással járjon és nélkülem legyen boldog. Nincs egyensúly köztünk. Ha egy nagyobb szünet után találkozunk, sosem mondja, hogy hiányoztam neki vagy valami. Ez még sosem fordult elő. Az a baj, hogy írásban vagy sms-ben sem… Ez is aggasztó. Ő sosem keres. És ha én egyáltalán nem keresném, akkor mi lenne? Köszönöm: Z.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr755234253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása