Azt mondta, nem nős. Csak élettársa van

2013. június 18. 07:30 - csajokespasik

A társkeresés nehézségei negyvenen túl. Levélírónk a negyvenes hölgyek táborát erősíti, és nem kevés tapasztalata van a hazug pasik terén. A jelenlegi például sms-ben közölte, hogy élettársa van.

Küldjetek sztorikat! Nálunk nincs nyári szünet!

 

A héten leszek negyven éves és elgondolkodtam pár dolgon. Azt látom, hogy nálunk negyvenen túl az ember le van írva, akár férfiról, akár nőről legyen szó. Erről egy kicsit a divat is tehet, ami azt diktálja, hogy csak a fiatalok érvényesülhetnek, nézz meg egy üzletet vagy egy bárt a városban, huszonévesek az eladók, vagy felszolgálók. A reklámokban is csak a műfogsorragasztónál meg a szellentéscsillapítónál gondolnak feljebb.

Egy mai negyvenes/negyven körüli nőről azt gondolják a férfiak, hogy átverhetők, megvezethetők vagyunk és ha kiderül sincs semmi, mert az ilyen nő nagyon hálás minden kis figyelemért. A nagy túrót! Más országokban azért megvan az idősebb nők tisztelete, de itt nem dicsőség annak lenni. Persze, nem csak itt van a hiba, hiszen ha egy nő negyvenen túl elhagyja magát és kesereg, hogy nincs palija, hát, ott tenni kéne valamit, nem keseregni - ez rendben van, rajta múlik. Én is voltam fiatal, és csináltam olyan hülye és vad dolgokat, amikre ma már nem szívesen emlékszem. Viszont nem élném újra, mert sok mindent azóta megbántam és tudom, hogy akkor rosszul csináltam, és ebben volt egy rossz és elkapkodott házasság is.

Nem rég ért egy elég nagy csalódás. Úgy 4 hónapig jártam egy nálam csak 2 évvel fiatalabb férfival, akit az elejétől kezdve arról faggattam, hogy ugye nem nős, mondja meg most, mert már volt ebből bonyodalom a praxisomban… minden alkalommal azt mondta, nem, hogy kérdezhetek én ilyet! Gyanús volt, hogy folyton nálam találkoztunk, ő jött fel hozzám és én valamiért őhozzá sosem… Aztán sms-ben vallotta be, hogy tényleg nem nős…csak élettársa van. Ennyit a női megérzésemről, pedig néztem a gyűrűsujján a gyűrűlenyomatot, de nem láttam. Mert valóban nem is volt. Ő már közelebb van a negyvenhez, mint a harminchoz, ahhoz, hogy ilyen könnyelmű legyen és ennyire lenézzen engem. Hazudik, amíg ki nem derül. De minden kiderül előbb-utóbb. Még nem tettem magam túl rajta, és ő sem rajtam. Keres és keresi a bocsánatkérés útját. Amikor megtudtam, én búcsúztam el tőle. Szívesen találkoznék vele, a testem kívánja, de a hazugsága megbocsáthatatlan és ennek a kapcsolatnak nincs jövője. Nem tudom eldönteni, hogy találkozzam-e vele ezek után, illetve milyen szintre lehet vissza redukálni a kapcsolatom vele. (Lehet-e egyáltalán?)

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr685366607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása