Kiöltözik, csak nem nekem

2024. március 21. 07:46 - csajokespasik

       

               Mire gondol az a nő, akinek a férjét sosem érdekelte a kinézete, ám most váratlanul új ruhákat vesz, új fazonra vágatja a haját és diétázni kezd? Plusz, gyakran tűnik el azonos időpontokban, és azt mondja, csak egy haverjánál járt - kiöltözve.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

6 éve élünk házasságban. A férjemnek volt egy nehezebb szakasza tavaly, amikor hallgatag lett, már-már depressziószerű tüneteket mutatott. De ez elmúlt. Ebből annyi maradt, hogyha rossz passzban van és hozzászólok két szót, akkor ingerülten fújtat. Vagy ha kérek valamit, belemagyarázza, hogy én azzal büntetem őt, amit kértem. És direkt mindent azért csinálok úgy, ahogy, hogy ő rosszul érezze magát. Igen, vannak vitáink, de ő haragtartóbb nálam.        

       

               Aztán az utóbbi időkben új ruhákat vett, teljesen új fazonra vágatta a haját. De korábban sem az öltözködés, sem a haja nem érdekelte, én szóltam rá, hogy menjen most már fodrászhoz. Elkezdett fogyókúrázni is, bár még nincs látható eredménye. És hétvége délutánonként kiöltözik és elmegy egy haverjához. Legalábbis ezt állítja. Eddig is ment hozzá, de nem nyalta ki magát. Kiöltözik, de nem is nekem. A haverjának biztos nem, ez teljesen logikátlan. Aztán hol hamarabb, hol később jön haza.

Hogy mire gyanakszik ilyenkor egy nő, azt le se kell írnom. Mivel nem szeretem, ha hülyének néznek, és a magyarázatai sem túl hihetőek, mondtam neki, hogy engedjük el egymást, mert láthatóan egyikünknek se jó ez. De olyankor ő tiltakozik, hogy én nem hiszek neki, és miért baj, ha igényességre törekszik, csak más akar lenni, és nem akar elhagyni.

Most ezt lássa át valaki... Egyelőre hiszek neki, és várok. Mi mást csinálhatnék? Őt kérdezni, ezen már túl vagyok. A haverjánál érdeklődni nem fogok, mert ha nem is ott van, nyilván be van avatva, hogy nekem azt mondja. De ki tudja, lehet, hogy tényleg ott van. És azért ad most magára, mert valaki mondta neki. Nemsokára 40 lesz, lehet, ez is belejátszik, emiatt figyel oda magára.          

 

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4218359591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2024.03.21. 08:52:03

Mennyire életszerütlen ez a poszt.
Egy valódi nőnek az lenne az első hogy megtudja ki is az a cafka és jobban néz-e ki őnála.
Ez megint ilyen komment és troll hergelő poszt, a valósághoz köze sincs.

Burgermeister 2024.03.21. 17:03:55

Kurvaja van melletted. Sima liba, látod, rakd ki a faszba.

szeme közé, laposan! 2024.03.22. 14:11:51

40-hez közel indul be az élet. A férfiaknál. Úgy tűnik, a nőknél ekkor ér véget.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.03.22. 15:20:19

Egyszer amikor indul az állítólagos barátjához, közöld vele, hogy most elkíséred.
süti beállítások módosítása