Büntetésből szexmegvonás

2013. november 07. 07:27 - csajokespasik

„Olyan lett az életünk, mintha folyamatosan le akarna győzni. Nem látja, hogy nem én vagyok az ellenség” - a barátnő kap az élettől egy pofont, megszűnik a munkája, ám megoldás helyett a világot hibáztatja, és a barátját bünteti. Levélírónk az örömszerzés egyéb formáihoz fordul és abban bízik, hamarosan megjön a nő esze.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

 

 

Sziasztok,

Most szánalmas leszek. 28 éves vagyok, és 5 éve együtt élünk a barátnőmmel. Mindketten vidékről költöztünk Budapestre. Elég jól indult a kapcsolatunk, magától ment minden, mintha így lett volna megírva. Nekem akkoriban volt egy balesetem, és senkitől nem kaptam annyi törődést és segítséget, mint tőle, még a szüleimtől sem. Nem volt kérdés, hogyha neki sincs ellenvetése, összejövünk. Magától jött minden, egyre többet találkoztunk, így lett belőle a mai napig tartó kapcsolat.

Sok tervünk volt, lakásbővítés, gyerek, ilyesmi, de valahogy egyikből sem lett még semmi. Három hónapja megszűnt az állása és azóta nem bír magával. Mindenkit hibáztat, még engem is, a szüleink segítenek, ahogy tudnak, de az úgy nem jó... Nagyon szerette és nagyon büszke volt a melójára, nem is ezzel a résszel van bajom, megértem őt. De azóta egyre többet csavarog el otthonról a barátnőkkel, „felejteni” vagy nem tudom, mit csinálni, nem számoltatom el róla. A lényeg a lényeg, kapott 1 pofont az élettől, és bűnbakot keres. Engem ez annyiban érint, hogy 2 hónapja nincs szex. Ő nem kéri, én nem ajánlom, várom, hogy ő döntsön. Várom, hogy lenyugodjon. Várom, hogy minden a régi legyen. Nem akarok rászállni, tudja, hogy itt vagyok neki támasznak. A régebben sugárzóan optimista világlátása helyett, most kb. az a dolgokhoz való hozzáállása, hogy mindenki átver mindenkit, és a világ egy szemét hely, ahol csak a gazemberek érvényesülnek. Úgy gondoltam ez a pesszimizmus ilyenkor természetes. Csűri csavarja a dolgokat, de megoldást nem keres. Nem önzőség, ha azt szeretném, hogy újra egy ágyban aludjunk, és engem újra az élete részének tekintene… Igen, pornót nézek. Elmondtam neki, nem érdekli. Szerintem sajnálja, hogy nem lehet mindenért a világot vagy engem okolni, az olyan egyszerűen megoldana mindent.

Legutóbb vettem neki virágot meg a kedvenc helyére mentünk volna, megsértődik és kikéri magának, hogy minek szórom a pénzt… olyan lett az életünk, mintha folyamatosan le akarna győzni. Nem látja, hogy nem én vagyok az ellenség. Egyik haverom azt mondja, lépjek ki ebből, de nem az egyedülléttől való félelem miatt vagyok még mindig vele, hanem mert szeretem. Hálás vagyok neki, amit értem tett és szép éveket éltünk együtt.

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr275618926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Joe69 2013.11.10. 16:55:03

Túl korai volt ez a nagy együttélés, a csajt nem annyira a szerelem mint inkább a biztonság iránti vágy motiválta. Pasinak inkább az ápolónővér és barát szerepét játszotta, nem volt itt nagy szexuális vonzalom korábban, csajszi a szexet korábban is csak extra bónuszként adta,most meg már nincs miért adnia,talán csak kégli miatt tartja fent az egészet.
süti beállítások módosítása