Nem költözik hozzám, de lehülyéz

2014. március 24. 07:47 - csajokespasik

„Úgy érzi, jobb, ha előbb használ engem lábtörlőnek, mint fordítva” - a csaj olyan szinten használja ki pasiját, amit csak kevés kan tűrne. Ha buliba nem is hívja, van pofája tőle menni és ott aludni. Levélírónk most azt tervezi, felemeli a hangját.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok,

29 éves vagyok, egy éve van egy barátnőm. Az elején el tudtam róla mondani, hogy kedves nő, most ez nehezemre esik, ezt is át kell értékelni magamban. Ő 24 éves, de a korához képest néha elég méltatlan reakciói vannak. Pár hete felvetettem neki, hogy költözzön hozzám, ő pedig röviden és simán lehülyézett. Ismerek a hülyénél erősebb szavakat is, de ott és akkor nagyon mellbevágó volt. Pláne, ha attól hallod, akit szeretsz. Miért vagyok én ezért hülye?

Ennyivel miért váltottam ki belőle ilyen nyers és indokolatlan reakciót? Ezt tőle is megkérdeztem, de csak annyit mondott, hogy nem fog ideköltözni. Pedig hely van, rend is van, szeretjük is egymást, akkor mi a baja? Miért érte meglepetésként? Már aludt itt nem egy alkalommal, és sok mindent elnéztem neki, amikor tőlem indult vagy érkezett buliba/buliból, engem meg esze ágában sem volt hívni. Ezeket nem tettem szóvá. Pénteken találkoztunk, annyira más volt, mint korábban. Régebben megmutatta az önzetlen oldalát is, amikor csak miattam maradt, vagy tett valamit, amit egyébként nem szokott. Most ha az lesz, hogy ő jobbra én meg balra, akkor az is egy megoldás. Arra is gondoltam, hogy azért ilyen, mert korábban csalódott valakiben és most így jön elő belőle, bizalmatlan, és úgy érzi, jobb, ha előbb használ engem lábtörlőnek, mint fordítva. Amikor ezeket elmondtam neki, úgy tűnt, egyik fülén be a másikon ki. Miért viselkedik így? Én most annak is örülök, hogy az üzeneteimre egyáltalán válaszol. Ha emeltebb hangon mondom el neki az összes gondolatomat, mindezt (hátha akkor figyel is rá) veszíteni nem veszíthetek vele – csak őt. Mit kéne tennem, hogy komolyan vegyen?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr355876194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása